מחזור 28 בליגת העל: הדרבי התל-אביבי מסתיים בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏24/4/09.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל תל אביב הפתיעה אותי לרעה. הייתי משוכנע שהם יבואו בטירוף לדרבי, אבל כנראה שלקבוצה מסויימת קשה לנצח את אותה הקבוצה כל כך הרבה פעמים באותה העונה. לשופט הייתה טעות מכרעת, בכך שלא אפשר להפועל תל אביב להמשיך התקפה לאחר עבירה שנעשתה על סמואל יבואה.
    התיקו משקף מה שהלך במשחק.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם אחת תגיד לי מתי השופטים הביאו נקודות להפועל(פרט לאשדוד, אני ראיתי שם גול).

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק כמה דקות (ובהחלט היה פנדל), אבל ממה שאני שומע איבדה הפועל ת"א קצת את המומנטום. ללא ספק מכבי חיפה נהנתה אתמול ממזל, אבל היא כן הציגה כדורגל התקפי טוב. שהיא לא ניצחה בקלות זאת כבר הבעיה שלה.

בסה"כ אני מקווה שבחיפה יקבלו קצת יותר שקט ושסוף סוף ינצלו את ההזדמנויות כדי שמאיר לוי בפעם הבא לא נותן ליריבה שלנו מתנה...(בשביל להחזיר על המתנה שמכבי חיפה קיבלה אתמול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/09
  4. Raulito Madridista

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg868876.Xxx
    למרות התיקו, שיהיה ברור - השולטים בת"א.

ברגע האמת נכשלנו. זה כל-כך מתסכל שדווקא בדרבי הכי חשוב הפועל לא מצליחה לנצח ולא יכולתי להתאפק וסיננתי כמה קללות לאחר שריקת הסיום, אבל קשה לי לבאות בטענות אליהם כי אני לא שוכח שת"א היא אדומה ועשינו השנה למכבי בית-ספר. אי-אפשר לשבור יותר מידי שיאים בעונה אחת. בעונה הבאה נשווה את מספר הנצחונות בדרבי ואני מקווה שבשנים הקרובות ייצא לנו לנצח איכשהו את כל שלושת הדרבים, כנקמה על מה שארע לפני חמש שנים. ובכל-אופן, זה מאוד מציק לי שהפועל לא הראתה ווינריות כשהיא עם הגב אל הקיר, כשהלחץ עלייה. סיפור האליפות העונה גמור לפי דעתי, אין לנו את האופי(ואני אמרתי את זה גם לפני) והפרש של שתי נקודות הוא משמעותי, לך תנצח בק"ש שבוע הבא וגם בקריית-אליעזר. אנחנו נסתפק בשני נצחונות בדרבי ומקום אחד(יותר) מעל מכבי. אני חותם שבכל עונה נשיג 7 נקודות בדרבי כי זה מאוד מכובד.

התיקו היום הוא כמו הפסד, אז הנקודות לא המשיכו להגיע אבל הכדור היה אחר, כדורגל טוב יותר ממה שהיה בחודש האחרון ודווקא היום לא ניצחנו. במחצית הראשונה שכבנו על השער של מכבי והחמצנו מכל מקום, תוצאה של 3-0 במחצית הייתה משקפת הרבה יותר. אבל הפועל כרגיל לא מבקיעה את השער השני, והפעם היא נענשה על כך. היו מספיק דקות לשחק אחרי השיוויון של מכבי, אבל השחקנים רעדו וזו הייתה פעם ראשונה העונה שלהפועל הייתה גם בעייה בכל הקשור לכושר הגופני, שחקנים הפסיקו לרוץ.

החילופים של גוטמן לא היה נכונים, אומנם היינו עם ארבעה חלוצים בסיום, אבל לא היו מובילי כדור והייתה לנו בעייה. בגלל זה אני חושב שעדיף להשאיר את לוז על הספסל ולהכניס אותו אחר-כך. אולי להכניס את קנדה הזריז היה מהלך יותר טוב אם וכאשר היה מתבצע. השחקנים מאוד איכזבו היום והכי עיצבן אותי גילי וורמוט שפיספס צ'אנס גדול בדקות האחרונות, ומעבר לכך הוא הציג יכולת פשוט חלשה מאוד.

ומילה על השופט – אני לא ראיתי שום שינוי דרסטי, סתם מיותר. לדעתי לא הייתה עבירה בכדור החופשי שמכבי קיבלה, במהלך שהוביל לשער השיוויון לאחר מידי, וגם השופט הגזים עם שריקות רבות מידי, הוא לא נתן למשחק שלנו לרוץ כמו שצריך.

ראיתי את הקהל כבר במשחקים בהם הוא היה יותר דומיננטי. אני רק אציין שבשער 7 היה דגל ממש יפה של הפועל.
    אני הולך לישון מאוכזב אבל אין מה לעשות. אני מקווה להתאושש במהירות.

5. FelaKaT Member

ב3-1 נגד מכבי, אבל אם ראית גול נגד אשדוד אז חבל על הוויכוח.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השנה לעשות למכבי בית-ספר זה לא כל כך חוכמה, קבוצות יותר קטנות מהפועל עשו ממכבי מסננת.

