מחזור 28 בליגת העל:בית"ר מנצחת את הרצליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏11/4/08.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משחק גדול של אף אחת מן הקבוצות, אבל קצב שמעט מאוד פעמים רואים בכדורגל שלנו. לשמחתי הרבה, עלו שחקנים בחלק הקדמי שרציתי וזה עזר למכבי נתניה לתת את אחד המשחקים הטובים ביותר שלה העונה.
    איתי שכטר הבקיע שער ענקי. מסוג המהלכים שבתור אוהד אתה צועק בהתחלה מעצבים ואז אתה לא מאמין. שער שכנראה יתמודד על התואר שער העונה ובטח יהיו לו סיכויים טובים להיבחר, משום שהוא הובקע מרחוק והשוער עמד בשער.
    אחרי היתרון של מכבי נתניה, הפועל תל אביב פעלה בצורה השגויה ביותר שניתן לפעול מולה מול מכבי נתניה - היא שלחה שחקנים רבים קדימה וניסתה להשוות בכל הכח. ברגע שנותנים למכבי נתניה להתבצר ולעקוץ, היא עושה את זה. האדומים היו צריכים להמשיך להניע כדור בסבלנות ולנצל את היתרון האיכותי הברור שלהם.

2. Alvarez Member

תענוג לראות את הפועל מפסידה אחרי שכל האוהדים שלה יצאו מהחורים אחרי הניצחון בשבוע שעבר.
    העיקר נצחנו אותם 5 פעמים העונה בכל המסגרות.

תגידו מה שתגידו על שכטר, לדעתי לא יצא ממנו כלום אם הוא ימשיך לשחק לבד. הוא פשוט חייב ללמוד למסור.

3. oFiRzZz Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    כל משחק יש לו מצב של שער בטוח אם הוא מוסר,אבל לא הוא ראש בקיר.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משכטר לא יצא כלום, הוא אחד השחקנים הטיפשים בליגה, יש לו כישרון לא קטן אבל הוא אגואיסט, הדבר האחרון שאכפת לו זה מהקבוצה, מה שאכפת לו זה רק להיות בכותרות, רק להבקיע שערים גם שיש אופציות הרבה יותר נוחות וחכמות, שחקן טיפש בקיצור.

5. Giallorossi Member

אומרים שהשופטים רוצים את מכבי בליגה? בולשיט. שיאמרו עד מחר. בכל אופן משחק חלש מאד שלנו, אחרי הגול של רודי (מזל טוב. סופסוף גול ראשון, רק חבל שדווקא היום) היינו חייבים למצוא את השני אבל ההחמצות גמרו את המחצית רק ב1-0. אחרי זה ק"ש נכנסו והמהפך בוצע. אורי שטרית הוא שחקן של ליגה ארצית במקרה הטוב, הוא צריך לומר תודה אם בני בג'דיידה יסכימו לקבל אותו, חתיכת אפס. ביזיון ששחקן כזה לובש את הסמל של מכבי. כמה חבל שבסוף לא הצלחנו לשחזר את סוף המשחק מבלומפילד נגד ק"ש והמשקוף מנע את השוויון.

גם הפעם ניתנה לנו הזדמנות פז לסיים את הסיפור ההישרדות ואת העונה המרגיזה הזו, אבל כנראה נגזר עלינו להילחם עד הסוף. המשחק בשבוע הבא מול סכנין הוא חשוב יותר אפילו מהמשחק מול אשדוד, שלוש הנקודות חייבות להישאר אצלנו ואני מקווה שלוין לא יעלה עם הרכב הגנתי כי אסור לחשוב על תוצאה אחרת מלבד ניצחון.

נתניה-הפועל היה אמור להיות 0-0 מגעיל בין שתי הקבוצות המשעממות ביותר בליגה, במקום זה קיבלנו משחק משעמם אבל עם סוף מתוק מתוק שמשפר את מצב הרוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. איתי שכטר ודלה ימפולסקי אחראים היום על שניים מהשערים היותר יפים שנכבשו העונה. דווקא היום ההגנה של נתניה הייתה זוועה ולא הצליחה להרחיק כדורים כמו שהיא עושה בד"כ. קבוצה כמו ק"ש או סכנין הייתה כובשת היום לפחות שני שערים כמו שההגנה של נתניה נראתה במחצית השנייה. העיקר שהמשחק הסתיים טוב ושמר על החלום של מדינה שלמה.

הניצחון הרביעי ברציפות לא בא בטוב בכלל. כמו שזה נראה מכבי תישאר עד סוף העונה במאבקי התחתית, וממש ממש לא מתאים לי שבני יהודה יגיעו למחזור האחרון כשיש להם על מה לשחק. הרבה יותר נוח כשיש יורדת בטוחה.

אוףףף שהעונה הזאת תגמר כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/08
  6. Mehmet Member

נכחתי במשחק של אשדוד נגד בני יהודה, ומה שיש לי לומר-ביזיון.

