הפועל ת"א האין שיטה: (סמיילי מקיא) ---------------אדל--------------- אנטבי-----שולר---שושן----חוטבה ---------ידין-------אבוטבול------ אורמוש---------------------איגבור --------דמארי------תמוז---------- מה הוא עושה לעזאזל? כאילו אנחנו קבוצה פח ומכבי בפורמה טובה יותר, המאזן המעולה בסכנה גם ככה אבל למה להיות דביל ולהפסיד מראש? שירזי הזה מעלה את ההרכב הכי פח שיכול להיות. איגבור ואורמוש באגפים שני שחקנים שהכדורגל זר להם. איפה טועמה שהוא פלוס ענק במצבים הנייחים, שחקן חכם שיודע למסור וכמובן נלחם; ידין ואבוטבול בקישור האחורי זה אף-פעם לא הולך ביחד, כל-כך מעט כישרון איפה גורדנה שיודע לקחת כדור ולרוץ קצת בלי להתבלבל? וכמובן במרכז ההגנה שני הליצנים שולר ומור שושן. במילים אחרות להעיף כדורים לדמארי ולקוות לטוב. אולי במשחק-שניים זה עבד אבל כבר לא. לקוות לשרוד עד המחצית ואז להשתמש בספסל, הזוי משהו. ואני עוד רציתי לכתוב 'הדרבי הוא מעל הכל', שמכבי תמיד חוטפת 'הלם קרב' כשהיא רואה מולה את האדום, שיש לנו את יתרון הקהל וגם מכבי קבוצה בינונית מאוד ממול, רחוקה מלהיות עילוי. רק שלא ישברו את ההגמוניה בעיר הדבילים האלה, הגיע הזמן שילחמו ואני לא אחרטט 'בשביל הסמל' אלא בשביל הכבוד המקצועי של כל אחד מהם, יש גבול כמה אפשר להסריח. הקהל לא יסלח על עוד תצוגת נפל, לא מחר, עם כל הכבוד לטביב האידיוט. מחר הוא יהיה נוכח בבלומפילד ויראה 'זה לא הקומץ זה כל הפועל', המחאה תעבור שלב אחד קדימה. השאלה היא האם הקהל יתייחס גם למשחק הספציפי הזה שיש הרבה יוקרה על הכף או שיהיו 90 דק' של גידופים בלבד. השחקנים כבר ימצאו את התירוץ לשחק קקה. לא משנה עכשיו יאללה הפועל!
אני לא חושב שקריית שמונה או סכנין "מכרו" את המשחק. אני כן חושב שיש משחקים שבהם המערכת משדרת שהמשחק חשוב ושחייב לנצח ויש משחקים שהמערכת משדרת שהמשחק פחות חשוב. כששלומי דורה מדבר לפני המשחק מול הפועל חיפה על כך ש"אם אנחנו מנצחים אני מיד נעלם מהאיצטדיון" אז כולנו מבינים מה המערכת משדרת. כשבמשך כל השבוע המערכת בקריית שמונה מדברת על האהבה והסימפטיה לבית"ר ועל הרצון שהם ישארו בליגה, גם כאן אנחנו מבינים מה המערכת משדרת. לדעתי זה עצוב ובעיקר מלמד על הכדורגל שלנו ועל איפה הוא נמצא היום. עם זאת, אני מאמין שאם אתה רוצה שהעבודה תתבצע, תעשה אותה בעצמך. נכון, לאור מקרים כמו האלה שציינתי למעלה זה יהיה קשה יותר להישאר בליגה, אבל אנחנו לא צריכים להסתכל על אף אחד אחר. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו, לעשות את העבודה מבחינתנו ולהישאר בליגה בלי עזרה משום קבוצה אחרת. המשחק אתמול, שבו שכבנו על השער של אשדוד עם התקפות גלים גלים כשכל האיצטדיון דוחף את הקבוצה, גם כשהיינו בפיגור, הוא בדיוק הדרך. את אותו הדבר עשינו גם במשחק בפתח תקווה. גם שם הקהל היה פקטור גדול במהפך עם עידוד שסחף את הקבוצה ונתן לה את האמונה. אני חושב שהקהל שלנו הוא היתרון הגדול ביותר שלנו במאבקי התחתית. אין לי ספק שלכל משחק חוץ בפליאוף התחתון יבואו לפחות 2000 אוהדים שלנו. אין לי ספק שלכל משחקי בית בפליאוף התחתון יבואו לפחות 8000 איש. אנחנו נהיה אלה שנסחוף את הקבוצה להישרדות. באר שבע לא תרד!
