מחזור 27 בליגת העל: זהבי מנצח את מכבי חיפה בדקה ה-89

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏20/3/15.

1. קשר שמאלי Member

אתמול שיחקו בהגנה של אשדוד 2 שחקנים צעירים שאני בספק אם יש להם מקום בהרכב של קבוצת הנוער שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/15
  2. gilad16 Member

לעידן יש קטע איתנו, קשה לדבר ככה.

איפה רשמו 6000?
    2, 6 ו 5 מלאים כמו אתמול זה כבר יותר מ 6000 לכיוון 7000.
    יש עוד את 3, הכבוד ועשרים אוהדים של מכבי פת.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אשמח אם תצטט אותי ותסביר לי מה זו בכיינות לדעתך, מעניין.

4. zahipan Member

אשדוד היא לא פריפריה וגם לא נציגה של הדרום. אם אשדוד היא נציגה של הדרום נתניה היא נציגה של הצפון.

5. עידן444 Member

אין בעיה, אתחיל לחפש מיד אחרי שתסביר לי מה גרם לך להבין שדיברתי עליך...
    האם "על ראש הגנב בוער הכובע"?

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם התכוונת אליי אשמח לדעת מאיפה הבנת את זה. לא פעם הצלחת להוציא דברים מהקשרם, מעניין אותי איפה הפעם נפלת.

7. עידן444 Member

הפעם אתה נפלת ידידי...
    לא כל תגובה מכווונת לאדם ספציפי...

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נראה לי שעדיין אתה... השתמשת במילה "בכיינות", אני מבין שזה מאוד מלהיב להיות נחרץ ולהשתמש במילים חזקות, אני יודע שזה כיף. אבל שאתה רושם משהו תעמוד מאחוריו. אשמח לראות מי מאוהדי באר שבע כאן נתן לך את הפריביליגיה בדיון הזה להשתמש במילה "בכיינות". אני, זה או אחר.. ממש לא משנה.

אגב יכול להיות שאסכים איתך, רק באמת מעניין אותי מאיפה הגעת למסקנה שזה הרגע הנכון להשתמש בהכללה הזו.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  9. עידן444 Member

אני מכיר הן מהפורום והן מחוץ לפורום אוהדים שלכם.

את התגובה שלי כתבתי כציטוט למישהו שמאוד הזדהיתי עם מה שכתב לגבי ההתעסקות הזו כל הזמן לפני כל משחק נגד מכבי ת"א במי חסר כאילו שיש לכם 11 שחקנים וזהו. כאילו אתם היחידים שלא מגיעים עם ה-11 האידיאליים למשחקים חשובים. אני אוהד ארסנל וארסנל באופן קבוע מגיעה למאני טיים של העונה עם חצי קבוצה פצועה. אין הרבה קבוצות שמתעסקות בכזו אובססיביות בשחקן אחד או שניים שחסרים וכבר מראש מכינים את הקרקע להפסד שלהם... כמו נבואה שמגשימה את עצמה... בשביל זה יש לכם שני שחקנים כמעט על כל משבצת. ארביטמן לא משחק כבר חודש, אז מה קרה?
    היתה בעיה בהגנה אז שיחק טהא שהגיע במיוחד למצבים האלה. אז מה קרה?
    מכבי ת"א שכל הזמן טענתם ששם עובדים נכון ולכן שם לא נפצעים שחקנים הגיעה העונה למשחקים עם רשימה של 4-5 פצועים ואף אחד לא מייחס לזה כזו חשיבות. נכון יש להם סגל רחב. אבל גם לכם.

אתמול דיברתי עם חבר מאוד טוב שלי שעוד שניה התחיל לבכות על זה שבן ביטון לא ישחק נגד מכבי ת"א.
    על בן ביטון תקום ותיפול הפועל ב"ש נגד מכבי ת"א? מילא הובאן, שגם הוא ממש לא בכושר של הסיבוב הראשון...
    וגם כאן ראיתי תגובות כאלה... ותסלח לי שאני לא עוקב מי אמר מה... אני לא מקיים כאן דיון פרטי עם כל אחד ואתה פונה אלי כאילו כתבתי "לירן אמר"...
    מה בכלל גרם לך לקחת אישית את מה שכתבתי בתגובה ל"הרצליה עד המוות"?

יש לי עוד מה לכתוב אבל אין טעם לחזור על ויכוחים קודמים כי עוד פעם תתחיל לדבר על עצמך ותרצה שמות וציטוטים של מי אמר מה... אולי גם שאני אעשה לך צילומי מסך מהווטסאפ שלי...

אין מה לעשות, כשהמצב חרא אתה מחכה לימים טובים. כשהימים הטובים באים לא יודעים להעריך אותם... אבל זו בעיה שלכם... כשיגיעו שוב ימים רעים, והם יגיעו, כי זה כדורגל והכדורגל הוא גלגל- תבכו איך לא ידענו להעריך איפה הייתם...

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בקיצור רשמת בכיינים כי חבר שלך אוהד באר שבע והוא בכיין.. אוקיי, זה בסדר.

