כדי שלא אצטרך לכתוב תשובה לכל אוהדי מכבי ת"א המסובכים בתחתית שמאשימים את הרצליה, אצטט את ההודעה הזו. בנוגע לאוהדי בית"ר - אין יום יותר כיפי מזה להיות אוהד הפועל ירושלים (שבמקרה הזה תומך בקטמון). פשוט נפלא. חמורים, טיפשים, אפילו את הסמל שלהם דוד אמסלם הם מפילים וחונקים. היה נהדר לקרוא את השפתיים של זנדברג "איזה חבורה של מטומטמים". ביזיון לספורט, אבל זה אפילו לא מפתיע.
רק שתבינו, במקרה שהיו מחכים עוד חמש דקות עד לסיום המשחק, הכל היה בסדר. אפילו השחקנים היו חוגגים עם הקהל.
הלוואי שנפסיד, והלוואי שנחטוף 70 רדיוסים, שיקחו חלק גם מהמשחקים בעונה הבאה. בנוסף, הורדת 25 נק' לעונה הבאה. זה יהיה נזק הרסני, אבל אולי רק אז יבינו, ויציל אותנו להבא. כולה 4-5 דק' מסכנות, אוהדים עם מינוס IQ.
הצחיק אותי איציק קורנפיין בתגובה שלו כשאמר כי "אריאל שיינמן לא היה מקבל החלטה כזאת אם התוצאה בדקה ה- 86 היתה אחרת, למשל 2-1 להרצליה". טמבל, אם זה היה 2-1 להרצליה בדקה ה- 86 לא היינו עומדים בכלל בפני הסיטואציה הזאת ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אני רק מנסה להבין דבר אחד - מה בוער לרדת לדשא בדקה ה86? אי אפשר לחכות 5 דקות? מה, אתם לא יכולים להחזיק את עצמכם כאילו אנג'לינה ג'ולי משחקת לכם בביצים?
ואגב, כל כך צדק יורם ארבל שאמר "תאר לעצמך את האוהדים של בית"ר מתפרצים ככה למגרש באחד השלבים של ליגת האלופות". אני כבר רואה את זה קורה בשנה הבאה באחד השלבים המוקדמים של ליגת האלופות. אלוהים, תחסוך מאיתנו את הבושה הזאת ... המועדון הבית"רי אולי גדל והגיע לרמה של ליגת האלופות. השחקנים של בית"ר אולי גם כן כבר ברמת ליגת האלופות. אבל הקהל הבית"רי (בחלקו, בחלקו), מה לעשות, עוד לא ברמה של ליגת האלופות. הוא עדיין ברמה של שוק מחנה יהודה ... מרוב דמעות הראיה מתערפלת מרוב מדבקות כבר לא רואים את הדלת מרוב נרות לא רואים כמה אופל מרוב פתקים לא רואים את הכותל מרוב שירים לא שומעים את הקול מרוב תשובות לא עוצרים כדי לשאול מרוב אשמים לא זוכרים מה הפשע מרוב עשיריות לא רואים את התשע סתם זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן סתם זה לא נכון אנחנו לא במזרח התיכון מרוב ציניות כבר אין רגשות מרוב הפוכות כבר נגמרו הישרות מרוב ארטיסטיות כבר אין שום צורה מרוב מטאפורות לא מבינים אף שורה מרוב גשרים לא רואים מעבר מרוב סיפורים לא יודעים מה עבר מרוב פרשנות לא יודעים מה קרה פה מרוב דרכים לא רואים מטרה פה סתם זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן סתם זה לא נכון אנחנו לא במזרח התיכון. מרוב משפטים לא שומעים את המסר מרוב טיפולים לא רואים את השבר מרוב גבולות לא רואים את הגדר מרוב ידידות לא נותר לי אף חבר מרוב צדק לא רואים את החוק מרוב קירבה כבר אין יותר רחוק מרוב כבאים שכחנו מה בוער מרוב הסוואה שכחנו להסתתר סתם זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן סתם זה לא נכון אנחנו לא במזרח התיכון. מרוב התחלות לא יודעים מה נגמר מרוב הספדים שוכחים מה נשאר מרוב פיצוי לא נמלא את החסר מרוב פרחים לא רואים את הקבר מרוב חמוץ לא יודעים מה מתוק מרוב בכי אין לנו כבר צחוק מרוב מציאות אנחנו בסרט מרוב רעש אין לנו שקט (סתם - טיפקס)
המצב הנתון הוא שכל האמצעים כשרים. בפועל זה לא אמור להיות כך. כל השגת נקודות, צריכה להתבצע על המגרש ולא בבית הדין. אין לי בעיה עם משחק כסחני, אין לי בעיה עם כדורגל לא יפה (זה אולי משעמם את הקהל שרוצה לראות כדורגל טוב), כי זה חלק מהכדורגל. בהחלט יש לי בעיה עם השגת נקודות לא צודקת דרך בית הדין. למשחק הספציפי הזה יש שני פתרונות מתקבלים על הדעת: 1.לשחק את 4 הדקות שנותרו + תוספת זמן במועד אחר, כשהתוצאה היא 1-0 לבית"ר, והשחקנים שישחקו הם אותם שחקנים שהיו על המגרש בעת הפיצוץ. 2.משחק חוזר ללא קהל (וגם זה פתרון שמקפח את שאר קבוצות התחתית, אבל עדיין עדיף על לתת להרצליה 3 נקודות במתנה).
איזה מן אוהדים של ביתר יש פה תגידו לי כל אוהד מקלל אוהד אחר וקורא לו מטומטם. כאילו הפיצוץ משחק הזה ישנה לביתר משהו גם אם יורידו 10 נקודות ביתר תיהיה אלופה. באמת עשינו שטות שפרצנו דקה 87 אבל איזה אוהדים אתם שאתם מקללים אוהדים אחרים? ולכל אלה שאומרים למה חזרתם למגרש אחרי שעליתם ליציעים כמה אנשים ביציע צעקו שהמשחק בוטל וזהו לפני שקינן רצה לעלות לבדוק שוב אז כולם פרצו שוב.
חבורה של בבונים טיפשים, כאלה מטומטמים, אף פעם לא לומדים מטעויות העבר (ואואוו טעויות). מה הבעיה שלהם לחכות 5 דקות מסכנות, בחישוב של אוהדי בית"ר זה יוצא בערך 500 שניות.