רכישתו של צוצליץ' מאפשרת למכבי חיפה לעקוץ ולקחת ככה 3 נקודות. הוא מנקה אחרי כולם. משומר שיחק היו כמו שחקן שמכר משחק. המצאותם של יא יא ועזריאל בקבוצה זו לא פחות מפגיעה בתדמית של מכבי חיפה. עוד ניצחון של גועל נפש, שיפיח בוודאי תקוות לגבי גביע אירופה. מקווה מאוד שהיכולת תשתפר. ככה לא ניקח נקודות בשני המשחקים היוקרתיים הקרובים.
אני מסכים במאת האחוזים עם הכתוב בהודעה שלך, מלבד החלק הזה (או, ליתר דיוק, המשפט האחרון שבו). חרף היכולת הפושרת אותה הפגינה הקבוצה הערב, יש לזכור שגם האדומים מוולפסון אינם יכולים להתהדר בכדורגל איכותי מצדם לאורך העונה כולה, והשבועות האחרונים בפרט. עד כמה שזה ישמע עצוב, עם רמת משחק שכזו לא רק שנוכל להוציא נקודות מצמד המשחקים הבאים, אלא אף לקחת את כולן.
אלכס, היום הבטחתם את מקומכם בפלייאוף העליון, אתם 4 נקודות מהמקום השני (מחר ב-23:00 זה יהיה 7, אבל עדיין) ואם הייתי צריך להמר על כל אלופה חות מקרית שמונה במצב עכשיו- הייתי הולך על מכבי חיפה, כשמי שזוכר את הפלייאוף שנה שעברה של קרית שמונה- זוכר בטח שלקבוצה הזו היה קשה ברגעים הגדולים של העונה, לא יודע אם השנה חל שיוני מנטלי אצלם, אבל אפשר לבנות על זה שלא. ואתה זוכר איך העונה הזו התחילה? מקום 10, הפסדים מבזים, דיבורים על פלייאוף תחתון, חשש שזו הולכת להיות העונה הכי גרועה מזה 25 שנה, שום דבר לא נראה מחובר והכל נראה תחת פאניקה... וחיפה השתקמה מזה. כי מכבי חיפה זה מועדון גדול, כי יעקב שחר הוא בעלים ענק, וכי אלישע לוי הוא מאמן טוב. גם כמה שלא יחשפו במה להאשים אותו ויקחו את הדוגמא של הזרים (ויכניסו למשוואה הזו גם את חרזי) עם דוגמאות של צסארץ' או דוטרה, אלישע הוא אחד שיכול לגלות טעויות ומהר מאוד לתקן אותן- אדין צ'וצ'אליץ' הוא דוגמה נהדרת, וכמה הוא עלה? 400 אלף יורו? אלישע בוחר זרים טוב- דבאלישווילי, טישיירה, קולמה, פיליאבסקי ואפשר גם לומר שאראנוב. רק מה, הטוב זה לא המעולה. אגב דור, לפני שמכבי בונה על מקום באירופה, כדאי לה להבטיח את המקום בפלייאוף העליון. קשה לי להאמין שמחר היא תקח 3 נקודות, והיא כרגע רק נקודה אחת מעל רמה"ש במקום ה-9.