השחקנים של אשדוד לא נלחמו, לא הקריבו כלום, סיימו את המשחק עם כרטיס צהוב אחד בלבד (אם אתם רוצים להישאר בליגה-תכסחו! אין מה לעשות, צריך לשחק מכוער ולנצח, זכיה בגביע ההגינות לא תשאיר אתכם בליגה).
    בדרך כלל אין לי טענות לחזן, ואני שמח שהוא נשאר עד היום (אם אשדוד תרד, זו תהיה אחת הפעמים הבודדות בהיסטוריה שקבוצה יורדת ליגה בלי להחליף מאמן במהלך העונה), אבל ניהול המשחק שלו לקה בחסר. גוסו גוסו היה צריך לצאת כבר במחצית, ניר נחום נכנס מאוחר מדי, ואם היה נכנס קודם כעזרה למקרייב, התוצאה יכלה להיות אחרת.

ואג'יי.... מה נגיד ומה נאמר. פשוט בדיחה מהלכת.

ככה יורדים ליגה.

7. Don Joan Roman Member

היום מבחינתי הניצחונות של קריית שמונה על מכבי ת"א ושל נתניה על הפועל ת"א עשו סוג של צדק עם הקבוצות המגעילות האלה, שלא מנסות לשחק כדורגל אלא רק להפריע ליריב, שלא משחקות לנצח ולא יכולות לנצח בלי עזרה של האנשים בשחור, 2 קבוצות אפורות עם שחקנים אפורים וחלשים, שתיי קבוצות שלא ראויות להישאר בליגה שיש בה קבוצה כמו אשדוד שאמנם לא משיגה נקודות ביסטונות אבל כן מנסה לשחק כדורגל טוב וכן מנס הליצור, קבוצה עם אופי כמו בני יהודה שקמה מהקרשים כדי לחזור בגאון למאבק כנגד הירידה, קבוצה כמו הרצליה שבאה לכל מגרש בלי שום רגשי נחיתות ונאבקת כמו קבוצה עם כבוד, אין לי שום ספק שגם מכבי ת"א וגם הפועל ת"א יישארו בסופו של דבר בליגה אבל זה פשוט לא מגיע להן.

בקשר לשאר המשחקים: אני במקום אלי מתפטר אפילו כבר עכשיו, כפי שזה נראה כרגע אוחנה וכפ"ס מיצו האחד את השני, אלי כבר לא מצליח לגרום לשחקנים לשחק בשבילו וכשזה קורה מתגלים כל הפגמים שלו כמאמן לא יסודי ולא אחראי והכשלונות מתחילים אט אט לצוף מעל פניי השטח, דבר אחד בטוח: בעונה הבאה אלי אוחנה צריך למצוא לעצמו בית אחר, עם תקווה גדולה שלא יבחר באחת מהקבוצות השנואות ביותר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/08
  8. Pele Member

לא ציפיתי לנצח בקופסא. התקווה היחידה שלי הייתה תיקו, וכן זה לא ממש האמנתי..
    זה מקום שתמיד קשה לנו לנצח בו. אז במצבנו העונה בכלל הסיכוי לנצח הוא עגום ביותר.

נו טוב, עוד משחק. לפחת המיקום בטבלה נראה קצת יותר נורמאלי..

שבוע קרית שמונה בבלומפילד. משחק שבהחלט אנחנו יכולים וצריכים לנצח. הגיע הזמן גם שהמאמן הבא של *כבי ידע לפני מי הולך לעמוד בעונה הבאה בדרבים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/2.Xxx בית"ר ירושלים - מכבי הרצליה http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/14.Xxx

ראשון, 20:50, טדי.

מפגש קצוות. בשביל בית"ר, המשחק לא יהיה הרבה יותר מאשר החותמת הרשמית על תואר האליפות השני ברצף. עבור הרצליה הנקודות הרבה יותר קריטיות, ויכול להיות שזהו הזמן המתאים ביותר לשחק מול האלופה.

בית"ר ממוקמת בראש הטבלה, ומגיעה למשחק כש-61 נקודות נמצאות במאזנה, 12 יותר מלמכבי נתניה. הכל כבר היה מוכן לחגיגות האליפות כבר בשבוע שעבר, אך גוטמן וחבורתו הרסו לירושלמים את התוכניות, עם ניצחון 3-1.
    לבית"ר יחסרו למשחק הקרוב המגן כריסטיאן אלברז ושמעון גרשון (פצוע ומוצהב בהתאמה), ואת מקומם יתפסו תומר בן יוסף במרכז ההגנה לצידו של בנאדו, ודוד אמסלם או שמוליק קוזקין בשמאל כשיואב זיו משחק בימין. אבירם ברוכיאן, שלא פתח בהרכב במחזור האחרון, צפוי לפתוח על חשבון אחד החלוצים, בן-שושן או רומולו (שנמצא בתקופה לא טובה).

