מחזור 28 בפל' העליון: 1:3 לת"א על ב"ש, הפער בצמרת: 8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏4/4/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אלונה לא צריכה להגדיל את כמות האוהדים. מבחינת האוהדים המועדון הזה מסודר. צריך להביא הצלחות.

מעדיף שנישאר ככה עם אלפי אוהדים שאוהבים אהבת אמת והולכים למרות כישלונות של שנים אחרי קבוצה, מאשר אוהדים שיתחילו לצוץ מכל חור בארץ בגלל הצלחות. אנחנו המועדון הכי מיוחד בארץ באספקט הזה וכאלה נישאר. שמכבי תל אביב וחיפה מגיעות לבאר שבע מתוך 2000 אוהדים כמה מאות הם אוהדי חארטה מהדרום שמגיעים למשחק פעם בעונה. לא רוצה שנהיה כאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/15
    rivaldo אוהב/ת את זה.
  2. עידן444 Member

ברגע שהיא תביא תארים היא תגדיל את כמות האוהדים. זה תהליך טבעי שלא צריך להיות הפועל ב"ש בשביל זה. זה גם יקרה בהפועל חדרה...

3. alexshw Member

לא מסכים. הפועל תל אביב הביאה תארים - אליפויות, גביעים, הצלחות באירופה ואני חושב שכמו שהאוהדים שלהם היו בגבולות הגוש דן ככה זה נשאר. כמותית לא חושב שהיה כזה שינוי.
    הקהל שלה נותר מצומצם יחסית למכבי ת"א, מכבי חיפה ובית"ר.

4. עידן444 Member

דווקא הפועל ת"א היא דוגמה מצוינת!
    קהל שהלך והתעצם בזכות תארים והצלחות.
    רוב שנות ה- 90 הפועל ת"א היתה מביאה לבלומפילד 3,000-4,000. עונה שעברה או לפני שנתיים היו לה 9,000 מנויים!

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

או קיי, אבל שאלה אם מעגל האוהדים שלה גדל? או שפשוט מי שצפה בקבוצתו האהודה בטלויזיה, החליט הפעם ללכת למגרש. זה שב"ש הולכת למלא את האיצטדיון החדש די ברור לי, וכנראה ממוצע הקהל יעלה, אבל אני מתכוון לכמות כללית של אוהדים שיש. זה פוטנציאל האוהדים.
    ההכנסות הטבעיות של ב"ש אולי יגדלו במקצת, אבל עדיין אני סבור שלא מספיק בשביל להוות אלטרנטיבה לאליפות ולכן אלונה שוב תצטרך להכניס את היד עמוק לכיס, אבל כלכלית היא שחקן פחות גדול משחר ומיץ'.

6. עידן444 Member

הקהל של הפועל ת"א גדל. באבו אבוה גדל.

7. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה כבר יתרמו לבאר שבע אוהדים חדשים שלא מגיעים למשחקים, אלא צופים בטלוויזיה בקבוצתם האהודה? בסופו של דבר, עיקר השפעת האוהדים על גרף ה״הכנסות הטבעיות״ של מועדוני כדורגל בישראל מסתכם ברכישת מנויים וכרטיסים למשחקים. שוק המרצ׳נדייזינג הישראלי מצומצם מאוד (ובלאו הכי אני מאמין שהאוהדים השרופים תופסים גם בו את החלק המרכזי), לא מדובר כאן על מותגים כמו בארסה או ריאל, שמוכרות חולצות גם אלפי קילומטרים מארצן. אם ההצלחות המקצועיות של באר שבע ימשכו בשנים הקרובות (אליהן תתווסף תקיעת יתד באירופה), ויסדרו עבורה כמות מנויים נכבדת מדי עונה, אני בהחלט יכול לראות אותה כשחקן חדש בזירת המועדונים הגדולים של הכדורגל הישראלי.

8. alexshw Member

אבל עדיין מולה יהיו 2 קבוצות עם לא פחות קהל ואף יותר ועם בעלים עשירים יותר.
    תקיעת יתד באירופה עניין סופר חשוב - אבל זה בשביל זה צריך להגיע לשלב הבתים של מפעל אירופי. עסק לא פשוט שמצריך גם התארגנות מוקדמת שזה אומר לא לחכות ליום האחרון של חלון העברות כדי להביא שחקן קריטי למרכז השדה, מה גם שהיה שם פוקס גדול ועל זה אי אפשר לבנות.