ידעתי שתגיבו ככה זה היה מכוון כי וואסי החלוץ המהולל שלנו תיפקד בתור שחקן הגנה לכל דבר ומנע 2 גולים שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
קודם כל בהחלט סיבה לחגיגה - הבטחת מקום בפליי אוף עליון. שנית כל, זה שמכבי חיפה מועדון גדול זה ברור ולכן אני לא דואג לגבי העונות הבאות. לגבי העונה הזו האחראי הראשי על העליה מהמקום העשירי לרביעי הוא קודם כל צוצליץ'. מבחינת יכולת ורמת משחק מכבי חיפה הביאה 2.5 משחקים טובים ב - 2012. יש משחקים שהקבוצה לא מצליחה להוציא אפילו כדור חוץ נורמלי. כמו היום למשל. אז כן, הבוסני ייצב את ההגנה, אז אפשר לעקוץ ולקחת את ה - 1:0 קטן.
הוא יכול עכשיו לנסוע חזרה לבוסניה. את הסיפור שלו במכבי ת"א הוא סיים, בפעם באופן סופי. שלום ולא להתראות.
http://www.up2me.co.il/images/5462528.Xxx הפועל ת"א - מכבי ת"א http://www.up2me.co.il/images/85244470.Xxx יום שני ה-4.3.12, שעה 20:50, איצטדיון "בלומפילד" ביפו, שידור ישיר בערוץ 11. http://www.up2me.co.il/images/43428385.Xxx הפועל תל אביב תארח את הדרבי מחר אחרי שסיימה בתוצאות תיקו בשני המחזורים האחרונים ובמחזור האחרון ניצלה מהפסד אחרי שער שיויון של מירקו אורמוש בדקה ה-94 נגד הפועל רמת השרון. שתי התוצאות האלה מיקמו את הקבוצה של ניצן שירזי במקום השני עם 48 נקודות ורחוקות פער משמעותי, עד כדי בלתי ניתן למחיקה מבחינת מעשית, מהמוליכה עירוני קריית שמונה. בעקבות ההפסד אתמול של עירוני קריית שמונה לבית"ר ירושלים, הפער רק" 14 ומחר לשחקנים באדום יש הזדמנות לצמק את הפער ולהשאיר מעט תקווה אבל אם תשאלו כל אוהד הפועל תל אביב מה הוא מעדיף, להיצמד למקום הראשון או לנצח בדרבי, אין אחד שיגיד אחרת מאשר לנצח בדרבי. הקבוצה כבר לא הפסידה 4 שנים בדרבי והצבע האדום שולט בעיר כבר תקופה ארוכה, כולל בסיבוב הראשון בו הפועל ניצחה 1:3 משערים של מריו פצ'אלקה, אלרואי כהן ושי אבוטבול. אף אחד בהפועל לא רוצה להיזכר בתור זה ששבר את ההגמוניה האדומה בעיר, במועדון מאמינים שאפשר להשאיר שוב את הצהובים חסרי אונים ועל דרך להיצמד, עד כמה שאפשר כמובן, למוליכה. מבחינת ההרכב, ניצן שירזי עדיין לא סגור על אחד עשר השחקנים שייפתחו מחר אבל הוא כבר גיבש לעצמו את ההרכב - מור שושן ונאאל חוטבא ייפתחו במקום וואליד באדיר ועומרי קנדה המורחקים, נוסא אייגבור מועדף על פני סלים טועמה וייפתח בקישור לצד מירקו אורמוש, אביחי ידין ושי אבוטבול ובהתקפה יישחקו עומר דמארי וטוטו תמוז ויינסו להשאיר את ההגמוניה בעיר כמו שהיא. אלרואי כהן שהבקיע את השער השני בדרבי בסיבוב הקודם, ייפתח על הספסל וייחכה להזדמנות. http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/329/081.Xxx יפגינו נגד אלי טביב אבל הדרבי הוא מעל הכל. הרכב משוער: אפולה אדל, נאאל חוטבא, מור שושן, מרקו שולר, יגאל אנטבי, מירקו אורמוש, אביחי ידין, שי אבוטבול, נוסא איגייבור, טוטו תמוז ועומר דמארי. http://www.up2me.co.il/images/10823306.Xxx 