מחזור 26 בליגת העל: חיפה נשארת ירוקה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏10/3/11.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם לא נהנים מהמשחק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בוא נסכם ככה, מכבי חיפה רוצה, אבל אימפוטנטית בצורה קיצונית, הפועל חיפה משחקת כדוריד. אני לא מופתע ממה שראיתי במחצית הראשונה. חוץ מכמה משחקים של האדומים, זו הרמה העונה בליגה.

2. קטלוני Member

ככה לא נראית קבוצה שרוצה.ככה נראית קבוצה שמכריחים אותה לשחק.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל חיפה קיבלה את מה שמגיע לה. לא תמיד זה הולך ככה, אבל מי שלא רוצה לנצח לבסוף צריך לקבל אותה. עכשיו נראה אם האדומים שחורים יכולים גם לתקוף. אחרי הקורה של חמד שער היתרון של רפאלוב מוצדק לגמרי.

ברוכים השבים לדו :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/11
  4. Raulito Madridista

אחרי השער הראשון כבר היה אפשר לסגור את הטלוויזיה - הפועל חיפה לא יודעת להגיב אחרי שהיא סופגת.
    כל הדיבורים באמצע השבוע הלכו עמוק לפח - גם מצד המאמן שירזי שהעלה הרכב סביר אבל מהר מאוד עבר לבונקר אחרי שהוציא את חנן ממן, וגם כמובן מכיוונו של יואב כץ. מכבי חיפה העדיפה לדבר על המגרש ועשתה זאת כמו שצריך עם כל זה שאני מסמפט את הפועל חיפה.
    קשה לי להבין איך קבוצה לא מנצחת דרבי כל-כך הרבה זמן ובכל-זאת עולה לכר הדשא במטרה להעביר את הזמן, מה גם שמכבי חיפה באמת לא כזאת מפחידה. כמה אירוני שבאחת ההתקפות הבודדות של הפועל חיפה היא נענשה מהצד השני - מתפרצת פנטסטית של מכבי חיפה. רפאלוב משך את הכדור הרחק-הרחק משחקן ההגנה וכבש כמו גדול. גם בוקולי היה מצויין במחצית השנייה.
    לסיכום: מכבי חיפה שומרת על המקום הראשון ומתקרבת מאוד להבטחת הביתיות במשחק העונה, אני לא מאמין שנצליח להזיז אותה משם עם כל הצער שבדבר. והפועל חיפה? אולי המשחק הזה גזר את דינה - מחוץ לפלייאוף העליון.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יגיד את זה ככה: אם הפועל חיפה לא היתה עולה בהרכב כזה מביש של 9 שחקני הגנה, אלא משהו שדומה להרכב נורמלי בלי להתפלל לאלילת המזל שתביא לבן בסט איכשהו כדור, היא היתה מנצחת את המשחק הזה בוודאות. מעטים הפעמים שבהם הם יכלו לתפוס מכבי חיפה כל כך גרועה ופגיעה, והשנה זו אחת מהן, אבל כנראה שניצן לא רצה באמת לנסות לנצח את המשחק...

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כרגיל, המשחק הזה כמו כמעט כל אחד מ26 המשחקים של מכבי חיפה העונה. מתחילים את המשחק בצורה שמתאימה למקום 16 בליגה, לקראת סוף המחצית מתחילים להתרומם, אם מכניסים גול - מה טוב, אם לא - הקהל מלווה את הקבוצה בשריקות בוז בירידה לחדר ההלבשה.
    עולים למחצית השנייה טיפה יותר מחוייבים, מה שכמובן עוזר לקבוצה ב98% מהמשחקים. שהגול הראשון מגיע, בדקה 60 בממוצע, הקהל פתאום בטירוף ושומעים אותו עד באר שבע ואם זה מפגש פיקנטי אז אסור לפסוח על קללות לעבר היריבה.
    המשך המשחק בעיקר התגוננות, אבל הם מאוד מסוכנים במתפרצות ומשם זה משתנה למרות שרוב הפעמים זה נשאר כך.

ובסיום המשחק אני אקרא את אשכול המחזור ואתעצבן מאוהדי מקקי שבכלל מעיזים לדבר על המצב של הקבוצה שלהם ועוד יותר אתעצבן מכל המנחוסים למיניהם שחושבים שהאליפות בכיס של הפועל ת"א וששום דבר לא יערער אותם ולפחות קיבלו סטירה מבית"ר ירושלים בשבוע שעבר.

בעיקרון ככה זה ימשיך כנראה כל העונה, למרות שלחיפה מצפים משחקים לא הכי קלים בהמשך. והכל יתנקז, שוב, במחזור 33.

