הוא קיבל 60 דקות מול קריית שמונה ואז הוציאו אותו כדי לא להעמיס עליו. אתמול הוא נחת לא טוב ובגלל זה הכאבים והחששות, וזה קרה בשלב מוקדם של המשחק ככה שאי אפשר להגיד שזה בגלל עייפות או עומס או אינטנסיביות של המשחק, נחיתה לא טובה, משהו שיכול להתרחש גם עוד חודש...
אני לא חושב שמועדון מקצועני צריך לבנות על שחקן שקרע 3 פעמים את הרצועה הצולבת השחקן הראשון שהם צריכים להחתים בקיץ זה בלם זר
קשקוש בלבוש וחוכמה בדיעבד כמו שאנחנו, הישראלים, כל כך אוהבים. מיגל חזר אחרי פציעה דומה בעונה שעברה והביא לנו אליפות עם רצף משחקים אדיר במאני טיים. אגב, אחרי אותה פציעה הוא עשה הכל לפי הספר. עשה מחנה אימונים שלם עם הקבוצה באותה תקופה, שיחק במשחקי ההכנה, שיחק באירופה, ובלי קשר לכלום נפצע קשה במשחק אלוף האלופים בדרך דומה מאוד לאתמול (לחץ גבוה ועשה תנועה לא נכונה). אין חוקיות בקטע הזה. יש לו פיזיולוגיה בעייתית לפי לוקאס בורטניק וזה המצב כרגע. בנוסף, סגנון המשחק שלו לא בדיוק מקל עליו.
חשוב להגיד שהפציעה בשנה שעברה הייתה בברך אחת והפציעה השנה (ושתי החבלות לאחר מכן) היו בברך השנייה, ככה שבאמת מדובר בשילוב של חוסר מזל גדול.
אתה רק מחזק את דבריי. אין סיבה שיפתח בשום משחק עד סוף העונה, אלא אם כן הורץ בעדינות יתרה עד למשחק מאוד חשוב בו יהיה קשה לוותר בו. @קשר שמאלי אפשר לבנות עליו אבל צריך לדעת טוב כמה ואיך.
הוא לא קרע/יקרע את הרצועה בפעם האלף, הוא פשוט לא עשה ניתוח ומשחק עם קרע מלא/ חלקי . אין לי מושג למה הוא עושה את זה, כי כפי שנוכחנו לדעת כבר פעם שלישית או רביעית, הטיפול הזה לא עוזר.
הידיעה האחרונה לא מרגשת או משמחת אותי במיוחד. זה שחקן שאנחנו לא יכולים לבנות עליו העונה ואני מצפה מהמועדון לעשות חישוב מסלול חדש בכל הנוגע לשיקום שלו, הוא משחק בשיטה מאוד תוקפנית ואגרסיבית ושחקן כזה צריך ביטחון, אם אכן אתמול זו רק חבלה והוא הגיב ככה... אז חייבים לעשות משהו אחרת, לא יודע מה, אני לא רופא ולא מתיימר, המציאות איתו כרגע היא לא טובה והקבוצה נפגעת מכך.
שילך לעזאזל מי שהחליט לפני חודשיים שבכל משחק נעלה עם שחור כי רוצים למכור את התלבושת כמה שאפשר. חוץ מזה שתמיד עדיף לראות את הקבוצה שלך בתלבושת בית עבורי(ובטח יש עוד לא מעט כמוני) כעיוור צבעים זה עינוי היום לראות את המשחק ולנסות להבדיל בין האדום לשחור.
דווקא קמארה שנתן משחק כ"כ טוב עם שתי טעויות גדולות שהובילו לגול. נס שבית"ר לא ספגו כאן. אבל יותר מגיע להם להגיע מהמקום השני לפלייאוף מאשר מכבי.
יש קשר משפחתי בין בן זקן לגרנט? מדהים איך בית״ר משחקת רע פעם אחרי פעם ומצליחה בזכות ההתקפה שלה שוב ושוב לנצח. בכל פעם שאני פחות מרוצה מהיכולת שלנו אני מסתכל על היריבות שלנו לצמרת ואומר לעצמי שלמרות הכל בשלב הזה של העונה אנחנו עדין הקבוצה הטובה בליגה.