תמיד כיף שאנשים אוכלים את הכובע. זקיהן במשחק נהדר, עזבו את הגולים, מסירות חדות, יודע לשנות קצב, לוחץ מצויין ומאוד רגוע עם הכדור, שחקן קן עם המון פוטנציאל. בקשר לשיפוט, פשוט מגעיל, קליימן מוציא כדור אחרי שעה, בא כרגיל לעשות פוזות. סה"כ הרבה דקות טובות שלנו, אם לא היינו מקבלים את השער של שכטר זה גם היה נגמר 3 או 4. יש מקרים שבהם שחקנים לא חוזרים מספיק מהר להגנה, או שיותר מדי שחקנים פשוט מאבדים את העמדה שלהם, העניין הזה חייב להפתר, נגד סלטיק ואינטר הרגשתי הרבה יותר רגוע. בנוסף, מה יהיה עם ההחמצות? והתקפות המעבר? וההתעלמות מבן שהר? יכול לסיים בקלות עם צמד בכל משחק רק אם השחקנים סביבו יהיו עם טיפת שכל.
אם היינו מתגוננים כל המשחק גם אז השער היה מגיע והיינו מפסידים ובנוסף היית קורא לנו הפועל רעננה, סורי אבל אני מעדיף להפסיד ככה. המאזן שלנו נגד ב"ש על הפנים בדיוק בתקופת הזמן(2014-17) שהסגל שלהם טוב משלנו משמעותית, אין סיבה להיות מופתע. והיו לנו רצפים רעים דומים נגד התל-אביביות וחיפה בשנים קודמות, מתישהו זה יגמר.
אני מקווה שנראה את שהר פותח נגד מכבי חיפה. לגבי אכילת כובעים, חכו, זריהן עוד עם דרך ארוכה, שימשיך ככה, הוא נראה מצויין. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
גם אני מעדיף קבוצות שמשחקות פתוח ולא באות להרוס, אבל כשזה באופן מוגזם זה הופך את המשחק מולנו לכמעט אבוד.
אגב הדיבורים על יצחקי מלפני כמה עמודים - אם אני יושב על הקבוצה היריבה החלוץ שאני הכי רוצה בליגה זה יצחקי עם הכרס בירה שלו. ותאמינו לי שאני שונא את המכוער הזה.
באופן מוגזם? וואלה המשחק היה יכול להיגמר גם ב2/2 בקלות, אתה מדבר כאילו נתתם פה שביעיה, פרופורציות אבוייה, אני מבין שאחרי טריליארד שנה אתם שוב קבוצת צמרת אבל אתם עדיין הפועל באר שבע, לא באיירן, אין לך תגובות קצת פחות פוזאיסטיות? דרך אגב, מה אתה אומר על בזבוזי הזמן של אלופת המדינה? Sent from my m3 note using Tapatalk
קשה לנו לפתח משחק מסודר, ולעמוד גבוהה כשטאהא משחק.. כי צדק לא באמת מסוגל לחפות עליו. כרגע אנחנו עדיין במרחק יחסית נחמד ממכבי, כשויטור יחזור זה יראה הרבה יותר טוב.
אתה באמת מאמין שזה היה קרוב להיות משחק של תיקו מאשר ל3-1? היו לכם 4 בעיטות מסוכנות לאורך המשחק- במחצית השנייה, הגול וסאבו. ומחצית ראשונה, שכטר ופריירה. וגם רובם נבעו מאיבודי כדור. מהצד שלנו החמצנו כמו חובבנים, וחירבנו כל מתפרצת. בקשר לבזבוזי זמן, הזוי לדבר על זה אחרי מה שעשה קליימן, לפעמים צריך לדעת לשתוק.
העובדה היא שסאבו היה הכי קרוב לכיבוש לאחר שני השערים שלכם, זה שבעטתם גרוע זה לא רלוונטי בדיוק כמו שאני אגיד לך שעד הגול שהוא נטו על דילמוני לא היו לכם כמעט איומים. לגבי קליימן - הוא בזבז זמן אבל הוא מבית”ר, קבוצה פחות טובה מכם, אבל אלופת המדינה באמת צריכה לבזבז זמן בבית שלה? לגבי השתיקה - זה בדיוק מה שאני אומר עליכם, תירגעו עם השחצנות המטופשת הזו ותחזרו להיות אוהדי באר שבע. Sent from my m3 note using Tapatalk
היה לנו היום דקות של טוטאל פוטבול ודקות של פאניקת אלוהים. לא היה באמצע. קונט שחקן שחקן, בדיוק השדרוג שמצפים ממגן זר. שאלונה תתקשר ללוזון לבטל את העסקה ותביא אותו במקום. יש כמה שחקנים מדאיגים, בראשם ביטון שבירידה הדרגתית בשני צידי המגרש. ראדי גם לאט לאט איבד מהאפקטיביות ומהבטחון - היה לו במחצית הראשונה שני מצבים מצוינים על ה16 והוא העדיף למסור. והכי חשוב מליקסון - בשביל אליפות אנחנו חייבים שהוא יחזור... משהו בניתוח שלו כנראה לא הלך טוב כי רואים אצלו מגבלות בתנועה. אגב - זה נספר לו בישול היום?
