מחזור 28 בליגת העל: בית"ר והרצליה עם תיקו בטדי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 13, 2007.

1. Raulito Madridista

אוהדי בית"ר, התגובות האחרונות שלכם לא שוות תגובה. שתיהיה תגובה רצינית אין לי בעייה להגיב בהתאם ולנהל דיונים וכבר עשיתי את זה בפורום עם הרבה משתמשים. ובכל זאת, bruchian 8, אתה עושה הצגה של תמים אבל אתה לא. אתה יודע בדיוק מה רציתי להגיד בביקורת על השיפוט. בית"ר קיבלו יותר מדיי נקודות מהשופטים וזה עזר להם מאוד בלהשיג את האליפות, לא רוצה להיות קטנוני ולומר שהאליפות הוכרעה אך ורק בגלל זה, כי זו אמירה לא נכונה וסובייקטיבית, אבל אפילו אתה אמרת שהשופטים טועים הרבה לטובת בית"ר.

בנוגע למשחק היום, זוועה שבאדיר עולה לשחק בעמדה קדמית יותר כחלוץ נסוג. לא יכול לראות את השחקן הכי כשרוני בהפועל - וורמוט, יושב על הספסל וחבל, רוצה לראות כדורגל טוב וניצול מצבים וכמובן גם ניצחון. ברדה חזר להבקיע בגביע מקווה שהוא ייעשה זאת גם בליגה, הגיע הזמן לפי דעתי. לא ראיתי ניצחון של הפועל בליגה יותר מדיי זמן, ההגנה של בני יהודה חלשה מאוד. מקווה שנראה משחק זורם ופאסים, לאחרונה אנחנו מבקיעים יותר מדיי מאחוז השערים שלנו על ידי מצבים נייחים ואני לא אוהב את זה. מקווה לראות משחק טוב של סלים טועמה אחרי תקופה לא טובה. בני יהודה מסוכנת ואני לא חושב שנשמור על שער נקי, השאלה כמה ההתקפה תצליח לשחזר את היכולת העלובה שלה מהמשחקים האחרונים עם החמצות של 100% גול.

2. אלי מתחן Member

יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.
    מאוהדי הפועל וחיפה בחיים לא הייתי מצפה להתבכיין על שופטים שנותנים לקבוצות אחרות, כי מה שהקבוצות האלה קיבלו רק במשחקים מולנו בשנים האחרונות שווה ערך ל15 עונות כמו של בית"ר השנה.

3. Raulito Madridista

שטויות. הפועל הביסה את בית"ר ועשתה ממנה צחוק בעונת הדאבל וב4 העונות לאחר מכן, כיוון שהיא הייתה פשוט קבוצה טובה יותר מכל הבחינות. הגנת ברזל, קישור כשרוני ורק החוד היווה את הבעייה ולכן לא זכינו באליפות. שום מתנה לא קיבלנו נגדכם.

4. Don Joan Roman Member

לא שום דבר לא קיבלתם גנדנוב שנים האחרונות, פשוט כלום
    .4 פנדלים שלא היו, שער בנבדל, פסילת גול של אמסלם, שיתוף שחקן שלא כחוק, לא מה קרה לך זה לא נחשב.

5. אלי מתחן Member

המשחק של אייל צור בטדי מחזור שני לפני שנתיים, המשחק בסיבוב שאחרי זה עם בוחבוט ואל-עוברה, הפנדל הברור שאסי דומב עשה על אסולין בעונה שעברה ועוד הרבה מקרים שלא עולים לי בראש.
    ומול חיפה בעיקר בקריית אליעזר, שאני אזכיר את הפנדל הראשון והיחיד בהיסטוריה על עבירה שלא קשורה במשחק, שבכלל לא קרתה?

