מחזור 28 בליגת העל: תל אביב צהובה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏2/3/12.

1. Love Is Red Member

למה מחזור אחרון?
    4 מחזורים לסיום שכל היורדות יקבעו, תן ללב שלי קצת לנשום לרווחה כי יש לי במשפחה לב חלש ולא באלי להגיע למצב שנניח באר שבע תתחרה עם פתח תקווה ובדקה האחרונה תעשה את זה, אם כבר שמכבי פתח תקווה+ראשון+(לצערי הרב בשביל האוהדים שלהם) הפועל פתח תקווה יירדו 3-4 מחזורים לפניי הסיום וזה יהיה סיום העונה הכי מתוק שיכול להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Civil Anti Madridista

ניצלתי את ההזדמנות שהמשחק יחסית קרוב אליי, ונסעתי לראות את חיפה. באותה הזדמנות פעם ראשונה שלי באיצטדיון החדש של עכו, באמת יפה אבל הגזימו עם המחיר

80 לבנאדם זה מוגזם, ועם הרמה של המשחק זה הגביר את העצבים

3. alexshw Member

במכבי חיפה הנוכחית הצלחה זה אליפות.
    מה שהקבוצה כרגע מנסה לעשות זה למזער נזקים.

קטן שחקן שלא כשיר לשחק כדורגל ומסכן את הבריאות שלו לטווח רחוק. כל בנאדם במערכת יגיד לך את זה.
    התלות בקטן זה שורש הבינוניות של מכבי חיפה.

אין באמת סיבות לחגיגה.

4. danielone Member

מתי כבר ננצח את הדרבי הזה. כל פעם יש את התחושה הזאת שסוף סוף הפעם מכבי תנצח. אבל בסוף זה לא מתממש. איאיאי כמה זמן לא ניצחנו בדרבי כמה דברים עברו מאז והשתנו. מה יהיה. מקווה שננצח היום.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב כבר התחלנו להתרגל. השבוע היה המשחק השלישי ברציפות שהובקע בו שער ניצחון במשחק שלנו בדקות הסיום, הם כבר מעכשיו מכינים אותנו לסוף העונה...

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/420747_3414936780491_1482237473_33104170_1977467453_n.Xxx

6. riquelme1 Member

נוסא אייגבר אחד הזבלים היותר גדולים שראיתי בהפועל מאז שאני אוהד אותה, כל כך הרבה כסף על תרנגולת חסרת מוח כזאת, תודה לך דרור קשטן.

לא מבין למה הוא בהרכב ואלרואי כהן אחד הטובים שלנו העונה, מוצא את עצמו בספסל.

אביחי ידין רמה אחת מעל המשחק הזה, הקשר הכי טוב בארץ. גוטמן חייב לזמן אותו לנבחרת.

הקבוצה הזאת כל כך זבל, גועל נפש אחד גדול, מאמן עלוב שלא סופרים אותו, קבוצה שחוץ מהתלהבות בהתחלה לא מחוברת ומסורבלת, בחירת שחקנים שגוייה בהרכב, אייגבור כמו שרשמתי אפס מאופס, טוטו תמוז לא עושה כלום ולא מרוכז, מצחיק ועצוב לראות את יגאל אנטבי סוס מת בהרכב.

מכבי לא פחות זבל, אבל שהפועל נראת ככה, היא כנראה תנצח אחרי 4 שנים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/12
  7. VAR Member

לא מבין את זה. יש לו את טועמה ואלרואי כהן, אולי שני שחקני האגף הכי טובים בארץ, והוא עולה עם שני הנכים האלה אורמוש ואיגיבור. שירזי הוא פשוט מאמן כישלון. מתאים לטביב.

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שמכבי הייתה זו שהכתיבה את הקצב בסיום המחצית הראשונה, קשה לומר ששער היתרון של עטר עשה עמה צדק. הצהובים הציגו 45 דקות מפוזרות להחריד, כאשר הדאבל פס המצוין שהוביל לפנדל היווה, למעשה, את המהלך הראוי היחיד שלהם עד עתה. מנגד, גם הפועל מתקשה להתעלות לרמה גבוהה; אמנם, הנעת הכדור של האדומים הייתה מעט יותר מסודרת ומאורגנת בהשוואה לשכנתם, אך גם הם התקשו לסכן את שערו של חיימוב באופן ממשי.

בסך הכל, הדרבי הגדול סיפק לנו מחצית ראשונה חלשה למדי - אך אני מאמין שלא נגיד את המשפט הזה על החלק השני של ההתמודדות. היתרון של מכבי בוודאי יכניס את האדומים לטירוף, והם יגייסו את מיטב כוחותיהם במטרה להשיג את השיוויון המיוחל עם פתיחת המחצית השניה. הדקות הקרובות יהוו, למעשה, מבחן אופי חשוב עבור החניכים של ניר לוין: אם הם יצליחו לעמוד בלחץ שיופעל עליהם ולשמור על שער נקי עד לדקה ה65, הרי שהשליטה בהתמודדות תעבור לרגליהם - ומכאן הפועל כבר תהרוג את עצמה. מצד שני, אם המחצית השניה תפתח בשער אדום מהיר, יהיה לי קשה לדמיין תסריט בו החבורה מקרית שלום תוציא נקודות מההתמודדות.

9. Roger_Federer Member

משחק גדול של חיימוב

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

ההגנה של מכבי נראית כמו כלום, חיימוב נותן פה משחק ענק.
    בקצב הזה נראה לי שגם הוא לא יספיק והפועל תצליח לגנוב פה שער.

11. riquelme1 Member

טועמה חתיכת גועל נפש, מאז שנכנס במקום להרגיע הוא יותר מלחיץ את הקבוצה עם הקללות והעצבנות שלו, עוד לפני שנכנס בספסל הוא לא הפסיק לקלל והשופט רצה להרחיק אותו עוד בחוץ, האדום שלו עכשיו היה כל כך שקוף. אבל אני לא מאשים אותו, אני מאשים את המאמן האפס מאופס הזה ניצן שירזי שהכניס אותו.

הרבה זמן לא התביישתי בהפועל, היום אני מתבייש, בהכל. גועל נפש, קבוצה פשוט מפורקת.

12. Ampelmann Member

יש מצב שהאוהדים של הפועל זורקים דברים כדי שטביב יקבל קנס או רדיוס שיפגע לו בהכנסות?

13. alexshw Member

מכבי חיפה היא המנצחת הגדולה של המחזור, כולל מדקות אחרונות של הדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    יאללה נקמה עוד שבוע.

מעניין כמה רעש יעשו בתקשורת מהאלימות של אוהדי הפועל. הם זרקו 2 מוטות לפחות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/12
  14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הסיום היה גועל נפש צרוף, ביזיון מה שהלך שם עם משיח, טועמה וידין.

אבל למי אכפת, אחרי ארבע שנים סוף סוף דרבי צהוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Ajax Amsterdam Member

ההתנהגות של קהל הפועל תל אביב גועל נפש עם כל החפצים שהם השליכו לדשא אבל בית הדין לא יעשה להם כלום