הא ונ.ב קטן לגבי ערוץ 11 - נכון הייתה להם פאשלה טכנית דיי גדולה בשידור היום, אבל לא שמעתי אותכם מחמיאים לאיכות ולפיד השידור בכל 25 המחזורים האחרים. בסך הכל ערוץ 11 שידוע כערוץ שעושה הרבה בעיות דווקא נתן לנו לראות את כל משחקי העונה בשקט ובאיכות HD נהדרת. אז לא חוכמה ליפול עלייהם בגלל משחק אחד. קורה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יעזור בית דין, מבחינת רמת המשחקים, הכדורגל הישראלי נמצא בשפל המדרגה שלו מאז ומעולם מאז החל "מקצועני" (הפועל לא מעידה על הכלל, מצטער). קיזוז, הגדלה ל-16, העתקות ביתיות, רדיוסים, הכל מוסיף ומשפיע על זה. זה אפילו יותר גרוע מהמשחקי 0:0 בתקופת 12 קבוצות, לפחות אז היה טיפה כדורגל, עכשיו גם את זה אין.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה פשוט היתה היום חלשה, אבל מולה עמדה קבוצה שפשוט סרבה לשחק כדורגל. זכותה, אבל שאוהדיה לבסוף לא יכעסו על שום בן אדם שלא עונה לשם ניצן שירזי. הירוקים למעשה במשך כל העונה מצליחים במחצית השנייה לעשות את ההבדל. חוץ משני המשחקים נגד האדומים ובמשחק הבית מול מכבי ת"א, הקבוצה תמיד מצליחה להוציא מים מהסלע. גם היום. טוב לראות שדבאלישווילי חזר, אבל מבחינתי אם נתפס עוד פעם נוסע עם יותר מדי אלכוהול בדם הוא יחזיר את כל כספו שהרוויח בחיפה. אין לי שום רחמנות על אנשים ששותים ואחר כך יושבים מאחורי ההגה!

לחזור למשחק. אם בגלל המשחק הזה הפועל חיפה תשאר מחוץ לפלייאוף העליון אני רק יכול לשמוח. לא שיש לי משהו אישי נגד היריבה העירונית, אלא פשוט כי היום היא הוכיחה שיש לה קבוצה בינונית.

דבר אחרון, מדהים שנשארו עד לסיום 22 על הדשא. פשוט מדהים לראות את הכסאח של שתי הקבוצות. היו עבירות שפשוט חייבו הוצאת אדום, אבל קינן ויתר. אני לא יודע אם אני הייתי ויתר, אבל זה כבר סיפור אחר.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אוי איזה הגזמה מטופשת כאילו שבליגה הספרדית והאנגלית המהוללות אין משחקים כאלה משעממים פעם ב...
    כל המשחקים במחזור הזה היו אחלה של משחקי כדורגל, כן כולל עכו-מכבי פתח תקווה שהיה משחק רווי מצבים שלצערנו נגמר אך ורק בשניים.

היה צפוי שהמשחק יהיה ברמה כזאת, וכמו שאמרו הפרשנים בהתחלה זה הכל היה תלוי במכבי חיפה. היא רצתה והעיזה יותר במחצית השנייה. שירזי ירד לבונקר (להוציא את אבו ניל.. נו באמת) ובמקביל אלישע עם חילוף חכם ובזמן הנכון. היה חסר פעם אחת שההגנה האדומה תיתפס לא מוכנה ואז הראשון ייכנס, דבר שקרה אחד לאחד - כמה אירוני שהכל התחיל דווקא מטעות קשה של בנאדו שבפוקס לא הובילה לשער לשערו ובעוד יותר פוקס הובילה לכדור ברשת של קאלה.

10. קטלוני Member

עד מתי נמשיך להראות ככה בדרבי?כמה אפשר לא לכבוש?אם ר"ג כבשה פעם,כל קבוצה יכולה.רק אנחנו לא?
    כנראה שלא כל יום מכבי ת"א.

11. alexshw Member

איך אתה רוצה לכבוש, אם אתה בא למשחק רק כדי להרביץ ולהפריע. זו הטעות הגדולה של הפועל, כמו שנאמר לפני. נגד מכבי חיפה הנוכחית גם צריך לדעת להעיז.
    אבל כנראה אין מה לעשות, השם מכבי חיפה מפחיד יריבות גם כשהקבוצה עצמה לא משהו.

בקשר למשחק, גאה מאוד בבחורים, למרות הכל. בשורה התחתונה ואחרי לחץ גדול בעקבות המפלה בבלומפילד, הקבוצה ידעה להתגבר היום על כל המכשולים.
    מקווה שהקבוצה תשכח מאותו משחק ותצבור ביטחון להמשך.

אני רואה את כל האילוצים ואת כל ההתנהלות, גם של הצוות המקצועי. לא מצפה להצגות וקונצטרים העונה. בעיקר לתוצאות.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי ככה בספרד, אנגליה, גרמניה, איטליה, וכל 20 הליגות הראשונות נראית הקבוצה שמובילה את הטבלה לא? עזוב אותך, פרט להפועל ת"א, שלגמרי לא מייצגת את הכלל, הרמה של הליגה מביש, לא פלא שהרייטינג בריצפה. המוצר זבל, מי שמשווק אותו הוא זבל והקהל הוא לא קונה זבל.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה רוצה, לא כל שבוע תגיע קבוצה שתתקשה להגיע אליכם ל-16.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בסופו של דבר, במבחן התוצאה אנו מצליחים, יש כמובן ציפייה לכדורגל טוב יותר, אך בדרבי הרצון משחק תפקיד עיקרי. כנראה שבצד האדום הסתפקו במהלך השבוע בלדבר מחוץ למגרש, היות ובמשחק עצמו הם באו במטרה להכניס מקלות בגלגלים של מכבי, מה שלא הלך להם לאורך זמן.

15. קטלוני Member

על זה אני מדבר.פעם אחת אני מבקש לבוא לדרבי ולנסות לשחק כדורגל גם לפני שסופגים.