6. Raulito Madridista

כבר אפשר לעשות סיכומים. הוחמצה הזדמנות להתקרב למכבי ת"א ולהבטיח את המקום בגביע אופ"א. אנחנו נענשים על משחק עלוב ומכבי נתניה נושפת בעורפינו. לא מובן לי חוסר החשק והמוטיבציה. היום שוב הוכח לי שוורמוט השחקן הכי טוב וכשרוני בקבוצה ואין טעם לשחק בלעדיו. הוא שינה את המשחק, והיה מקום לפתוח איתו. חבל מאוד על הכרטיס האדום של סלים טועמה. לווין עשה חילופים נכונים אבל העלה הרכב שגוי. משחק משעמם ומיותר והדבר היחיד החיובי שזה שלא ספגנו ושאני לא עד כדי כך מאוכזב כי היה ברור לי איך ייתנהל המשחק, בחוסר חשק, כאילו זה משחק בגביע הטוטו. אם לא נסיים במקום המוליך לגביע אופ"א, אפילו לא זה, חייבים לזרוק חצי מהסגל ולהחליף את כל הקבוצה. ארבע משחקים ללא ניצחון. ביזיון. ושמעתי את הקללות של הקהל לניר לווין. יש משהו בטענות אליו ואוהדי כדורגל אף פעם לא עדינים בביקורת.
    אף שחקן באמת לא זז היום במגרש חוץ מאולי וורמוט. איך בונדר לא יודע להרים כדור. רק העפנו כדורים קדימה.
    שוב טעות שיפוט קריטית, לא היה כאן נבדל. בכל אופן, מילה על בני יהודה. מאחת הקבוצות החיוביות בליגה אשתקד, היא הפכה לקבוצה שבאה להרוג משחק וזה בגלל המצב שלה בתחתית וחבל מאוד על הקבוצה של ניצן שירזי. איפה הם היו בלי אסולין. וחבל שראובן עובד לא יודע מתי למסור.

http://images.one.co.il/images/d/gg745710.Xxx
    משחק מפוזר כמו השיער של ברדה. זו הכותרת שלי. ועוד אכזבה.

Last edited: Apr 17, 2007
  7. Julio Cruz Member

הפועל הייתה היום מאוד חלשה.. לא הראתה שום מחץ בהתקפה ואכזבה מאוד..ברדה לא שיחק בתפקיד שלו,אוגבונה כהרגלו חלש ולהפועל לא היה היום חלוץ חוד אמיתי שיתן את הקטנה לגול.
    לגבי בני יהודה,ניצן שירזי מיצה את עצמו בבני יהודה כנ"ל המערך 4-5-1 בה הקבוצה משחקת..
    ההגנה השנה חלשה מאוד..שחקני ההתקפה לא מספקים את הסחורה ואי אפשר להסתמך על אסולין כחלוץ אחד ולצאת איתו למתפרצות כל הזמן..

8. King Kenny Member

הפועל שיחקה כמו חרא. השיפוט חרא. והמאמן של הפועל מאמן חרא.

9. אלסנדרו דל פיירו Member

בפוקס הפועל לא נתנו לנו בראש.
    סוף כל סוף 4 שחקני בנית על המגרש הדבר הכי טוב שעשו בבני יהודה השנה
    שילבו 4 שחקני נוער!!! פשששש ניצן התקדמת!
    עוז ראלי אלירן עטר בלדוט הקבב ואיציק עזוז שקיבל אדום על כלום.
    למאיר לוי אין מושג בכלום איבד את המשחק כבר בהתחלה.

לגביי המשחק המשחק היה גועל נפש הפועל היו צריכים לתת לנו בראש.
    במזל לא קיבלנו. ממש קומדיה של טעויות בבני יהודה.
    לאיזה שפל עוד נגיע..
    רחמים על אניימה ואסולין לא מגיע להם ליהיות במקום כזה!
    את ראובן עובד לקפל טוב טוב ולשלוח אותו בדואר רשום חזרה מאיפה שהו בא.
    אני מיואש .. מזל שהכח נאבקת על הירידה ולא על ההישארות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מישהו צריך לשלם את המחיר על העונה השחורה הזאת שתיגמר כבררררררר.

משחק הבא נגד מכבי אלה כבר לא ירחמו עלינו
    האמת? כבר לא אכפת לי לא יכול לשמוע את השם הזה כבר בני יהודה הרסו את החשק לכדורגל.
    הלוואי ירדו ליגה מגיע להם וואלה הפועל פתח תקווה יותר טובה מאיתנו.

בושה ניצן,תתבייש!!! והגיע הזמן שתלך הביתה הרסת אותנו לך להפועל.
    וקח איתך בבקשה על הדרך את שלישית הליצנים סאלם דומב ואזולאי
    עשית מאיתנו צחוק מקבוצת כדורגל שמתאבדת על המגרש לקבוצה מתה!

10. XabiAlonso Member

למה ציפיתם מניר לוין, מאמן בינוני מאוד שהוריד קבוצה עם סגל נהדר כמו הפועל חיפה שהיה יכול לסיים בשקט במרכז הטבלה (ועוד לא דיברתי על העובדה שלא היה לו את הכבוד העצמי להתפטר, מה שהיה קורה בכל קבוצה אחרת).
    הפועל ת"א חייבת להביא מאמן חדש במקומו של לוין האפס וכמה שיותר מהר.
    ושוב אנחנו מגלים איזו טעות הייתה לוותר על שום.

