עומר, המנטליות הזאת שמוכרת היטב גם כאוהד אינטר לא עושה רושם על אף אחד. שופט לא שופט מכבי חיפה היא ראויה לאליפות ופנדל ככל הנראה היה (התמונה שהבאת לא עולה וכך גם האתר של ספורט 5). יום חמישי יש תחקיר על המאמן המאפיונר שלכם בעובדה. אולי תלמד משהו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה כרגיל התבטאות של ילד מסכן שלא מכיר את העובדות "תחקיר על המאמן המאפיונר שלכם". "תחקיר" אתה יודע בכלל מה זה תחקיר ואיך זה מתבצע? כי בעיניי לקחת דיעות של צד אחד ולא מהצד השני זה לא תחקיר. זה נקיטת עמדה/צד. http://www.ultras.co.il/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=4803 תקרא תחזור אליי, טוב ילדון?
מדברים כאן בלי הפסקה על דברים שלא ישתנו, בשביל מה? חיפה ניצחה והגדילה את הפער. זה באמת משנה אם היה אדום או לא? עבירה או לא? היה פנדל, היה שער וזה מה שקובע.
וזה גם התחיל עם השופט כשבמחזור הראשון שער דקה 91 בנבדל של ארבייטמן אושר, והמשיך כשעבירה של טישיירה נגד חיפה על שכטר ששווה פנדל+אדום במשחק נגד חיפה שהיה בטוח משנה את כל התמונה של המשחק הזה, והיה מביא שיוויון. אה, אבל הכול מתקזז, השופטים הרי עוזרים גם להפועל, נו, נגד אשדוד כמובן כששער הכי חוקי בעולם של שכטר נפסל בטענה שהכדור עבר את הקו וזה כדור שוער. בטלוויזיה ראו שזה אפילו לא קרוב לזה.
רק בשבוע שעבר אישרו להם שער לא חוקי במשחק נגד הפועל פ''ת. כמה אפשר לבכות? הכנרת כבר מלאה מהדמעות שלכם. קצת כבוד עצמי, ממש קצת.
לפחות בנוגע לקבוצה שלי אני יכול להגיד שהשנה לא קופחנו בשום שריקה עד למחזור הזה...48 נקודות שהקבוצה השיגה היו 48 שהושגו בזכות ולא נלקחה מאיתנו אף נקודה מהשופט, לפחות אני יודע שהשנה זה נקי בכל הקשור לקבוצה שלי, ולא כמו לפני שנתיים שפרט לעובדה שהקבוצה היתה פח עדיין השופטים ריסקו אותה באותה עונה.
מבית"ר נלקחו השנה 9 נקודות ע"י השופטים אבל זה לא משנה כי ממילא הקבוצה שיחקה חרא רוב המשחקים ולא מגיע לה יותר. מכבי חיפה אולי קיבלה בתחילת השנה דחיפה מהשופטים שעזרו לה במשחקים שהיא לא היתה טובה לנצח ולהתחיל את רצף הנצחונות אבל בתאכלס היא הייתה הקבוצה הכי טובה ועקבית העונה בליגה וזה מה שיביא לה את האליפות. אם הפנדל שהיה גבולי לא היה נשרק והמשחק היה מסתיים ב0-0 אז אוהדי חיפה היו אומרים שהם נשדדו בגלל שנפסל להם שער חוקי כך שנעשה צדק ואף אחת לא נשדדה.
מרעי השפיע על המהלך. הוא קפץ לכדור וניסה לנגוח. העובדה שהוא לא הצליח לא משנה דבר, החוקה ברורה בנושא. השער לא היה חוקי. השאלה היא למה זה באמת חשוב? היה, עבר, נגמר. אף אחד לא טען לקיפוח, המשחק הסתיים בתיקו, הפועל לא תזכה באליפות בזכות השער הזה.
עומר בחייאת, יש לך הסבר קצת יותר הגיוני ופחות תלוש מהמציאות לגבי התמונה שנתתי? לא משנה מה כשזה נוגע למכבי חיפה שמתי לב שאתה תמיד אנטי אובייקטיביות. לא משנה נגד מי היא משחקת אתה תמיד מוצא הסברים למה לא הגיע לנו ככה וכמה שהקבוצות האלה חלשות ואנחנו לא כאלה טובים. היה פנדל במאה אחוז. לגבי האדום דווקא אני לא בטוחה, אבל בכל מקרה כמו שהתפתח המשחק עד הדקה ה-30 היה משחק שקול שסביר להניח לא היה משנה את התוצאה עד הפנדל. שחם, אני בן אדם קטן שחושב שהתקשורת תל אביבית. תקרא קצת יותר מה כתוב באתרים למשל של אופירע, וואלה ספורט YNET ידיעות וכד'. לא דברתי על עיתון ספציפי אבל בגדול טענו שלא היה פנדל למרות שהיה. ואם יש כתבים שטוענים שלמכבי חיפה לא מגיע לקחת אליפות העונה (ויש) אז התקשורת תל אביבית כן. תמשיך לבכות יחד עם כל אוהדי הקבוצה שלך על טעויות השיפוט אחרי שקבלתם לפחות 4-5 מתנות השנה. אז כן זה מתקזז, כמו שלנו פסלו שערים חוקיים וקבעו פנדלים שלא היו ולא נבראו. אם מישהו מעיז לומר שהפרש של 11 נקודות הוא נטו בגלל השופטים הוא בדיחה בעיני.
