מחזור 27 ליגת העל: ה.ת"א חוזרת מ3:0 ל-3:3 באשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Mar 17, 2011.

1. שגיא Guest

לא חושב שזה נכון להאשים את שקל. היה לו סך הכל משחק טוב מאוד ולמרות השער האחרון הוא גם הציל את אשדוד בכמה מצבים אחרים.

2. Don Joan Roman Member

וכמובן שגם אלו שעסוקים יהיו בלחגוג ישמרו על רמה נאותה.

ושגיא: שקל החזיר את הפועל למשחק עם הטעות שלו בגול הראשון.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

"לחגוג".. מה כבר יש לחגוג? נקודה זה כלום בקיזוז.

כל הכבוד להפועל שהוכיחו אופי נהדר, ומצד שני אשדוד עם לוזריות גדולה. אין הרבה מה להגיד, אבל נקווה שהמחצית השנייה של הפועל תהווה נקודת מפנה להמשך הדרך כי במשחק וחצי האלה הם היו גרועים, ואם ימשיכו כך, עונה הבאה הם בליגה אירופה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו לפני שכולכם משבחים את הפועל על הקאמבק ולפני שדור מביא פה תמונה ורושם ווירניות...

אני רק יסביר לכם שאין שום חשיבות ל-3:3 הזה. הפועל היום הרוויחה 0 נקודות, לא נקודה. 0 נקודות.

לפני המחזור כשנשארו 4 משחקים, להפועל היו 58 נקודות.

במצב של הפסד, הפועל נשארת עם 58, אם היא מנצחת 3 משחקים, אז יש לה 67. משמע היא מקבלת עוד נקודה וגם ככה מגיעה ל-68.

במצב של תיקו, הפועל עם 59 נקודות, אם היא מנצחת 3 משחקים, אז יש לה 68.

כך שהפועל הרוויחה היום 0 נקודות, יותר נכון איבדה 3 (2 אם מדייקים כי הם לא יגיעו ל-70), אפילו לא הרוויחה נקודה.

Last edited: Mar 20, 2011
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאוהדי חיפה יגידו יפה תודה לשופט שפסל לנו גול חוקי, הביא לאשדוד גול ראשון בנבדל וגם בפנדל של הגול השני היה נבדל לדעתי. חוזרים ל2008\2009, תענוג.

"התאחדות אדומה".

6. Igi Member

השימחה של הפועל והאכזבה של מי שנגדה היא לא על מה שהיא השיגה בתכל'ס על הנייר, אלא מזה שזהו בוסט למוראל אם היא הצליחה להפגין אופי כ"כ גדול ולחזור גם במשחק גרוע שלה(העיקר שיורדים על חיפה) ל3:3 מ3:0.

תודה שחם.

7. alexshw Member

הפועל ת"א דווקא מגלה בשבועות האחרונים אופי חלש. מאז שהם ניצחו 4:1 במשחק העונה, הם עדיין חוגגים את התוצאה ובאמת חושבים שהם ברסה. מאז אותו משחק הם לא ממש פוגעים.
    בינתיים, זה 4 הפרש, וכרגע אני מסתכל עד המחזור 30. נשארו 3 משחקים ומכבי חיפה פשוט חייבת להבטיח קודם כל את הביתיות. חייבת!

שחם תגיד תודה לקיזוז. אתם יצור של קיזוז.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיזהר שלא יכאב לך הלשון מכל הליקוקים להפועל ולקהל שלהם, וזה לא רק היום זה תופעה מתמשכת.

----
    התסריט של המשחק הזה לא מפתיע שמדובר באשדוד, יש שם שחקנים שפעם בכמה זמן יכולים לתת מחצית כזאת ובנוסף למחצית חלשה של הפועל והופ 0-3 אבל במקום ללכת על האין הגנה של הפועל עם שוער חסר ביטחון ועם ידין כבלם הם נתנו להפועל לתקוף ולתקוף ושכל המשחק מתנהל בחלק המגרש של אשדוד אז לא מפתיע שהפועל הצליחו להשוות ועם עוד כמה דקות גם היו מנצחים, הפועל גם צריכים להודות ליוסי שקל שהחזיר אותה למשחק בגול הראשון.

