חחחח אתה רציני ? :| סתכל על העונשים שלכם על החזיז לעבר גרשון [שפגע באבוקסיס], על מקרה אדהם שבייטה ועוד אינספור... (וכרגע זה גם מדבר על ההתאחדות כולה) הוא לא יצא נגדיכם כמו שהוא יצא אלינו, לא גרם להפעלת עונש של הורדת נק' שאין לו אח ורע במה שקרה, לא קרה לכם עדר של פילים, לא מנסה להוציא חוקים בעקיפין נגד בית"ר (איסור על שירת ההימנון במשחקים) וכו'. להגיד שלוזון שונא את הפועל זה כמעט כמו להגיד שבן-עזרא לא שונא בית"ר.
את מה שאמרת לגביי עדר של פילים וביטול ההמנון במשחקי בית"ר, הדברים האלו נאמרו/נעשו אך ורק בגלל אוהדי בית"ר. כל משחק אתם פשוט מבזים את ההתאחדות והיושב בראשה ומקללים אותו עד שנגמר המשחק, מרססים את ההתאחדות בכתובות נאצה. לגביי העדר של פילים, אבי לוזון התנצל אינספור פעמים על האמירה הזו אבל אוהדי בית"ר משום מה לא מתכוונים לסלוח לו. לגביי המשפט אבי לוזון לא גרם לעונש הפחתת הנקודות של בית"ר. ההחלטה על הורדת הנק' הייתה אך ורק של בית הדין ללא התערבות של ההתאחדות. מצורף לינק של ראיון עם לוזון תקרא את הפסקה שמתחילה בכותרת "שקל להתפטר אחרי העונש" אולי יתבהרו לך כמה דברים. ראיון עם אבי לוזון
הוא יכול להתנצל עוד 300 פעם, האמרה שלו פגעה בקבוצה שלנו ועל זה אנחנו לא נשתוק, הוא יכול לקלל כל אחד מאיתנו אישית כמה שבא לו, זה לא יזיז לאף אחד, אבל ברגע שהוא קם ואומר "עדר של פילים" ומתקיף את הקבוצה אין מחילה. בקשר לראיון שלו: הוא יכול לעבוד עלייך, על החברים שלו מוולפסון, על הידידים מקריית שלום וגם על הקופים מחיפה, לא על הבית"רים, אותנו מילים לא מספקות, אותנו מספקים מעשים ובינתיים כל מה שהוא עשה מאז שהוא מונה ליו"ר ההתאחדות זה רק לפגוע בבית"ר ירושלים.
http://images.one.co.il/images/msites/biz/Team_Embl/2.Xxx בית"ר ירושלים - מכבי הרצליה http://images.one.co.il/images/msites/biz/Team_Embl/14.Xxx שלישי, ה-20/05/08. 20:50 בערב. אצטדיון טדי. לטובת אלה שהספיקו לשכוח, המשחק המדובר הוא העתק המשחק שפוצץ בגין פריצתם של אוהדי בית"ר ירושלים לכר הדשא בדקה ה-87 על מנת לחגוג את האליפות. תחילה, דובר על נצחון טכני לטובת מכבי הרצליה והפחתת 4 נקודות ממאזנה של הדאבליסטית. לאחר מכן הוחלט שלבית"ר יופחתו רק 2 נקודות ושהנצחון הטכני יתבטל לטובת משחק חוזר בין שתי הקבוצות. בית"ר ירושלים מגיעה למשחק כאשר היא מדורגת במקום ה-1 ובמאזנה ישנן 64 נקודות. אם מסתכלים בדיעבד על מה שהתרחש מאז שהמשחק פוצץ, מגלים לא מעט אירונה. בהתחלה, הופחתו לבית"ר ירושלים 4 נקודות ליגה ונפסק לזכותה הפסד טכני. למרות זאת, לא היה נדמה שיש כח שיצליח לגזול ממנה את האליפות. דווקא לאחר הקלה בעונש, שבישר על כך שיופחתו לקבוצה רק 2 נקודות והמשחק מול מכבי הרצליה ישוחק בשנית, יפתח במקצת המאבק