מחזור 26 בליגת העל: סוגרים את הליגה הסדירה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏9/3/18.

1. עידן444 Member

ברור, כי בליגה הספרדית יש כל מחזור ברצלונה-ריאל.

אני יודע שקשה לאוהדי מכבי חיפה לקבל את זה וגם נוח להתפס לזה שהפועל ת״א(שאותי באופן אישי כבר לא מעניינת על הדשא משהו כמו 4-5 שנים) לא בליגה- אבל הפועל ב״ש-הפועל חיפה ומכבי נתניה-בית״ר ירושלים מעניין הרבה יותר מלראות את מכבי חיפה לא עוברת את החצי בטרנר או נגד מכבי ת״א.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. DRORIKO Member

גם את שני המשחקים האלה לא ראיתי

3. גלץ Member

בניון טוב נגד חלשות. הוא לא יבקיע ומכבי תיקח 2:0.

4. קשר שמאלי Member

שבתאי כל כך גרוע שבריק המביך מועדף על פניו?

5. Raulito Madridista

אתמול הראו את בני בן-זקן חוגג עם השחקנים וגם מקבל פידבק וקריאות מהאוהדים, אין ספק שהתוצאות הטובות עשו את שלהם ומתחילים לפרגן לו. אבל אם נשאל מהי שיטת המשחק של בית"ר ירושלים, אפילו בקבוצה אומרים 'המצאנו נוסחה - לשחק בינוני ולנצח', זה יהיה פחות או יותר ככה:"אלוהים איתנו" - ציטוט העונה. ההיעדרות של שכטר עלולה להיות קריטית גם אם זה למעט זמן, בלעדיו בית"ר הרבה פחות מסוכנת, הוא עושה הכל. לגבי רעננה - אני אוהב את מה שאני רואה מזקרי וסקרן לראות אותו בהפועל בעונה הבאה. מחמאות לקורצקי. מעבר לכך, רעננה מעולם לא ניצחה את בית"ר אם איני טועה.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה זמן שכטר אמור להעדר?

מאוד מחזיק מוהבה, אבל לדעתי הוא מיצה את עצמו ברעננה וזאת הסיבה לעונה הפחות טובה שלו.
    זוכר שקראתי ראיון איתו בשנה שעברה והוא אמר שטוב לו ברעננה אבל הוא מרגיש שזה הזמן שלו לעבור לקבוצה גדולה. ברגע שהוא לא עבר, אני חושב שמשהו בו נשבר מבחינה מנטאלית, כי מבחינת איכויות כלום לא השתנה מהשנים האחרונות ועדין הירידה היא גדולה.
    לטעמי הוא בקלות יכול להשתלב בהרכב של קבוצות הצמרת, וגם של מכבי חיפה, השאלה האם הקבוצות הגדולות עדין עוקבות אחריו או שהשנים ברעננה כבר מיתגו אותו כשחקן לקבוצה באיכות של רעננה ולא מעבר לכך (למרות שהוא רק בן 26, יש לו עוד הרבה שנים של כדורגל לפניו).

