מה זה משנה אם הכתב יזם את הציטוט של יצחקי. מישהו הצמיד לו אקדח לרכה? היה יכול לעבור נושא ולהיות ג'נטלמן. אבל יצחקי לא כזה. במדיה הישראלית כבר מתחילים עם סיכום העונה הסדירה. סקר בספורט1, כתבה ב-'וואלה ספורט' ואני מניח שגם באתרים נוספים. הנה ה-11 של וואלה: https://img.playbuzz.com/image/upload/c_crop,h_744,w_994,x_0,y_2/f_auto,fl_lossy,q_auto/c_limit,w_640/v1489439478/tqqhlfjqb4ofdnquyyqu.Xxx הנבחרת שלי: הרוש| אלו, ויטור, פאס, אורן ביטון| ורד, ראדי, קאניוק, וואקמה| קיארטנסון ואיתי שכטר ספסל: דני עמוס, רואדה, אלברמן, רומאן, טב"ח, בן-שהר. התלבטות לגבי עמדת השוער, בסוף הלכתי עם הרוש בבחירה דיי סובייקטיבית. בלעדיו המצב היה יותר גרוע, הוא בכושר מצוין לאחרונה אבל ברור שלא כל העונה הוא היה ככה. דני עמוס התברר כרכש מוצלח של מכבי פ"ת ולכן הוא על הספסל. לדעתי עידן ורד היה יציב לאורך כל העונה בבית"ר. שכטר נותן בראש מאז 2017 ואני אוהב את סגנון המשחק והטירוף שלו. את טב"ח שמתי על הספסל כי הוא הפסיק לשחק אחרי חודשיים וחצי. מבחינתי לא לשים את אלו ב-11 ולבחור בדסה זה קצת עוול.
בעל בית אדיר. בונה קבוצה טובה ומפרק אותה במאי, מחפש דילים בדקה ה-90 של חלון ההעברות ומשאיר סגל בלי שחקני ספסל, ממנה ליצנים לעמוד על הקווים ואז מחליף אותם, משמיד את מחלקת הנוער (אני לא מגזים, הוא משמיד אותה), אפס שיווק, אפס הנהלה, אפס ראיה לטווח ארוך. הלוואי על כולם.
חחח יש משהו בזה. אבל מקצועית נטו הביצועים שלו לא רעים בכלל ליד התקציב. ביחס לתקציב המיקומים שלכם בטבלה מצויינים. אין הרבה בעלים שטובים ממנו.
אני מבין את הטענות שלך לשחר, אבל תחסוך תגובות כאלה אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות. איינבינדר בנבחרת העונה? בדיחה.
יהיה קשה מאוד לבחור שחקן עונה השנה. אף שחקן לא התעלה ממש לאורך זמן, אולי בפלייאוף נראה הכרעה בין וואקמה לקיארטנסון וזה תלוי כמובן מי תהיה האלופה וביכולת שלהם בעשרת המחזורים האחרונים.
כרגע קיארטנסון מבחינתי שחקן העונה. וואקמה לא ראוי כאשר סיבוב שלם הוא נראה כזה חלש (לנבחרת העונה כן.. כי בכל זאת, וואקמה). קיארטנסון פתח מהוסס, אבל בהמשך נכנס לקצב וסיים מלך השערים, שחקן נהדר. ראוי לשחקן העונה הסדירה.
לא חושב כמו שוואקמה היה חלש בסיבוב השני. קיארטנסון כבר בסיבוב הראשון התחיל לכבוש והיה לא רע. בכל מקרה אין פה שום שחקן ששמר על יכולת גבוהה 2 סיבובים. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
נדמה לי ששכחתם מישהו. http://images.wcdn.co.il/2235575-18.Xxx?crop=w635 בקלילות בנבחרת העונה, מועמד גם לשחקן הסיבוב.
אני בוחר בשכטר לשחקן העונה עד עכשיו. התלות של בית"ר בו גבוהה מאוד כאשר העזרה שהוא מקבל היא פחותה מהמקבילים אליו בבש או במכבי, ועדיין הוא הצליח לסחוב את הירושלמים לעונה טובה יחסית כאשר הוא בולט לטובה באופן ניכר.
קח אותו ותן לנו את אלונה רק לעונה אחת ותבין כמה אתה טועה. ה"סקאוטינג" שלו הביא לנו טאלנטים כמו בריהון, פרדה, אביסידריס ולידור כהן, שחקנים שלא פותחים אצלכם בנוער. התקציב נמוך כי טביב קובע שהוא יהיה נמוך, אין אצלנו שום השקעת בעלים במועדון אולי השקעת מועדון בכיס של הבעלים. ויחי ההבדל הקטן, אנחנו במרץ ואצלכם הוחתמו(או בדרך) 2 שחקני נבחרת. אצלנו אין מושג מי ישאר ומי יעזוב ואחרי 3 קיצים שטביב פירק את הקבוצה אוהדים כבר צוחקים מי יעזוב ואת מי הוא ימכור הפעם. וכמובן כל המסביב שאבו ג'ורג' ציין כמו הנוער האין-הנהלה והחוסר בשיווק. האיש מחלה.
אם אתם מדברים על שחקן העונה הסדירה, לפני הפליאוף, אז היות ואין באמת שחקן שהתעלה על כולם, הייתי הולך על שחקן שעשה את ההבדל בקבוצה שלו, בין קבוצה סתמית לבין איפה שהיא היום. שחקן העונה כמובן יכול להיות נאקוומה, בוזגלו, מליקסון, ראיקוביץ' או קיארתנסון. כל אחד מהם נתן מקבץ משחקים מטורפים, אבל לא שמר על היכולת לכל אורך העונה הסדירה. דווקא שחקנים כמו דור אלו, קניוק, פאס או אורן ביטון שמרו על יציבות נהדרת והציגו יכולת נהדרת ברוב העונה. אבל כמובן שזה לא סקסי ולא מעניין לבחור אחד מהם. בפליאוף טב"ח פתאום יכול לתת 2-3 שערים משמעותיים (שערי ניצחון קריטיים למשל נגד ב"ש או חיפה) והתואר כבר יילך אליו.
טוני נואקמה כניראה היה הגורם המרכזי לפער שנפתח בתחילת העונה, מצד שני קיארטינסון כניראה היה הגורם המרכזי לסגירת הפער, זאת הסיבה שכולם מתמקדים בהם, כי כשיש שחקנים שתרמו הרבה לקבוצה שלהם במאבק אליפות, אז זה מעמיד באור אחר שחקנים כמו שכטר או קניוק שתרמו הרבה לקבוצות שלהם במאבק לפלייאוף העליון או לכרטיס לאירופה.