אממ... לא נראה לי שזה של בית"ר http://www.youtube.com/watch?v=Qx7naOzlQvU ואפרופו העתקות... http://www.youtube.com/watch?v=y5LTMmr2kvI 1:04 http://www.youtube.com/watch?v=5TQWkMjQM2E ... זה כבר ממש אבל...
אלה שמעבירים ביקורת על הקהל של באר-שבע שחגג בסיום, אתם פשוט ליצנים. הקהל של הקבוצות שלכם צריך לקחת דוגמה, שאחרי משחק הקהל נשאר ומודה לשחקנים שלמרות שבוע קשה הם באו ולראשונה העונה נלחמו וגם נראו כמו קבוצת כדורגל טובה. הקהל עודד בסיום גם בשביל אלונה, להפגין את האהבה כלפיה. אז ביטויים אידיוטים כמו "זה שהקהל שלכם חגג בסיום כאילו לקחתם אליפות רק מראה באיזה מצב אתם" הם לא משהו שאפשר להתייחס אליו ברצינות. לגבי המשחק עצמו, משחק שקול כאשר לכל קבוצה היו את הדקות בשליטה שלה וגם באיומים ממשיים לשער היה איזון.
אתה מביא לי שירים של בוקה אחי? זה ברור ששום שיר של קבוצות ישראליות הלחן לא במקור מהארץ. וגם האידלאו שהוא שיר מדהים הינה המקור שלו הוא של קבוצה מרוקאית לפי מה שהבנתי http://www.youtube.com/watch?v=8KnBWCU3JoQ&feature=related ולגבי השיר האחרון ששמתה של בית"ר לעומת ב"ש, אם יש שיר שאני זוכר ששרים אותו באמת שנים, שבתור ילד קטן שרתי אותו בטדי, לפני התקופה של האירגוני האוהדים וכל זה זה השיר ששמתה אני צהוב שחור בנשמה....אני בטוח שזה לא העתקה של בית"ר.
NoamAsulin טוב עזוב אותך שירים, העתקות, זה החלק התפל. תקרא בבקשה תגובה אחת מעליך, ותודה כמובן לזלאטן שהסביר לכם בידיוק למה נשארנו ועודדנו ואתם צריכים באמת לקחת דוגמא.
חוזר קצת אחורנית לדיון פה לדבריו של עומר על זה שלמכבי ת"א לא איכפת ממכבי חיפה אלא רק מהפועל... לכן כנראה הוא טורח להיכנס לפה אחרי כל משחק שלנו העונה ולגמד כל תוצאה שלנו בכל דרך אפשרית, בזמן שאת הפועל, ה"יריבה הגדולה", הוא רק מהלל ומחפש להוציא אותם גדולים בהשוואה אלינו. אם ככה אתה מתנהג כשלא איכפת לך מקבוצה מה קורה כשכן איכפת לך מיריבות?
אתה יודעים מה? אני חוזר בי. אמנם בגדול המשחק היה שקול, עם דגש גדול על הבגדול, אבל מלבד שתי האחד על אחד של באר שבע והגול של אילוז, באר שבע לא עשתה כלום. עכשיו ראיתי את הקציר וספרתי לפחות 4-5 הזדמנויות גדולות של מכבי שהיו צריכות להיגמר בגול, הקורה של מאיוקה ועוד כמה הצלות גדולות של קאלה. והכי חשוב שבאר שבעעשו בית ספר לכדורגל... אני לא יודע מה לעשות, לצחוק או לבכות מהמשפט הזה. יפה שנועם אסולין, אדם ואפילו זלאטן שהוא אוהד באר שבע אומרים שהיה משחק שקול בגדול ולא היה שום 1:4 אבל העיקר שאל ניניו ימשיך לחשוב ככה ולחיות בסרט שלו... שוב, לבריאות.
אלי ניניו יש הבדל בין להודות לשחקנים ובין להשאר דקות אחרי הסיום ולחגוג כאילו אין מחר, לא שיש לי בעיה עם זה הלוואי שזה היה בכל קבוצה אבל זה דבר שבכלל לא רגיל במיוחד לב"ש. "הקהל עודד בסיום גם בשביל אלונה.." זה כבר יותר מובן, אבל אתה לא חשבתה על זה והצגתה את זה שהתחלנו לדבר על הנושא הזה.
תשמע, קדוסי עבר את שטראובר ונפל. קיבל כדור ממליקסון שסבתא שלי הייתה שמה ברשת עם עיניים עצומות ובדש שקיבל כדור על מגש של כסף ולא יודע להוביל כדור כמו שחקן. 1 + 3 = 4. ואתה מדבר על ההצלות של קאלה? זו העבודה שלו והבעיטות שנעצרו הם בסה"כ עוד איום לשער בשביל הסטטיסטיקה. שטראובר לא נגע ולא היגע לכדור בכלל, השחקנים אלה שלא היו חדים. גם בשביל אלונה... למה לא לחגוג כי אין מחר? אנחנו מרוצים מהקבוצה ומהדרך של ויקו, מהלחימה, מהנקודה המקפחת... אז מה?