4 שנים. פשוט מאוד. 4 שנים. במשך 4 שנים מכבי ת"א לא ניצחה דרבי. למעשה הניצחון הצהוב האחרון בדרבי היה תחת ניר לוין, אותו מאמן שיעמוד על הקווים של מכבי מחר, כשטל חן הבקיע בנגיחה והעלה את האדומים ליתרון אבל מבצע צרפתי משלוש של רודי חדד, אלן מסודי ויאניק קאמאנן, השיגו את השיויון, ויוסי שבחון שהספיק לשחק כבר באדום של הפועל תל אביב והיום משחק בהפועל באר שבע, הבקיע בנגיחה לקראת הסיום וצבע את תל אביב בצהוב, אבל זהו למעשה הניצחון האחרון של מכבי בדרבי כי מאז הפועל שולטת כמעט ללא עוררין בעיר. במועדון מאמינים שאפשר לשנות מחר את ההיסטוריה ולנצח את הדרבי אבל לעומתם האוהדים לא ממש בלשון המעטה מאמינים בזה וזה התבטא באימון המסכם שבדרך כלל בכל שנה באים עשרות אוהדים והשנה הגיעו רק 15 אוהדים, וזאת למרות שכל הפרשנים מהמרים שהפעם הדרבי יהיה צהוב. מבחינת ההרכב, ניר לוין מתכוון להמשיך עם אותו הרכב שניצח 0:2 את הפועל עכו במחזור שעבר - ניבאלדו ורוברטו פונצ'ץ ימשיכו בתור בלמים, גל אלברמן ימשיך להיות המנהיג במרכז המגרש ומונאס דאבור, אלירן עטר וברק יצחקי יינסו לעשות את ההבדל בהתקפה. השינוי היחיד שניר לוין ייעשה יהיה בדמות רפי דהאן שיחליף את מושיקו לוגסי המאכזב בקישור. בנוסף, באימון המסכם קרתה תקרית לא נעימה כאשר ניר לוין הודיע להאריס מדוניאנין שהוא לא בסגל לדרבי ומדוניאנין מצידו תקף מילולית את לוין. במועדון מסרו שהם לא מתכוונים לעבור על התקרית הזו בשתיקה, אבל קודם כל מתרכזים בדרבי ורוצים להחזיר את ההגמוניה להעיר ולצבוע את תל אביב בצהוב. http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/855/066.Xxx "זעקת המכבים עולה מן האדמה - העיר צמאה לנקמה". הרכב משוער: גיא חיימוב, קלמי סבן, רוברטו פונצ'ץ, ניבאלדו, יואב זיו, גל אלברמן, רפי דהן, דור מיכה, ברק יצחקי, מונס דאבור, אלירן עטר.
בהנחה שהשורה הראשונה הייתה צינית, אז אתה חייב להפסיק לקבל את זה כמובן אמליו שגם באחת העונה הכי חלשות של חיפה היא מצליחה לסיים חזק בהתמודדות על אירופה, אחרי שמצבה היה אנוש. את צ'וצ'אליץ' הביאו אלישע וחרזי ואלישע הוא זה שתיקן את הבעיות (החמורות) שהיו בהגנה, מגיע גם לו קרדיט ולא אם רק על זה. ורק נראה לי, אבל גם קטן נראה יותר טוב בזמן האחרון והוא השתפר מבחינת פסים ומנהיגות אחרי שהוא כבר נראה שחקן מת, ואפילו שחקן מת אחר מתחיל לחזור לעצמו, יש סיכוי שוב לאציו תתעניין בו... נראה לי זו הפעם הרביעית שהוא מסיים באופן סופי את הסיפור שלו במכבי. לכמה עונות עוד יש לו חוזה במכבי?
לא יכול להסביר את זה אבל אני חושב שמכבי לוקחת את הדרבי וגם בהפרש של 2 שערים לפחות שמתי ווינר, מקווה שהכסף לא הלך לאיבוד
אני לא יכול להסביר את זה, אבל אני שומע את הדיבורים האלה מאוהדי קבוצות אחרות כבר 4 שנים. אם הייתי חכם הייתי שם הימור על הפועל. מפסידים- לקחתי כסף, מנצחים שיתהפך העולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx