זה לא הפעם הראשונה שמאמנים באים לקאמפ נאו ובאים בשביל להפסיד: לפני חודש באה ראסינג לקאמפ נאו, והמאמן פורטגל השאיר 3 שחקני הרכב מחוץ לסגל למרות שהיו כשירים לחלוטין(צ'יטה, קולסה, ומוניטיס), לפני חודשיים מנולו חימנז מאמן סביליה העלה למשחק נגד ברצלונה 5 שחקני נוער בהרכב הראשון שלו, מאז כל השחקנים האלה חזרו לנוער. היום אונאי אמארי לא עלה עם 2 שחקני הרכב ועם השחקן הטוב ביותר שלו. האם הקבוצות באות לקמאפ נאו בשביל לשמור ע להשחקנים שלהם? יתכן מאוד, אבל זה באמת בושה. היום הניצחון של ברצלונה צריך להגיע רק לאיש אחד- אונאי אמארי, שעלה בלי חלוץ למרות שהיה לו את וייה כשיר, ונגיד שרצה לשמור עליו היה לו את זיגיץ' והוא בחר לעלות פליימקר בעמדת החלוץ, ולנסיה הגיעה ל3 מצבים מצויניים שעם היה שם אחד מהשתיים היא הייתה כובשת והמשחק היה נירא אחרת. מחצית ראשונה זוועתית של בארסה, שנייה סבירה ולא יותר. עריכת הנהלה
נצחון מרגיז מצד אחד 4-1 זה טוב ויפה אבל עם כמה ששגיא כהן צדק אתמול ופעם ראשונה שאני מסכים איתו לגבי המשחק של ריאל מדריד ליון זו לא חוכמה להיות גדול על קטנות. כל המשחק חיכיתי לגול של היגוואין רק בשביל לראות את החגיגה שלו וזו הספיקה לי לראות שלא קרה לו כלום.
תיירי הנרי הוא אחד השחקנים ההזויים, תראו מה חוסר ביטחון עושה לשחקן. שנה שעברה הוא התחנן לשחק באמצע בתחילת העונה, עכשיו שהוא משחק באמצע, הוא תמיד בורח לצד, ככה זה גם היה בסופר קלאסיקו.
גונזלו היגוואין כרגע עם 22 שערים, לאו מסי עם 25, בקצב שערים הזה מסי גומר עונה עם קרוב ל40 שערים, והיגוואים עם קרוב ל35 שערים. אני לא חושב שהיה עוד משהו כזה בליגה הספרדית מאז ומעולם, עוד ''שיא'' הולך להשיבר בליגה הספרדית העלובה העונה. בקצב שערים של ריאל מדריד(71 שערים), היא מגיעה ליותר מ100 שערים בעונה, עוד ''שיא'' שישבר העונה כנראה. כרגע, זאת העונה הכי גדולה של ריאל מדריד בהיסטוריה מאז ומעולם, עוד שיא שישבר העונה. השיאים שנשברים העונה בליגה הספרדית פשוט מצחיקים אותי, ומצד אחד גם מעציבים אותי. איך שגיא אמר היום לנדב זאת הליגה הסקוטית, ונדב במבוכה רבה ניסה להתעלם ואמר שמעולם קבוצה בליגה הסקוטית לא זכתה בליגת האלופות, ושגיא תיקן אותו שלא זה הכוונה, הכוונה היא לפאר של ריאל ובארסה על שאר הליגה(ההפרש בין המקום הראשון והשני לולנסיה הוא 18 נקודות ב26 מחזורים). אגב, דייגו קוסטה, החלוץ שאולי אתלטיקו תחזיר בעונה(חס ושלום), הוא אחד החלוצים הכי גרועים שראיתי בליגה מאז ומעולם. ---------------------------------------------------------------- אתלטיקו היום בהרכב חסר נגד אוסאסונה למשחק ידידיות שלא ממש מעניין אותה, קקיה צריך לשמור על השחקנים ליום חמישי.
מאוד מקווה שזה נכון... חייבים לעלות עם כמה שיותר מחליפים היום ולשמור את השחקנים לקראת חמישי עריכה: לא יאמן כמה שהמאמן שלנו דפוק וכל משחק כללל משחק עולים עם אותו הרכב...מקווה שזה לא יהרוס לנו ביום חמישי
לא רק שקיקה מאמן בינוני, הוא גם אידיוט גמור. לעלות עם אותו הרכב שביום חמישי יש את המשחק אולי הכי חשוב של אתלטיקו העונה. עוד 3 ימים המשחק, ורק רייס קיבל מנוחה, וגם זה בגלל שהורחק במשחק הקודם. אתלטיקו צריכה מאמן חדש בעונה הבאה, קיקה לא יוביל אותה לשום מקום גם עם סגל טוב יותר, הוא לא עשה כמעט כלום בקבוצה, מה שהוא עשה כל מאמן בינוני יכול לעשות, הרקורד בליגה לא השתנה לטובה, לשקם את רייס זה לא חוכמה- אין לו מה לחפש באתלטיקו בעונה הבאה, ואני מקווה מאוד שבנהלה יודעים אתזה. עוד משחק ליגה טיפוסי של אתלטיקו. כנרראה שנקבל עוד 0-0 במחזור הזה, עם בעוה שעברה לפחות יכלנו לקבל ליגה אטרקיטיבית עם הרבה שערים, העונה גם זה לא למרות שההגנות פח, ההתקפות העונה בליגה חלשות להחריד.
קיקה לא רוצה טובות מסביליה. שער שישי לחוראדו העונה. השחקן הזה שיחק יותר משחקים מכל שחקן אחר בספרד. כי רק אטלטיקו שיחקה 45 משחקים העונה וחוראדו היחידי ששותף בכולם. שנביא עוד מישהו מריאל מדריד?