טוטו השמן לא מפסיק להבקיע, 16 גולים והוא מקבל את הפרמיה של הבננה?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים איתך שגיא. שקל אחראי ישירות לשער הראשון והשלישי. הפועל ת"א ניצלה עד תום את העובדה שהיא משחקת נגד קבוצה עם שוער בינוני מאד. כל הכבוד לאדומים על התיקו, אבל יש הערב גם כוס ריק...
    אגב, אפילו אם הפועל ת"א היו מפסידים היום לדעתי המצב בטבלה לא היתה משנה היות שהפרש 5 או 4 נק' שווה אותו דבר אחרי הקיזוז לא?

כמו שכבר אמרתי במחצית, איבוד הנקודות יעזרו רק למיקום בפלייאוף. אם מכבי חיפה תשמור עכשיו על ארבעת נק' ההפרש היא לפחות מארחת את משחק העונה ומארחת בביתה את ק"ש. האדומים ייצטרכו אז לצאת לצפון פעמיים כדי להגן על תוארם.

אנחנו נראה כבר מה יהיה בעוד שבועיים. מכבי חיפה יוצאת למשחק חוץ לא פשוט נגד עכו והפועל ת"א תצטרך להזהר מהפועל פ"ת. עד אז אני אשאל את עצמי איך טוטו תמוז לא הוזמן לנבחרת...

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אני יגיד לך? אופי מדהים. 45 דקות ענקיות של אופי במחצית הראשונה, לגזור ולשמור. אי אפשר להגיד על זה אופי אתה יודע למה? כי בניגוד לשנה שעברה, הנקודה שהפועל לקחה מול נתניה הוסיפה לה לקזז בנקודה, כי היא סיימה באי זוגי. הנקודה הזאת לא מוסיפה להפועל שום דבר. עכשיו שחיפה לא תמעד ושמשחק העונה יהיה בקרייה ושפעם אחת ולתמיד, יעשו את העבודה.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, איכזבת אותי. נעזוב לרגע את העובדה שאני לא מאמין בלהגיב על היכולת של הקבוצה שלך במחצית (בדיוק בגלל ימים כאלה), אבל לסכם משחק כבר במחצית? לכתוב ביזיון? אתם הקבוצה הכי טובה בארץ! איפה האמונה בקבוצה שלך? מאוד מאכזב, בטח כשבאותם הרגעים האוהדים של הפועל ת"א באיצטדיון המשיכו להוציא את הגרון והאמינו שאפשר לחזור.

אגב, ג'ון גרגורי נכשל בכל צורה אפשרית באשדוד השנה. גם במשחק היום אחרי 3-0 נפלא הוא הפסיק להגיב למה שהתרחש במגרש, לשינוים של גוטמן ופשוט נתן להפועל ת"א את המשחק עם בונקר מיותר ופאניקה מיותרת.
    ההחלטה הכי גרועה של גרגורי השנה היא כמובן ההקפאה של השוער סטויקביץ'. לא, לא מדובר בשוער עם היכולות של אניימה אבל מדובר בשוער ליגה טוב, לפחות סביר וזה בניגוד לשוער הכי חלש בארץ (אולי לא הכי חלש כי יש את אוהד כהן) יוסי שקל.
    העובדה שפעם במשחק הוא לוקח הצלה גדולה לא משפיעה על ההערכה שלי אליו לאור העובדה שבכל משחק הוא מעניק שערים לקבוצה היריבה וחוטף פעם אחרי פעם שערים מיותרים.
    בכלל כל עבודת השוערות של שקל גרועה והוא פשוט לא מתאים לרמות האלה.

שאפו גדול לאוהדי הפועל ת"א שהאמינו ודחפו את הקבוצה גם בפיגור. שאפו גדול לאלי גוטמן שעשה בית ספר לג'ון גרוגי לשעבר מנג'ר אסטון וילה וכמובן שאפו גדול להפועל ת"א שהראתה אופי מדהים ולקחה היום נקודה שההשפעה המוראלית שלה חשובה אפילו יותר מניצחון.

12. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/988884-18.Xxx

קבוצה משוגעת! אני פשוט בהלם, לא האמנתי שאני אהיה שמח כל-כך מתיקו ועוד נגד אשדוד. בשנה שעברה חזרנו מפיגור של 3:0 אבל עשינו את זה במשחק בית. אנחנו פשוט שוברים שיאים. וואלה אם היו עוד חמש דקות היינו רושמים את הקאמבק הכי גדול בכדורגל הישראלי. בשנה שעברה התיקו נגד נתניה גם במצב שהכל היה אבוד - היה אחד מאותם משחקים שהכריעו את האליפות, הלוואי ויהיה ככה גם העונה למרות שמאכזב כמובן שהפער ממכבי חיפה צמח ל-4 נק' ואני בספק אם נוכל להשתלט על המקום הראשון בסוף העונה.
    הפועל ת"א בדקות האחרונות - זהבי מגן ימני, טועמה מגן שמאלי, אביחי ידין בלם. שלושה חלוצים על המגרש. תראו לי קבוצה שעושה כאלה מאמצים כדי למחוק פיגור.
    זה היה ההרכב: ניצן, זהבי, ידין, פרנסמן, טועמה, אבוטבול, ורמוט, אלרואי כהן, מרעי, סהר ותמוז
    באנו למחצית השנייה כמו גברים, עם הראש מורם, בהתחלה כדי להחזיר את הכבוד ואחר-כך כדי לא לצאת מפה בידיים ריקות. לא כמו הסמרטוטים האלה בצהוב. גוטמן היה כל-כך חסר על הקווים בזמן האחרון.
    כבר לא אכפת לי מכדורגל גדול - אם בכל משחק היינו מציגים 50% מהאטרף הזה - היינו אלופים ובפור. האש בעיניים של טוטו שהיה אדיר וכבש צמד, הלחימה של טועמה שאני רוצה אותו בהרכב במקום ורמוט, ידין לא התפשר על אף מאבק כששיחק כבלם - כל זה ביחד. השטיפה של גוטמן בהפסקה כנראה עשתה את שלה.
    אני יוצא מחוזק מהמשחק הזה - לאו דווקא בסיכוי לזכות באליפות - אלא יותר במשחקים שנותרו עד סוף העונה, יש עם מי לצאת למלחמה וגם אם לא נצליח לשמור על הכתר - אנחנו לא נוותר כל-כך מהר. זה לא נגמר עד שזה לא נגמר. אני תמיד אוהב את השדים האדומים!

והנה תצוגת הקהל מקבלת פיסקה נפרדת - בפיגור של 3:0 כשהשחקנים לא מחברים שני פסים נגד ניר ביטון, מקרייב, אוחיון ועוד 8 נגרים - הקהל האדום במקום להניף דגל לבן - דוחף את הקבוצה באטרף שלא היה כמותו. הצגה גדולה של הקהל האדום, הקהל הטוב ביותר בארץ ושבו בלול כל מי שחושב אחרת.
    "לכל מקום שבאתי, עשיתי מהומה. הלכתי עם הפועל גם בטוב וגם ברע
    בית"ר אנאלפבתים, מכבי חזירים, אני תמיד אוהב את השדים האדומים"
    בסופו של דבר - מקנא בכל מי שהלך לאשדוד וחזה בקאמבק אדיר של הפועל, משחק שיזכר הרבה זמן.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ליקוקים? אני ריאלי. תן לי קהל אחד בארץ שמעודד בפיגור 3-0 ואני מביא לך מה שאתה רוצה.

תופעה מתמשכת? מה זאת אומרת? אני אוהב את הפועל תל אביב ואוהב את הקהל שלהם, "תופעה".. זו דעתי האישית, לא ידעתי שזה אסור או משהו כזה.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נגעת כאן בנקודה ההכי חשובה.
    מדברים אצלנו על לשמור על המקום הראשון, אך אנחנו הולכים לשלושה משחקים סופר קשים נגד עכו בחוץ, קרית שמונה בבית שלנצח אותה זאת משימה מאוד מאוד קשה, והמשחק השלישי שוב בחוץ מול נתניה בקופסא שזה איצטדיון שניצחון בו נחשב כמעט בלתי אפשרי, בטח בתקופה המצויינת שבה נמצאת נתניה. אם אני צופה איבוד נקודות כמעט וודאי זה במשחק הזה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חבר'ה, החמיאו לקהל על התצוגה היום, כואב פה למספר אנשים מבפנים אז הם שולפים דברים מהארכיון, לכו תיקחו ממחטה ואל תגיבו פה הודעות חסרות מטרה, הודעות ימחקו, חד וחלק.