מחזור 27: ריאל מנצחת את גיחון ומסי ממשיך להדהים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Mar 19, 2010.

1. קרלס פויול5 Member

די רוני, מסי לא הכי גדול בהיסטוריה אתה מושפע יותר מדי מנדב יעקובי, הוא נתן משחק גדול אבל על משחק אחד לא ייקבע השחקן הגדול בהיסטוריה, אפילו לא בכושר המדהים של חודש, תשווה לרונאלדיניו אין שום בעיה, זידאן אוקי, רונאלדו(המקורי) אני לא יסכים אבל אני עוד אקבל אבל להגיד שבגלל חודש אחד נהדר הוא הטוב בהיסטוריה, זה טיפשות, להזכיר לך את התקופות הרעות של מסי? תנחת מכוכב נדב יעקבי.

2. wayne-rooney Member

לעזאזל סוף סוף אני מבין עד כמה אני "מושפע נדב יעקובי" על כך שאני חושב את מה שהרוב המוחץ של אוהדי הכדורגל בספרד חושבים ( ראה סקרים בעיתונים של מדריד).

http://www.marca.com/2010/03/23/futbol/equ...1269329086.html
    http://www.as.com/encuestas/encuesta/Historia-14360

מעניין מה יהיה לך להגיד עכשיו. כולם טיפשים רק אתה צודק, אה?
    :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

3. JR-Riquelme Member

בתקופות הרעות של מסי? איזה תקופות רעות? לא זוכר אצלו דבר כזה כמה משחקים ברצף שהוא לא כובש או מבשל או לא משחק טוב וטוחן הגנות.

4. riquelme1 Member

הסקרים האלה הם בדיוק לרמה שלך, אוהדי בארסה או סתם ילדים בני 12 שמצביעים, כל הכבוד לך!

מספיק כבר עם הבולשיט, תתבגר כבר, לאף אחד אין ספק שמסי היום הוא השחקן הטוב בעולם, ועושה דברים מדהימים שמעטים עם בכלל עשו, אבל מספיק עם ההגזמות האלה ''השחקן הטוב בהיסטוריה', כמו שרשמו לך לפני שנתיים שלוש גם על רונאלדיניו דיברו ככה, ואינה עבר שנתיים וזה כבר לא זה.

5. קרלס פויול5 Member

עד כמה שאני זוכר 4-5 משחקים רעים זה נחשב תקופה רעה לא? כי מעניין שאותו מספר משחקים שהוא משחק מצויין הופכים אותו לטוב בהיסטוריה.
    וריקמלה 1, עזוב הוא בחיים לא יבין ש80% מאלה שעונים על הסקר הם ילדים או אוהדים שמושפעים מנדב יעקבי(ומשדרים דפוקים אחרים בעולם), ולמרות שהאתר הוא מזוהה עם מדריד מצביעים בסקר הזה אוהדים מכל הקבוצות, שרוב עולם הכדורגל מורכב מאוהדים שלא מבינים לעומ את המשחק ואת זה שהאמירות של מאמן שטוטגארט, מאמן סראגוסה ובטח ובטח לאפורטה נובע מיחסי ציבור וזה לא באמת מה שהם חושבים, הוא עוד מעט גם יגיד לי שהליגה הספרדית היא הטובה בעולם, שצאבי ואיניסטה הם יותר גדולים מקרוייף שפדרו ברמה של רונאלדיניו ומי יודע מה עוד...

6. xavi6 Member

על מה אתה מקשקש? בויאן שבר כל שיא אפשרי, פיקה נתן חודש וחצי-חודשיים מעולים במאני טיים. בויאן עשה זאת בגיל יותר צעיר, עשה זאת בלי להיות מושאל ולקבל שנת הישתפשפות בסרגוסה. עונה ראשונה בבוגרים.

נקסט-לא אמרתי על בויאן בעולם שהוא החלוץ הכי טוב בעולם ולדעתי גם לא ב-10 הטובים בעולם. אבל יש לו פוטנציאל להיות מס' 1 בעולם. יש הבדל גדול. ובכלל-קצת קה לשפוט שחקן שלא משחק. כשהוא שיחק לרוב הוא לא אכזב. כשהוא שיחק, בעונתו הראשונה, הוא שבר שיאים. תגיד מה שתגיד. סליחה-תגידו מה שתגידו.

