מחזור 28 בפל' העליון: 1:3 לת"א על ב"ש, הפער בצמרת: 8

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Apr 4, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    וואוו איזה סיכום נפלא ומרגש של רמי וייץ האוהד למשחק הזה , עשה ממכבי חיפה מינימום ריאל מדריד היום.

    עדיף שרמי וייץ השדר ידבר ובניטרליות ראוייה .
     
    itzik.miro and Nigel de Jong like this.
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,193
    Likes Received:
    21,221
    פעם ראשונה שאני שומע את וייץ ומרגיש באמת שהוא אוהד שלנו.
    תמיד דווקא עצבן אותי כמה הוא נגדנו.
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,700
    Likes Received:
    6,364
    מצטיינים שלי: עטר, ידין, קמארה
    בדקות הראשונות של החצי השני פחדתי שנראה בונקר חיפאי, אבל לשמחתי זה לא קרה. אז לבית"ר היו עוד שתי הזדמנויות גדולות מאד, בסופו של דבר הניצחון מוצדק.
     
    Bluekipper and oranfu like this.
  4. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,193
    Likes Received:
    21,221
    גם דגני היה מצוין היום.
     
  5. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    ניצחון שלא נותן כלום, כרטיס לאירופה אנחנו לא נשיג

    משחק גדול של טוואטחה
     
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    אחלה של משחק. הטוב ביותר של מכבי חיפה העונה ואני מרשה לעצמי להגיד את זה למרות שלא ראיתי את כל המשחקים. כמובן שאני לא מחשיב את ההתפוצצות על נמושת אשדוד, שהיה משחק יותר טוב.

    היה רשום על המשחק הזה יותר משער אחד אבל גם עם שער אחד נהניתי. אלירן עטר מדהים, שחקן ענק.
     
    oranfu likes this.
  7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    אני אוהב את רמי וייץ ולדעתי הוא השדר הישראלי הטוב ביותר (השילוב שלו עם איווניר בשידורי הפרמייר ליג מאוד מוצא חן בעיניי), אבל אסור לו לשדר את מכבי חיפה, פשוט לא.
    לגבי המשחק, ניצחון מוצדק. התוצאה ממשחק הבכורה של בניון במדי באר שבע מול בית"ר היתה יותר משקפת. שלא תהיה אי הבנה, אני ממש לא מסונוור. אנחנו עדיין קבוצה לא מאומנת שבונה על מבצעים אישיים.
     
  8. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    שלומי אזולאי היה מצויין היום, עוד שחקן בית שפספסנו
     
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,193
    Likes Received:
    21,221
    לא חושב שאזולאי היה מצוין היום.

    אבל הוא כן שחקן טוב.
    לא ברור לי איך נפטרנו ממנו כל כך מהר כי הרי גם בנוער הוא נחשב כוכב.

    כמובן שאין מה להסתנוור. יש לנו שחקנים טובים יותר החל מינואר (במיוחד עטר) אבל אנחנו קבוצה לא טובה. יש לא מעט כישרון ככה שאפשר גם לספק מהלכים טובים כמו היום.
     
  10. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    שבוע הבא שיימן הגולם בהרכב במקום טוואטחה שמושעה

    אני קונה תיקו
     
  11. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    80,032
    Likes Received:
    26,971
    Gender:
    Male
    1) רגע אחד, אתם רק עכשיו קלטתם שרמי וייץ אוהד מכבי חיפה? הוא לא רק צוהל בגולים של הקבוצה, הוא גם גוער בשידור בשחקנים שלנו כשהם טועים או בכלל כשמציגים יכולת ירודה. האיש חיפאי בדם.
    2) דווקא במחצית היותר טובה בהרבה שלנו לא כבשנו. זה מדאיג, כי משחק אחר הקבוצה תעניש. למה חצי שני היו יותר טובים? אולי גם אנרגיות חדשות, אבל בעיקר בית"ר כלל לא הגיעה מוכנה טקטית, היו שם מרווחים גדולים בין מערכי הקבוצה, אולי כי היא הייתה לחוצה להשוות. למעשה זה בדיוק היה מצוין לתבנית בה מכבי חיפה משחקת כלומר על מתפרצות.
    3) בלי עטר אנחנו עם איצטדיון חצי ריק בפליי אוף תחתון. למעשה הוא האופציה העיקרית בהתקפה, הוא בטכניקה שלו ותנועה מייצר לנו התקפות מסוכנות, אבל הייתי רוצה שיהיה כחלוץ מרכזי, כמובן לא יתקע שם עדיין יעשה את התנועה החוצה ופנימה
    4) למרות פתיחת רגליים יפה בהתקפה של הגול שכטר מאכזב כרגע. שוב החמצה אומללה, מה זה נפילות המטומטמות האלה. חבל, לא חושב שהוא חלוץ מרכזי. די בזבוז
    5) חצי ראשון מול משחק מסודר של היריבה, בעיקר הרבה איטיות במשחק שלנו, שוב הרעיון המרכזי בהתקרפה לתת את הכדור לעטר. עזרא פשוט ביכולת מזוויעה. התנועה של הקבוצה הייתה פשוט רעה.
    6) עדיין יהיה קשה להשתחל לאירופה. עונה כושלת טיפוסית של מכבי חיפה מסתיימת במקום 5 בדרך כלל.
    7) שלומי אזולאי - תקנו אותי אם אני טועה, לדעתי אצלינו בנוער הוא שיחק כקיצוני. עושה עונה טובה, אבל אם הוא קשר 50-50 הוא צריך להיות קצת יותר מסוכן בהתקפה וכן אני זוכר את הגול שלו בטדי.
     