9. עידן444 Member

היא כבר, ואם אלונה תשאר זה כנראה ימשך. עונות יותר טובות, עונות פחות טובות... אבל מועדון צמרת... יש הרבה דברים לשפר וזה גם נכון מה שאלכס אמר על כך שקשה למשוך שחקנים לב"ש... אבל גם זה משהו שיכול להשתנות עם תהליך ההפיכה של עיר כמו ב"ש למה שהיא אמורה להיות ויש שם ראש עיר אמביציוזי שנראה לי שיודע לדחוף דברים.
    את מחלקת הנוער שם אני לא מספיק מכיר ודעתי עליה ככה במבט מהצד לא משהו אבל גם שם יש תהליך שיפור והשקעה.
    אני טוען כל הזמן ואני מקווה שכל הבעלים יפעלו כך- תבנו מועדון!!!

10. Ajax Amsterdam Member

עד דקה 70 באמת ששיחקנו טוב אבל אין כושר..,יום אחד נהיה שם באותו מעמד וננצח אנחנו בדרך הנכונה בסה"כ למרות ההפסד הכואב גאה בהם

11. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהיא תצטרך להתמודד עם יריבות קשות, אף אחד לא אמר שבאר שבע תטייל בקלות לאליפות אם אלונה תשקיע עוד כסף. הנקודה שלי היא שהמועדון הזה בהחלט מסוגל לשבור את תקרת הזכוכית שהזכרת קודם, ולבנות לעצמו שם של ״מועמדת טבעית״ לאליפות. ההשוואה שערכת מקודם בינו לבין ק״ש, המוגבלת הרבה יותר מבחינת פוטנציאל הכנסות טבעיות, מאוד חוטאת למציאות לדעתי.

לגבי ההתנהלות עם אירופה - זה בדיוק מסוג הדברים שאמורים ללמוד עם הזמן והניסיון. מקווה בשביל באר שבע שהיא תדע להיערך טוב יותר לשתי המסגרות בעונה הבאה.

12. yedidel Member

הפסד מרגיז ומיותר, שעם קצת יותר אחריות בסיום היה אפשר להימנע ממנו.

ועדיין, זה ממש לא המשחק שקבע את האליפות. עם כל הכבוד למכבי גם אנחנו ניצחנו אותם בבית. את המאבק האמיתי על התואר הפסדנו עם מאזן עלוב של ניצחון חוץ בודד בסיבוב. היינו יכולים להגיע למשחק היום מעל מכבי ולא במצב שהפסד גומר את הסיפור.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/06/110dd1441d8a2f993d200a0993cc3e05.Xxx

אם למישהו היה ספק..

ChelseaPensioner אוהב/ת את זה.
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע לגבי אלטרנטיבה או לא כי בכדורגל הישראלי המפה משתנה כל שנה-שנתיים והתזוזות מטורפות אז מיותר בכלל להיכנס לזה אבל הנה העונה מכבי חיפה עם תקציב שמתקרב ל-100 מיליון שקל, אצטדיון חדש שמלא בכל שבוע, השקעה מטורפת, מאמן זר בהתחלה וכו' וכו' הגיעה למצב שהיא חוגגת העפלה לפלייאוף העליון כאילו עכשיו הם עלו לשלב הבתים של הצ'מפיונס אחרי שהדיחו את ולנסיה, לעומתה הפועל ב"ש עם וסרמיל המצ'וקמק וחצי תקציב מאוכזבת ממקום שני כאשר יש לה עוד חצי גמר גביע ביד וכל זה שאלישע מאמן אותם. זה אומר הכל לגבי הסיפור של העונה הנוכחית ואת זה כותב אחד שהיה בטוח שמכבי חיפה תיקח אליפות והפועל ב"ש "תתרסק" במקומות 4-5.

לפסול את ב"ש אחרי ההתקדמות המטאורית שלהם בשנתיים האחרונות וכאשר הם לפני שדרוג משמעותי בדמות מעבר לאצטדיון חדש זה טיפשי ושחצני.

15. zivmay Member

סהכ למרות ה3 1 היה משחק מאוד מאוזן, שלולא גבאי הנגר היינו עולים ל2 -1 אחרי השוויון.
    בכללי הריכוז ליד ה16 של מכבי היה ברמה נמוכה, לא יכול להיות שנגיע פעם אחר פעם ביתרון מספרי או במבטים טובים ולא נעשה מזה גול, כנל לגבי הקרנות, כלכך הרבה נוגחים טובים וכלום.
    מה שהכריע את המשחק זה הכושר הגופני, שיגיע הזמן ונעיף את כל הנגע החובבני בקבוצה, רק אז ניתן פייט ראוי לאליפות. שחקנים יורדים בהליכה להגנה, בדיוק מה שהביא את הגול השני.

מצב נושא:
הנושא נעול.