הם צריכים אליפות באחת מהשלוש העונות הקרובות. בוא נניח שהכסף יגיע בכל מקרה. אם לא השנה, אז שנה הבאה, ואם לא שנה הבאה, אז זו אחריה.
המשחק הזה, כמו הרבה אחרים, הוכיח כמה מכבי ת"א והפועל ב"ש הן רמה בפני עצמה בליגה הזו (מוציא את ביתר ירושלים מהמשוואה עד למשחקי הפלייאוף העליון). כשהן טובות, הן מנצחות. רק כשהן פחות טובות אז ליריבות יש סיכוי נגדן. כשמכבי ת"א סבלה מירידה ביכולת, היא ראתה את הפועל ב"ש בורחת לה. בשבועות האחרונות חלה נסיגה ביכולת של הפועל ב"ש ואיבוד הנקודות ריחף באויר והנה מכבי ת"א מצמצמת את הפער. זה הולך להיות מותחן שלא היה כמותו שנים בכדורגל הישראלי. לכל קבוצה יש את היתרונות והחסרונות שלה. מצד אחד, השובע במכבי ת"א, שניסתה להצית את החשק מחדש עם הצירוף של הריס מדוניאנין ואורלנדו סה. מצד שני, חוסר הנסיון של הפועל ב"ש להתמודד עם לחץ במעמדים האלה, שינסו לנתב אותו שם לרעב לעשות הסטוריה. אגב, רק לפני שבועיים דובר כאן על החשיבות של הפרש השערים והיום זה כבר ברור שמכבי ת"א מחזיקה ביתרון הזה במקרה של שוויון נקודות.
לא צריך להיות חכם בכדי להבין. שופט שנותן לבן שהר צהוב ( שלא הגיע לו), בדקה 4 ע למנת לחמם את המשחק. ובסוף המשחק מוסיף רק 4 דק ( אחרי בזבוזי זמן קשים של כל שחקני סכנין), בזמן שקנדיל לא מסיים עם צהוב. זה בריונות לשמה, לא ראיתי דבר כזה שקוף באף משחק העונה, ולהגיד לא קרה כלום, זו תמימות.
אוקיי, אז אם על לא להוציא צהוב לשוער שמושך זמן אפשר להכריע שלשופט יש אג'נדה נגד קבוצה (וגם על צהובים מיותרים בדקה השלישית), אני יכול לתת פה רשימה של 6-7 שופטים בכיף. עכשיו את אותה ההודעה שאתם רוצים לכתוב לי (ואני אגב באמת יכול לתת שמות של שופטים ואם היה לי זמן, גם הייתי מצרף זמנים רלוונטיים ממשחקים העונה), תכתבו לעצמכם. נו באמת.
בשעות האחרונות אוהדים שלנו מדברים על זה שאופיר דוידזאדה בא בטענות לשופט הרביעי אחרי המהלך האחרון במשחק כשהוא טוען שהוא איבד שיווי משקל בגלל שנתפס בחולצה. לפי השמועות משיח ראה והחליט לא לשרוק אחרי התייעצות עם השופט הרביעי. עכשיו אחפש שידור חוזר באיכות טובה של המהלך כדי לבדוק את הטענות, אולי אותם אנשים שחייבים טעות גורלית של משיח כדי להבין עד כמה הוא חלש יקבלו אותה בצילום המהלך אם אמצא כמובן.
זה לא עניין של טעות גורלית, זה עניין שלצערי אין שופטים טובים בליגה. אם היה אפשר הייתי מביא כל מחזור רק שופטים מחו"ל. במקום הכסף שמשלמים ליו דאלאס (או מי שזה לא יהיה בימינו).
ואם תמצא את הצילום בוידאו זה יעזור או יוכיח משהו? אנשים נוטים לשכוח, או שסתם מתעלמים באלגנטיות מהעובדה שלשופטים אין מצלמות על המגרש ועשרות הילוכים חוזרים. הם מחליטים את זה לפי מה שנראה להם באותו רגע. יש מספיק מקרים שאחרי שמסתכלים במצלמות לא מצליחים להבין אם היה או לא היה צריך לשרוק במקרה ספיציפי, כך שלדרוש את זה משופט בזמן אמת זה לא פחות מלא הוגן. הבעיה של שופטים בישראל במיוחד זה שכמו כל דבר בכדורגל הישראלי, מתעסקים באם היה איזה צהוב מטומטם או לא היה, כאילו בלי ההחלטה הזאת השיפוט היה נהדר. הבעיה היא שמצד אחד שורקים על כל נפילה של שחקן במרכז המגרש, נותנים לשחקנים לבזבז זמן בלי הגבלה ולעצור את שטף המשחק ולא מכירים כמעט בקיומו של חוק היתרון, ומנגד לא מחמירים עם עבירות מסכנות פציעה ועבירות לא ספורטיביות. אפשר להמשיך להתעסק כל הזמן בטעויות שיפוט, אבל אלו דברים שלא צריך להיות עין הנץ בשביל לקלוט, אלא פשוט עניין של סדר עדיפויות והוראות ברורות מגבוה. גם כשיסדרו את זה וישפטו כמו ששופטים בפרמייר ליג אז יהיו פה שופטים גרועים וטעויות שיפוט, לפחות יהיה משחק שוטף וזורם, ושחקנים יצטרכו לשפר את הכושר שלהם וההבנה הטקטית.
לגבי המהלך האחרון, ראיתי כבר אתמול, הייתה תפיסה בחולצה, אבל דוידזאדה המשיך בתנועה רגילה והצליח לבעוט, לא נראה שזה הפריע לו. אם היה נופל סביר להניח שהייתה שריקה.
דווידזאדה טיפש וזה לא חדש, אבל משיח לא היה שורק פה, לא משנה מה. בנוגע לסטטיסטיקה שציטטת אותי בהודעה אחרת, אין לי מאיפה להביא על שנתיים אחורה כרגע, כנראה אם אחפור אמצא, אבל העונה- הפסד, ניצחון, 2 תוצאות תיקו. עכשיו תיקח את הסטטיסטיקה, ששופט ששפט אותנו ב-4 משחקים, "אחראי" על 3 אי ניצחונות שלנו, קבוצה שלא ניצחה 6 משחקים העונה עד כה, סטטיסטיקה, עובדות, רק אומר.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12814096_1347232165302251_3211524802773991876_n.Xxx?oh=9c59a7dbc8aa62d041303487b858aa02&oe=5797A046
שחקן עם מיליגרם שכל, זה לא חדש, שחקן שלדעתי הגיע לתקרת היכולת שלו, והיא לא משהו, חייבים מגן שמאלי זר איכותי, זה ישדרג אותנו בצורה שלא תיאמן. טוני נראה לא טוב לא מעט רגעים, אבל זה לא רק באשמתו, הוא מרגיש שאין לו עם מי לשחק באגף.