לא אמרתי שדסה התנהג בסדר גמור. הוא לא אמור להתנהג בצורה הזאת. אתה מסית את העניין מזה שידין תקף את השופט בזמן המשחק, הורחק על זה, ועוד בא בטענות. הוא כבר נגע בשופט, אם לא היו עוצרים אותו, מה גורם לך לחשוב שפתאום הוא היה הופך לאדם רגוע ושליו? אתם טובים בלהסית את הדיון. כשמישהו אמר ששופט שטועה נגד בית"ר בצורה חמורה היה נרצח בטדי, הבאתי דוגמא של שופט שהרס לבית"ר משחק בטדי, אתם מזכירים את זה שאותו שופט הוסיף 8 שנים לפני זה במשחק יותר מדי תוספת זמן. תפסיקו להתבכיין. אם אתם טוענים ששופטים הם בני אדם, הם גם בני אדם שהם טועים נגדכם. שום דבר לא מצדיק שחקן שתוקף שופט. חוץ מזה שאתה משווה בין שחקן ותיק שמועמד לנבחרת ישראל, ובין ילד בן 19 שעוד לא למד שום בחיים שלו.
אה, אז בגלל שדסה בן 19 וידין ותיק, העונש של הפועל צריך להיות חמור יותר, נכון. ואגב לידין היה מספיק זמן להוריד למשיח איזו ראסיה (שהגיעה לו), ןוהוא לא עשה את זה, אז חלאס עם הבלבולי מוח של "אם לא היה עוצרים את ידין". לא התלוננתי על זה שידין הורחק (למרות שצהוב ראשון ממש לא הגיע לו), אתם סתם מטעה, התלוננתי על העונש שהוא יספוג, לעומת העונש שספג אלי דסה. וחלאס כבר לזין את השכל עם זה שידין "תקף" אל משיח, שנינו יודעים טוביפ מאוד מה היה שם, תפיק להשתמש במילים שנשמעות כאילו ידין הרביץ לו, די עם הגניבת דעת
תגובות כמו שלך מראות למה לא סובלים אותכם. מחפשים תירוצים במקום לגנות את כל האירועים של הדרבי הזה{שהיה בושה לעומת מה שאנחנו ובית''ר עשינו}. שונא את הגניבות דעת של הקהל שלכם על זה שהאירועים היו כדי לפגוע בטביב{בטח גם השחקנים חושבים ככה,לא?}
העונש של הפועל לא קשור בכלל למה שידין ודסה עשו. העונש של הפועל זה בגלל שהקהל זרק דברים למגרש. שחקן שנוגע בשופט בצורה כמו שידין פגע בו זאת תקיפה. לא הייתי מכניס אותו לכלא על זה, אבל במגרש הכדורגל דברים נשפטים הרבה יותר בחומרה. וכן, כששחקן ותיק ושחקן צעיר מתנהגים באותה צורה לא מכובדת, זה הרבה יותר חמור לשחקן הותיק.
אני חייב לציין שדיון כזה רדוד (בעיקר בגלל הדברים של אוהדי הפועל) לא ראיתי הרבה זמן. ראיתי הרבה דיונים רדודים אחרי משחקים להוטים ואני אפילו תרמתי לאותה רדידות, אבל דיון כזה בחיים לא ראיתי. במקום שאוהדי הפועל יתביישו במה שהם עשו אתמול (הם זרקו כמות חפצים שכל קבוצות הליגה זורקות בעשור), הם מנסים להצדיק את המעשים שלהם בשיפוט (שהיה חלש מאוד, אבל לא הכריע את המשחק) עם סרטונים הזויים (הסרטון שהובא פה הוא שיא הביזיון), משחקים ששוחקו לפני יותר מעשור ומקרים שלא רלוונטיים בגרוש. חבל שככה נראה הכדורגל שלנו. טוב, עם יו"ר כזה, אפשר לצפות למשהו אחר?
אל תהרסו לנו את הכדורגל בסוף אתם תהפכו את הכדורגל לקונצרט לאנשים עם חליפה ועניבה בסוף אתם תהפכו את מגרשי הכדורגל להיכל נוקיה הבורגני אף אחד לא מת ממוט פלסטיק, אף אחד לא מת מכוס שתייה, אף אחד לא מת משקית גרעינים אל תהרסו את הכיף שבכדורגל, חס וחלילה בגללכם עוד יהיה משעמם לבוא למגרשים אל תהיו יפי נפש.
האמת שכן הרי תכלס כולם כולל כולם שמחים ממה שקרה הרי מה היה עדיף שהדרבי ייגמר ב1-0 המעפן הזה? כל האלה של "האירוע המצער בסיום" או כל שטות כלשהי אחרת תפסיקו עם הצביעות, אתם מאושרים שזה קרה כי זה נותן לכם אקשן, וגם סיבות להכנס באוהדי הפועל, די עם הצביעות
נחמד לראות פרצוף אמיתי של אנשים יוצא. זה כמו לראות פוליטיקאים שמרנים שפתאום תופסים אותם עם זונה. תמיד ידענו שאתם כאלה, פשוט כשהכל הולך לטובתכם אין שום סיבה שתתנהגו כמו שאתם יודעים ומסוגלים.