אפשר בהחלט להרגיש החמצה שבן ביטון לא ישחק, זה הופך מישהו לבכיין? בסופו של דבר אם בן חיים יפרפר את אילוז/מלול, אז כנראה שהחיסרון של ביטון היה משמעותי, זה תירוץ? לא, זה עוד סיבה למה הפועל באר שבע פחות טובה ממכבי תל אביב, זה הכל.
    בהחלט יכול להיות שבעבר התבכיינו והבאנו את זה כסיבה להפסדים מולם, אבל זה בסופו של דבר הכל מתנקז למסקנה אחת- אם מפסידים בגלל חיסורים- עומק פחות איכותי=קבוצה פחות טובה, פשוט מאוד.

דבר שני, זה כן המקום לנהל פה דיונים פרטיים, בכל מקרה מגיבים לאנשים ומצטטים אנשים..

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. Lostdolphin Member

אתה יודע, הדרום חייב להתחיל מאיפשהו , לפי מה שאתה אומר אז גם באר שבע לא דרום ורק אילת זה דרום.

12. עידן444 Member

אתה נשמע לי בן אדם רציני אז תעשה לי טובה ואל תעשה את עצמך כאילו אין לך מושג על מה אני מדבר...
    אנשים כאן מדברים על אלישע שמביא אתכם לצמרת כמו שמדברים בנתניה על טל בנין וויקו חדד שהרסו כל חלקה טובה...
    רק הכפשות, רק ביקורת, רק שולחים אותו הביתה. אבל זה לא אתם אשמים... זו תרבות הכדורגל המחורבנת שלנו שאתם סך הכל עושים עבודה נהדרת כדי להבליט אותה...
    @hbs7 סיכם הכי טוב במשפט הראשון שלו. ואני בטוח שאתה מסכים איתו לפחות לגבי חלק מהקהל.

וכשאני רוצה להגיב למישהו אני מגיב לו. כמו שעושה איתך כעת. כמו שעשיתי עם "הרצליה עד המוות".
    זה שחשבת שאני מדבר עליך אתה צריך לפתור עם עצמך למה... או עם פרויד...

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא מבין מה הדיון. אסור לנו להצטער על כך שאחד מהשחקנים הכי יציבים שלנו לא ישחק באחד המשחקים החשובים העונה? אסור לנו להזכיר את זה שכבר 3 משחקים רצוף נגד מכבי תל אביב יש לנו את הנאחס הזו/טיפשות השחקנים/וואטבר ויוצא שאנחנו לא מגיעים לשם בהרכב מלא?

אין פה קמפיין בשלטי חוצות בעיר על חיסרונו של בן ביטון. זה שחבר שלך כמעט בכה זו בעיה שלו. אני לא ראיתי דמעה אחת באף עין לאחר ההרחקה בוסרמיל.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה מדבר על כדורגל כאילו זה מדע מדוייק, שחור או לבן. לא חביבי, כדורגל זה לא מתמטיקה, זה הרבה הרבה מעבר לכך, יש הרבה אפור ולא הכל זה 1+1=2.

אתה מסתכל על התוצאות כאילו זה תורה מסיני, אתה זה בדיוק דוגמא לתרבות המחורבנת שלנו. כי מי שמוציא תוצאות הוא קדוש, ומי שלא מביא תוצאות הוא עלוב. אז לא, יש גם כדורגל, ויש דרך, יש מה שהעיניים רואות, והתוצאות זה לא הכל בחיים, אלא גם הדרך שאנחנו רוצים לראות, וסליחה באמת שאנחנו רוצים גם להנות מהכדורגל. נתנצל, בטח לא בפנייך. אלישע מקבל פה כבוד ולא קללות, הכל נעשה בדרך מכובדת. אף אחד לא מקלל אותו ביציע ולא שרים נגדו שירים. רק רוצים לסיים את זה יפה בסוף העונה. אז לפני שאתה מדביש מדבקות, תלמד את העובדות, דבר שאתה לא חזק בו.

ידידי, ההכרות שלי עימך היא קצרה, אבל אתה באמת מדבר המון באוויר, המון קלישאות, לא אומר יותר מדי, לא נאחז בשום דבר רציני, כמו עובדות.

Sir Alex Ferguson ו-gilad16 אוהבים את זה.
  15. yedidel Member

אז אני אתבכיין קצת.
    פעם שנייה העונה ששחקן שלנו מורחק בהחלטה שערורייתית שבוע לפני מכבי.

בכלל, לדעתי אנחנו הקבוצה עם הכי הרבה כרטיסים אדומים בליגה, שזה מגוחך יחסית לרכות שלנו. אבל רוב האדומים הם אדומים שבחיים לא מוציאים, נגיד, בבלומפילד למכבי ת"א (גורדנה בטדי, ביטון אתמול, דוידזאדה בבלומפילד, אוגו מול הפועל פ"ת).
    שלא לדבר על עוד 2 פנדלים מומצאים לרעתנו בדקה ה90 (3 נקודות אבודות).

כן אני יודע שיפוט מתאזן ובלה בלה בלה, אבל העונה זה באמת חריג בצורה יוצאת דופן. רק אתמול מכבי פ"ת היו צריכים לקבל עוד שני אדומים ברורים (עבירה גסה על הובאן והכשלה ברורה של בוזגלו בדרך לשער שמשום מה לא הראו בתקציר)

ומקצועית - זה הפער הגדול שלנו ממכבי. אצלם שחקנים כמו יצחקי, ורמוט, זיו וכו' יושבים ביציע. אצלנו אין קשר אחורי שלישי בסגל ואין מחליף סביר לבן ביטון (מקווה שדור מלול יפתיע בגדול).

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.