זנטי שחקן סבבה. בעיקר מנצח את המשחק החלש של נמני. אבל הבעיה היא שכל כדור שהוא מקבל הוא דוהר קדימה בלי לראות אם יש מישהו שמצטרף אליו או לא. הוא אמנם הגיע להזדמנויות וחילץ פנדלים, אבל גם איבד לא מעט. ישפר את ראיית המשחק שלו והוא בכיוון הנכון. לגבי שי בן דוד, עושה את מה שהוא צריך. אבל עדין לא המגן השמאלי שאני רוצה לראות.
לפחות אפשר לקרוא לזה אוהדים. נעים מאוד, אוהדים. קצת חריג- אבל יש כזה דבר בארץ. Sent from my iPhone using Tapatalk
עד שיש כאן קהל אחד נורמלי אתה קורא לו מטומטם... נו טוב... ואחר כך תרצה לנו על חוסר בתרבות ספורט בארץ. Sent from my iPhone using Tapatalk
בסיכומו של ערב זה אני רוצה לדבר על שני אנשים: -חיים סילבס. הייתי בן אלה ש"הגנו" עליו העונה, אמרתי שעם הסגל שיש לו הוא עושה עבודה סבירה(לא שזה כזה רחוק מהמציאות,זה הרי לא שרעננה במאבקי ירידה) אבל עם איך שהקבוצה נראית הערב אני מתחיל להבין למה אשר אלון שוקל להיפרד ממנו. רעננה נראית קבוצה לא מאומנת,לא חכמה, עם מנטליות ברצפה. נראה שסילבס מיצה את עצמו בקבוצה הזאת. -תומר קשטן. אם בכל זאת יש משהו שמשמח אותי בעליה של חיפה זה שהאפס הזה יקבל בקרוב בעיטה מאיזי. ולחשוב שכל הטיפשים עשו ממנו מוריניו בגלל שניים וחצי נצחונות רצופים. שיהיה לו בהצלחה עם יבנה בליגה א' חחחחחחחחחחח
עד עכשיו חשבתי שלחיפה מגיע להיות בפליאוף התחתון בגלל הבזיון העונה. אבל להפסיד לכפ"ס בבית? אולי מגיע לק"ש להיות שם יותר.
כ״ס פתאום מנצחת... הכל עובד נגד הפועל ת״א. אבל עם מאמן שלא מבין שהוא במצב שהוא צריך לנצח והתיקואים האלה לא נותנים לו כלום- איך אפשר לשרוד? Sent from my iPhone using Tapatalk
שחר מרוצה וזה אומר שכולנו מפסידים. אין הרבה לשמוח הערב. רק חסר שאנחנו עוד נגנוב את המקום הרביעי ואיכשהו נשחק באירופה.
הם נאמנים, בסדר, לא על זה התלונות, אבל הם מטומטמים. קהל של קבוצה כמו חיפה חייב להיות תובעני ובכן העולם קהלים מסוגו הם תובעניים. החגיגות האלה פתטיות לחלוטין, זה מתאים לרעננה. גם השיר בו הם חגגו מאוד מסמל את ארגון האוהדים שלהם, והקהל בכלל מהתרשמות שלי.