מחזור 26 בליגת העל: סוגרים את הליגה הסדירה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Mar 9, 2018.

1. הנתנייתי Member

נדמה לי אבל שאתם הכי חלשים מהצמרת הגבוהה בהתמודדות עם קבוצות הפליאוף העליון, לפחות בליגה הסדירה.

2. Melikson24 Member

מישהו יכול לרכז את המספרים של בב"ז בבית"ר?

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק חלש אבל ניצחון חשוב, השחקנים הוציאו את הנקודות בשיניים, משחק כזה בסיבוב הראשון היה נגמר בתיקו.
    לא ניקח אליפות השנה אבל למרות פערי התקציב הענקיים והאין מאמן הגענו לפלייאוף עם נקודה פחות מבאר-שבע, קונה גביע ופלייאוף מכובד.

אגב אורי אוזן בלתי נסבל, לא הפסיק לזיין את השכל על קמארה כאילו האחרון היה יוצא טוברוק ואוזן בתפקיד שלמה שרף, הגינאי "החזיר" לו בגול עצמי ובהחזרת כדור שסידרה את השער השני, גם היו לו עוד 2 טעויות שיכלו בקלות להסתיים בשער. פוטנציאל נחמד אבל מכאן ועד הבלם הטוב בליגה, חבר בוא תרד לקרקע.

Sir Alex Ferguson likes this.
  4. yedidel Member

מישהו רוצה להמשיך לזלזל בבית"ר?
    כרגע הם הפייבוריטים. כל שחקני ההתקפה בכושר שיא ונראה שגם ההגנה די התייצבה

5. גלץ Member

לא רואה את ביתר לוקחת את זה.
    כמה שערים מכבי ובאר שבע ספגו מרעננה ועכו

6. yakov_y YNWA

הרבה זמן לא ראיתי בלם כמו בן והבה שאחראי (יש לו חלק לפחות) לכל כך הרבה שערי ספיגה.

7. קשר שמאלי Member

מסכים שהם הפייבוריטים לאליפות, בעיקר כי הם פחות לחוצים מבאר שבע ומכבי תל אביב.

8. Melikson24 Member

פחות לחוצים כרגע.

לא חושב שבית"ר הכי מאמינים שהם בסיפור. אני מקבל מהאוהדים שלהם הרגשה שהם לא הולכים עם זה עד הסוף ומאמינים שבעוד רגע תגיע הנפילה ושאולי עדיף להתרכז בגביע.
    אם בית"ר יעברו בשלום את נתניה-טרנר (בשלום = מינימום 4 נקודות), אז מאמין שהלחץ עליהם יהיה גדול מאוד. מעניין יהיה לראות איך הם יסתדרו איתו.

גלץ likes this.
  9. גלץ Member

כשקרובים לצלחת אליפות אין דבר כזה פחות לחוצים

10. קשר שמאלי Member

הם באים מלמטה ואין להם מה להפסיד. הם לא השקיעו העונה עשרות מיליוני דולרים
    הלחץ על באר שבע ומכבי תל אביב יהיה הרבה יותר גדול

Last edited: Mar 11, 2018
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפלייאוף במיוחד העונה זאת ליגה שונה לגמרי, אין מה להשוות ל-26 המחזורים שראינו עד היום.
    אתה משחק רק נגד קבוצות איכותיות שבאות לקחת נקודות ובכל שבוע צריך להתעלות מחדש, יש שני מחזורי אמצע שבוע וגם העומק בסגל ידבר.
    ממבט על לוח המשחקים נראה לי שזה יוכרע בשלושת המחזורים האחרונים, אולי אפילו במחזור האחרון.
    באר-שבע הפייבוריטית שלי אבל יש לה רצף קשה מאוד בסיום שיכול לשנות את הסיכויים לרעה - טדי, מכבי בטרנר, הפועל חיפה בחוץ ואז נתניה בבית, לדעתי גם הפועל חיפה ונתניה יבואו באובר מוטביציה כדי להרוס כל אחת מסיבותיה.

oFiRzZz and לירן like this.
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28661426_1603435193044936_1220372054730080256_n.Xxx?_nc_eui2=v1%3AAeELsqXRftZx-y0U0nfb4mwXUmuxFAQhRHwLEdZZEqUeLybekE-IwuTr1ZMHM_YH33csVSOJWm8BRZ2vbrHPxwegBs6TXVoQ2ZyW6r-kFoPSEg&oh=f721aa84989f8a5924406085d12e87e2&oe=5B3B9E8B

המשחק המרכזי של המחזור ה-26 יפגיש את מכבי ת"א ומכבי פ"ת.
    שני המועדונים הותיקים ביותר בתולדות המדינה ינעלו את הליגה הסדירה עם משחק חסר חשיבות בכל הנוגע לסדר המשחקים בפלייאוף אבל עם חשיבות גדולה במיוחד עבור מכבי ת"א שתרצה לצמצם בחזרה את הפער המקום הראשון.

הרכבים משוערים:

מכבי תל אביב
    פרדראג ראיקוביץ' - יובל שפונגין, ז'אן סילבן באבין, איתן טיבי - דור פרץ, חוסה רודריגס, אבי ריקן, אלי דסה, דור מיכה - ניק בלקמן, וידאר קיארטנסון

מכבי פתח תקווה
    יוסי גינזבורג - ז'והאן מרסיאל, תומאש סיבוק, עודד אלקיים, אורי מגבו - רומאריו פירס, יניב בריק, מנור סולומון, רישאר סומא, יוסי בניון - גרגורי טאדה

*/aaa031

13. אבי סנדור Member

מאז שלואי טאהא עזב את רעננה, בן והבה נכנס לנעליים שלו וגרם לי לשכוח לגמרי כמה התבאסתי כשעזב.. אני זוכר שדיברתי עם עמי גניש על כמה יהיה קשה למצוא תחליף, הוא אמר לי בבטחון שאין מה לדאוג ווהבה לא פחות טוב ממנו.
    מהרגע שוהבה קיבל את חולצת ההרכה הוא היה המנהיג של ההגנה, מאוד יציב ובמשך כמה שנים דורג כאחד האירונמנים של הליגה, כשאפשר היה לספור את הדקות שלא שיחק, על יד אחת..לעיתים אפילו חשבתי שמגיע לו להיות בנבחרת כמו שחשבתי על טאהא מה שלבסוף קרה.

השנה והבה בירידה מאוד גדולה ביכולת..רוב הגולים באשמתו והוא לא מזכיר את הבלם היציב שהוא היה.
    מאמין שלכל אוהד יש את השחקן הזה שלמרות יכולת ירודה, הוא לא יכול שלא לאהוב.
    והבה אצלי נכנס לקטוגריה הזו, אני זוכר לו התקופה הטובה ומבחינתי כל עוד מצבינו לא קריטי אני שמח שהוא מקבל קרדיט שהוא השיג בזכות.

המשחק שלנו היום (+התוצאות של הקבוצות מתחתינו) נתן לי הרבה ביטחון להמשך הדרך..את בית"ר מעולם לא ניצחנו אבל האפשרות היחידה שלנו לפגוש אותה השנה היא אולי,בגמר גביע. אם נגיע למעמד החלומי הזה, אפשר להסתכל על הוידאו של המשחק הזה ולהבין שהשד לא כזה נורא.

Sir Alex Ferguson and yakov_y like this.
  14. קשר ימני Member

משחק כל כך מרכזי שהוא לא מעניין אף אחד

קשר שמאלי and EsheD like this.
  15. DRORIKO Member

יש יותר מדי משחקי מרכזים כאלה העונה. מעיד משהו על רמת הליגה.