משחק חוזר הוא לא אופציה. להעניק להרצליה שלוש נקודות זה בעייתי, אבל בטוח שאסור ש*היא* תיענש בגלל ההתנהגות של האוהדים של בית"ר. ואחרי שהיא שיחקה 86 דקות בטדי, למחוק אותן כאילו לא היו ולשלוח אותה לעוד 90 דקות נגד בית"ר, זה לא דבר הוגן. השלמת המשחק היא הגיונית יותר, אבל צריך לעשות לזה סוף. קבוצה שהאוהדים שלה גורמים לפיצוץ משחק צריכה לקבל טכני ולא יכול להיות שבית"ר תרוויח בגלל שהיריבה שלה משחקת בתחתית ולא שקטה במרכז הטבלה. בלי עסקונה, בלי חישובים. מגיע פה טכני, שיתנו טכני.
אני לא מבין למה שאר אוהדי/בעלי/מאמני הקבוצות בתחתית בוכים. זה חוק כתוב בתקנון ואין סיבה שלא תהיה פה הפסד טכני לבית"ר.
בוודאי שתחשוב ככה. הרי אוהדי בית"ר יותר מישמחו לראות איך הם במו רגליהם החמירו את מצבן של הפועל ומכבי ת"א בתחתית, לא? כל הכבוד באמת. ספורטיביות לשמה. פתאום אתם מצטטים את התקנון? אם לספורטיביות היה ערך במדינה הזו, לבית"ר היו מופחתות עשרים נקודות על המשחק הזה רק כדי שהיא לא תזכה באליפות. עדיף 30, שתבוא להיאבק איתנו בתחתית. אבל ברור שהעונש יהיה סימלי, שלא נאמר מעליב, עם כל הדיבורים של אוהדי ועסקני בית"ר על חוסר ההגינות של ההתאחדות. התגובות לא יצאו מכלל שליטה. התגובות פרופורציונאליות לחלוטין לטימטום שהלך אתמול בטדי. לפרוץ לדשא כשאתם אפילו לא אלופים ואז לא להבין למה אנשים עושים מזה מהומה? גורלן של 7 קבוצות הושפע מהטימטום שלכם, יותר מחצי ליגה, ואתה מצפה שאנשים כאן ובתקשורת יגידו "נו מילא, זה תמיד קורה, לא נורא"?! אתה רציני או שאתה סתם עושה את עצמך?... אני אמור לקבל בשיוויון נפש את העובדה שיריבה ישירה של הקבוצה שלי זכתה בשלוש נקודות מתנה באדיבות יושבי טדי? עם כל כמה שאתמול התעצבנתי כשהבנתי שהמשחק כבר לא יחודש, תחשוב מה מרגישים היום "אוהדי/בעלי/מאמני" בני יהודה - המאמץ ההירואי של קבוצתם עלול לרדת לטימיון כי אוהדי בית"ר מטומטמים. ומה ירגישו "אוהדי/בעלי/מאמני" אשדוד שפתאום, ללא שום הצדקה ספורטיבית, תפער תהום של 4 נקודות בינם ובין חוף מבטחים? תפסיק להיתמם. חבל שההד התקשורתי לא גדול יותר. אפילו בבית"ר, שנוהגת לתמוך בקהל בצורה פומבית גם בעיתות טימטום שכאלו, יצאו הפעם נגדם בצורה די בוטה ובצדק. אתם אתמול ככל הנראה חרצתם את גורלה של בני יהודה, ואולי של קבוצה נוספת שעשויה לרדת ליגה בהפרש של נקודה או שתיים מהרצליה. מספיק היה לראות את הפנים של בנאדו, אמסלם, זיו, קאלה ושאר שחקני בית"ר כדי להבין כמה הם שונאים אתכם היום, כמה הם מתוסכלים ועצבניים. מתי תחגגו אליפות עם שמחה במקום עצבים, עם שמפניה במקום דמעות ועם דברי שבח והלל מקצועיים במקום כעס ציבורי והעמדות לדין? אני מקווה שאתה לפחות קצת מתבייש.
