מחזור 28 בפלייאוף העליון: ב"ש מנצחת במשחק העונה; מ. ת"א וה. חיפה מובסות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Apr 2, 2018.

1. עידן444 Member

יש הטוענים שזה גם מה שגמר את קייטה.
    שהוא אמר לעצמו ״מה הם חושבים לעצמם שני אלה? אני אלחסן קייטה יתרוצץ שם לבד למעלה והם יעמדו?״. לכן אני טוען שאחד כמו שון ויסמן כן התאים כדי להשלים אותם. מבחינת קצב כיבוש אני חושב שהוא אפילו היה טוב מהם בעונה שעברה.
    בכל מקרה ככל שהעונה התקדמה הם השתפרו מאוד. דיא סבע חילץ אתמול 18 כדורים!
    המאמנים התחילו להכניס לו לראש שבלי לשפר פרמטרים נוספים, כמו למשל לחץ על שחקנים היריבה- באירופה יהיה לו קשה מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. henry1 Member

קודם כל, אתה צודק. לא פעם אנחנו תופסים את הראש כשרואים את ערן ודיא נשארים למעלה כשאנחנו בלחץ. זה לא דבר נורמלי, אבל מצד שני, לא בטוח שהיינו נראים השנה כפי שאנחנו נראים אם היו מבקשים מערן ודיא לעשות משימות טקטיות כל המשחק.

ערן כן עוזר במשחק הלחץ, אפליו הבקיע גול כתוצאה מכך, דיא גם משתתף במשחק הלחץ ובערמומיות שלו יודע לקחת כדורים שנשלחים לשוער היריבה. הם כן מעורבים, אבל לא ברמה שאתה ואוהדים אחרים אולי מצפים. כך סגנון המשחק של נתניה בנוי, המאמנים מן הסתם מודעים לכך ולוקחים זאת בחשבון ויודעים שיש שחקנים שרצים יותר בשביל שחקנים אחרים.

מצד שני, אותם שחקנים, גם אם ירוצו 20 ק"מ במשחק, לא יוכלו לתת את התרומה ההתקפית של שניהם. צריך לשמור על האיזון ואני לא חושב שמשחק הגנה של שניהם היה מביא לנו יותר נקודות ממה שיש לנו עכשיו.

oFiRzZz and עידן444 like this.
  3. yedidel Member

אז בכר ראה את הסטטיסטיקות של בית"ר ושומר את טוני למחצית שנייה?

4. oFiRzZz Member

כמה נקודות על אתמול -
    1. בניגוד לדעת רוב כותבי הפורום, כמו שחשבתי, הקבוצה לא באה להיות תפאורה בפליאוף העליון.
    יש לנו מה למכור נגד כל קבוצה בארץ ואני מקווה שהאנרגיות יימשכו עד המחזור האחרון בטרנר.
    2. חוץ מבני סכנין, נצחנו כל קבוצה בליגה העונה. הישג מרשים מאוד.
    3. ברובו המוחלט של המשחק שחקנו עם זר אחד בלבד, לרבע שעה אפילו שחקנו עם הרכב ישראלי טהור,
    לא רואים דבר כזה כל יום.
    4. חוץ מדיא שהיה למעשה המוציא לפועל, מצטייני המשחק שלי הם אביב אברהם ודן גלזר - תענוג.
    5.בהמשך לסעיף הקודם, אם הרביעיה גלזר-אולסק-אביב-עלי נשארים לעונה הבאה - אז אני רגוע.מאוד.

בהמשך לדיון שהתפתח פה, ערן עושה הגנה כשיש לו אוויר. זה לא סותר את העובדה שאתמול הוא
    היה צריך לצאת מוקדם יותר כי ראו שהוא כבר בקושי סוחב.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל חיפה מתפרקת, זה נראה קל מדי עבור בני יהודה.
    ניצחון היום של באר-שבע והיא מוציאה שתי קבוצות מהתמונה בשלב מאוד מוקדם של הפלייאוף, מי היה מאמין.

6. yedidel Member

לא יודע איך המשחק בטרנר ייגמר אבל מדהים כמה השיפוט פה רע

Sir Alex Ferguson and oFiRzZz like this.
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אחרי פחות מחצי שעה סילבסטר עם 2 החמצות מול שער ריק, אפשר לשרוק לסיום זה לא היום שלנו.

8. FelaKaT Member

מגיע לבית"ר לא לקבל פנדלים ברורים כמו של היום - זה הפייבק על כל הרמאויות של שכטר .

9. הנתנייתי Member

אם כבר אז שווה להזכיר שאתמול השופט פשוט המציא פנדל למכבי תל אביב. לא ברור למה. שחקן של מכבי נגח החוצה.

10. oFiRzZz Member

אתמול אמרתם למליקסון לחכות עם השמפניות.. נראה לי שהיום הוא יכול ךפתוח אותם.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

11. Scouser Member

אלוהים איזו שכונה. עוד לא מחצית ובית"ר מפקירה את ההגנה שלה כאילו דקה 80 במחזור האחרון והאליפות על הכף.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שטויות, שופט צריך לשרוק על סמך מה שהוא רואה ולא על סמך מה קרה במהלך העונה.

בינתיים הנה ה0-2(זריהן נראה כמו כדורגלן רק מולנו מסתבר), הפסד צפוי, לצערי זה יגמר עם רביעיה לפחות.

13. FelaKaT Member

ברור אבל ברגע שיש לך שחקן שעובד על השופטים שבוע אחרי שבוע אז מראש הם באים למשחקים עם כוננות לצלילות ובגלל זה לא ישפטו לחומרא.
    בכל מקרה, כמו שאמרת - לא הערב שלנו אבל האליפות לא אבודה .

אגב, קרייאף כצפוי גרוע . אינספור איבודים וכדורים להונולולו, הוא צריך להיות המוחלף הראשון .

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב שבבאר-שבע מליקסון ושות'(איינבינדר, שהר, הביטונים) לא נופלים ועושים דרמה מכל שטות, אם השופט ראה פאול שישרוק, אם לא אז לא, אני מקבל שריקה לא נכונה או אי-שריקה כמו במקרה וארן היום אם זה רק על סמך זווית הראייה של השופטים.

קריאף זוועה, אני מניח שהוא לא ישן בלילה וככה זה נראה, נראה עייף ולא מרוכז גם פריירה וסירושטיין חלשים מאוד וכמובן סילבסטר שהיה חייב להבקיע בלפחות אחד מהמצבים אליהם הגיע. אבל כן, לא היום שלנו וחבל אבל צפוי מהסיבות שכתבתי לפני המשחק(זחיחות, עייפות, פציעות) אז קשה לי לומר שאני מרוסק, רק שיגמר עם הפסד מינימלי כדי שיהיה אפשר להמשיך הלאה בקלות.

15. עידן444 Member

תהיה רגוע, גם מליקסון צוללן וזה לא הפריע לשופט לתת לו פנדל של אליפות שהיה הרבה פחות פנדל מזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

henry1, oFiRzZz and קשר שמאלי like this.