על הכתר, כשמכבי נתניה דלקה מאחור. הירושלמים לא נבהלו, וכפי שעשו זאת העונה בעבר, הגיעו לשבוע הגורלי כשהם מרוכזים. זה התחיל עם זכייה בגביע והמשיך בהדפתם של היהלומים. על אף החגיגות והשמחה הרבה, בקבוצה מצהירים שלא יקלו ראש במשחק מול מכבי הרצליה. עם זאת, נדמה שבהגנת הקבוצה יצחק שום יתן עדיפות לשחקנים שלא הרבו לשחק השנה, ביניהם שמוליק קוזוקין, דוד אמסלם ותומר בן יוסף. הרכב משוער: טברטקו קאלה; אריק בנאדו, תומר בן יוסף, שמוליק קוזוקין, דוד אמסלם; דרק בואטנג, אבירם ברוכיאן, מיכאל זנדברג, ג'וניור ויסה; טוטו תמוז, רומולו. http://img440.imageshack.us/img440/4757/56254147ne5.Xxx לראשונה העונה, הוא לבד בקישור האחורי. דרק בואטנג. מכבי הרצליה מגיעה למשחק כאשר היא מדורגת במקום ה-12 ובמאזנה ישנן 30 נקודות. לאחר שבוטל לזכותה הנצחון הטכני, פחות דובר על הפגיעה המקצועית. רוב הדיבורים היו על הפגיכה המוראלית. לכאורה, מכבי הרצליה רק הרויחה. מהפסד, היא השיגה הזדמנות חוזרת להוציא משהו מהמשחק. מי שנפגעה, זו דווקא הרוח בקבוצה. אם עד לערב המשחק שפוצץ מכבי הרצליה שיחקה את הכדורגל האיכותי מבין קבוצות התחתית, ואולי אפילו מרוב קבוצות הצמרת, הרי שלאחר המשחק המיודע היכולת של הקבוצה הדרדרה מדי מחזור, כשבמשחק הביתי מול מכבי נתניה היא איבדה את השחקן החשוב ביותר שלה, דייהו דייוויס. הקבוצה של פרדי דוד יודעת היטב שהפסד יכול להוביל אותה בצורה כמעט ודאית על הליגה הלאומית. בשורות הקבוצה יפתח אבי ריקן, שחקנה המושאל של הקבוצה המשתייך לקבוצת בית"ר ירושלים. הרכב משוער: איתמר ניצן; אסי משיח, מיטייה מורץ, חיים מלכה, כפיר אדרי; איתן עזריה, איבן ווקמנוביץ', מהרן ראדי, עומר בוקסנבוים, אבי ריקן; טצ'ם אנטויה. http://mad.walla.co.il/w/f-400/409038-5.Xxx התקפת הקבוצה תלויה בו. טצ'ם נטויה.
אני לא בטוח אם אני אראה את המשחק היום. כל משחק ללא קהל הוא בדר"כ משחק עצוב, מדכא וללא כדורגל. יש מצב שאני אשבר, אבל זאת התוכנית. בכל זאת, אני מקווה שננצח. בעיקר כדי להוריד את הקבוצה המיותרת מהרצליה (בלי לפגוע באוהדי הרצליה בפורום).
אין התחשבות של שומי אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx, מתי הוא העלה הרכב כל כך התקפי? טוב נו חבל להרחיב במילים פחות מ-3 נקודות ומצבנו לא קשה,לא אנוש ולא שום דבר אלא סופי ורשמי. יכולת כמו שהצגנו במשחק הקודם בטדי ובהחלט אפשר להוציא משהו אבל זה מאז לא הראנו כלום ועברו כמעט חודשיים כאשר השיא היה בביזיון בשבת. יש רק שחקן אחד שיכול להשאיר אותנו בליגה אחרי הפציעה של דיוויס, קוראים לו עומר בוקסנבוים הגיע הזמן אחרי 8 חודשים של תרדמת להתעורר בדיוק עכשיו. אגב אריאל, ווקמנוביץ' לא פותח הוא כרגיל פצוע. אם זה ככה באמת ירדנו ליגה וחבל להופיע היום.