לדבר על בזבוזי זמן זה באמת מטופש, היה רחוק מלהיות משהו יוצא דופן. מדברים על מכבי כי הם תמיד מתגאים שהם לעולם לא עושים את זה ככה שזה נחמד להעמיד להם מציאות מול הפנים, אבל מסכים שגם זה מיותר. טוני חייב להרים את עצמו. היו לו דקות טובות היום, עם מבצע אחד יוצא מהכלל ועזר גם לא מעט בהגנה אבל הוא עדיין יכול יותר. כנ"ל מליקסון. בן ביטון נורא ואיום כבר לא מעט זמן. ויטור תכף חוזר וזו בשורה נהדרת. הרבה גבות הורמו על עסקאות אוחנה וזריהן, כולל שלי. מוקדם לפאר ולהלל, אבל בהחלט מגיעות להם מילים טובות כשבמאני טיים של השבועות האחרונים הם מביאים מספרים ושותפים בהכרעת משחקים. זריהן נראה כמו אחלה שחקן קו, זה לא שיש לנו הרבה כאלה בליגה ועוד ישראלים בגיל שלו.
איזה שחצנות? חוץ מסיר אלכס שהוא כבר כנראה לא מאמין בעמה, לא נראה לי שהיה אוהד אחר שלנו שדיבר בצורה כזו.
לא נתנו שביעיה אבל מדובר בניצחון שביעי או שמיני רצוף עליכם בליגה, ואם אתה לא מזהה כאן מגמה או בעיה עמוקה בגישה שלכם מולנו אז הבעיה היא אצלך כי רצף כזה לא נוצר סתם, גם אם יש פערים, פעם בשבעה או שמונה משחקים הם לא אמורים להיעלם? אחרי ה2-0 הייתה הרגשה שהמשחק נגמר ואז כבשתם, מליקסון היה צריך לשים את השלישי באחד על אחד עם קליימן ואז היינו רגועים הרבה יותר, כשהתוצאה היא 2-1 אז הכל נזיל ואפשר מטעות אחת בהגנה לספוג ולאבד נקודות ולכן הדאגה בסוף ועדין הייתי שמח לקבל כל שבוע קבוצה שמשחקת מולנו פתוח והתקפי כמו שאתם עושים, אז האיכויות ההתקפיות שלנו באות הרבה יותר לידי ביטוי.
רוצה לחזור אחורה כמה ימים, הגול העצמי של דור פרץ הזוי, זינק כמו לבאנדובסקי אבל עשו טובה ובלי דיבורים מיותרים על 'מכירה' או 'ברור שהוא לטובת מכבי'. נו באמת. מה שכן, יצחקי עם התבטאות מיותרת לתקשורת, בשביל מה להיכנס לזה 'אבא שלי לא יתראיין לתקשורת'. תן כבוד, גם בוזגלו בטח חבר שלך מחוץ למגרש. לגבי היום - בית"ר חוזרת קצת לפרופורציות עם ההפסד שהוא שלישי ברציפות. הפסד לאלופת המדינה במשחק חוץ הוא משהו שנלקח בחשבון בניגוד להפתעה מול מכבי חיפה בטדי, אבל עדיין, הגזימו עם בית"ר, היא לא בורוסיה דורטמונד. עדיין מדובר בקבוצה הרביעית בטיבה בליגה העונה והמיקום שלה משקף. שרון מימר הוא לא השריף הבא בינתיים ובית"ר לא נבנתה להשיג יותר מהמקום הרביעי הזה. מכבי פ"ת לאורך העונה יציבה ממנה. הכדורגל של בית"ר בשלבים מסוימים היה התקפי ושובה עין יותר אבל זהו. שכטר בכושר מעולה אבל הגול שלו לא עזר. מעניין כמה הוא יכול למשוך ככה. בית"ר צריכה לנצח את מכבי פ"ת במשחקים הישירים. ראיתי את הקורה של סאבו. ובצד של באר-שבע, ניצחון חשוב מאוד, תקופה שהכל הולך לה קשה. באר-שבע אולי קיבלה היום 'שחקן חיזוק' במאבק האליפות. ניב זריהן הוכיח המון עם הצמד הזה במאני-טיים.