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg804750.Xxx
    עוד קצת, עוד קצת...

הרכב משוער: טברטקו קאלה, יואב זיו, אריק בנאדו, תומר בן יוסף, דוד אמסלם (שמוליק קוזוקין), דרק בואטנג, גל אלברמן, עידן טל, מיכאל זנדברג, אבירם ברוכיאן (עמית בן שושן), אנטונלי רומולו.

לעומת הירושלמים, בהרצליה זקוקים לנקודות כמו אוויר לנשימה, כשהקבוצה ממוקמת במקום ה-10 עם 29 נקודות, ואשדוד דולקת אחריה עם 27 נק'. בקבוצה מעודדים מהניצחון על אשדוד בשבוע שעבר, ומקווים להפתיע את בית"ר ולדחות את חגיגות ההכתרה מחזור נוסף קדימה.
    הקבוצה תחסר את איתמר ניצן הפצוע, ואת מקומו ימשיך לתפוס אמיר אדרי, שנתן הופעה לא רעה מול אשדוד. גם הקשר הסרבי, איבן ווקומנוביץ' יעדר בגלל פציעה. תומר חמד וגם דייהו ג'ייאובה, צפויים לעלות בחוד של פרדי דוד.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg804144.Xxx
    איך עוצרים אותם לכל הרוחות?

הרכב משוער: אמיר אדרי, אסי משיח, חיים מלכה, דייהו דייויס, כפיר אדרי, אסף קריספיס, מהראן ראדי, עומר בוקסנבוים, שלו מנשה, תומר חמד, דייהו ג'ייאובה.

10. שער 7 Member

למה לנחס? לא בטוח שיהיה דרבי בשנה הבאה.

11. Mr.Eko Member

שמע אני מסכים שאנחנו משחקים כדורגל באמת מגעיל... אבל מה לעשות,זה המצב זה המאמן.
    אני בעצמי נגעל לראות את הקבוצה שלי אבל במידה שאכן נשאר בליגה אני בטוח שיהיה שינוי דרסטי בקבוצה ובוא נגיד מכבי והפועל ירדו? מי תאבק על האליפות אולי חוץ מחיפה? הליגה תמשיך להיות משעממת. הליגה הזאת גם ככה שווה לתחת אז לפחות שתיהיה תחרות מסויימת.

12. Don Joan Roman Member

כשמכבי ת"א משחקת בונקר (הפועל זו תמיד הייתה השיטה שלהם) אין לה שום תרומה לליגה הזאת מלבד הקהל שלה וכשהיא משחקת בסגנון משחק כזה אין לה שום זכות קיום, אם מחר יבואו נימני וחבריו ויגידו לי שבעונה הבאה נראה ממכבי ת"א קבוצה התקפית שמנסה ליזום ולא כזו שבאה לכל מגרש במטרה לא להפסיד, אני אסכים איתך שחשוב שתישארו, אבל במצב הזה שבו אתם משחקים עם עשרה שחקנים בתוך ה-16 אתם לא תורמים יותר מדיי לליגה, לתחרות ובטח ובטח שלא לעניין של הקהל בה, כי אף אוהד כדורגל לא רוצה לראות בונקר כמו שאתם מציגים בלא מעט משחקים השנה.

13. Pele Member

בואו לא נהיה יפי נפש כולנו..
    (אזהרה: בתגובה הבאה תראו אוהד הפועל שקצת מפרגן למכבי, קצת לא לתלהב).

להגיד שהפועל ומכבי משחקות חרא, מגעיל, בונקר בלה בלה.. זה נכון, אבל זה לא אומר שלא רוצים אותן בליגה.
    אם נהיה הגיוניים רגע, כל הליגה שלנו מסריחה. הדבר היחיד שנשאר בה טוב זה הדרבי, ובכלל היריבויות בין הקבוצות הגדולות שגורמות לקצת חיות בליגה המשעממת הזאת.

אז בואו לא נהיה יפי נפש ונגיד שהפועל ומכבי ירדו וישארו רק קבוצות שמשחקות יפה.. כי אף אחד באמת לא רוצה לחשוב על היום הזה שתהיה ליגת על בלי הפועל ומכבי.

14. Don Joan Roman Member

זה לא קשור ליפי נפש, זה קשור לאהבה של כדורגל, ואני לא סובל את זה שקבוצה עם עבר מפואר כמו מכבי ת"א, קבוצה שהייתה לאורך כל השנים מחויבת לכדורגל התקפי עם כיבושי שערים רבים משחקת לי בונקר מבחיל, פעם הייתי מחכה למשחקים נגד מכבי ת"א גם אם היינו בסופו של דבר מפסידים כי הם שיחקו כדורגל פתוח, היום אני לא רוצה לפגוש אותם כי הם פשוט גורמים לך להקיא את הנשמה.

15. Proud Cockerel Member

מסכים איתך בכל מילה.

הודעה ברוח זאת בדיוק פירסמתי כאן לפני כמה ימים: