אם איווניר ראה את מאטה יותר מ-2-3 פעמים השנה אני ליאו מסי. מאטה נתן כמה משחקים בינוניים אבל כשמסתכלים על העונה שלו באופן כללי, לדעתי, הוא אחד השחקנים הבולטים בולנסיה. הוא עוזר להוריד מויאה את התלות בשערים כאשר הוא עושה את מה שאף שחקן התקפי בולנסיה לא עושה - כובש שערים ומגיע להמון מצבים. הוא גם מבשל לא מעט. ובכלל, היום אין הרבה קשרים שמאליים יותר טובים ממנו, ולכן בין היתר הוא אחד השמות הבולטים בפנקס של פפ בנוגע למחליף לתיירי הנרי בשנה הבאה. לגבי די מאריה, הכי טוב בעולם. כן, הוא יותר טוב מריברי ורובן... מה שתגיד. דומינגז היה הכוכב הכי גדול של קאזן, אל תהיה דמגוג. בבנפיקה הוא הרכב ראשון.
כן הרכב ראשון, במקום מי, דה-מריה שחקן העונה בפורטגל או איימאר? אין לך מושג... אולי קצת נשחפתי לגבי דה-מריה, הוא גם כובש ומבשל יותר ממאטה, גם טכני יותר ממאטה, וגם תורם הרבה יותר לקבוצה שלו, הוא שחקן טוב ממאטה עם אתה טוען שלא, אתה לא אוביקטיבי או שאתה סתם אידיוט. אבל בסדר אני כבר רגיל, אתה גם טענת לפני כמה חודשיים שהליגה העונה טובה יותר מבעונה שעברה ובלה בלה, אחרי כמה חודשים שעבר כמה זמן אתה טוען שהליגה פח, אתה מבין דברים רק אחרי שהם קוראים. העיקר ש: ''לאו מסי השחקן הטוב בהיסטוריה'', ''צאבי ואיינסטה הם הקשרים הכיטובים ב30 שנה האחרונות''- יש יורש לנדב יעקבי!
תקשיב, לא בקטע של לרדת או משהו, אבל קודם תלמד לכתוב עברית כמו בנאדם ואז לפחות תתחיל להגיד לאחרים שהם טפשים. מתי אמרתי שהליגה הספרדית יותר טובה? מה אתה אדיוט? מה אתה מכניס לי מילים לפה. הליגה הספרדית גרועה השנה יחסית לסטנדרטים הרגילים, אבל היא עדיין השניה הכי טובה בעולם. זה שלאו מסי השחקן הכי טוב בהיסטוריה אומרים את זה חצי עולם. גם המאמן של סארגוסה אמר אתמול שהוא ראה את מארדונה רק יותר מהיר. מסי שחקן יותר טוב ממרדונה וכול מי שלא מושפע, בניגוד אלייך, מסכים עם זה. המשחק היום הרבה יותר קשה מפעם ומקצועית מסי שחקן יותר טוב ממרדונה. וכול הליצנים שמגמדים את זה בגלל הליגה הספרדית או תירוץ אחר סתם דמגוגים בשקל, כי הוא עושה את הדברים האלה בברצלונה כמעט בכול מסגרת. גם את שטוטגארט הוא קרע לגזרים, אז עכשיו יגידו שכול הקבוצות בעולם גרועות ובגלל זה הוא עושה את מה שהוא עושה? אני לא אובייקטיבי? דומינגז הגיע לולנסיה כאחד השחקנים הכי מבוקשים בינואר. קבוצות גדולות רצו אותו, הוא היה הכוכב הכי גדול בליגה הרוסית ובכלל שחקן ברמה הכי גבוהה בעולם. איימר שחקן טוב בליגה העלובה של פורטוגל אבל בספרד הוא ירד ליגה. :aaa021:
איימאר ירד ליגה עם סארגוסה, בדיוק כמו שדייגו מיליטו אחד השחקנים הטובים באירופה ירד איתה ליגה. הטענות שלך הם מגוכחות ברמות מטורפות. אני פה סיימתי, נדבר בסיום העונה.
עמי, דיי! נשבר לי הז***! הדבר הזה עומד מולך ואתה מתעקש להמציא לו תכונות! לסמוך עליו?! אתה ראית את הצהובים המפגרים שלו? אתה ראית את האדומים המטומטמים שלו?! את האיבודים ואת התיקולים הפראיים והחסרי אחריות לאחר האיבוד שנובע מביטחון מופרז?! אתה ראית את כל הפעמים שהוא סתם נכנס לריבים וטראש טוק עם שחקני היריבה?! על כזה שחקן אי אפשר לסמוך! אפשר להגיד שהוא מציג יכולת מדהימה (אתמול הוא ומיליטו לא היה שונים) אבל להשוות אותו לנסטה זה כבר בורות. אני מקווה שהוא יגיע לשליש מנסטה. אתה פשוט לא אוביטקטיבי בשיט, עוד שניה אני אגיד שואלדס הוא השוער הטוב בעולם.. ווין רוני-אתה אידיוט. איימאר ירד עם סרגוסה ליגה, אבל לקח עם ולנסיה אליפות. בוא נגיד שמנדייטה יכל לעזוב בשקט-היה מי שיסחב את הקבוצה הזאת, וסחב אותה טוב מאוד. בשיאו לדעתי השחקן הטוב בעולם, רק שגם הוא-השיא שלו היה קצר מידי.