חבר'ה, אני נשבע לכם שאתם מצחיקים. עומר טוען שאתמול מכבי חיפה קיבלו מתנות (ונגיד אם ארבייטמן היה מחטיא את הפנדל בהזדמנות השנייה היית גם אומר שהקבוצה שלך נדפקה? בבעיטה הראשונה של ארבייטמן שום שחקן בירוק נכנס לפני הזמן לרחבה!?!), שחם מתחיל עם השטויות של הפנדל שהיה או לא היה בבלומפילד, אבל שוכח שרק לפני שבוע השער שכבש דה סילבה לא היה צריך לקבל אור ירוק שלא לדבר על זה שבמשחק בבלומפילד נגדנו במחצית השנייה גם האדומים היו צריכים עוד להשאר עם 10 שחקנים. אדם טוען שנגזלו מבית"ר 9 נק' דבר שככל הנראה היה שם כנראה את קבוצתו מעל למכבי חיפה (...) ברצינות תתבגרו קצת. מכבי חיפה לוקחת כנראה בצדק אליפות נוספת ותפסיקו עם הבכיינות. לפני שנה לא הגיע לקבוצה שלי לקחת אליפות כי לא ניצחנו כמעט בכל הליגה 'קבוצת צמרת'. עכשיו כשניצחנו את כל הקבוצות שמאחורינו לפעמים תוך תצוגות כדורגל משכנעות שוב פעם מתחילים למצוא שטויות כדי לא לקבל את המציאות. אני מודה שהעונה מכבי חיפה קיבלה יותר מתנות מאשר שריקות שהשפיעו נגדנו, אבל מפה ועד לבכיינות של אוהדי הקבוצות האחרות הדרך מאד מאד ארוכה.
אם הוא היה מחטיא הייתי אומר שהצדק נעשה. אגב הגול החוקי שאתם כל כך מפארים אותו, ארבייטמן היה באופסייד פאסיבי שהפך לאקטיבי כך שזה עדיין לא שער. מישהו אמר שחיפה לא לקחת בצדק אליפות? אני רק מציין את העובדה שהיא לא צריכה את עזרת השופטים והיא קיבלה לא מעט מהם. מיכל צר לי, אתם משחקים נגד קבוצות ליגת העל, שהגדרה כקבוצה היא באמת מתנה בשבילם, אז קשה לי לראות מהופנט מתצוגות הכדורגל של מכבי חיפה נגד אחי נצרת ושאר חברותיה (שהן בערך 10 קבוצות בליגה הזאת). בדיוק כמו שלא התלהבתי כשחיפה עברה את הדייגים מאירלנד וקזאחסטן בעוד אתם פיארתם את זה כהישג הגדול של הכדורגל הישראלי. לגבי זלצבורג יכול להיות שמכבי חיפה תפסה אותה באמת בתקופה הכי גרועה שלה וניצלה את זה ועברה, זה עדיין לא משנה את העובדה שבזמן הנתון ההוא זלצבורג אם הייתי מכניס אותה לליגה שלנו היתה מסיימת במקרה הטוב במקום ה-6. אגב לא הבנתי אם היה משחק שקול עד דקה 30, איך זה הגיוני אם לא היתה הרחקה שזה לא היה משפיע על תוצאת המשחק עד לפנדל? הרי מכבי חיפה ישבה על מכבי ת"א במחצית השניה בגלל ההרחקה...מי מבטיח לכם שבכלל הייתם מגיעים למצב של פנדל, עובדה שבכל המשחק הגעתם ל-2 מצבים ואנחנו ל-1 (שוב עד דקה 30). כנראה מאוד שאם לא ההרחקה, לא רק שאין לכם פנדל אתם גם לא מנצחים את המשחק ואני באמת לא יגזים אם אני יגיד מפסידים.
שמעתי וקראתי (ראיתי גם פה) כל מיני תלונות על השיפוט. אותי זה משעשע, לא יודע מה איתכם. הטענה הכי מגוחכת אומרת שאם היה מדובר בשופט ישראלי, הוא לא היה שורק. ברור שהוא לא היה שורק! שופט ישראלי היה צריך לעשות חשבון במקרה כזה. הוצאתי למכבי תל אביב אדום שלאנשים נראה מפוקפק (על מה ולמה? יש חוקה - פגיעה ללא כדור שווה הרחקה), לא נדפוק אותם עוד יותר. זה מה שהיה עובר בראש של כל שופט ישראלי. בגלל זה הם מצקצקים בלשונם תחת כל עץ רענן היום ופותחים פה על קולגה. בעילום שם, כמובן. אגב, תראו את המשחק שוב ואולי תמצאו את הטעות היחידה של השופט במשחק (יותר נכון של הקוון קרסיקוב שהטעה אותו) כשמשומר, נדמה לי, הצליח להעביר את כדור הרוחב המדויק היחיד שלו במשחק ובישל לארבייטמן שער חוקי שנפסל. לא פאסיבי ולא נעליים. אם אוהדי הפועל רוצים להבין למה הם במרחק 11 מהפסגה, שיסתכלו על התיקו האומלל מול עכו, על המשחק המבזה באורווה בשבוע שעבר, אפילו על התיקו מול בית"ר המפורקת במחזור הפתיחה. שם הנקודות שאבדו. אה, וההפסד הביתי לנו.