מחזור 27 בליגת העל: זהבי מנצח את מכבי חיפה בדקה ה-89

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏20/3/15.

1. Civil Anti Madridista

אני לוקח את הדברים החיוביים - אם איכשהו נצליח לסיים עם כרטיס לאירופה בלבול עוד עלול להמשיך בעקבות "ההצלחה" במטרה.
    אז מקום חמישי אחרי עונה כזאת מזעזעת זה מספיק בשבילי.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכטר בחוץ, מיצ'ל בפנים. בלבול משנה טיפה את הטקטיקה, נראה אם זה יצליח. בנתיים ה'פורנו הקשה' הפך טיפה ל'פורנו קל' :p

משיח, משיח. בן הרוש בפרוש דוחף את עטר. זה פנדל.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בום! עטר 1-1!!!!
    תוצאה מוצדקת. מכבי ת"א לא יצאה מחדר ההלבשה ועטר דופק עכשיו לאוהדי מכבי שער שהם לא יאהבו לראות.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מצחיק לראת פה את התגובות על המחצית הראשונה.

איזה מהפך מטורף ביכולות ..

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חילוף דחוף: ורד במקום קטן2
    Nave, למה זה מצחיק הרי בחצי הראשון מכבי ת"א למעשה טיילה מול היריבה שלה? זה שהמארחת הסתפקה רק בשער אחד אולי תעלה לה באיבוד נק'.

יהיה בקרוב 2-1 למכבי ת"א...

6. yedidel Member

והנה אלברמן יוצא בלי כלום מעבירה זהה שנתנו עליה אדום לבן ביטון אתמול

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוצדק לגמרי, אבל בלי זהבי אין למכבי אליפות. השחקן הזה לבד נותן לקבוצה עוד אליפות. אם יעזוב בקיץ סביר להניח שנראה בעונה הבאה אלופה אחרת.

מכבי חיפה? היו ימים, יענק'לה, היו ימים.
    נ.ב - בלבול חתיכת אפס. משאיר את בניון על המגרש, אבל לשמחתי משלם על זה.

oranfu ו-Hapoel_Tel_Aviv אוהבים את זה.
  8. VAR Member

בולשיט. אותו זהבי היה מהיותר גרועים במכבי ת"א קודם לכן. נכון, הוא ווינר, אבל שלא יעבדו עליך. מכבי ת"א חילצה ניצחון במשחק שהיא הייתה צריכה לגמור אחרי 20 דקות.

אני כל כך מודה לאלוהים שמכבי פ"ת הצליחה לנצח את הפועל ת"א לפני שבוע - אחרת המאורעות האלה היו יכולים לחזור על עצמם במחזור הסיום של העונה + חגיגות האליפות על העיניים שלנו.

9. קשר שמאלי Member

יש צדק בכדורגל. בלבול ובניון שני אפסים.

10. alexshw Member

שחר קוסם הפך אותנו ממועדון גדול למועדון קטן בתת מודע שלו ב 80 מיליון שקל עכשיו ברור שהיום זה לא היה מפתיע איך ששיחקנו אבל בסוף זה תוצאה של 3 שנים אחרונות והבדל בין קרויף שלא שווה הרבה בלי כסף לשחר שלא שווה הרבה עם כסף.

במצב שנוצר העונה זה מה שיש לנו למכור. לצערי כל עוד שחר יהיה מנהל מקצועי אני חושש מהחלטות פופוליסטיות ולא ענייניות שיגמרו את העונה הבאה כבר בספטמבר

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי חיפה נראיתה מפוחדת יותר מהפועל באר שבע בבלומפילד וזה כבר הישג.. ניצחון מוצדק של מכבי תא שנתנה מחצית ראשונה גדולה והרבה יותר טובה מהסטנדרט שלה. חיפה השוותה מעוד טעות של טיבי ומכלום, אבל בסופו של דבר האקס פקטור של הליגה מביא עוד ניצחון בדרך לאליפות ברורה.

טיבי וגארסיה הם הבלמים עם הכי פחות עבודה בליגה וביחס לעבודה הם טועים לא מעט ולרוב טעויות קשות.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברכות בשביל מכבי על האליפות. ברגע ששחקנים אחרים מחטיאים כמו בלרינות זהבי עושה את ההבדל. את האמת, הדבר היחיד שמשמח אותי שאם זהבי יילך עטר יכול להיות האיש שאולי לבד יביא לנו אליפות. בכל מקרה עד שזה יקרה בקריית שלום יחגגו עוד אליפות, אולי טרבל.

מכבי חיפה הדרדרה למחוזות שאני מתבייש בהם. שחר הרס לגמרי את האימפריה שלו. היום לא הגיע לנו דבר ואם היינו לוקחים נקודה השחקנים לבטח היום יוצאים לחגוג כמו אלופים. בעיניי מכבי ת"א שיחקה היום שני משחקים מאד קיצונים כי בחצי השני ממש לא הבריקה, אבל יש לה את השחקן הכי טוב בכדורגל הישראלי. זהבי לבד עשה את ההבדל. כאוהד ירוק אני רק יכול לקנא שפעם שחר היה מביא שחקנים כאלה לקבוצה שלנו, אבל היום הם משחקים במכבי ת"א. לנו יש את בלבול, גבאי, דגני, וכמובן ה'סמל' יוסי קטן2...פשוט לא מבין איך בניון נשאר תשעים דקות על המגרש, אבל רק שחר יודע.

מה שנשאר היום זה לשמוח על העובדה ששחקן שגדל אצלנו (רפאלוב) הביא לקבוצה שלו את הגביע בבלגיה. שמחת עניים, אבל שמחה קטנה כזו גם מספקת אותי מעט.

13. VAR Member

אלירן עטר לא חגג את השער. האמת, גם אני לא. ואי אפשר להאשים אותי בעודף אהבה לצהבת.

לא יכול להיות שזו מכבי חיפה.

de Middenweg ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת ליאור, בשער של עטר חגגתי יותר בשביל אלישע מאשר בשביל שחר :p

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כמעט שדדנו נקודה שממש לא הגיעה לנו. תמיד מבאס להפסיד בדקות הסיום, על אחת כמה וכמה כשמנגד השחצנים מת"א.
    העובדה שבניון לא הוחלף היא לא פחות מפשע, שתסתיים העונה הזו ויחד איתה גם הקדנציה של הבובה על הקווים.

oranfu אוהב/ת את זה.