דווקא מאוהד ביתר שמבין דבר או שניים ברדיפה תקשורתית הייתי מצפה לקצת הזדהות והבנה אבל בסדר נתראה בפעם הבאה שתשרפו איזה רכב, או שתזרקו איזו אבן על אוטובוס ביננו אם מחר השופט נותן ללוזוניה פנדל שלא היה בדקה 83, יהיה פוגרום הרבה יותר חמור ממה שהיה בדרבי. חבל שאתה מתייפיף ונהנה מהסיטואציה
ש"אנחנו" זורקים אבן על אוטובוס, אף אחד מאיתנו לא מתייפייף ומוצא איזו סיבה לזה שהאבן נזרקה, או למה התקשורת רודפת אותנו ומפרסמת את זה. קיבלנו כבר מספיק פנדלים שלא היו נגדנו, במשחקים לא פחות קריטיים. לא הייתה שום מהומה, אף אחד לא נפצע או נהרג. לא מאז שהרסו את ימק"א לפחות.
רק העונה האוהדים שלכם שרפו כסאות פעמיים אבן נזרקה על אוטובוס שלרמת השרון כי הפסדתם להם 2-0 את הרכב של אבו סובחי אוהדי ביתר הציתו שני אוהדי הפועל נדקרו לפני המשחק בין בית"ר והפועל ברמת גן תאמין לי, שכל השקיות גרעינים, כל המקלות פלסטיק וכל כוסות הקולה, ביחד, לא חמורות כמו דבר אחד ממה שציינתי, חוץ מהשריפת כסאות די להתייפייף, מתי אוהד הפועל דקר אוהד של קבוצה יריבה? האירוע החמור באמת שאירע ביום הדרבי, היה החזיז שנזרק לשער 11 ע"י איזה אדיוט, ה"פוגרום" ושאר התיאורים שלכם הם צביעות, במיוחד של אוהדי בית"ר
די נו איתי, לא חסרים מקרים שגם הקהל שלכם היה אלים במידה לא פחותה מזה שלנו, ההבדל היה בעיקר בענישה ובסיקור התקשורתי, הרי על שריקות בוז בדקת הדומייה לרבין קיבלנו עונש יותר כבד ממה שקיבלתם על זריקת רימון הלם לשדה המגרש שיכל בקלות לפצוע את אבוקסיס. ואם אתה מדבר על מכות מחוץ למגרש - זה בכל מגרש בארץ יש, לא רק אצלנו. אבל כבר אמרתי שאני מבין לגמרי את אוהדי הפועל. זה יצא מכלל שליטה, אבל אני מניח שבשבילם ההפסד בדרבי היה הקש ששבר את גב הגמל אחרי כל מה שקורה מחוץ למגרש עם טביב וההנהלה, ואת כל הכעס והתיסכול היו צריכים לפרוק איכשהו. אני מניח שאם אוהדי בית"ר/מכבי/חיפה היו במקומם, זה לא היה נגמר באופן שונה.
לא אמרתי שהקהל שלנו זה איזה קהל של קדושים מעונים. הרבה פעמים הם עושים דברים שאני לא גאה בהם והייתי מעדיף שלא יקרו. את האוטו של אבו סובחי לא הייתי מכניס, אני לא יודע מי עשה את זה ולמה. שאוהד הפועל זורק חזיז ליציע של מכבי זה אידיוט. אבל כשאוהד בית"ר זורק אבנים על אוטובוס, אז זה הקהל של בית"ר בצורה מאורגנת. דברים שקורים מחוץ לאיצטדיון הם לא בשליטת אף אחד. אוהדי הפועל אולי נדקרו מחוץ לאיצטדיון, אני לא יודע מה העילה לדברים שקורים. ושוב פעם, מדובר בכמה מטומטמים בודדים. אם אתה בכלל מנסה להתמם, מה עם הפצצת תאורה שכוונה ליציע של מכבי ופגעה באדהם שביטה, או הרימון שכוון על גרשון ופגע באבקוסיס? זה שני דברים שחמורים יותר מדקירה, המזל שלך זה שאוהדי הפועל לא יודעים לכוון ולכן המקרים האלה נשכחים יחסית לחומרה שלהם. אמרתי רק שנחמד לראות מישהו שמתנהג כל הזמן כאילו הוא טוב מכולם, ובסוף מתברר שהוא בדיוק כמו כולם. תפסו אותכם עם זונה, עכשיו תפסיקו לנסות לעבוד על כולם.
הו, סופסוף תודה רבה שמישהו פה אומר משהו הגיוני והסכמתי ואמרתי גם, משיח וההפסד היה הקש ששבר את גב הגמל, מה שקרה לא קרה נטו בגלל השופט, ממש לא זו הייתה התפרצות זעם סביב כל מה שקורה סביב הקבוצה פשוט יש תחושה שכל המדינה והתקשורת כאילו רק חיכו לרגע הזה שבו אפשר יהיה להגיד מה שרוצים על האוהדים שלנו
בנוגע לכל מה שאמרת אין לי עצבים להגיב (סה"כ זה לא יקדם אותנו לשום מקום) אבל בנוגע לאוטו של אבו חומוס אין לך או לאף אחד אף הוכחה או חצי הוכחה שאוהדי בית"ר שרפו לו את הרכב, אבו חומוס הוא איש שמסוכסך עם מספיק גורמים עבריינים בארץ שמוכנים לשרוף לו את האוטו (וזה כבר הרכב החמישי שנשרף לו) בלי קשר לבית"ר ירושלים. חחחחחחחחחח הסיבה היחידה שיוצאים עליכם זה בגלל שזה שודר בטלויזיה ונעשה עוד לעיניי משלחת של אופ"א, אחרת היו עוצמים עיניים גם הפעם ונותנים לכם איזה משחק ללא קהל על תנאי.