מחזור 28 בליגת העל: תל אביב צהובה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏2/3/12.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx איזה מזל שלא הקשבתי לך אה?

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אפשר לדעת מי בדיוק זה הלובי האדום בתקשורת? ביציע העיתונות יושבים הסמל של בית"ר, מאמן מכבי בכדורסל לשעבר, אוהד בית"ר (סהר), שלמה שרף שמדבר לפי אינטרסים וקופמן אוהד הפועל ר"ג. באולפן השבת יושבים שרף, סגל (אוהד בית"ר), יונתן כהן (אוהד הפועל ירושלים) ופרימו (אוהד של עצמו בעיקר...). ברדיו של וואן-ברקוביץ', רביבו, פיני גרשון ודורון ג'מצ'י. השדרים הבכירים-רמי וייץ אוהד מכבי חיפה, ארבל את הפועל פ"ת ואיינשטיין לא חושף את אהדתו. אז יש אולי יותר אוהדי הפועל מאשר לקבוצות הפריפריה, אבל בהשוואה לגדולות האחרות אני לא רואה איזושהי מגמה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משה אויחיון, זה בולשיט ואתה יודע את זה. לא מעניין אותי מאה או חמש מאות איש. העובדה שאחרי המשחק קרה מה שקרה הופך את המיעוט לרב. טוב לי לקרוא עכשיו שכנראה הפועל ת"א תספוג עונש קשה ביותר כי מה שקרה היום בבלומפילד לא קשור לשום דבר שקשור בספורט.

עצוב לי שיש משתמש פה שבאותיות גדולות וצבעוניות מהלל את מה שקרה. במהלך העונה אייאקס נדפקה לא פעם בגלל שופט. השיא היה מול ריאל מדריד, משחק שגרם לנו כנראה עלייה לשלב הנוק אאוט של ליגת האלופות. השופט יכול היה בקלות לרדת מהמגרש למרות שהקהל רתח (בצדק) על מה שקרה. יותר מדי אנשים ביציעי בלומפילד התנהגו היום כמו ברברים ולא מעניין אותי אם זו קבוצה קטנה או גדולה. לא מעניין אותי אם הקבוצה הזאת 'יותר טובה' מהחבר'ה של בית"ר. בשבילי שני המועדונים מובילים היום בכדורגל הישראלי עם גרעין אלים שעבר כבר מזמן את הגבול. הגיע הזמן שמישהו יעשה לזה סוף.

4. alexshw Member

חצי מערוץ הספורט. אילדיס, נבו, פשכה, דני ענבר(הוא אוהד את מכבי חיפה, כמו שערן לוי פרופסור לפילוסופיה)...

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/12
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אילדיס אמנם נשוי לאוהדת הפועל ידועה אבל לגביו אני לא יודע, כמו גם לגבי האחרים. אבל גם אם כולם יושבים בשער 5 בזהות בדויה, עדיין אני חושב שהמפה די מאוזנת מבחינת הגדולות לבין עצמן.

6. ראיין אדלי Member

שיפוט ביזיוני, עוד אחד לאוסף המכובד של מנשה משיח

7. תומס מולר Member

מאיר אינשטיין אוהד הפועל ת''א.

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מירי נבו אוהדת הפועל פ"ת

היחיד בערוץ הספורט שמזוהה טיפה עם הפועל ת"א זה אילדיס וגם זה רק בגלל אשתו

9. Don Joan Roman Member

ולשופט שהורשע בשימוש בסמים כן יש מקום?
    מנשה משיח הוא שופט גרוע ביום טוב אבל זה לא שאחרים פשוט טובים יותר, ככה זה כשמקדמים את החברים של... ולא את מי שבאמת צריך לקדם ומי שבאמת יודע לשפוט.
    אני מבחינתי יש בדיוק 3 שופטים שהייתי נותן להם לנהל משחקים בין 4 הגדולות: מאיר לוי, אלון יפת ואסף קינן שגם הם יש להם הרבה טעויות אבל הם שופטים עם המון קור רוח וכשהם מחליטים אז הם מחליטים ולאף שחקן אין אפילו את הכוח והאומץ להתעמת איתם.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/12
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקשורת לא מתחילה ונגמרת בערוץ 5. העיתונות הכתובה צבועה כולה באדום לבן.

למרות שהיא לא מתקרבת בכמויות הקהל לאלה של קבוצות כמו מכבי ת"א ובית"ר י"ם (לדעתי יש להפועל ת"א גם פחות אוהדים מלמכבי חיפה והפועל ב"ש) מקריאה על הפועל ת"א אפשר לחשוב שמדובר בקבוצה הגדולה בישראל (היא אפילו לא הגדולה בת"א).

במשך שנים מעשים שעשו אוהדי הפועל ת"א עברו ליד הראדר וקיבלו חשיפה נמוכה בזמן שמעשים שעשו אוהדי בית"ר י"ם (או הפועל באר שבע לצורך העניין) קיבלו את הכותרות ולפיהם מיתגו את אותם קהלים.
    במשך שנים התקשורת בישראל לא הפסיקה לשבח ולדבר על "הקהל הטוב בליגה" של הפועל ת"א בלי להזכיר אפילו במעט את הקומץ הרקוב.

