מחזור 26 בליגת העל: ב"ש מועדת, מכבי תל אביב מצמקת את הפער ל-3

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Mar 4, 2016.

1. Love Is Red Member

אתה זה שהחליט להעלות באוב את טענת הנבדלים של ברדה לא אני, אם לא היית מעלה את הטענה המגוכחת על הנבדל של ברדה לא הייתי מתווכח על זה, היית צריך להגיד נניח שזה כמו הספק נבדל של ברדה, אבל אתה החלטת לדחוף את הנבדל של ברדה ועל הדרך להתסיס עם הדעה שלך לגביי הנבדל הזה.

2. amn Member

לא אכנס איתך לוויכוח.
    אתה נכנס להערת אגב של ההודעה שלי, במקום להתייחס לתוכן. הנקודה הייתה שלזווית הצילום יש השפעה אדירה, וזה מאוד נוח להציג תמונה מזווית שבה אין דרך לדעת בוודאות, כדי להתסיס את האווירה.

לי אין פה שום כוונה להתסיס, לרוב אין בהודעות שלי (אפילו אלך רחוק יותר ואגיד שאף פעם, כי המטרה שלי כאן היא לא לריב עם אף אחד). יש לי דברים טובים יותר לעשות עם הזמן שלי מאשר לריב עם אנשים - באופן כללי ובפרט בפורום אייסוקר.

מציע שתשתה כוס מים ותסתכל על הדברים בצורה קצת יותר רגועה.
    אני בא לנהל דיון, לא להתסיס ולא נעליים.

Nave likes this.
  3. $zinedine zidane$ Member

לא יודע אם שמתם לב, אבל סוף סוף קיבלנו מחזור רב שערים - 22 במספר. מבלי לבדוק, אני די בטוח שזה המחזור שנכבשו בו הכי הרבה שערים העונה.

4. Civil Anti Madridista

המחזור השישי היה הפורה מכולם עד עכשיו, נכבשו בו 28 שערים.

$zinedine zidane$ likes this.
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מחייב. יכול להיות שמכבי חיפה סיימה את העונה הסדירה במקום הראשון, אבל עד למשחק ביניהן הפועל ת"א כבשה את הפסגה.
    בדרך כלל אני זוכר את הפרטים הקטנים האלה, אבל הפעם דווקא לא.

6. RubberSoul Member

יש כאן 31 עמודים אז אני אשאל שאלה שיכול להיות שנשאלה: טל בן חיים קיבל צהוב שימנע ממנו לשחק במשחק נגד באר שבע שבכלל בעוד שני מחזורים? מה פספסתי כאן?

7. Hapoel_Tel_Aviv Member

בסיום העונה הסדירה, מחזור 30 היינו מקום שני בפער של 4 או 5 נק' (לא זוכר בדיוק) בעקבות הקיזוז זה הפך ל2, חיפה הפסידה 1:2 לנתניה והפועל ניצחה 1:2 את בני יהודה והגיעה למשחק העונה ביתרון של נקודה.

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

את החוקים המשונים של ליגת העל הישראלית. השעיה בגין כרטיסים צהובים תקפה למשחק השני שלאחר שליפת הכרטיס האחרון.

9. amn Member

אנחנו במגמת שיפור - פעם השעייה של צהובים הייתה אחרי 9 (או 10) ימים, זכור לי מקרה שקבוצה הקדימה משחק בגביע הטוטו כדי שההשעייה תחול על המשחק הזה.

גם הקטע שיש ספירות נפרדות של כרטיסים בין הליגה והגביע לבין גביע הטוטו, אבל ההשעייה תקפה בכל המפעלים הוא משונה.

Sir Alex Ferguson and Nave like this.
  10. Love Is Red Member

בגביע הכרטיסים הצהובים נספרים יחד עם הליגה ולהפך, בגביע הטוטו זה נספר בנפרד אלא אם מדובר בכרטיסים אדומים ישירים כמו שלפניי שנה בן ביטון הורחק מ3 משחקים בכרטיס אדום ישיר, שאחד מהם היה משחק בגביע הטוטו.
    דיי דבילי לדעתי, צריכים להחליט האם גביע הטוטו הוא נפרד לחלוטין או שהוא כמו הגביע.

