מחזור 27: ריאל מנצחת את גיחון ומסי ממשיך להדהים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏19/3/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הסגל שלנו אי אפשר להצליח בכמה מסגרות באותו זמן... הקבוצה הוכיחה שההרכב הוא די טוב ומסוגל לנצח כל קבוצה וזה טוב לטורנירים(גביע,ליגה אירופית) אבל כשזה לאורך זמן ודורש יציבות מה שאין לנו אנחנו פשוט לא מסוגלים להצליח בזה...

2. wayne-rooney Member

ודאי שאי אפשר. אני לא מבין גם מדוע רייס המסכן לא מקבל מנוחה. הוא עוד עלול להיפצע ופרט לקון הוא השחקן הכי חשוב וטוב בקבוצה הזאת.

3. ValenciaCF Member

2:0 לולנסיה, פותחת פער של 6 נקודות על פני סביליה ו4 על פני מאיורקה שבמאני טיים תיפול לדעתי. ניצחון חשוב בדרך לצ'מפיונס! יום רביעי מחזור אמצע שבוע נגד מלאגה! AMNUT!
    מאטה מתחיל לחזור לכושר שלו ומראה ניצוצות, שימשיך ככה!
    ולwayne rooney, אין לי בעיה לטעות בקשר למאטה ומה שאמרתי עליו, להפך! אני אשמח לטעות!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/3/10
  4. wayne-rooney Member

ולנסיה פשוט קבוצה מפחידה. בחיי שאני מקנא באוהדים שלהם (אלה שבספרד כמובן) שיש להם קבוצה כזאת נפלאה. אני משתדל שלא להפסיד שום משחק שלהם, המשחק ההתקפי שלהם פשוט מדהים ומהנה בטירוף לצפיה.

5. ValenciaCF Member

לא ספגנו, ושיחקנו עם הגנה שהייתה מביישת את חרס!

6. riquelme1 Member

אתה לא אוהד ולנסיה במקרה? אה נכון, אתה אוהד מנצ'סטר, והשחקן האהוב עליך הוא וויין רוני. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

עם לולנסיה הייתה הגנה טובה, היא הייתה היום קרוב מאוד לריאל ובארסה.

להצדיע לולנסיה היום שבהגנת טלאים, ועם מנואל פרננדז בתור בלם, מצליחה לנצח ואפילו לא לספוג, ניצחון סופר חשוב של ולנסיה שצריכה כבר לברוח לקבוצות העלובות שהיא מתמודדת איתם, למרות שמתחילת העונה המקום השלישי הובטח לה.

סארגוסה יכולה להפתיע היום את ברסה.

7. wayne-rooney Member

סבבה...
    אגב, מעניין לדעת מה יהיה בעונה שעברה. האם כול הכוכבים ( באנגה, סילבה, ויאה, מאטה, חואקין, פאבלו, צ'ורי. אמאלה, כמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ) יישארו בעונה הבאה יחדם, או שחלק יעזבו? בהנחה שולנסיה תשחק בליגת האלופות בעונה שעברה, אני חושב שיש סיכוי סביר שהם ישארו ומעבר לכך - יכול מאוד להיות שיגיע חיזוק נכון להגנה ואולי גם קשר אחורי שייכנס לרוטציה עם אלבלדה. ולנסיה בהחלט יכולה להיות הקבוצה שתציל את הליגה הספרדית בעונה הבאה מתחרות יחידה של שתי הגדולות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/10
  8. riquelme1 Member

רשמת את התשובה לבד, עם ולנסיה תשחק בליגת האלופות בעונה הבאה, והיא תשחק כולם ישארו. דומינגז חתם רק העונה, אין מצב שהוא יעזוב, בנגה ישאר בוודאות, גם פאבלו, חואקין, וייה וסילבה ישארו.

ולנסיה חייבת בדחיפות בלם ברמה גבוה לצד נאבארו, אלקסיס או מרצ'נה, דאלברט הוא בדיחה.

מדברים הרבה על ריקרדו קוסטה הפוטרגלי, בלם טוב מאוד שהיה שחקן הרכב בוולסבורג בעונה שעברה שלקחה את אליפות גרמניה.

9. Raulito Madridista

אחרי המחצית המאופסת במאסטייה חששתי שוולנסיה תעלה לחוצה מאוד ושוב תיכשל איפה שלא צריך, אבל לשמחתי השחקנים של אוני אמארי הציגו אופי. מפתיע אותי שמאטה, שהעונה נראה מפוזר, כועס ואחד שמשרה פאניקה, דווקא הוא היה שם בשביל וולנסיה כדי להרגיע את העניינים. אחר-כך היה זה סילבה שסגר שבוע גדול מבחינתו עם השער השני, ו-וולנסיה קיבלה כדור הרגעה וכך גם האוהדים במאסטייה. אולי אם פעם אחת וולנסיה תדרוס בבית, נניח רביעייה או חמישייה, משהו ישתחרר והשחקנים יעלו למגרש עם יותר ביטחון. אגב זה חשוב מאוד שוולנסיה לא ספגה שער היום על אף הגנת הטלאים שלה. אני עדיין מאמין שסביליה היא האיום הגדול מבחינת וולנסיה על המקום השלישי, והעטלפים פתחו פער של שש נקודות מסביליה וזה אולי יהיה משמעותי בהמשך.