7. Ohad_Glr Member

wayne-rooney, ראית פעם את רונאלדו (הברזילאי) כשהוא שיחק באינטר/בארסה? (במיוחד בבארסה).

כשהוא לא היה פצוע הוא שיחק לא פחות טוב ממסי, ואף אחד לא מחשיב אותו היום ליותר טוב ממראדונה.

למה? בין השאר כי הוא לא שמר על הרמה הזאת לאורך זמן (בעיקר בגלל פציעות). אז בוא נחכה קצת לפני שאתה מכתיר את מסי לטוב בהסיטוריה...

יש כל כך הרבה טיעונים למה מראדונה יותר טוב ממסי- מונדיאלים, יכולת בקבוצה חלשה (לעומת מסי שמוקף בשחקנים מעולים) וכ'ו. נכון, מסי יכול לנפץ אותם ולהיחשב לשחקן הטוב אי פעם בעתיד, אבל כרגע הוא עוד לא שם.

נ.ב: סתם הערה, לדעתי אם מסתכלים על יכולת שיא של שחקן ולא מודדים לפי תארים/כול הקריירה/הצטיינות לאורך זמן- רונאלדו הברזילאי הוא השחקן הכי טוב ששיחק כדורגל אי פעם. יותר מפלה, מראדונה וגם ממסי.

Last edited: Mar 24, 2010
  8. JR-Riquelme Member

פיקה כבר שנה הבלם הכי טוב של ברצלונה ביי פאר בעוד שבוז'אן אפילו לא מנצל הזדמנויות. שני השחקנים האלה כל כך רחוקים שאי אפשר להשוות ביניהם.

9. wayne-rooney Member

אכן ראיתי את רונאלדו הברזילאי, ואגב גם את רומריו(שלטעמי הוא אחד הגדולים) וכמובן את זיזו, ואני אומר לך בפה שמסי עוקף את כולם. אתם שוכחים פרט קטן, שמרדונה וקרויף שיחקו כדורגל בתקופה שהמשחק היה הרבה פחות קשה בכול מובן אפשרי, זה א.

ב. אם יש שחקן שמתקרב למסי זה השמן, אבל הפציעות מנעו ממנו להפוך לגדול מכולם, כנראה. רונאלדו נתן שנה אחת אדירה בברצלונה (כמו זו של מסי השנה למשל) אבל לאחר מכן כשעזב לאינטר הגיעה הפציעה ומאז הוא לא חזר לעצמו, זאת למרות עונות טובות בריאל.

לגבי רונאלדיניו, לדעתי, מבחינת כישרון הוא לא נופל ממסי ואולי אף יותר טוב, אבל מדובר בשחקן שהחל לצנוח בתקופה ששחקנים אמורים להיות בשיא. מאז מונדיאל 2006 הוא נראה כמו צל של עצמו ולכן הוא לעולם לא יהיה ברשימה של הגדולים ביותר. מסי רק בן 22 וחצי וכבר כמה שנים טובות שהוא בין הטובים ביותר, ובשנתיים האחרונות הוא הטוב ביותר בעולם בפרש ניכר לדעתי. כבר כמעט שנתיים שלאו מסי עושה את מה שרונאלדו הגדול עשה בעונה הנדירה שלו בבארסה.

Last edited: Mar 24, 2010
  10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

לשים את בוז'אן שכיום הוא חלוץ שלא נספר בברצלונה לבין פיקה שהוא כבר היום אחד הבלמים הטובים בעולם באותו משפט זה פשוט עוול לפיקה

11. JR-Riquelme Member

לדעתי זה מסי. לא שמסי יותר גדול מרונאלדו הברזילאי, ממש לא נכון לעכשיו, אבל מסי במשחקים בודדים עושה דברים שלא ראיתי מאף שחקן.