מחצית ראשונה רעה שלנו, נראה כאילו בכלל לא הגענו למשחק, השחקנים לא התנפלו על שחקני עכו כמו במשחק מול נתניה ובכלל הייתה תחושה קלה כאילו השמן עדיין שם אבל ברגע שהם קלטו שהם פה עם דוד אמסלם ובמשחק חוץ מול קבוצה שאוהבת להפריע הם עלו למחצית השנייה כמו שצריך, הניעו כדור על הארץ, לחצו את היריב ובאנו על שכרנו עם שער קצת מזליקי אבל עדיין שער של עידן טל ומשם הכל כבר היה קל יותר ואם טוטו תמוז היה יותר מרוכז גם היינו משחזרים את התוצאה של מכבי חיפה מול אח"י נצרת, אבל אני מסתפק גם בשלישיה שנייה רצופה ובשבוע הבא מגיעה אלינו אשדוד שנראיתה טוב מאוד היום אבל ב"טדי" עם דוד מלך ישראל על הקווים אין שום סיבה שלא ננצח.
אני לא מאמין שאני עושה את זה ויורד לרמה הזו אבל בכל זאת... 1+ הקורה של מאיוקה+ שלוש החמצות של שבחון+החמצה של אבידור לקראת הסיום+ החמצה של ליאור ז'אן בקרן= 7 שוב, אני לא מאמין שאני עושה את זה ואם זו הדרך שלך לדעת את התוצאה אז זה מאוד עצוב אבל זכל זאת... 4:7 למכבי.
אתם רציניים? זה חלק מהכדורגל, לא סופרים כל בעיטה לשער שכל אחד יכל לפרש אותה בתור גול בטוח והשני יכל לפרש אותה בתור עוד הזדמנות. זה המשחק ואי אפשר לומר אם ואם ואם, בסה"כ התוצאה מאוד משקפת את המשחק .
אתה צודק בהחלט. תוצאה משקפת. ברור שאחרי ההחמצות הגדולות של קדוסי ובדש אנחנו מאוד מבואסים, אבל זה המשחק. שמח מאוד שאתם מרעיפים שבחים על הקהל של באר שבע. עכשיו אתם מבינים שהתקשורת מסלפת דברים, הא?
אני יאמר משהו שאני בטוח במיליון אחוז שהרבה מאוהדי בית"ר לא יסכימו איתי, הקהל של ב"ש מאוד מזכיר את הקהל של בית"ר. שתי קהלים גדולים (כמובן ששל בית"ר הרבה יותר גדול אבל סתם לצורך ההשוואה) עם אורגני אוהדים בינונים מאוד (לא יעזור לא לנו ולא לב"ש אין מה להשוות אותם לשחקן או לאוטראס הפועל , תארו לכם את היציע המזרחי מרים תפאורות בסגנון של מכבי או הפועל, זה היה אירופה לכל דבר, עם הקהל הקולני האדיר של בית"ר עם שילוב של תפאורות וצבע אחיד, מדהים.
מן הסתם שזו לא הדרך אבל אני(אני עדיין לא מאמין שירדתי לרמה הזו) הסתכלתי בדרך כמו שהוא הסתכל והינה, הראתי לא שממש לא היה צריך להיות 1:4 אלא 4:7. בכל מקרה, אני את הדברים שלי אמרתי בהודעות הקודמות שלי ואפילו אנשים אובייקטיבים לגמרי הסכימו איתי. אם אנשים רוצים לחיות בסרט אז מי אני שאפריע להם. יאללה מסתכלים לשבוע הבא, שבוע טוב לכולם. ואני כבר מודיע, אם יהיו פה ויכוחים ילדותיים של איזה קהל יותר טוב, הודעות ימחקו כאן בלי לחשוב פעמיים. תודה ולילה טוב.
עידן, לא קראתי את כל התגובות, עצרתי באמצע כי קראתי תגובה שלך ומשפט שאיך באר שבע חגגה מהתיקו. אז לפני שאני חוזר לשאר התגובות, הבהרה בשבילך שכנראה לא הבנת (למרות שרשמתי לך את זה גם לפני המשחק... אבל שוב, כנראה לא הבנת)... מכבי תל אביב לא עניינה היום אף אחד מאיתנו, הצהובים שרצו על הדשא לא הסיבה לטירוף ולעידוד האדיר שלנו, אנחנו באנו רק בשביל הקבוצה שלנו ואלונה ברקת. תשאל את חבריך האוהדים שנשארו ליד היציע שלנו כעד חצי שעה אחרי סיום המשחק שנשארו וצפו איך קראנו לאלונה ברקת לבוא ושרנו לה ועודדנו אותה. עודדנו הרבה לפני השוויון, והיינו מעודדים גם אם היינו מפסידים. מכבי תל אביב לא עניינה אף אחד, וגם לא התוצאה, רק אלונה ברקת, אז כמו שנאמר הרבה בימים האחרונים- תתקדם.