7. DRORIKO Member

שילכו לאלף אלפי עזאזל. אם חברים כאלה מי צריך אוייבים

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע המאזן שלנו מול קבוצות הפלייאוף העליון פחות טוב מזה של מכבי תל אביב ובית"ר י"ם.
    מצד שני, היו גם הרבה איבודי נקודות שהיו מקרים לגמרי.
    בטדי נתנו את המשחק הכי טוב שלנו העונה ואחד מהטובים בשנים האחרונות, ובמקום לסיים ב5-1 או 6-2 סיימנו ב2-2 בגלל כמה נסיבות שמתרחשות במקביל אולי פעם בכמה שנים (גורש בשער שאיתו כל בעיטה זה גול, קליימן עם ההופעה הכי טובה בקרירה שלו, בן שהר שהחמיץ לבד מול שער ריק ועוד מצב אחד על אחד נוח).
    בנתניה הפסדנו למרות שתי הזדמנויות גדולות בתוספת הזמן של אייבנדר שהיה יותר קשה להחמיץ אותם מאשר להבקיע אותם, בעוד מכבי תל אביב נניח מול אותה נתניה במשחק פחות טוב השיגה ניצחון.
    בסמי עופר מול הפועל חיפה חטפנו גול שיווין בבעיטה מרחוק של ממן אחרי עבירה שלא הייתה ובלי המצב הנייח הזה הפועל חיפה לא מבקיעה מולנו גם עוד שעתיים של משחק.
    במשחק הראשון מול נתניה בטרנר עלינו עם הרכב טלאים כשההרכב הראשון קיבל מנוחה בגלל הגומלין מול מאריבור במוקדמות ליגת האלופות.
    אלה משחקים שבהם עם תאריך אחר של המשחק (נתניה בבית) או קצת מזל וריכוז (נתניה בחוץ, בית"ר בטדי) או בלי שריקה הזויה לעבירה (חיפה בסמי) התוצאות היו אחרות לגמרי.
    כלומר זה לא שבאופן מגמתי היינו חלשים מול היריבות שלנו לפלייאוף העליון (דווקא המשחקים מול בית"ר י"ם בטדי ומכבי תל אביב בטרנר היו הטובים ביותר שלנו השנה ומהטובים שלנו מאז שבכר מונה למאמן), אלה שהיו נסיבות, כמו שהרבה פעמים מתרחש במהלך עונה ארוכה, שהובילו לאיבודי הנקודות בחלק מהמקרים, מה שהשפיע על המאזן הכללי שלנו מול אותם קבוצות צמרת.

9. עידן444 Member

אתה מדבר על המשחק שב"ש היתה צריכה גול והשופט הוסיף 5 דקות וההזדמנות האחרונה באה אחרי 5:20?
    רק לוודא כי חשבתי שרק מכבי ת"א מקבלת 5 דקות תוספת כל פעם שהיא צריכה גול. :)

זה משחק שהיה צריך להיגמר יותר מ 0-1 בכל מקרה.
    אבל אלה דווקא דברים שמשחקים לטובתכם בפליאוף למי שמאמין שסטטיסטיקות מתיישרות.
    שנתניה לא תפסיד למכבי ת"א 4 פעמים בעונה ולא תמנע מהפסד לב"ש 4 פעמים בעונה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בואו נגיד שאני הרבה יותר בונה על איבודי נקודות של היריבות שלנו מאשר על איזשהו רצף שלנו. לא רואה אותנו מנצחים אף קבוצה בפלייאוף פעמיים, חוץ מבני יהודה, למרות שזה יכול לקרות כמובן, כמו גם היריבות.. לא רואה קבוצה כלשהי שמשיגה יותר מ- 5-6 ניצחונות בפלייאוף.

11. עידן444 Member

כמה נקודות לדעתך יספיקו לאליפות לירן?

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא יודע, הליגה השנה בלי חוקים. הפועל באר שבע טובה יותר ממכבי נתניה אבל מתוך 10 משחקים ישירים אני לא רואה אותנו מנצחים יותר מ-3-4 משחקים.. מכבי תל אביב יותר טובה מהפועל חיפה ואני לא רואה אותם חוגגים עליהם.. הקבוצות הנלוות לפלייאוף העליון חזקות, הקבוצות הנאבקות על התואר לא מפחידות, לא שוטפות את המגרש, לא מסוגלות לעשות את זה. בזריקה מהירה אני חושב ש 75 אולי יספיקו.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן המשחק שעשיתם חילוף בתוספת הזמן להעביר זמן ובעקבות זאת השופט הוסיף זמן נוסף על התוספת :)

עידן444 אוהב/ת את זה.
  14. Melikson24 Member

איזה שידור גרוע של שפיגלר. בלקמן מכניס את הכדור עם היד = גול חוקי, מגבו שם יד על גולסה וגולסה מיד נופל = פנדל.
    הוא לא אוהד מכבי, אבל כן בן אדם שמושפע מאוד מהאווירה באצטדיון. וכן, מודע לכך שזה קרה גם "לטובת" הקבוצה שלי לא מעט במהלך השנים האחרונות. מציק כמעט כמו ההתלהבות-יתר של יעקובי במשחק צ'מפיונס של ישראליות.

15. עידן444 Member

יצא לי לראות את מכבי פ״ת העונה כמה פעמים, דווקא מולנו הם היו ממש טובים וגם יצאו בתיקו נגד מכבי תא בסיבוב הראשון.
    האופן בו היא מתבטלת לעיתים מביך. חומר השחקנים שלה לדעתי שווה יותר ממה שהם מראים תחת מימר.