אני רוצה לראות עונה שבא גם מכבי וגם הפועל טובות ונאבקות על האליפות, אז רואים מי באמת הקבוצה הטובה בעיר כמו בעונת 02/03, שבאותה עונה הדרבים התחלקו 1, 1, ותיקו.

אני לעומת זאת קונה כל עונה 0 נקודות בדרבי ואליפות.

תוצאה של 3:0 ממש לא היתה משקפת במחצית הראשונה הפועל למעט 10 דקות בין הדקות 10-20 לא עשתה כלום חוץ מהגבהות. התיקו משקף את המשחק.

במחצית השניה הפועל לא עברה את החצי, מכבי לא ניצלה את זה, והפועל כל מה שעשתה היתה להעיף כדורים למעלה ולהתפלל שייצא מזה משהו.

לא היה עבירה בגול? נו באמת. אם זה לא היה עבירה אז תהיה בטוח שגם פנדל לא היה. השופט היה טוב היום, גם הקוונים לשם שינוי לא עשו טעויות.

לגבי החוק יתרון שהוא לא נתן בעבירה על יבואה. אין חובה לתת חוק יתרון בכדורגל.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים ב3-1, נגד אשדוד משער 7 בעמדה יותר טובה גם מהקוון ראיתי ששער לא היה, עוד לפני שהשופט שאל את הקוון והתייעץ איתו כל שער 7 צעק "ישש", ולא סתם השחקנים של אשדוד לא התווכחו.

עכשיו להתחיל ברשימה של כמה דפקו את הפועל העונה?

עריכה:גם ב3-1 הגול של מכבי לא היה חוקי, ככה שממש לא נתנו לנו נקודות.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-3:1 אניימה שם גול עצמי על מה אתה מדבר?

ואם אתה שוכח בדקה 92 פנדל ברור של טופוזאקוב על דולי ג'ונסון (חוץ מלזיין אותו בתחת הוא עשה לו הכל) במצב של 1:2 והשופט? נדם.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמונה

זה מהדרבי הקודם בדקה של הגול כמו שאתה רואה, מסתבר שזה לא פעם ראשונה שבוזגלו עושה את התרגיל המסריח הזה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שטויות זה נו באמת. אז מה כל שוער לא שם את הכדור בדיוק על נקודת ה-5 ומוסר.. לך תדע כמה גולים כאלה הבקעתם העונה שהם לא חוקיים?

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ראית את השידור אתמול אז אייל ברקוביץ' אמר שזה שער לא חוקי כשבקרן של הקורה הוא גם כן שם את הכדור ככה, ואמר שבזמנו היו מבטלים קרנות כאלה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה, עניתי לך באותו המטבע. כמו שהשוער שלכם לא שם את הכדור על רחבת ה-5 תמיד וזה לא חוקי והיו מחזירים בעבר את הכדורים לבעיטה חוזרת. מי יודע כמה גולים כאלה שמתם העונה. על אותו משקל.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שעות משחקי מחזור 29 בליגת העל:

שבת -
    מכבי פ"ת - הכח רמת גן (15:00) * מעולה! שכן יירבו שעות משחקים מוקדמות לקבוצות כאלו.
    מכבי תל אביב - מכבי נתניה (17:10)
    מ.ס אשדוד - בני יהודה (19:00)
    קריית שמונה - הפועל ת"א (19:10)
    הפועל פ"ת - בית"ר ירושלים (19:30)

המשחק המרכזי -
    בני סכנין - מכבי חיפה (20:50)

----------
    אז אני מבין שבחרו את המפגש בדוחא למשחק המרכזי שינעל את המחזור, מעניין, ציפיתי שכמו תמיד המשחק ייערך בשבת ב5 בערך,
    מסתבר שערוץ 10 הפעם לא הולך על רייטינג, כי מה לעשות ... אמנם מכבי ת"א ונתניה גמרו את העונה אך מבחינת רייטינג אני מאמין שזה היה משיג יותר.

פרשנותכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/09
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי תל אביב ונתניה לא היה משיג יותר רייטינג כי המשחק לא מעניין אף אחד, משחק חסר משמעות פחות או יותר. וגם אם נגיד שהיה יכול להיות משיג יותר רייטינג, אנחנו במחזורים האחרונים, ערוץ 10 לא עד כדי כך טיפשים שישדרו משחק חסר משמעות.

15. שער 7 Member

הייתי משוכנע שישדרו את הפועל פ"ת - בית"ר ירושלים, משום שהמשחק חשוב לבית"ר, וגם כי בית"ר זה רייטינג גבוה מאוד.
    טעות חמורה של ערוץ 10 לשדר את המשחק בדוחא. במידה ואנחנו מנצחים בקריית שמונה (מה שלא נראה לי), סכנין תדע עוד לפני המשחק שהיא ככל הנראה נשארה בליגה, מה שיגרום לה פחות להתאמץ מול חיפה (בלי שום קשר, לאוהדי סכנין יש חיבה מיוחדת לחיפה, כנראה בגלל הקירבה הגיאוגרפית)