12. xavi6 Member

הסיבה היחידה שפיקה משחק כרגע בהרכב היא בגלל פצעתו של מארקז נגד צ'לסי. זה דבר ראשון. עד אז הוא היה שחקן הגנה מחליף, מתחלק בדקות עם קסרס, והוא צריך להגיד תודה לאלוהים שמיליטו נפצע עונה לפני אחרת לא בטוח שהוא היה מגיע. דבר שני-שוב, בעונה הראשונה של בויאן הוא שבר שיאים וכבש 12 גולים. אף שחקן בעולם לא עשה זאת בעונתו הראשונה בבטגרען, אף שחקן! אתה בכלל מבין על מה אני מדבר איתך? אני אדגיש יפה-אף שחקן!!!

מבחינת סטטיסקטית אגב, בויאן בעונתו הטובה ביותר. זה רק מדגיש כמה דקות מעטות הוא מקבל. ביחס לדקות שהוא מקבל, והכמות שהוא מבקיע-אלה אחוזים יותר טובים מהאחוזים של העונה שעברה והעונה שלפני שעברה, כאילו הראשונה, באותה עונה שהוא שבר את כל השיאים...למרות שלך לא אכפת משיאים, אתה משתמש בהם רק כשזה נוח לך. שיא זה נתון שמראה את כמות הפוטנציאל הכישרון והיכולת שיש לשחקן. לדוגמא אם שחקן כובש 12 גולים בגיל 17 בעונתו הראשונה בבוגרים בברצלונה בליגה הספרדית הראשונה, זה אומר עליו משהו. אם שחקן בורח בגיל 15 כי הוא פוחד לא לעלות לבוגרים והוא נכנס להרכב רק בגלל פציעה של הבלם הכי טוב בקבוצה-זה אומר שהוא היה הכי טוב בספסל. לדעתי אם בויאן היה מקבל אותה היזדמנות בעמדת החלוץ, זאת אומרת פציעה של זלטאן והנרי, והוא היה האופציה הטובה (כי בנינו, יעדיפו אותו על פני פדרו בעמדת החלוץ), הוא היה אף יותר טוב מהם.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קווינסי אבו ג'וחא פאייה היה השחקן הצעיר ביותר שאי פעם כבש שער בליגת האלופות. למקרה שאתה לא יודע מה זה אומר, זה אומר שאף שחקן לא כבש שער בליגת האלופות בגיל צעיר ממנו. אף שחקן. אתה מבין בכלל על מה אני מדבר איתך? אף שחקן. אני אדגיש יפה - אף שחקן!!!

סבבה? עכשיו בוא תגיד לי מה זה נותן לקווינסי אבו ג'וחא פאייה פרט לשורה וחצי בספר השיאים של וויקיפדיה.

מילא זה שאתה מוחק שחקן בגלל שנישק את הסמל של היונייטד או עשה איזה מעבר כשהוא היה בן 16, אני יכול להבין את זה. אבל מה הקטע להתכחש למציאות ולהכנס עם הראש בקיר? מה אתה מנסה לעשות? אתה באמת מאמין לעצמך ולדברים שאתה כותב? אתה באמת לא מסוגל להבדיל בין הרגשות שלך למה שקורה על המגרש?

אתה יכול להמשיך ולהתכחש עד מחר. בוז'אן לעולם לא יהיה שחקן מוביל בברצלונה. הוא לא טוב מספיק. פיקה שחקן הרכב קבוע בקבוצה וימשיך להיות כזה בעשור הקרוב. אף אחד לא יזיז אותו משם. לא מארקז (המשחק נגד צ'לסי היה לפני 200 שנה, למה הוא עוד לא העיף את פיקה מאז?) ולא בלמי רכש ב-25 מיליון יורו. בשבילך, עדיף יהיה שתקלוט כמה שיותר מהר שלבוז'אן אין שום תכונה מיוחדת שהופכת אותו לשחקן ראוי בהרכב הראשון של קבוצה בסדר הגודל של ברצלונה. אם תמשיך להתכחש לזה רק בגלל הרומנטיקה שהוא משדר לך משום מה, צפויות לך לא מעט אכזבות בשנים הקרובות.

