אנחנו היינו הקבוצה המסוכנת ביותר מבין כל הקבוצות שנשארו למכבי חיפה עד לסיום העונה ולתחילת הפלייאוף, כך אחרי שהיא עברה אותנו היום, סביר להניח שהיא תמשיך עם היציבות שלה ותגיע לפלייאוף עם יתרון של 10-11 נקודות. יתרון של 5-6 נקודות מתוך 15 נקודות שיש בקופה זה יתרון משמעותי, תיקו בין שתי הראשונות די יסגרו את הסיפור, אבל אם אתה עדיין מאמין שהפועל יכולה לעשות משהו למרות שאפילו אוהדי הפועל עצמם לא מאמינים אז... טוב.
השופט לא השפיע כלל. הקוון היה זה שאמר לו על האירוע ואמר לו להוציא אדום. שופט ישראלי גם כן היה נשמע לדברי הקוון, ככה שמבחינה הזו אין השפעה.
לואיס מארין ואבי סטרול היו עושים את זה מול קבוצות שהיו משחקות רק עם חלוץ והיו משחקים שלירן שטראובר היה מחוסר עבודה. אין שום טעם לשחק בקו אחד בשביל לנסות לתפוס שחקן בנבדל, כשהשחקן הקדמי ביותר בקבוצה היריבה מתחיל את הריצה שלו מקו החצי או מעט אחריו. מה גם שהבלמים של מכבי חיפה אטיים ועמנואל מאיוקה הצליח להפחיד אותם.
עם הפחדות אתה לא זוכה בנקודות. שיפחיד כמה שהוא רוצה. הוא עוד לא עשה משהו בקריירה שמצריך שינוי מערך רק בשבילו, עם כל הכבוד. אתה מדבר על מקרים ספצייפים שלא קורים הרבה לאורך משחק, מה ששוב לא מצריך שינוי מערך.
שגיא - עמנואל מאיוקה הורחק בדקה ה-30, עד אז הוא גרם לבלמים של מכבי חיפה להעיף 3 כדורים החוצה. זה לא קשור לכבוד או מה הוא הספיק לעשות בקריירה. יש מצב נתון וקבוצה צריכה לשאוף להיות ערוכה בצורה המקסימלית על מנת לא להיות מופתעת. עם הפחדות לא זוכים בנקודות, אבל גם עם מסירות לא תמיד זוכים בנקודות ולעיתים אפילו שערים לא מזכים בנקודות. זה לא שייך. כל מהלך כזה הוא חלק מהמשחק ולכל אחד יש פוטנציאל גדול לקבוע את גורל המשחק.
שום דבר לא השתנה. כדורגל גרוע בהתקפה, ההגנה באה לעבוד כרגיל, ובסוף מצליחים לנצח 1-0 (לפחות בליגה זה עובד). מתי גולסה חוזר? הגיע הזמן גם לתת הרכב לבוקרי. אין סיכוי שהוא יתרום פחות מרפאלוב או דאבשווילי. אהבתי את המסירה שלו לקטן בפנדל - מהיר ויעיל. לגבי הקבוצה בצהוב. קבוצה אימפוטנטית, אפילו יותר מאיתנו...
