אני חושב שאתה בכלל מתרץ קבוצה שבמקום שני ושזה לא קורה לה כל שנה ובדרך כלל היא קבוצה מרכז טבלה ושנמצאת במקום השני זה חוזר פירגון לקבוצה גם אחרי ניצחון אחד אני לא זוכר על מי נתתם לגוטמן פרחים וכאילו השלמתם איתו וגם לא היו הרבה אוהדים לבש שכחו כבר מה זה כדורגל או שנגמרו לה האוהדים
אין פה שום תירוץ. אם כל מאמן אחר,שלא היה מפחד להסתכן בשביל תוצאה היינו לוקחים אליפות בליגה הזו. תראה,אנחנו מקום 2 ( אחרי המשחק של מכבי 3) אם כדורגל מסריח ומגעיל, עם בונקר שנמאס לראות , אם מאמן שחותם על תיקו ביתי בגלל שהיריבה קוראים לה מכבי תל אביב ,אז תחשוב מהה היה קורה אם מאמן אחר,שלא מפחד,שכל משחק בית הוא חושב רק על ניצחון אפילו אם תגיע לפה מילאן,אני בטוח שהיינו נותנים פייט לחיפה (למרות שהיינו נופלים בסוף אבל זה לא חשוב,לפחות היה פייט ) .
כמה שטויות בהודעה אחת!!! קבוצת מרכז טבלה? אנחנו כל שנה מאז שחזרנו לליגת העל בצמרת, אולי סיימנו במקום החמישי אבל כולם הסתכלו עלינו כאל קבוצת צמרת לכל דבר ולא סתם, כי ככה נראינו. נתנו לגוטמן פרחים? טוב לדעת, מתי בדיוק? למה אתה מזיין את השכל על דברים שאתה לא יודע? גם שניצחנו היו הרבה אוהדים שעשו לו את המוות כי פשוט לא רוצים את הכדורגל שלו פה. אז שום פרחים ושום נעליים.
כל הזמן טוענים שבני סכנין הפסיקה לשחק כדורגל יצירתי וחיובי כמו שהציגה ברוב שלבי העונה,וכעת היא משחקת באופן הגנתי וסגור,אבל סכנין צברה בסיבוב הראשון 13 נק' לעומת 15 נק' בסיבוב השני בו החלה לשחק באופן הגנתי, לחמן התבטא שסכנין שיחקה כדורגל פתוח בגלל העובדה שחלק מהקבוצות לא היו מאורגנות מבחינת הסגל ולכן היה לסכנין קל יותר לשחק בצורה כזאת,נקווה שסכנין תעשה את העבודה בשביל עצמה ובשביל קבוצות הצמרת מחר.
עם כל הכבוד אין לכם את הכלים ללכת השנה על אליפות וז'ינו צודק אם לא באים אוהדים אז איך אתם רוצים שישקיע הרבה כסף ויביא שחקנים ברמה אולי שנה הבאה
ובכן, בית"ר משיגה לאחר משחק גרוע מאד 1:1. בית"ר פשוט היתה מתחת לכל ביקורת, רק שלושה שחקנים תפקדו - ששון, יצחקי ואינדיו. קורנפיין נתן שתי הצלות יפות אבל קלקל בשער המוזר שספג. טלקר כרגיל היה פשוט זוועה, לא הפסיק למסור ליריב, לא הפסיק לאבד כדורים ובאגף שלו היתה ממש חגיגה של שחקני נתניה. באגף השמאלי של אמסלם קשישא המצב עוד היה יחסית סביר לפעמים קודמות. מגיעה בכל זאת מילה טובה לאמסלם שהצליח לצאת עם משחק טוב. אינדיו היה נהדר. הבלם מס' 1 בליגה (ואני עוד אמרתי את זה בעונה שעברה כשחורר שוב ושוב את הרשת של בית"ר) היה בכל מקום, לא הפסיק להרחיק כדורים ולבנות התקפות וגם בישל את השער. מלך, פשוט מלך. אינדיו הוא השחקן הכי טוב של בית"ר העונה - ולכן יש סיכוי גבוה שיעזוב (עזבו, ככה זה בבית"ר, אל תנסו להבין). אלי ששון היה מצוין ובלעדיו כל הקישור היה מתפרק. היינו זקוקים ליצירתיות ולמשחק החכם שלו, הוא אחת מנקודות האור הבודדות. יצחקי היה היחיד בהתקפה שנלחם ועשה מבצעים מאד יפים. פדידה צריך לעוף מכאן ומהר. העיקר שבעיתון הוא יודע להלל את עצמו. כנ"ל לגבי מליחי וקלדירה. כרגיל, אין שיטה, אין לשחקנים שום מושג איפה הם צריכים לעמוד, מה לעשות, הם לא מתכננים תרגילים באימונים, עושה רושם שהם בכלל לא התכוננו לקראת נתניה (אחרת אי אפשר להסביר את החופש שניתן לקובאצ'יץ', החלוץ הכי טוב של נתניה) - כמובן פאשלה של אוחנה. וזה הצד הרע של הנקודה הזאת - ההנהלה עוד עלולה להשאיר אותו. מקווה שנפסיד כמה שיותר בלי לרדת ליגה עד סוף העונה - תביאו את קשטן! וכמובן אין כמו לשמוע שגוטמן הפסיד שוב.
