מחזור 27: רגע לפני משחק העונה ב"ש ומכבי מביסות ושומרות על הסטטוס-קוו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Butragueño, Mar 17, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אבל התייחס למקרה שראה, אז למה לא לענות לעניין?

oFiRzZz likes this.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הטיעון היה שלאורך המשחק המלא עם מכבי חיפה, שמורכב מהרבה מאוד מאבקים של אוגו עם שחקני היריב, סירסו אותו. להתייחס למאבק אחד מבין מי יודע כמה ולהגיד שאם במאבק הספציפי הזה לא סירסו אותו זה מלמד על מגמה במשחק זה פשוט לא נכון, בטח כשאותו כותב לא ראה את המשחק המלא.

אני דווקא חושב שהצהוב לאוגו היה מוצדק. עם זאת, העבירה שנשרקה לו בסוף המחצית הראשונה, כפי שלירן גם ציין, זה בדיוק הסירוס שאנחנו מדברים עליו, כשאוגו השתמש בפיזיות שלו כדי לקחת את הכדור נקי, אבל זכה לשריקה בגלל שהוא אוגו, כל שחקן אחר בליגה לא היה מקבל את השריקה כי חטיפת הכדור הייתה נקייה. וזה מתרחש לפחות פעמיים - שלוש במשחק, שחילוצי כדור נקיים של אוגו זוכים לשריקות רק בגלל שזה אוגו.

oranfu likes this.
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא קיבל צהוב שהגיע לו, ספק ניצל מעוד צהוב שכנראה גם הגיע לו, ומתקטננים על עבירה מוטלת בספק שנשרקה נגדו?
    אני רואה כדורגל כבר כמעט שלושה עשורים, ב-99% לפחות מהמשחקים שראיתי נשרקו עבירות שלא היו. סירוס, וואו.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה החלוקה של העבירות של היו שנשרקו? כשיהיה לך שחקן בקבוצה שכל משחק שורקים רק לו עבירות (עזוב כרגע שחקנים אחרים) לפחות פעמיים - שלוש במשחק, לפעמים גם ארבע וחמש פעמים, על מאבקים שהוא ניצח בצורה נקיה רק כי הוא גדול וחזק פיזית מכל שחקן אחר בליגה, תגיד לי שלא מדובר בסירוס נקודתי.
    במשחקים באירופה אוגו סיים עם הרבה פחות צהובים והרבה פחות עבירות שנשרקו לחובתו, מעניין למה...

נ.ב
    ושוב, הצהוב בשבת היה מוצדק לחלוטין, אבל שוב ראינו 90 דקות שאוגו מקבל בהם טיפול מיוחד וזוכה לשריקות שרק נגדו נשרקות.

5. Telkiyski Member

נסיון העבר מלמד שהיום הוא היה אמור לחתום בב"ש אם ככה.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני רואה שבוע אחרי שבוע שופטים שורקים נגד אלברמן, או דסה, או דור מיכה, או רובן מיקאל, עבירות שלא היו ולא נבראו, רק כי היו אגרסיביות מהרכות הרגילה פה. לפעמים גם מחלקים להם צהובים על זה. הם אפילו לא חצי אוגו בגודל. זה השיפוט פה, זה לא קשור לגודלו של אוגו, שזכה להמון (המון) הנחות מאז שדרך פה לראשונה.
    יכול להיות שמאז הסרטון קצת שורקים לו יותר, עדיין אי אפשר לקרוא לזה "סירוס". מגוחך לגמרי. כנראה התרגלתם לטוב מידי. שוב, הוא ניצל מאדום, הוא שולח שם בבירור יד לפנים של קהת, לא כחלק מתנועה טבעית במיוחד.

אתה אוהד של הקבוצה שעובדתית פוסקים להכי הרבה עבירות של הקבוצה שנגדה, שנגדה יצאו ליריבות הכי הרבה צהובים, ולה עצמה הסיטואציה הפוכה. זה טבעי, אגב, כי אתם הקבוצה הכי דומיננטית בליגה לאורך העונה, אבל אם היו "מסרסים" שחקן בקבוצה שלכם שכל כך דומיננטי במאבקים פיזיים, כנראה שהיו רואים שינוי מסוים במגמה, וזה פשוט לא קורה.

7. zivmay Member

תגובה מביכה.
    להתייחס למקרה אחד (שאגב לא קרה בו כלום) מתוך משחק של 90 דקות?

קיבל צהוב על עבירה ראשונה, שנשווה את אלברמן, דסה ובן חיים? ההודעות שלך הן נטו התרסה.

8. סיונרה Member

כשזיומאי לא יתלונן שדופקים את הקבוצה שלו ושכולם נגדו אז אני אחשוב שמשהו לא בסדר בעולם.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ההצלה של ג'ראפי בדקה ה 90... וואו.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

orimor2212 likes this.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הקטע הגדול הוא שאתה קורא להודעה שלי מביכה, כותב "שנשווה את אלברמן, דסה ובן חיים", כאשר רק אתה ועוד אוהד באר שבע אקראי מזהים משהו חריג במשחק שלהם, ועוד כותב שההודעה שלי היא התרסה. מה כל כך מתריס?
    אגב מכבי מהקבוצות שמקבלות הכי הרבה צהובים בליגה, למרות שהיא גם מאלה שמחזיקות הכי הרבה בכדור. זה לא סביר במיוחד.

11. zivmay Member

ברגע שאחד מהם יקבל צהוב בעבירה הראשונה במשחק, תהיה לך זכות להגיב.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מכיר את חוקי הכדורגל די טוב, למיטב ידיעתי זה לא משנה מתי שחקן עשה את העבירה או כמה הוא עשה במשחק - אם זה שווה כרטיס צהוב הוא צריך לקבל כרטיס צהוב.
    אתה מוציא את עצמך נורא לא טוב בהודעות שכאלה.

Don Joan Roman and rivaldo like this.
  13. zivmay Member

תסתכל על ההודעה הראשונה שלך , זה לא אני שיוצא "נורא לא טוב". אין לי שום אובססיה לגבי אף שחקן, בניגוד אלייך.

14. oranfu Member

הצהוב לאוגו היה מוצדק. תכלס, לדעתי היה יכול לקבל גם יותר מזה. העבירה בסוף המחצית לא היתה עבירה כמובן. אבל למעט המקרה הזה, לא ראיתי ש"מסרסים אותו". שיחק אחלה מבחינה פיזית, השופט שפט אותו בצורה הוגנת.

15. סמואל אטו Member

לא רלוונטי.
    איך אפשר להגיד שמסרסים שחקן שעושה את אותן פעולות אגרסיביות ללא תגובה של השופט?
    אם אתה בא להגיד שהמהלך הזה היה נקודתי ושרוב הזמן אחרי אותו כרטיס צהוב אוגו שיחק רך מהרגיל, אז מצויין. זה התפקיד של השופט במשחק כדורגל.

Thread Status:
Not open for further replies.