אני חושב שיש להפועל ת"א קומץ אוהדים שהוא מהמשובחים בליגה בכל הנוגע ליצרתיות ותרבות עידוד. אבל יש גם קומץ שהוא גם מהרקובים בליגה. בגלל הכוח החזק של הפועל ת"א (בעיקר בתקשורת הכתובה אבל לא רק) כולם מתמקדים רק בקומץ האיכותי.

אם המקרה של היום היה מתרחש בטדי או בוסרמיל היו מתחילים עם המיתוגים, היו מתחילים עם הסטיגמות, היו קוראים לסגור את המגרש עד סוף השנה, היו קוראים להוריד נקודות. כשמדובר בהפועל ת"א אני שומע שבתקשורת שמדברים על כך שלמרות ההתנהגות היום אסור לערבב אותה עם המחאה נגד טביב שהיא לגיטמית. נותנים במה לאוהדי הפועל ת"א להסביר שלא נחשוב בטעות שההתנהגות היום קשורה למחאה. שלא יבינו אותי לא נכון, המחאה מול טביב היא סופר לגיטימית ואסור בשום אופן להגיד שבגלל ההתנהגות של הקהל היום המחאה היא לא לגיטמית. אני פשוט חושב שאם אלה היו בית"ר י"ם ובאר שבע לדוגמא, כולם היו מקשרים בין ההתנהגות של הקהל לסטיגמות הידועות ולמחאה נגד הבעלים ובכך היו הופכים אותה ללא לגיטמית.

הנה הוכחה לזה:
    http://www.one.co.il/Article/153957.html

http://www.one.co.il/Oppinion/202/153939.html

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלק מאוהדי הפועל ת"א התנהגו היום בצורה מחפירה. ועדיין, מכיוון שאני יודע מהי ההרגשה שמכלילים את כל הקהל בגלל קומץ רקוב, אני לא מתכוון להכליל.
    הפועל ת"א הביאה היום אלפי אוהדים לבלומפילד ואני לא חושב שצריך להכתים את כל הקהל בגלל כמה מאות. נכון, הכמות של המתפרעים הפעם, בגלל שהיה מדובר בדרבי, בגלל המתיחות עם טביב וכמובן בגלל השיפוט, הייתה גדולה מהרגיל. אני עדיין חושב שאין מקום לתת עונשים לכל הקהל אלא לנסות ולהעניש את אותם אנשים ספציפים בעזרת מצלמות האבטחה.

אני עדיין חושב שיש להפועל ת"א המון אוהדים מצוינים. לצערי היום הקומץ הרקוב היה גדול יותר מהרגיל בגלל הנסיבות, זה עדיין לא יגרום לי לצאת בהכללות לגבי כל הקהל או לבקש סגירה של בלומפילד. הדרך היחידה לעצור את התופעה היא לתפוס כל מי שזרק חפץ למגרש, או לפחות את האוהד שפגע בעטר ואת אלה שזרקו מוטות, ולהאשים אותם בעבירה פלילית + הרחקה לכל החיים ממגרשי הכדורגל. אני גם הייתי תובע אותם באופן אישי על כל קנס שהפועל תקבל מהתאחדות. רק ככה אנשים (לא ראוים להקרא אוהדים) יחשבו פעמים לפני שיתנהגו כמו בהמות.

12. Number 8 Member

אני לא רוצה להגיב מקצועית אלא רק לשמוח! תל אביב צהובה! קצת נחת.
    אביחי ידין צריך להיות מורחק עד סוף העונה וחייבים להעניש את הפועל בהורדת נקודות ואפילו לסגור את שער 5 עד סוף העונה, פשוט ביזיון מה שהלך שם, בלומפילד הפך לזירת מלחמה בגללם.

13. itay7 Member

זה לא קומץ, זה כל שער 4-5 וחלק מ-7. אי אפשר להגיד קומץ על יותר מאלף איש. המשטרה חייבת לחזור למגרשים, היה צריך ישר שזה התחיל להעלות שם מג?ב, או יותר טוב, להפעיל זרנוקים. אני נגד עונש קולקטיבי אבל כל העונה נתנו עונשים כאלו אז גם עכשיו צריך, והחל מהעונה הבאה לבטל את הקטע הזה. לפחות 2 משחקים ללא קהל, וששערים 4-5 יהיו סגורים עד סוף העונה.

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אם על דבר כזה נותנים רק 2 משחקים ללא קהל, זה פשוט ביזיון.
    הקהל הבית"רי עשה ה-ר-ב-ה פחות מזה וקיבלנו 3 משחקי רדיוס מטדי+משחק עם קהל מזרחי סגור.

מה שהיה הערב היה זירת קרב, פשוטו כמשמעו.

15. Don Joan Roman Member

כל עונש שיתנו לנאורים העונה יוגדר כעונש קל.
    עונש נורמלי זה שיתנו להם 7 רדיוסים עם קהל(כי בלי קהל אין טעם לכדורגל) בעונה הבאה וגם שיורידו להם איזה נקודה- 2 בעונה הבאה, כל עונש אחר וזה כולל גם הורדת 4 נקודות השנה ורדיוסים ללא קהל עד סוף העונה זה עונש קל כי גם ככה הוא לא משפיע על כלום, בדיוק כמו שעשו לנו שבשנת 2007/2008 אחריי שלקחנו כבר את הדאבל הענישו אותנו בהורדת 2 נקודות מהעונה שלאחר מכן(שקפצו גם לארבע לקראת סוף אותה עונה).

נערך לאחרונה ב: ‏6/3/12