    Last edited: Apr 5, 2015
  12. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    אזולאי בנוער שלנו שיחק פליימקר
    הוא מסכן את השער יותר מכל שחקן אחר של בית''ר
     
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,457
    Likes Received:
    4,995
    Gender:
    Male
    אתה צריך לקנות תיקו בעיקר בגלל שבאר שבע כמעט ולא מאבדת נקודות בווסרמיל. האמת במשחקי החוץ עדיף מגן שבאמת לא עולה לכל התקפה בטירוף כמו טוואטחה ומשאיר את האגף שלו פרוץ. השיא היה שהיתה מתפרצת והוא כל כך נמהר לעלות למעלה שאיכשהו הוא מצא את עצמו כקיצוני ימני.
    בקשר למשחק, שוב, אין כאן איזו בשורה. אנחנו משחקים בלי שיטה. תחילת המחצית השנייה שבה אולי היו הדקות ההכי טובות שלנו היו בעיקר ממתפרצות מהירות עם הרבה שחקנים. שוב, לא איזו התקפה מסודרת. מזל ששכטר ועטר ולפעמים גם עזרא מספיק חכמים כדי לא להקשיב לבלבול ומידי פעם לזוז מהעמדות שהוא נתן להם הוראה לשחק בהן. אחרת בחיים לא היינו כובשים.

    לגבי וויץ. גם כשהוא משדר משחקים אחרים אני חושב שהוא בין השדרים היותר טובים. למרות החוסר התלהבות שלו כשהוא משדר משחקים שלא ממש מעניינים אותו. כשהוא משדר אותנו, אם אנחנו מנצחים הוא תענוג ומן הסתם הוא ייתלהב כשהקבוצה משחקת טוב, אבל כשאנחנו משחקים רע ומפסידים הוא סבל. לא מפסיק להתלונן.
     
  14. Doritoz FCBJ - RMCF

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    278
    Gender:
    Male
    מזווית בית''רית - אם ההגנה הדאיגה אותה אותנו לפני המשחק, ההתקפה הדאיגה אותנו אחרי המשחק.
    הכל טוב ויפה ורצף הנצחונות והיכולת הטובה לא משקרת, מה שכן קצת משקר זה קבלת ההחלטות, היו מצבים ואפילו מצבים טובים לכיבוש אבל עדיין המון טעויות וקבלת החלטות רעה בנוסף במצבים שיכלו להיכנס עם שחקנים יותר חכמים או בתקופה יותר טובה, ואם ננסה להסתכל בעין לא אוביקטיבית כאוהד בית''ר, המקסימום שאני יכול להגיד זה שמגיע תיקו וגם זה אחרי כמה כאפות ושאני נותן לעצמי.
    אבל אני חושב שיסכימו איתי, אין יותר מדי אכזבה, גם נוכח המצב בטבלה שעדיין משאיר אותנו במקום הרביעי בסוף המחזור לא משנה מה, גם בגלל שלא ציפינו לנצח את כל המשחקים עד סוף העונה וידענו שיבואו כמה הפסדים עד סוף העונה, וגם זה שתכלס ציפיתי ליותר גרוע ובסוף רק 1-0 ולא ביכולת מבישה אלא במשחק שלפרקים היה די שקול, מתי שלא היה שקול ראינו כמה עטר חשוב לחיפה וכמה קליימן חשוב לבית''ר ועם כל זה מכבי חיפה עדיין לא קבוצה טובה, למרות הסגל הנוכחי שלהם שאם היה רץ מתחילת העונה ביחד ועם מאמן אחר זה היה נראה יותר טוב.
     
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,669
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    את הטקס המרגש לכבוד קטן פספסתי בגלל העבודה אז אני לא רוצה לחרטט ולרשום סתם דברים, מניח שהיה משהו מדהים, ראיתי תמונות ושמעתי שהוא הזיל כמה דמעות. שמח שמכבי חיפה ניצחה, גם בשבילו, וגם בגלל הגול של יוסי, בדריבל, זורק שחקן הגנה. לא בדיוק 2002 אבל בכל-זאת. סמלי משהו, שניהם שיתפו פעולה זמן רב. אגב, גם בעונה חלשה, יוסי מביא כבר 6 נקודות כאשר כבש גם נגד ק"ש את שער הניצחון וגם נגד מכבי נתניה נדמה לי.

    חיפה מראה רק חלק מהפוטנציאל שלה בחלק הקדמי, בעיקר בגלל שכטר שנראה רע מאוד וגם חן עזרא האמת לא מבריק, הוא כבר לא השחקן שכל הכדורים הולכים דרכו והוא די הולך לאיבוד ומקבל החלטות לא נכונות. גם נצחונות של 1:0 מראים על חוזק של קבוצה וזה קרה היום למרות שעוד שער-שניים של מכבי חיפה לא היה משקר, בית"ר לא עשתה כמעט כלום חוץ מהתקפה אחת במחצית השנייה והפצצה שנעצרה במשקוף.
    ובצד של בית"ר? היא קבוצה טובה ביחס למה שיש היום, מאתגרת, לא קל לנצח אותה. היום ההגנה הייתה מתחת לכל ביקורת. יש לה נסיבות מקלות אני מניח. כמוכן, המאזן שלה נגד קבוצות הצמרת עד היום, ואני עדיין מחשיב את מכבי חיפה כקבוצת צמרת יותר ממכבי פ"ת ולא משנה מה המיקום - פשוט לא הגיוני, וטבעי שזה 'יתאזן' מתישהו. אגב, גיא לוי לא ממש התרשם מהשאלות על קריאף - 'אני לא מטפלת'.

    המאבק על אירופה יהיה מרתק עד לסיום העונה, אין ספק בכלל.
     
Thread Status:
Not open for further replies.