אסכם את מה שארע אתמול בכמה נקודות: * הביאו שופט מגרמניה, עשו פה דאווין ובסופו של דבר לא ראיתי תצוגת שיפוט יוצאת דופן. בהחלט היו מקרים גבוליים ואני חושב שהשנה כן יש שיפור בשיפוט פרט לכמה שערוריות כמו עם קינן במחזור הראשון או הביזיון בטדי במשחק בין בית"ר להפועל חיפה. בכל-מקרה, את נושא השיפוט צריך לבדוק לעומק במשחקים נוספים, אסור להכריע לכאן או לכאן אחרי משחק-שניים. אגב, אני לא קונה את זה שהקוון מכשיל את השופט. גם השופט צריך להיות קרוב מאוד לאירועים וישר שקורה משהו הוא צריך שיהיה לו קו מחשבה בראש. אחרת בשביל מה יש שופט? - הוא הרי מיותר, בואו נוותר עליו ונשתמש רק בקוונים(נו באמת...) * החילוף של נמני עם יבוריאן היה לא נכון לפי-דעתי, בטח לא כשמכבי בעשרה שחקנים. יבוריאן חזק מאוד אבל הוא גם שמנמן ואיטי, ויש גבול כמה זמן הוא יכול להחזיק בכדור. אחרי הכרטיס האדום, היה ברור שמכבי תיהיה במגננה(בעדינות) או בונקר, ולטעמי היה צריך להשאיר רק שחקנים מהירים על הדשא שיוכלו לרוץ מהר קדימה וככה להרוויח זמן, בעזרת התקרבות לשער של חיפה. אם מכבי הייתה משחקת במערך רגיל עם שני חלוצים, אז יבוריאן היה צריך לפתוח בהרכב. בכל-מקרה, לא היה לו מקום במשחק הזה. קשה להגיד לגבי מכבי - מצד אחד היא עמדה יפה אבל מצד שני היא נשארה בלי הנקודות והיא ספגה בישורת האחרונה של המשחק, כך שזה מאכזב. את מכבי אף-פעם לא מנחמת הדרך כשאין תוצאה ובגלל זה מדובר במועדון הכי גדול בישראל מאז ומעולם. מה שכן - ראלדס הציג משחק היראוי וזה חיובי להמשך. * גם אם יש עייפות ושחיקה במכבי חיפה - זה לא משנה, אין לה מספיק משחקים כדי 'להפסיד' את התואר לטובת הפועל. מה נשאר לה? - סכנין, בני-יהודה, הפועל חיפה והפועל פ"ת - אני צופה שהיא תשיג 12 מתוך 12 והפלייאוף באמת יהיה חגיגות אליפות. כל הכבוד לחיפה שתמיד מנצחת גם משחקים בינוניים שלה ויש הרבה כאלה בתקופה האחרונה(פציעות כמו של גולסה למשל, רכש שלא מועיל דבר - בוקארי הוא כמו דה-רידר או וורוצ'ינה מהצד של הפועל, שחיקה או סתם כושר גרוע - קטן לא יכול להצטיין ב-80% מהמשחקים). זה ההבדל הגדול בינה לבין הפועל ת"א.
http://i39.tinypic.com/14340ut.Xxx לכל התוהים למיניהם ולתקשורת התל אביבית שכמובן טוענת שלא היה ולא נברא, אם זה לא פנדל אז מה כן?
מיכל כפי שאת יכולה לראות הרגל של קטן כבר נופלת, זה לא שהיא במקום בתנוחה של ריצה ואז הרגל של ראלדס נמצאת לפניו, כך שזה עדיין לא הוכחה לפנדל...עדיין, לא היה פנדל. אם ה"פאול" של סמואל על קאלו לא היה פנדל (ובהילוך האיטי רואים את זה ואני בטוח שאם לזה גם יהיה הילוך איטי יראו שזה לא פנדל) אז זה בטח ובטח לא פנדל.
טמבל http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/7/Black354X281/161627.Xxx ובזווית הזאת ממש יש פנדל נכון? אם זה פנדל אז אני ביצה. וזו זווית יותר טובה שהשופט ראה ואם זה פנדל אז אפשר לסגור את הליגה (אגב קטן הוא זה שיותר מפיל את גפני מאשר ההיפך שזה בכלל מצחיק). בכלל עלוב לדעתי שמכל נגיעה אתם חיים בסרט ששופט צריך לשרוק לכל דבר...
להביא תמונה זה פשוט עלוב, כי מתמונות אי אפשר לקבוע כלום. הוא לא דחף אותו, אבל לפני זה שער חוקי של חיפה נפסל בנבדל. להגיד תקשורת תל אביבית זה סתם להיות בנאדם קטן, כי לפחות בעיתונים שאני ראיתי זה בכלל לא הוזכר(מעריב לדוגמא).
שחם מה זה משנה מה אני ואתה נגיד? מכבי חיפה אלופה, אליפות מספר 12, 7 מאחורינו, ולשם שינוי אתמול השופט סגר סופית את מאבק האליפות.