Last edited by a moderator: Mar 25, 2010
  14. riquelme1 Member

סוף סוף יש פה בן אדם נורמאלי. רוקו, אתה חייב לבוא לפה יותר.

ירדן, אתה באמת מאמין לדברים שאתה כותב? פיקה הוא הבלם הכי טוב של ברצלונה, תשאל את גורדיולה, הוא השחקן ששיחק הכי הרבה העונה ואף שחקן לא יזיז אותו משם, הוא יספסל את פויול ואת פיקה לא, בגלל המשחק נגד צ'לסי? השנאה שלך שוב משפיעה...

15. xavi6 Member

שער אחד זה נחמד, 12 שערים בעונה ראשונה זה משהו אחר, טיפטיפה יותר מרשים ומראה לך שהשחקן לא "סבל" ממזל, אלה שבאמת זה שחקן שיודע לשחק, בוא נגיד נתון יותר "עיקבי". הילד כשהיה חלוץ הוכיח בכל הזדמנות שהוא שחקן ראוי ולגיטימי. אתה מברבר הרבה כי אתה יודע את הנתונים היבשים, והם שבויאן לא כובש הרבה ושהוא שיחק פה ושם ולא הוכיח את עצמו. הוא שיחק עם מחליפים, ושיחק בעמדה שהיא לא שלו. אי אפשר להאשים שחקן שלא משחק בעמדה שלו, זה כמו שאני האשים את רונלדיניו כשריקארד שם אותו בעמדת החלוץ. אי אפשר לשפוט שחקן כמו בויאן שבקושי מקבל דקות וכשכן מקבל-הוא לא ממש יכול להוכיח מה הוא יודע, כי הוא לא בעמדה שלו.

אף אחד לא מחק את פיקה, תפסיק לאכול פטריות בחצר, הם גורמים להזיות. אני טוען שמדובר בשחקן מעולה, מדהים, בלם אדיר עם פוטנציאל להיות הטוב בעולם. אני פשוט חושב שהוא לא שונה מכ.רונלדו או כל שחקן שרודף אחרי כסף ופרסום נטו. אין אצלו דבר כזה "נשמה" והוא ינשק את הסמל שיביאו לו, לא משנה מה. תלמדו להבדיל בין דעתי על שחקן מבחינת יכולת לבין דעתי על שחקן מבחינת האופי שלו.

אהההה...עוד אחד שקורא בקלפים\בקפה\יש לו כדור בדולח. כמה אתה לוקח לחצי שעה? אני ממש רוצה לדעת מי יקח את אמריקן איידול...
    הסיבה שהוא לא יצא מההרכב היא פשוטה-הוא הרוויח את מקומו כי הוא היה שם במאני טיים, עם המון מזל וקבוצת התקפה אדירה, ובגלל שמארקז אחרי פציעה ואחרי זכייה בתארים לא משחק משהו. פיקה הבלם מס' 1 כרגע בקבוצה, ובצדק. עם זאת, לפני הפציעה-הוא היה ילד שעושה טעויות עם משחקים בינוניים. ללא הפציעה, אני לא רואה את פיקה מגיע לנבחרת ספרד ומתפרץ ככה. הפציעה של מארקז פתחה לו את הדרך, וגם העובדה שקסרס היה זוועתי, לא היכולת הפושרת שהוא הציג לפני. בויאן היה אותו דבר, פציעה של אטו ורונלדיניו, הוא כובש 12 שערים. הוא לא עשה זאת אחרי שפשופים, והוא לא הציג יכולת פושרת-הוא היה מעולה מהשנייה הראשונה ששיחק בעמדת החלוץ אצלינו. ההבדל הוא שלבויאן הביאו אחד מה קוראים אותו זלטאן שהגיע בסכום שמתקרב ל-80 מליון, ולפני כן היה אחד בשם אטו שחורר רשתות. ועדיין, כשהוא שיחק, הוא נתן תפוקה מדהימה. לפיקה אין ממש מול מי להתחרות, כי מארקז חלש וגם צ'יגה זוועתי. לפיקה יש את הבמה להוכיח מה הוא שווה, לבויאן אין אותה. התחרות היא לא אותה תחרות.

Last edited: Mar 25, 2010