מדהים אותי איך כל משחק גרוע של אתלטיקו נגמר בתבוסה, פשוט ככה. פראה נראה שחקן גמור. יש לו מהירות, שזו תכונה חשובה מאוד בכדורגל היום, והוא גם פיזי, אבל יש לו כל-כך הרבה חסרונות כמו תיאום עם שאר השחקנים ומיקום, ריכוז, קור-רוח ועוד, כך שאולי מוטב שאתלטיקו לא תשתמש בו. מאיורקה מנגד עם הצגה גדולה, כל הכבוד לה. שאר משחקי הבית שנותרו למאיורקה הם קשים - אחד נגד וולנסיה וכמובן יש לה גם את בארסה וריאל, כך שהקבוצה תצטרך לדעת לאגור יותר נקודות במשחקי החוץ, אם היא רוצה לשמור על המקום הרביעי. מבחינת אתלטיקו מדובר בפספוס גדול כי היא הייתה יכולה להתקרב לפחות למקום השישי.

עצוב מה שעובר על ויאריאל, כבר 11 הפסדים העונה ונותרו עוד 11 מחזורים. עם פלגריני הצוללת מעולם לא ירדה מהמקום השביעי ובאף עונה לא הפסידה יותר מ-12 משחקים(עונת 07\2006). אני בספק אם הצוללת מסוגלת לאסוף את השברים ולהגיע לאירופה. ואני ממש לא מרוצה מהמאמן החדש, עם וואלוורדה בשלב מסויים המצב נראה טוב יותר.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קיקה סומך רק על 14 שחקנים. היום היו לו 10. 2 מושעים, 2 פצועים.
    איברה התחיל את העונה ב-AB בליגה השלישית. אבל עם 6 גולים שם ושניים גליגה הראשונה הוא השכיח את סינמה.

קיקה הריח הרחקה והוציא שחקן עם צהוב.
    לצייר לך את המגרש כדי שתדע סוף סוף איפה השער? פריאה זה השחקן האחרון שמחפה על הטעויות של כולם כי כל הקבוצה אמורה לעשות הגנה.

משהוא קטן על מיורקה, קבוצה שחיבבתי עד היום. השחקנים שלה לא מחזירים כדור אחרי טיפול בשחקן פצוע.

11. riquelme1 Member

כנראה שצריך 200 טעויות של פראה שתבין שמקומו הוא ביציע. נגד ספורטינג ההגנה של אתלטיקו הייתה מעולה, אבל פראה כמעט וסידר לה כמה גולים ולקה בשמירה בגול של ליידסון, ועדיין רשמת שהוא השחקן המצטיין. היום הוא היה זוועתי וכל אוהד אתלטיקו צועק שצריך להעייף אותו, ועדיין אתה בא בביקורת לראול גארסיה המעולה. בקיצר, אתה לא אוביקטיבי.

אתה מתכוון האיום של סביליה על המקום הרביעי היא מיורקה? כי ולנסיה במקום השלישי. עם איך שסביליה נראת, מיורקה עוד תסיים רביעית העונה, כרגע היא פתחה עלייה פער של 3 נקודות, ועם לא יתחילו להתעורר שם, עוד נירא 3 נציגות ספרדיות בליגת האלופות בעונה הבאה.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מי שהכי הרס היום לאטלטיקו היה חביבך ראול גרסיה. יש לו יותר סיכויים לעוף בקיץ מאשר לכל שחקן אחר. צריך לפנות מקום לפראן מרידה ואולי למריו סוארס.

13. wayne-rooney Member

ראול גרסיה בהחלט לא מצדיק את ה-13 מיליון אירו ששולמו עבורו לפני -3 שנים. גם בתקופה שלו באוסאסונה לא החזקתי ממנו שחקן מי יודע מה כשרוני. הוא שחקן בסדר, אפילו בסדר גמור, אבל הוא לא לרמות שאתלטיקו שואפת להגיע. התחלואים שלו זה שהוא לוקה טיפה בטכניקה ובנוסף אספקט חשוב מאוד -הבעיטה לשער שהוא בקושי משתמש בה. לאתלטיקו אין אופציה כמעט של קשר שמצטרף מאחורה ומסכן את השער.
    אז כמו שכתבת- מרידה IN, ראול גרסיה OUT.

14. Fanatic Member

ראול גראסיה לפי דעתי לא קיבל ולא מקבל מספיק הזדמנויות. הוא כל הזמן מתנדנד בין הספספל להרכב. אי אפשר להיות יציב ככה.

ובלי קשר: מאטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
    סילבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
    ויאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

15. riquelme1 Member

ראול גארסיה הוביל אוסאסונה למקום הרביעי ולומקדמות ליגת האלופות, אחרי שנה הוביל אותה לחצי גמר גביע אופ''א, וכל זה שבקושי מלאו לו 20.

בשנתיים שלו באתלטיקו הוא היה פנטסטי ולא זז מההרכב, לא אצל אגירה ולא אצל ראסינו. העונה הוא נפצע בתחילת העונה, אין שום סיבה להעייף את הכשרון הגדול הזה בעונה הבאה, בטח לא בגלל כרטיס אדום, לפני שבועיים רייס קיבל אדום ודני האשים את הקבוצה היריבה.

עם נוציא את אגוארו, השחקן האחרון שהיתי מעיף בעונה הבאה הוא ראול גארסיה.

הוא שנתיים ברצף שחקן הרכב באתלטיקו, מאז שקיקה הגיע הוא מספסל אותו בליגה לטובת טיאגו, ובליגה האירופאית הוא שחקן הרכב- אתלטיקו מצליחה יותר בליגה האירופאית.

הסיבה היחידה שהוא מקבל אמון, זה בגלל שאין לאתלטיקו מגן ימני בסגל, המגן שיותר בלם שיש הוא אופאלושי, וזה הסיבה שואלרה משחק.