Last edited by a moderator: Apr 17, 2007
  11. הרצליה Member

אחרי שראיתי שני משחקים מלאים של בני יהודה בשבוע האחרון, אני יכול להגיד בביטחון מלא, איכסססססססססס איכס ענק על הקבוצה הזאת, אנטי כדורגל מוחלט התקפה עם ראובן עובד ואסולין יכולה לפרוץ בקלות הגנה חלשה יחסית כמו הפועל תל אביב, אבל הם אפילו לא מנסים מורידים זמן מהדקה הראשונה ועד האחרונה.
    הם יותר מגעילים מהכח אפילו, כל כך מגיע להם לרדת על היכולת הזו כל כך ומה שעצוב זה שהגרוטאות האלה מעלינו בטבלה.

לגבי הפועל אין שום חדש מאז המשחק בחיפה הקבוצה סיימה את העונה ומציגה יכולת זוועתית משחק אחרי משחק.

12. Dimitar Berbatov Member

דור ידידי, קודם כל השם הוא יניב וחוץ מזה, אני מצטער אבל אני לא מסכים איתך. הטעויות שיפוט הבביאו לבית,ר נקודות אבל הם לא עזרו לה לזקות באליפות. כך או כך בית"ר היתה זוכה באליפות אולי בהפרש קצת יותר קטן אבל עדיין בהפרש גדול מהמקום השני.
    אני בכלל לא מבין על מה הויכוח הזה?
    כולכם מסכימים איתי שבית"ר ירושלים תזכה באליפות לא בגלל הטעויות שיפוט הללו?
    כולכם מסכימים איתי שבית"ר ירושלים קיבלה לא מעט נקודות כתוצאה מטועויות שיפוט?
    כולכם מסכימים איתי שבית"ר ירושלים היא הקבוצה הטובה ביותר בארץ ושהיא תזכה באליפות בזכות ולא בחסד?
    כולכם מסכימים איתי שטעויות שיפוט קורות ושהשנה רוב טעויות השיפטו לזכות בית"רונגד הקבוצות הקטנות?
    כולכם מסכימים שהדיון הזה טפשי?

בקשר למשחק אתמול. כמו שחשבתי 0-0 שמשאיר את כל הצופים מאוכזבים. כזה משחק מבולגן ולא מסודר לא ראיתי כל-כך הרבה זמן. הפועל לא הפסיקה לאבד כדורים ואפילו כדורים פשוטים לכאורה הלכו לאיבוד. הפועל בתיקו הזה מלחיצה את עצמה לחינם. עכשיו היא תצטרך להלחם קשה מאוד כדי לסיים במקום באירופה. גם נתניה וגם חיפה קרובות מאוד אליה וגם היכולות שלהם לעומת של הפועל הרבה יותר טובה.
    אבוקסיס וטועמה שחקני המפתח שלי היו חלשים, אבוקסיס מלבד הכדור המצוין לברדה היה חלש ואיבד הרבה כדורים במרכז המגרש, טועמה היה חלש לא הגיע למספיק מצבים, איבד הרבה כדורים והיה עצבני.
    כמה חבל לי על בני יהודה. הקבוצה שהכי נהנתי לראות שנה שעבהר אבל השנה בדיוק ההפך. לדעתי מגיע לה לרדת ליגה. מכאלה שחקנים טובים ואיכותים כמו בלדוט, אסולין, בטורינה ועובד אתה מצפה להרבה יותר. עובד היה היום בכלל קטסטרופה, לא מסר, הלך עם הראש בקיר. בכלל נמאס לי תמיד שאומרים עליו: "הוא שחקן כישרוני מאוד אבל הוא רק צריך לסדר את הראש". חברים, עובד כבר אל ילד, הוא חייב לקחת את הקריירה שלו בידים אחרת הוא יהפוך לעוד כשרון מבוזבז. בני יהודה בסוף לא תרד ליגה אבל אין ספק שזאת עונה גרועה ביותר, הדחה מקודמת מהגביע ומקום 9, בכלל לא מה שציפו בשכונת התקווה.

13. Number 8 Member

הרמה במשחק הייתה ירודה, הפועל שיחקה חלש מאוד כמו במשחקים האחרונים שלה. פספסה הזמדנות גדולה לפתוח פער די גדול מהמקום הרביעי ולהתקרב למכבי ת"א במקום השני. כרגע, הפועל רחוקה רק ארבע נקודות מנתניה ושש מחיפה ואם המצב ימשיך ככה, אירופה תברח לה. תיקו רביעי רצוף לניר לוין והפועל שעוד לא התאוששו מהתבוסה לחיפה.

