לא, לכל קבוצה שיש לה שם מפואר, מסורת של כדורגל התקפי, תארים וכל מה שמייצג מועדון גדול שדוגל בכדורגל התקפי ומשחקת בונקר כמו שמכבי משחקת לא צריכה לשחק בליגה הראשונה של ארצה, פשוט מאוד, בצורת המשחק שלהם העונה הזאת (וגם עונה שעברה דרך אגב) הם מביישים את השם מכבי ת"א ולא מגיע לשחקנים האלה לשחק במכבי ת"א או לחלופין אם הם שם, כנראה שלמכבי לא מגיע לשחק בליגת העל אלא בליגה הלאומית, שם זו ליגה של בונקר ולבעוט כדורים למעלה.
הקהל של בית"ר ירושלים עושה משהו לא הוגן למכבי הרצליה, משום שהוא מונע ממנה אפשרות לקחת נקודה, שיכולה להיות מאוד משמעותית עבורה להמשך.
אני באמת שלא מבין את האוהדים של בית"ר. למה הם חייבים תמיד להיות יוצאי-דופן? מה הבעייה לחכות עוד חמש דקות+תוספת זמן. למה כל הקהלים בארץ מסוגלים לפרוץ למשחק בתום המועד החוקי ורק הקהל של בית"ר חייב להיות שונה? מה הם לא מבינים שהם עושים נזק לקבוצה? חבל על הרצליה ששיחקה כדורגל לא רע בכלל ולא נותנים להם את הכבוד לסיים את המשחק. אחרי זה אוהדים של בית"ר יגידו שמחפשים אותם. הם מביאים לעצמם את הסטיגה השלילית. אין מילה אחרת פרט לטיפשות. אני מבסוט מההחלטה של הרצליה, הלוואי שבית"ר תיענש על הביזיון שקרה היום, רק ככה הם יילמדו. * איזה עלוב קורנפיין שמנסה לשכנע את יפת להמשיך במשחק. בית"ר כמו בית"ר, לא תגיד שום מילה רעה על האוהדים. נכון שהענקת ניצחון טכני להרצליה מזיקה לשאר קבוצות התחתית(למרות שזה מה שקובע החוק, אני בספק אם זה מה שייקרה, ההתאחדות מפחדת מבית"ר), אבל קשה לי להאשים אותם. הרצליה בסה"כ עושים מעשה שכל קבוצה הייתה עושה.
אני לא יודע מה איציק זוהר מתפלא שאי אפשר לשחק ככה כשהאוהדים על הקווים , הוא שיחק ככה בוסרמיל עם מכבי ת"א לפני 10 שנים לערך.
שוב הגאונים פורצים לדשא, שוב הם לא יכולים לחגוג כמו בני אדם, שוב הם חייבים להרוס לעצמם את החגיגות ולהסתבך עם בתי המשפט של ההתאחדות שמאוד "אוהבים" אותם ושוב הם הולכים לבכות על העונש.
לעזאזל עם האוהדים המחורבנים של בית"ר, שיחכו חמש דקות! אידיוטים. רק שלא יתנו ניצחון טכני להרצליה, יסבך לגמרי את התחתית. נקווה שהאוהד היחיד שיודע להשתמש בפלאפון נרדם או משהו כזה.