אני מאשים רק את גאידמק בסיפור הזה. בנאדם שבא עם מנטליות אחרת, שונה לחלוטין מהמנטליות הישראלית, ובמקום להזהיר את אותם אוהדים שהולכים להצביע בשבילו בבחירות הקרובות, פשוט מדבר לעצמו. גאידמק, אם אתה כל כך רוצה להצליח בעסקיך, תפרוש מעולם הספורט. ואם אתה רוצה להישאר בעולם הזה, תממן שוטרים שיבואו במיוחד מרוסיה. אני רוצה לראות אוהד אחד של בית"ר שפורץ למגרש מול עשרות שוטרים רוסים, הם יפרקו לו ת'צורה... מעניין אם לותר מתיאוס ראה את המשחק אתמול. אם כן, הוא כבר על המטוס לגרמניה. מצד שני, אני מבין את אוהדי בית"ר. הגול הובקע בדקה ה- 69. מצד שלישי, הרצליה רצו להמשיך לשחק, אבל כשראו שבאיראן יותר בטוח לשחק כדורגל מאשר בטדי, החליטו לעזוב. תתארו לעצמכם מה היה קורה אם הרצליה כובשת...
בטח שאני אשמח לראות את 2 ה"קבוצות" האלו יורדות ליגה-רק לראות את המשחק של הרצליה אתמול בטדי ואת זה של מכבי-הבדלים של שמיים וארץ. אין ספק שמקומן של הפועל ת"א, מכבי ת"א (וגם מכבי פ"ת, חבל שאין 3 יורדות) בלאומית, הן הורסות כל דבר טוב שיש בכדורגל, עוכרות כדורגל ולא יהיה שמח מאוהדי הכדורגל ברגע שהן יקבלו את העונש לו הן ראויות. למה שלא נצטט את התקנון? מתי לא ציטטנו את התקנון? גם עם מקרה רבין ציטטנו את התקנון. זה אתם ואוהדי הגועל שבטוחים שצריך לצטט את התקנון רק כשנוח ומתי שהוא לא נוח צריך להתעלם ממנו. למכבי הרצליה מגיע אתמול על פי חוק 3 נקודות, כאילו היא נצחה את המשחק בדיוק כמו שמכבי חיפה קיבלה הפסד טכני על מקרה דומה. למה פה המקרה יהיה שונה? כי זה עלול להוריד את מכבי והפועל ליגה? אל תדאג, נמני כבר ידאג לפנות לעולם (הפשע) שהוא כל כך מחובר אליו ולהפעיל את האנשים הנכונים בשביל להשאיר את מכבי בליגה. מז"א? תמיד. בכל מקרה, אין לי במה להתבייש. לא אני פרצתי אתמול לדשא אלא התרבות המקולקלת של ישראל. אם אוהדי בית"ר היו ממציאים את הגלגל מילא, אבל הם רק ממשיכים אותה ואני בטוח שכאשר הקהל שלך פרץ למגרש לא אמרת את אותם הדברים ובדיוק בגלל זה הסיפור הזה יצא מפרופורציה. שער 7, בא נשים בכלל מתקני גז ליד היציעים וברגע שהבבונים בטדי מתחילים לצאת מגדרם נפעיל אותם ונשמיד את הגזע הנחות הזה.
יאאלה מה אתה משחק אותה תרבות של ישראל?אוהדי ביתר הטיפשים מהמזרחי פרצו למגרש בידיעה שזה יפגע בקבוצה שלהם.אבל מה איכפת לקופים האלה?העיקר שיראו אותם ב TV. חבל ש 3000 איש מתוך ה חצי מיליון אוהדי ביתר הורסים לכולם את הכיף,את האליפות,את הקבוצה לצערי ארקדי יזרוק אותנו בגלל הקומץ הזה ורק נוכל לתגעגע לימים האלה. לה פמיליה בני זונות הייתי זורק את כולם לכלא
והכי מרגיז הוא איציק קורנפיין, שבא בטענות להרצליה: "הם לא רצו לחדש את המשחק". איזה טיפש וחוצפן. הוא אשכרה לא מבין שהקהל של בית"ר אשם במה שקרה. פעם הערכתי את קורנפיין הרבה יותר, אבל התגובה הטיפשית שלו הוכיחה לי שהוא ליצן ומוכן להקריב את כל חייו למען הקהל שיריע לו. אפילו גאיידמאק יצא נגד האוהדים בצעד יוצא-דופן. הדברים של איציק 'הליצן' קורנפיין: FelaKaT, הפועל ניצחה את בית"ר בבלומפילד תוך כדי הצגת משחק מצויין. בסיבוב השני השגתם נגדנו ניצחון עם הרבה מזל, אז