מחזור 28 בפלייאוף העליון:רשמית - מכבי תל-אביב אלופת המדינה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏29/3/19.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שהם לא מסוגלים. אין שם שחקנים איכותיים מספיק לרמות האלה, אתה חושב שכן... לגיטימי.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

2. סמואל אטו Member

יש לחשוב שכן ולחשוב שלא, ויש לחשוב שרק עם זרים טובים אפשר להצליח באירופה. על זה דיברתי.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אה ותיקון.. לבתים של האירופית הם באמת יכולים להגיע, אבל לא לעשות שם שום דבר מעבר. כי בסופו של דבר הם מדורגים בשלבים מסויימים כך שזה תלוי הגרלות. הם גם העונה יכלו לגנוב עלייה, פשוט היינו רואים לכל היותר קמפיינים כמו לפני שנתיים נניח..

4. קשר שמאלי Member

הליגה האירופית היא פיקציה, הרבה קבוצות לא מתייחסות למפעל הזה ברצינות, לכן מכבי תל אביב עם הסגל הנוכחי יכולה להגיע לשלב הבתים. לאלופות הם לא יגיעו בלי חיזוק של לפחות 5 שחקני הרכב

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במציאות הנוכחית אני אכן חושב שרק זרים טובים יביאו אותך לקמפיינים מעוררי כבוד באירופה. אין היום ברקוביץ , בניון ואפילו לא מזרחי ורביבו.
    שוב, לגנוב עלייה בזכות הגרלה נוחה הם באמת יכולים לעשות. אני לא רואה אותם עוברים קבוצה חזקה.

אבל כמו שרשמתי כבר פעמיים, זה פחות רלוונטי כרגע כי יהיו שינויים בקיץ וסביר להניח שיגיעו זרים לחיזוק.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

לא צריך ברקוביץ' ורביבו, אפשר גם לעשות קמפיין מוצלח עם קטן וארבייטמן, שכטר וורמוט או דני עמוס ואבו חצירא.

ושוב, אם אתה אומר שהם פשוט קבוצה לא חזקה, סבבה. אבל אתה נתת פה משפט שהוא הרבה מעבר לקבוצה בודדת כזו או אחרת ועליו הגבתי.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בשורה התחתונה מה שאני אומר וחושב כרגע זה שלא יכול להיות קמפיין אירופאי מוצלח (גם "מוצלח" צריך להגדיר...) שמתבסס על מיכה/אצילי/דור פרץ/עטר/ייני

אני גם אסייג את עצמי הפעם, יכול להיות שאני טועה כי זו לא אשמתה של מכבי תל אביב שלא היו בפנייה אתגרים העונה ואף לא קבוצה אחת איכותית ובאמת חזקה. מכבי תל אביב העבירה שנה שלמה בלי לפגוש קבוצה אחת חזקה, במבחן היחיד באירופה היא כשלה ועל זה זה די מתבסס. כמובן שיש לנו קריירה ארוכה של מיכה, עטר ושכטר כדי להבין להסיק שעליהם אי אפשר לבנות ברמות רציניות והם חייבים להשלים זרים איכותיים. זו דעתי. ושוב.. לא אשמת מכבי תל אביב שהם פשוט לא פגשו כאלה.. אז זה פשוט היה נראה אפרורי ולא באמת דורסני, בהחלט לא באשמתם. שם עשו בליגה הכל מושלם העונה.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכחו שאחרי השינוי בשנה שעברה, יותר קשה להגיע לאירופאית מהאלופות (אלא אם מגיעים לשלב שבו אתה מודח אוטומטית לאירופאית) בגלל שאחרי השינוי מי שמודחת מהאלופות מוגרלת באירופאית רק מול קבוצה אחרת שהודחה מהאלופות, כלומר בזמן שמכבי שיחקה מול קבוצות יחסית חלשות באירופאית אנחנו באירופאית קיבלנו את אפועל ואם היינו עוברים היינו צריכים לעבור גם את אסטנה, שתי קבוצות איכותיות בהרבה ממה שמכבי פגשה באירופאית כולל בשלב האחרון...

9. Drama2 הסמל מעל הכל

זה לא נכון.
    זה לא נכון

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שכנעת.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. קשר שמאלי Member

לא יודע על סמך מה אתה חושב שאתם תאיימו על ההגמוניה שלהם
    הליגה הזאת היא מכבי תל אביבועוד 13 ואני לא רואה את זה משתנה בשנים הקרובות

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הנקודה כרגע היא שאנחנו בליגה של מכבי חיפה ובית"ר ירושלים. אין שום דבר שמבדיל אותנו מהקבוצות האלו, בטח כשהתקציב שלנו הולך לרדת לכיוון של בית"ר ירושלים ומכבי חיפה הולכת להיות עם אמצעיים משמעותיים יותר משלנו.

מכבי תל אביב היא בליגה משל עצמה כרגע, וכל עוד אנחנו מורידים סכומים אין לנו שום עניין או סיבה להסתכל עליהם בכלל, האליפות היא לא בהישג יד ולא מטרה ריאלית להציב. אנחנו צריכים להמשיך לשים יד על כרטיס לאירופה. אני מניח שזו צריכה להיות ותהיה המטרה.

היינו בליגה שלהם 4 שנים, 3 שנים הבאנו להם נוק אאוט, שנה אחת חטפנו סנוקרת, פה זה נגמר וכרגע אנחנו חוזרים אחורה .

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

הכדורגל נזיל מאוד, אני מאמין שלמדו לקח מהעונה הזאת ואני מקווה שנחזור להאבק על האליפות ובכלל להנות מכדורגל.

אי אפשר לדעת מה יקרה אם מכבי הכל יכול להתחרבן פתאום, איביץ יכול לעזוב ואז ממנים את ניל וורנק.

כרגע הם בעמדה טובה יותר מאיתנו גם יותר מבוססת.

אני מקווה שעוד 4 עונות נוכל לראות שחקני נוער טובים בבוגרת יחד אם כל הדברים הרלוונטים.

מקווה מאוד שנצליח להגיע לאירופית

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

על בסיס מה תחזור להיאבק על האליפות?

מדברים על 3 דברים עיקריים:

1. להביא שחקנים חופשיים ולא רכישות.
    2. זרים עם תקרת שכר של 200 אלף
    3. החזרה ושימוש ביותר שחקני בית (מה שאומר חד משמעית שחקנים פחות טובים)

קח את כל המרכיבים האלה וצריך בעיקר מזל מטורף כדי להיאבק על האליפות. לא צריך לחשוב ובטח לא לדבר על אליפות יותר. אם זה יקרה... יקרה, מבחינה הגיונית אנחנו לא נהיה שם.

oranfu אוהב/ת את זה.