מחזור 26 בליגת העל: ב"ש ומכבי ממשיכות לנצח; מכבי חיפה בפל' העליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏10/3/17.

1. Don Joan Roman Member

1. מה שעושה לך טוב גבר, אני לא חושב שהגישה שלנו מולכם היא לא טובה.

2. אין בעיה שתשמח לקבל אותנו כי אנחנו יוזמים, אין קשר בין זה לבין התגובות השחצניות והמיותרות שלך.

Sent from my m3 note using Tapatalk

Doritoz ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

ב"ש היתה טובה יותר אבל אי אפשר להגיד שבית"ר לא היתה קרובה בעצמה להבקיע את ה2-2. זאת לא היתה גניבה גדולה אם זה היה נגמר בתיקו.

לא היו בזבוזי זמן מוגזמים של ב"ש, סביר לחלוטין.
    כמו שנאמר, מדברים על זה אחרי משחקים של מכבי ת"א בעיקר כי יש פה איזה אוהד שאמר שבמכבי ת"א אף פעם לא יבזבזו זמן (אוי כמה שזה רחוק מהמציאות).

rivaldo אוהב/ת את זה.
  3. HapoelRG Member

פעם באמת שחקנים של קבוצות גדולות היו מתביישים לבזבז את הזמן , אבל היום לאף אחד אין בושה , כי נהיינו ליגת "המטרה מקדשת את האמצעים" ומי שמבזבז זמן הפרשן אומר עליו שהוא שחקן מנוסה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי קליימן ביזבז זמן? אתה רציני עם הטענות האלה או שאתה מנסה בכוח לעשות מעצמך צחוק.

לדעתי היה משחק מאוזן גם מבחינת המצבים אבל זה כבר לא משנה.
    ושאתה מדבר על איבודי כדור תסתכל שוב על הגול הראשון שלכם, ושוב זה לא משנה כבר וגם זה איבודי כדור זה חלק מהמשחק אם לא ידעת.

המגמה היא שאצלכם יש בעלת בית שמשקיעה כל שנה כסף ומנסה להשתפר ואצלנו יש בעל בית שכל שנה מוכר את השחקנים הטובים ולוקח את הכסף לכיס. מה אתה מצפה שיקרה אם הפערים גדלים כל שנה? יש גבול למכסת הגולים מהאוויר של קלטינס או השלושערים של רוקאביציה.
    אם משחקים נגדכם הגנתי אתה המום ומדבר על שינוי סדרי עולם והפועל רעננה ואם משחקים נגדכם התקפי אתה מדבר על בעיה עמוקה בגישה, תהיה החלטי. אני יודע שאתה לא רגיל להיות בעמדה הזאת של מועדון חזק שיותר טוב משאר הקבוצות אבל במקום לזלזל בכל השאר כאילו אתה מינימום קינג ג'ופרי תהנה מהקיים.

לגבי הגישה, אין ספק שבית"ר מגיעה למשחקים נגד ב"ש לא באותה הדריכות של משחק גדול כמו שהיא מגיעה למשחקים נגד הפועל, סכנין, חיפה ומכבי. לא יודע אם זה יכול להשתנות כי זה מצריך גם תכונה בקהל לקראת המשחקים ואת זה עדיין אין ואולי גם לא יהיה במשחקים בין הקבוצות.

שי, amn, Doritoz ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  5. Don Joan Roman Member

אז ההודעות פונה לאותו בחור בלבד.

6. אבי סנדור Member

אז מהיום אנחנו הולכים לראות 6 שופטים בכל המשחקים? מעניין מה יקרה קודם, 70 שופטים שמקיפים את כל המגרש, או עזרים טכנולוגים..

דמיינו 70 דניאל בר נתנים ותקבלו את ההעדפה האישית שלי..

