מחזור 26 בליגת העל: ב"ש ומכבי ממשיכות לנצח; מכבי חיפה בפל' העליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏10/3/17.

1. Raulito Madridista

מה זה משנה אם הכתב יזם את הציטוט של יצחקי. מישהו הצמיד לו אקדח לרכה? היה יכול לעבור נושא ולהיות ג'נטלמן. אבל יצחקי לא כזה.

במדיה הישראלית כבר מתחילים עם סיכום העונה הסדירה. סקר בספורט1, כתבה ב-'וואלה ספורט' ואני מניח שגם באתרים נוספים.
    הנה ה-11 של וואלה:

https://img.playbuzz.com/image/upload/c_crop,h_744,w_994,x_0,y_2/f_auto,fl_lossy,q_auto/c_limit,w_640/v1489439478/tqqhlfjqb4ofdnquyyqu.Xxx

הנבחרת שלי:
    הרוש| אלו, ויטור, פאס, אורן ביטון| ורד, ראדי, קאניוק, וואקמה| קיארטנסון ואיתי שכטר
    ספסל: דני עמוס, רואדה, אלברמן, רומאן, טב"ח, בן-שהר.

התלבטות לגבי עמדת השוער, בסוף הלכתי עם הרוש בבחירה דיי סובייקטיבית. בלעדיו המצב היה יותר גרוע, הוא בכושר מצוין לאחרונה אבל ברור שלא כל העונה הוא היה ככה. דני עמוס התברר כרכש מוצלח של מכבי פ"ת ולכן הוא על הספסל. לדעתי עידן ורד היה יציב לאורך כל העונה בבית"ר. שכטר נותן בראש מאז 2017 ואני אוהב את סגנון המשחק והטירוף שלו. את טב"ח שמתי על הספסל כי הוא הפסיק לשחק אחרי חודשיים וחצי. מבחינתי לא לשים את אלו ב-11 ולבחור בדסה זה קצת עוול.

2. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

בעל בית אדיר. בונה קבוצה טובה ומפרק אותה במאי, מחפש דילים בדקה ה-90 של חלון ההעברות ומשאיר סגל בלי שחקני ספסל, ממנה ליצנים לעמוד על הקווים ואז מחליף אותם, משמיד את מחלקת הנוער (אני לא מגזים, הוא משמיד אותה), אפס שיווק, אפס הנהלה, אפס ראיה לטווח ארוך.

הלוואי על כולם.

3. alexshw Member

בדיוק כמו שחר חוץ מהנוער.

4. yakar Member

חחח יש משהו בזה.
    אבל מקצועית נטו הביצועים שלו לא רעים בכלל ליד התקציב.
    ביחס לתקציב המיקומים שלכם בטבלה מצויינים.
    אין הרבה בעלים שטובים ממנו.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מבין את הטענות שלך לשחר, אבל תחסוך תגובות כאלה אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות.

איינבינדר בנבחרת העונה? בדיחה.

סיונרה אוהב/ת את זה.
  6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהיה קשה מאוד לבחור שחקן עונה השנה.
    אף שחקן לא התעלה ממש לאורך זמן, אולי בפלייאוף נראה הכרעה בין וואקמה לקיארטנסון וזה תלוי כמובן מי תהיה האלופה וביכולת שלהם בעשרת המחזורים האחרונים.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כרגע קיארטנסון מבחינתי שחקן העונה. וואקמה לא ראוי כאשר סיבוב שלם הוא נראה כזה חלש (לנבחרת העונה כן.. כי בכל זאת, וואקמה). קיארטנסון פתח מהוסס, אבל בהמשך נכנס לקצב וסיים מלך השערים, שחקן נהדר. ראוי לשחקן העונה הסדירה.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  8. yedidel Member

קיארטנסון לא היה חלש סיבוב שלם?

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא חושב כמו שוואקמה היה חלש בסיבוב השני. קיארטנסון כבר בסיבוב הראשון התחיל לכבוש והיה לא רע. בכל מקרה אין פה שום שחקן ששמר על יכולת גבוהה 2 סיבובים.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נדמה לי ששכחתם מישהו.

http://images.wcdn.co.il/2235575-18.Xxx?crop=w635

בקלילות בנבחרת העונה, מועמד גם לשחקן הסיבוב.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. hbs7 Member

אני בוחר בשכטר לשחקן העונה עד עכשיו.
    התלות של בית"ר בו גבוהה מאוד כאשר העזרה שהוא מקבל היא פחותה מהמקבילים אליו בבש או במכבי, ועדיין הוא הצליח לסחוב את הירושלמים לעונה טובה יחסית כאשר הוא בולט לטובה באופן ניכר.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קח אותו ותן לנו את אלונה רק לעונה אחת ותבין כמה אתה טועה.
    ה"סקאוטינג" שלו הביא לנו טאלנטים כמו בריהון, פרדה, אביסידריס ולידור כהן, שחקנים שלא פותחים אצלכם בנוער.
    התקציב נמוך כי טביב קובע שהוא יהיה נמוך, אין אצלנו שום השקעת בעלים במועדון אולי השקעת מועדון בכיס של הבעלים.

ויחי ההבדל הקטן, אנחנו במרץ ואצלכם הוחתמו(או בדרך) 2 שחקני נבחרת.
    אצלנו אין מושג מי ישאר ומי יעזוב ואחרי 3 קיצים שטביב פירק את הקבוצה אוהדים כבר צוחקים מי יעזוב ואת מי הוא ימכור הפעם.

וכמובן כל המסביב שאבו ג'ורג' ציין כמו הנוער האין-הנהלה והחוסר בשיווק.

האיש מחלה.

amn אוהב/ת את זה.
  13. Butragueño מנהלים

אם אתם מדברים על שחקן העונה הסדירה, לפני הפליאוף, אז היות ואין באמת שחקן שהתעלה על כולם, הייתי הולך על שחקן שעשה את ההבדל בקבוצה שלו, בין קבוצה סתמית לבין איפה שהיא היום.

שחקן העונה כמובן יכול להיות נאקוומה, בוזגלו, מליקסון, ראיקוביץ' או קיארתנסון. כל אחד מהם נתן מקבץ משחקים מטורפים, אבל לא שמר על היכולת לכל אורך העונה הסדירה. דווקא שחקנים כמו דור אלו, קניוק, פאס או אורן ביטון שמרו על יציבות נהדרת והציגו יכולת נהדרת ברוב העונה. אבל כמובן שזה לא סקסי ולא מעניין לבחור אחד מהם. בפליאוף טב"ח פתאום יכול לתת 2-3 שערים משמעותיים (שערי ניצחון קריטיים למשל נגד ב"ש או חיפה) והתואר כבר יילך אליו.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוני נואקמה כניראה היה הגורם המרכזי לפער שנפתח בתחילת העונה, מצד שני קיארטינסון כניראה היה הגורם המרכזי לסגירת הפער, זאת הסיבה שכולם מתמקדים בהם, כי כשיש שחקנים שתרמו הרבה לקבוצה שלהם במאבק אליפות, אז זה מעמיד באור אחר שחקנים כמו שכטר או קניוק שתרמו הרבה לקבוצות שלהם במאבק לפלייאוף העליון או לכרטיס לאירופה.

15. Civil Anti Madridista

http://images.one.co.il/images/one/450_250/gg1284924.Xxx
    ONE

Don Joan Roman ו-Drama2 אוהבים את זה.