תעשה לי טובה. לא מגיע לנו לרדת ליגה ולא בטיח, אנחנו לא הקבוצה הכי גרועה העונה. לא חייבים לשחק כדורגל התקפי כדי להשיג נקודות וכדי להגיע להישגים. נניח שהרצליה משחקת הכי יפה מבין קבוצות התחתית, מה שאני לא מסכין, ההגנה שלה מחוררת ועל זה היא נענשת שוב ושוב באיבוד נקודות. האם זה שאשדוד תוקפת עם שבעה שחקנים ומגיעה להמול מצבים, צריך לבטיח לה מקום בליגת העל? - לא! כי כדורגל זה קצת יותר מהתקפה, יש דבר אחר שנקרא - הגנה. ההגנה של הפועל וגם של מכבי הן היותר רציניות מבין קבוצות התחתית. האמת שאני מאוד מבסוט מהאירוע הזה, זה משאיר כתם גדול על האליפות של בית"ר. ולא שכחתי את הביזוי של דקת הדמויה לזכרו של רבין, או את 'כיבוי האורות' בסיבוב השני נגד מכבי חיפה. עוד משהו. נכון שבמידה והרצליה תישאר בליגה ותעבור נניח את בני-יהודה בנקודה(במידה והרצליה מקבלת ניצחון טכני), היו אנשים שהיו אומרים - זה מה שהשאיר אותם בליגה. אני לא מסכים. אני חושב שמשחק אחד לא יכול לשנות כל-כך הרבה דברים. אם בני-יהודה תרד ליגה העונה זה ממש לא בגלל הנקודות האלו, אני אמרתי את אותו דבר לגבי ההפסד של אשדוד למכבי עם טעות השיפוט. מקרים כאלו זה להתעסק ב'אם' וזה מטופש. 'אם בני-יהודה היו מנצחים את הפועל'; 'אם הרצליה לא הייתה מקבלת נקודות מבית"ר'; 'אם אלי כהן היה עוזב יותר מוקדם'; הכל חרטה.
1.בסיבוב הראשון הייתם צריכים לחטוף 4 ויצאתם במזל 2.מה הקשר לביזוי רבין?זכותנו לשרוק בוז זה לא עבריה על החוק.מעניין שלא אמרת כלום על סכנין ונצרת.מה הקשר לכיבוי אורות לעזאזאל?ביתר גם אשמה שהארון התפוצץ? 3.תהיה מבסוט עד מחר,אתם לקחתם אליפות ב 20 שנה ואנחנו כבר עם 2 רצוף אז תמשיך לקנאות
זה שלא עברתם על שום חוק לא אומר שזה בסדר..אם הייתם עושים דקת דומיה לאיזה רב חשוב בירושלים..נגד בני סכנין..והם היו שורקים בוז...מה הייתם עושים?
במה בדיוק אשמה בית"ר ירושלים בכיבוי האורות? עוד מעט תאשים את בית"ר ברצח רבין.. רק ביתר11, דבר ראשון בסיבוב הראשון הפועל היתה מצוינת אלמלא ליאור אסולין האידיוט שהחמיץ פעמים באחד על אחד מול קאלה, היא גם היתה מנצחת את המשחק. דבר שני, לגבי שריקות הבוז בדקת הדומיה לזכר רבין. זה מה שנקרא מסריח אבל כשר. לא ביקשו מאוהדי בית"ר יותר מידי, רק לכבד בן-אדם שתרם למדינה יותר מכל אוהדי בית"ר ביחד. קצת מוסר, קצת דרך ארץ.
כדאי שיתחילו להירגע פה אנשים. אין שום הצדקה לקרוא לאף אחד "בבונים טפשים". "רק בית"ר " , לא יודע מה איתך, אני לא הזבל של החברה.
הכי עצוב היה לראות את שחקני בית"ר מתחננים בפני האוהדים שישארו מאחורי הקוים שפרצו לדשא, אבל מי הם השחקנים שיגידו לאוהדים מה לעשות... לא רק שהם לא הקשיבו לשחקנים שרצו לנצח כדי לחגוג עם האוהדים, אלא הם הפילו ורמסו את השחקנים, אפילו את דוד אמסלם הגדול. רואים בתמונות את אלברמן רוצה לרדת מהמגרש אבל האוהדים מושכים לו בחולצה ומונעים ממנו ללכת, אריק בנאדו נחנק ואמסלם מופל על ידי האוהדים. ראו כמה השחקנים סבלו.
דבר בשם עצמך, יש פה מספיק אוהדי כדורגל ישראלי שהם רחוק מלהיות הזבל של החברה. זה שיש כמה טמבלים שהם פשוט קולניים יותר מהשאר לא אומר שכולם ככה.