עידן444 אוהב/ת את זה.
  7. Don Joan Roman Member

אפשר לשחק בלי שופט, זה עדיף על 70 בר פחדן

עידן444 אוהב/ת את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעדיף תמיד קבוצה שתשחק פתוח נגדנו, אז גם אם אנחנו מאבדים נקודות אני יוצא בהרגשה אחרת מאשר קבוצות כמו רעננה או מכבי תל אביב שגונבות גול ואז יורדות לבונקר סטייל הפועל יהוד ומנסות לחרב את המשחק בבזבוזי זמן.
    אבל גם בין בונקר למופקר יש אמצע, ואתם מולנו הרבה פעמים לא מוצאים את האמצע הזה. היום בלא מעט מקרים הפקרתם את ההגנה בצורה מופרזת, אם מליקסון וטוני מנצלים את האחד על אחד שלהם זה גם היה בולט יותר בתוצאה הסופית.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כבר הובא כאן ציטוט, כתב שאל אותו שאלה שכוללת את עניין המשפחות, אז הוא ענה, הוא לא הוסיף את זה על דעת עצמו.

amn ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Nigel de Jong תבדוק את בעיטות ה5 של קליימן ב0-0 וב1-0. איך פתאום בפיגור קליימן ממהר יותר מאשר בתיקו

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ללכת לקרן דקה 91 זה אכבר לגיטימי, גם שאתה נגד בית"ר וגם שאתה נגד מכבי תל אביב או נגד רעננה. זה לא שחיימוב התחיל להישכב על הדשא דקה 65 כן?

המשחק היה לחלוטין שקול, בדקות הטובות שלנו ראו טוב מאוד את ההבדלים הגדולים לטובתנו באיכות, אבל שוב לצערי זה לא היה למשך הרבה זמן וה 2-1 הלחיץ את השחקנים. בית"ר הייתה יכולה בכיף לכבוש עוד אחד, אבל גם לנו היו החמצות. בסופו של דבר, למרות שהמשחק היה שקול, הייתה נטייה קטנה לטובתנו, וניצחנו בצדק לדעתי, לא שזה משנה משהו.

שטרנר ימשיך להיות משאבת נקודות, קבוצות באות עם ראש ברצפה וכולי תפילה שזה ימשיך כך.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Butragueño מנהלים

אם כבר העלתם את זה, צנציפר ביציע העיתונות הזכיר לי משהו מעניין. לפני מס' חודשים שוטה הוציא את יצחקי, ואח שלו פשוט ירד למטה לצעוק עליו. אצל הרבה מאוד כדורגלנים המשפחה מעורבת ומציפה את התקשורת. זה קורה לשחקנים בארץ, למאמנים בארץ (גרושתו של גיא לוי) ולשחקנים בחו"ל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב מאוד בין הפועל ב"ש לביתר ירושלים.

היו דקות שהפועל ב"ש הזכירה במשהו את הקצב והעוצמות שהיא הראתה בסיבוב הראשון. הרושם שמתקבל הוא שהשחקנים מבינים שהם נכנסו ליישורת האחרונה של העונה ושהם מוכרחים להעלות שוב את הרמה אם הם רוצים לזכות באליפות.

חבל מבחינת ביתר ירושלים שהיא לא מצליחה לא להפסיד להפועל ב"ש במשחק שכזה. לפעמים זה מרגיש שגם אם אני יאספו 11 חתולי רחוב וילבישו אותם במדים של הפועל ב"ש, ביתר ירושלים כבר תמצא את הדרך להפסיד להם - וזה מפתיע, כי פערי הרמות בין הקבוצות לא כאלה גדולים מכדי להצדיק את רצף ההפסדים הזה.

14. yakar Member

קצת קשה לי להבין את הטענות של אוהדי ביתר לטביב.

נכון שהוא לא גולדאהר , אבל הוא אחלה בעלים. משקיע לא מעט בסקואטינג ומביא שחקנים טובים מאוד.

15. yedidel Member

אם אני בכר, אני מראה לכל השחקנים היום קליפ של הפעולות של זריהן במחצית הראשונה.
    ככה נכנסים למשחק... עלה בטירוף,חטף כדורים, נלחם בגובה. בסוף מקבלים תגמול עם צמד