עם מאמן אחר היינו ועוד איך נאבקים על האליפות, חיפה קבוצה חלשה ובאר שבע של העונה שעברה הייתה מתמודדת איתה ועוד איך על האליפות.
וידוקה, איזה מצחיק זה לראות אותך חוזר שוב ושוב על אותם טענות כל מחזור. לירן... מה אתם מתלוננים? אם היה קצת יותר גיבוי לגוטמן אני בטוח שהתוצאות היו נראות אחרת. גם בלי הגיבוי גוטמן עד המחזור הביא את ב"ש למקום השני המכובד, ושים לב לנתון הבא: ב"ש כבשה העונה 38 שערים, רק 4 שערים פחות מההתקפה הכי טובה בליגה של מכבי חיפה (42). מה שאני מנסה להגיד שזה לא גוטמן, אלא הכדורגל המגעיל שלנו. ראיתם השנה קבוצה משחקת יפה? בפירוש לא. אפילו מכבי חיפה שתמיד שיחקה בצורה אטרקטיבית העונה משחקת בצורה אפורה ומגעילה. אז למרות הכל אתם לא הייתם צריכים לבוא בטענות כאלה לגוטמן, אני חושב שהשנה הוא ניסה\מנסה להתגמש ולא סתם הוא גם הביא בתחילת העונה ברזילאים לב"ש. אם כבר אתם משווים את גוטמן ללופא קדוש, אז אני חושב שגוטמן מאמן הרבה יותר חכם ומודרני מלופא.
לופא קדוש מאמן עם ביצים, מה שכנראה אין לגוטמן. לופא קדוש בא לכל משחקר במטרה לנצח בעוד שגוטמן לא מתבייש להצהיר במשחק בית נגד מכבי ת"א שם שיחקו על נקודה. לופא הגיע לכל מקום כדי לנצח. ואם אתה קורא לזה שגוטמן יותר חכם מלופא אז אני מעדיף את הטיפשות של לופא.
ואני אומר לך שעם לופא קדוש היינו לא 8 מחיפה (ומחר זה יעלה ל11) היינו אולי נקודה-שניים. לופא ידע להפיק מהסגל שלנו את הטוב ביותר,גוטמן קיבל את אותו סגל פלוס חבילה ברזילאית (דוס סאנטוס ודוארטה שנזרקו,וסיסטון השריד היחידי וגם הוא צריך להתקפל) ומפיק זבל,כדורגל מגעיל,שיטה חרא,מבריח קהל מהמגרשים.
למה לא היה גיבוי לגוטמן? ז'ינו, הבדיחה המהלכת, פשוט עושה ממנו צוחק. בכל ראיון הוא אומר משהו אחר על גוטמן. פעם הוא אומר שהוא מאמן מעולה והוא נותן לו גיבוי, פעם שנייה הוא מאשים את גוטמן בזה שהקהל לא בא, ופעם אחרת הוא בכלל אומר שרק אם גוטמן יקצץ במשכורת ויפעל עפ"י דרישותיו הוא ימשיך. הזילזול הזה וחוסר הגיבוי של הקהל גורמים לזילזול מצד השחקנים. מה לעשות- גוטמן איבד את כח ההרתעה שהיה לו בעבר. פעם שחקנים העריכו אותו כמו שהיום שחקנים מעריכים את קשטן. מאז בית"ר אף שחקן לא שם על גוטמן ומזלזל בו, הזילזול הזה מתבטא במגרש. חוץ מזה, אם אף אחד לא נותן לגוטמן גיבוי, מה הפלא שהקבוצה משחקת פחות טוב? זה הרי ה- א' ב' של המאמן... לדעת שיש מאחוריך מישהו. מאחורי גוטמן אין אף אחד.
מתחילת העונה ב"ש לא משחקת טוב ובתחילת העונה גוטמן קיבל גיבוי והכל,אז מה היייתה הבעיה ? גם הקהל עודד את החזרה שלו,לא שכחו לו את הזכייה בגביע. אבל לאט לאט גוטמן נתן לנו סיבות לכעוס,לקלל ולהתעצבן עליו.