11. amn Member

אתה כמובן צודק (זה גם תוקן אחרי עיוותים שהיו בנושא בעבר).

השעיות צהובים - תקפות לפי המפעלים שנספרות.
    השעיות אדומים - תקפות בכל המפעלים.

12. $zinedine zidane$ Member

אז אחרי שמדברים באוויר כ"כ הרבה על השופטים, סוף סוף יש קצת נתונים (לקוח מ"וואלה! ספורט"):

http://msc.wcdn.co.il/w/w-970/2098508-5.Xxx

נתחיל מאדלר - השופט ששפט אותנו הכי הרבה וכמעט הכי רחוק מאחוזי ההצלחה של הקבוצה בתקופת הזמן הזו - 47% הצלחה במשחקים ששפט לעומת 78% במשחקים בהם לא שפט (המאזן הכולל עומד על 73%). אם יש פה מגמתיות של שופט מסוים נגד קבוצה מסוימת, הרי שזו המגמתיות שלו נגדנו. גם נגד כפ"ס השיפוט שלו היה נוראי, אבל בגלל שלא השפיע על התוצאה כולם מדברים רק על הצהוב לבן חיים (שאגב, במגרש הייתי בטוח שהגיע לו, אבל לאחר צפייה בשידור החוזר של המשחק אני מאוד בספק. בכל מקרה, אני לא מאמין שהוא בא עם הצהוב הזה מהבית).

ונעבור למשיח, האיש שעפ"י הפורום הוא שופט הבית של מכבי, שמחלטר גם כשופט הנאחס של ב"ש. בשנתיים האחרונות יש 8 שופטים (מתוך 12) שאחוזי ההצלחה של מכבי איתם גבוהים יותר מאשר עם משיח. בנוסף, אחוז ההצלחה איתו גבוה רק במעט (3%) מאחוז ההצלחה של הקבוצה מאז 14/15.
    אחוזי ההצלחה של ב"ש כשהוא שפט אותה לא מופיעים בטבלה, אבל אם להסתמך על מה שלירן כתב, אז בשנתיים האחרונות הוא שפט את ב"ש בחמישה משחקים, בשלושה ב"ש ניצחה, באחד הפסידה ובמחזור האחרון סיימה בתיקו. כלומר, אחוזי ההצלחה עומדים על 67% במשחקים ששפט את ב"ש, לעומת 70% בשאר המשחקים. אבל העיקר שמצאו שם שעיר לעזאזל.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מקווה שירימו את הכפפה ויעשו אחד כזה לב"ש. מעניין.

14. סיונרה Member

אני לא מצליח להבין את הטבלה הזאת. מזכיר לי את הטבלאות ש"מוכיחות" שהשופטים עוזרים לריאל מדריד וברצלונה כי הן מקבלות יותר פנדלים מהאחרות.

15. South Boy Member

זאת טבלה כל כך דבילית שכל מטרתה היא לגנוב דעת, כאילו שאם במשחקים ששופט X שפט קבוצה ויש לה 100 אחוזי הצלחה אז זה מעיד שהוא לא עשה שום טעות והכול בסדר.
    שופטים יכולים להציג שיפוט ברמה כל כך נמוכה והקבוצה שאחוזי ההצלחה שלה עם אותו שופט נמדדים עדיין יכולים להיות גבוהים, זה עדיין לא עושה אותו שופט טוב כי אחוזי ההצלחה של אותה קבוצה איתו גבוהים.
    שום טבלת שקר כלשהו או אחוזי הצלחה כאלה ואחרים עם מנשה משיח לא ישנו את העובדה שהוא שופט עלוב והכי חלש בליגה בפער, למקרה שאנשים פה יחליטו להמשיך לגנוב דעת אני שוב אציין שלא בגלל משיח איבדנו נקודות מול סכנין ומשיח לא שונא רק את באר שבע אלא הוא שופט חלש באופן כללי ואם באר שבע הייתה מספיק טובה היא הייתה גם מנצחת למרות התצוגה החלשה של מנשה משיח, כמו שהיא עשתה בשאר המשחקים שהוא שפט אותנו.