אני לא חושב שרומולו יעלה, לפי מה שאני יודע הוא פצוע ולא צפוי לפתוח. ההרכב היותר הגיוני הוא: קאלה:בנאדו, בן יוסף, קוז'וקין, אמסלם: בואטנג, טל, זנדברג, ברוכיאן: ויסה ותמוז.
אשדוד קיבלו כמעט את אותו הרכב והם ניצחו. יש סיכוי. לא גדול אמנם אבל יש. במשחק הקודם בדקה ה-87 התוצאה הייתה 1-0 לבית"ר. אם המשחק היה נגמר בצורה חוקית הייתם מפסידים אותו. אתם צריכים יכולת יותר טובה מהמשחק בטדי.
עם קצת יותר חדות מכבי הרצליה הייתה גומרת את המשחק עם 1-0 או 2-0, הם היו יותר טובים והיו להם כמה מצבים מסוכנים. אני עדיין לא רואה את זה קורה בכושר הגרוע של הרצליה, למרות כל ההפתעה(לא ראיתי את זה קורה, חשבתי שהם נשארו), בלי דייויס הם לא שווים כלום כמו שהמשתמש "הרצליה" הזכיר. אין הגנה. רואים את זה כשבית"ר מובילה בדקה ה14 2-0.
מה שמפריע לי שהמשחק מנוהל בהליכה איטית. יכלנו להבקיע ארבעה-חמישה שערים בלי מאמץ ב25 הדקות הראשונות, לאחריהן הרצליה נאטלה את השליטה על המשחק והגיעה לשניים-שלושה מצבים טובים להבקעה, אבל קאלה ממשיך בכושר הטוב שלו ושומר על רשת נקייה. הרמצליה כנראה בדרך לליגה השנייה ואני שמח על כך עד מאוד, משום שזה פשוט מגיע לה, היא ניסתה לנצל את הטימטום של 3000 אוהדי בית"ר ולקבל ניצחון טכני שלא הגיע לה והיא קיבלה במקום זה פיגור של 2:0 היום ב"טדי" לעומת 1:0 אז ויותר גרוע מכך ההתעסקות הזאת גרמה לסוג של סחרור מיותר שכנראה (כך אני מקווה לפחות) יסתיים בירידה לליגת המשנה לאחר שנתיים של הקבוצה בליגת העל. מבחינת כדורגל אין לי שום צל של ספק שהרצליה הראתה עליונות על לפחות 3 קבוצות אחרות שמסובכות איתה בתחתית, אבל זה מגיע לה בגלל האיש הדוחה שמנהל אותה. דרך אגב, גול יפה של ויסה, ברוכיאן משלים שמונה שערים ושמונה בישולים בליגה העונה.
משחק לא רע, שאשכרה התחלק לשתי מחציות. השוני בין הקבוצות היה שבית"ר ירושלים הצליחה לנצל את המצבים שלה בצורה טובה יותר. מכבי הרצליה לא נראיתה כמו קבוצה שצריכה את הנקודות וזה הפתיע אותי. אני מעריך שזה היה משחק הפרידה שלה מליגת העל.
טוב.. כנראה שהרצליה תיפרד מאיתנו אחרי היום. הפער גדול מדי כשיש עוד 2 משחקים רק ויותר מדי קבוצות שצריכות נקודות.
שאתה לא לוקח משחק שבאו לתת לך במתנה,מגיע לך לרדת ליגה. מצדי לעלות עם 11 שחקני נוער למשחק בחיפה הם בטוח יותר טובים ויותר רוצים ממי ששיחק היום.