מנגד, בני יהודה לא הציגה משחק פחות חלש מהפועל אבל הדבר העיקרי שאכפת לה זה שצברה עוד נקודת ליגה וחזרה למקום התשיעי בטבלה.

14. Raulito Madridista

הפועל נגד הפועל כפר סבא ומכבי פ"ת לא הייתה רעה בכלל. משחקים שהיו אמורים להיגמר עם ארבע שערים, לא נגמרו ככה, הפועל החמיצה, בעיקר ברדה, ושילמה על כך ביוקר. המשחק שלשום היה גרוע הרבה יותר מהאחרים. יש לציין גם את חוסר המזל כי גם חצאי מצבים שאפשר היה לתת בהם גול אתמול, לא ניצלנו. אבל מקבוצה כמו הפועל מצפים לקצת יותר.
    מכבי נתניה לאחרונה נראית לא טוב אבל מי שמטרידה אותי באמת היא מכבי חיפה שמשתפרת מאוד לאחרונה והיא עם עשר נקודות מתוך 12 האחרונות. היא עוד תחטוף לנו את הכרטיס לאופ"א ואם לא נגמור במקום השלישי אפילו העונה הזו תיחשב כעלובה.

15. ליאור בן שושן Member

שמעו אנשים בוא נגיד ואפשאר להגיד שכל הליגה משחקת גרוע ואני אומר שגם ביתר ירושלים משחקת גרוע אבל עם אומרים כבר למי מגיע תאליפות זאת לביתר ירושלים מגיע תאליפות כי היא משחקת תכדורגל הכי יפה בליגה ובארץ פשוט אל תגידו בסוף השנה שביתר ירושלים תזכה באליפות תגידי השופטים נתנו לנו תאליפות כי זה בכלל לא נכון אתם אומרים אני יגיד לכם תמשחקים שאתם חושבים שהשופטים נתנו לנו תאליפות תשמעו אמרתי נגד הופעל פתח תקווה נגד מכבי חיפה ונגד הפועל כפר סבא למי שיש להגיד משהו בעניין הזה שירשום לי מזה דחוף כי זה בכלל לא יפה עד שאיפה הגענו לכדורגל ישראלי פעם הכדורגל היה בשביל הכבוד והשם של הקבוצה היום רק כסף זה מה שלכולם אכפת אז תבינו אליפות אפשאר גם בלי כסף אנשים אז תבינו שמכבי חיפה זכתה בשנים האחרונות באליפיות וגם היא זכתה ב3 השנים האחרונות בשלושה האלפיות ברציפות ביתר ירושלים אמרה להם בגלל השפוטים אמרה להם מזל טוב על האליפות אני יזכיר לכם תמשחקים שהשופטים נתו למכבי חיפה 0 3 שביתר ירושלים הפסידה למכבי חיפה בגלל השופטים שמכבי חיפה ניצחה את בני יהודה דקה 90 1 2 בגלל השופטים אז זהו אנשים זה מהיה שהיה לי להגיד לכם זה פשוט בושה וחרפה עד איפה הגענו זה כבר לא כדורגל זה פשוט משחקים היום על כסף לא על הכבוד ועל השם המועדון ורק תדעו לכם בשנה הבא ביתר ירושלים תדרוס תליגה היא תהיה יותר טובה ממכבי חיפה שדרסה בשנים האחרונות את הליגה כבר מהמחזור 5 היא הייתה כבר אלופה עם לא שמעתם עידן טל ואיתי שכתר חתמו בביתר וגם עובר בוקסנבום ממכבי הרצליה בדרך עלינו הקיצר רציתי להגיד משהו האחרון כי אני חפרתי לכם כבר כי גם כל פעם זהו ארקדי יביא אליפות ושנה הבא הוא יעזוב את ביתר ירושלים וביתר תהיה בתחתית הם צודקים שביתר תהיה בתחתית עם הם ארקדי יעזוב אותנו אבל הוא לא יעזוב אותנו בחיים למה אנשים אוהבים לקנות למי שטוב לו למי שהולך לא די מספיק כבר אני אומר איזה לאוהדי הפועל תל אביב ולמכבי חיפה תפסיקו לקנות אתם פשוט כאלה שאוכלים תהלב שביתר ירושלים אלופה ואתם לא אז די