מה שאתם לא קולטים שפיקה בגילו לבלם זה מאוד מאוד מאוד צעיר...בגילו דיברו על נסטה כהכי טוב בעולם או בין הטוים,או על טרי,או פרדיננד... לפיקה יש עוד הרבה הרבה שנים לתת עד שיגיע לשיא שלו...יש לו עוד הרבה מה ללמוד ואולי לא עכשיו הוא הכי טוב בעולם..אבל כשיהיה בגיל של טרי הוא יהיה בכמה רמות מעליו...בגיל של פיקה אף אחד לא שמע על טרי
פיקה אכן בלם טוב אבל מוקדם מידיי לתת לו את תואר הבלם הטוב בעולם. כמו שנאמר מעליי, הוא עדיי צעיר ויש לו עוד הרבה בשביל להגיע לשיא שלו. לדעתי הבלם הטוב בעולם כרגע הוא ג'ון טרי, אבל אני מאמין שבשנים הבאות התואר ינתן לפיקה, כי ללא ספק יש לו את הפוטנציאל לכך.
אתה פלצן ודמגוג מהזן הנחות ביותר. אני לא דיברתי על איימר של אז, שבכלל לא הוביל אל ולנסיה לאליפות, אלא יותר ויסנטה, מיסטה ואנגולו. דיברתי על איימר הנוכחי שירד ליגה עם סארגוסה. גם מרקז היה לפני כמה שנים הבלם אולי הטוב בעולם והיום הוא מסננת. אז אם אני אשווה בינו לבין נסטה למשל, אז מה תגיד? בקיצור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
לפני כמה שנים? שנה שעברה הבלם מס' 1 שלנו עד לפציעה. אצל מארקז זה הולך ככה-הוא מגיע לשיא, זוכה בתארים, ואז כמו הקבוצה-יורד. השיא ב04-06, ואז ירידה ב-06-08, ואז שוב עלייה ליכולת שיא בזכיה בטריפלטה והעונה הוא ירד. בנבחרת אגב הוא תמיד היה מעולה. לכן, ההשוואה לנסטה יותר לגיטימית, מאשר ילד שכולה נתן שנה בטופ העולמי.
אז עם כל זה...מה אתה אומר על בוז'אן?? הוא לא נתן יותר משנה בטופ העולמי(וגם זה לא קרוב בכלל לפיקה שהיה מדהים בקבוצה שזכתה בהכל) ועדיין אתה מדבר עליו כאילו הוא אחד החלוצים הטובים בעולם כשחוץ מפחות מעונה הוא לא ממש הראה משהו במעט שהוא קיבל...וזה לא תירוץ שהוא מקבל מעט הזדמנויות כי שחקן צריך לקבל כל פסיק של הזדמנות בטח ברמות האלה וכשאתה מחמיץ הזדמנות כל כך גדולה מול צ'לסי לדוגמא שיכלה לעשות אותך מלך בדקה ה90 אז זה כן נחשב פספוס
אוי אתה פתטי, איימאר באליפות האחרונה של ולנסיה היה אדיר, ובוודאי שלא פחות טוב מויסנטה עם כל הכבוד, ונחשב לדעת רבים באותו זמן לשחקן הטוב בעולם, גם לפנ יהשנים האלה הוא היה שחקן הרכב והצטיין תמיד. גם דייגו מיליטו ירד ליגה, מזה קשור ריבורנו של עולם? תפסיק לזרוק משפטים לא קשורים כבר, איימאר נותן עונה מצויינת בבנפיקה העונה, ומבחינת יכולת הוא עולה על צ'ורי דומינגז, איימאר בשיאו היה אחד השחקנים שהכי נהנתי לראות.
תגידו זה לא אחד לאחד מה שהיה עם רונאלדיניו לפני 3-4 שנים? מעניין איפה כל הפרשנים היום. א. צריך להפסיק עם הקטע של "הכי גדול בהיסטוריה". לכל תקופה יש את השחקן הכי גדול שלה ואין מה להשוות. ב. אם הליגה הספרדית עלובה השנה ועדיין היא השנייה הכי טובה באירופה, מה זה אומר על קבוצת תחתית-מרכז טבלה בגרמניה? ג. הכדורגל היום הרבה יותר התקפי והוגן ממה שהיה בתקופה של מראדונה. בזמנך הפנוי תשווה בין כמויות השערים שהיו נכבשות אז והיום. ד. מסי הוא השחקן הכי טוב כרגע, לא אומר שום דבר על עוד שנתיים, לפני שנתיים ועל אלו שהיו לפניו או אחריו.
קול, אנשי כדורגל וותיקים שהידע והניסיון שלהם במשחק רחוק שנות אור משלנו, כמו חואן לאפורטה שהוא לפני הכול איש ספורט, המאמן של סארגוסה גאי, המאמן של שטוטגארט, כמה פרשנים בגרמניה, באנגליה בספרד ועוד הרבה מאוד אנשים טובים, אמרו את אותו הדבר - שמסי הוא הכדורגל הכי טוב בהיסטוריה.