אחחח, הפועל ת"א עולה ליתרון מנבדל ברור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx כשאני רואה את המשחק הזה אני לא דואג, מכבי חיפה צריכה לדאוג לעצמה ויהיה בסדר. האדומים במשחק באמת קטסטרופה עם עצבים מיותרים. לדעתי הבעיה המנטלית עליה דור כבר דיבר מספר פעמים עדיין קיימת ובגדול.
דני נוימן מצחיק אותי כל פעם מחדש עם החלטות השיפוט המדהימות שלו. הוא אומר 'אני חושב שהיה נבדל', מראים הילוך חוזר בכלל מזווית עליונה מאחורי השער שאי אפשר לראות בשום אופן אם היה נבדל או לא והוא ישר קובע 'נבדל ברור! הפועל עולה ליתרון מנבדל! ברנשטיין ויפת לתשומת לבכם!' ... מיותר לציין שנבדל של דה סילבה כמובן שלא היה וניתן היה לראות את זה בזווית הנורמלית.
דני נוימן הוא אחד הבדיחות הכי גדולות בתולדות שידורי הספורט. ברור שלא היה כאן נבדל. מרעי לא באמת נגע בכדור. כך או כך, הפועל פתח תקווה פראיירים. במיוחד שהם ספגו את השער הזה אחרי שלא ניצלו מתפרצת שבה הם היו חמישה על שלושה.
מצטער, אבל החוק קובע שהכדור הלך לכיוון מרעי והוא בבירור הפריע לשקל. מרעי היה בנבדל ואקטיבי במהלך, דה סילבה לא היה באופסייד. נ.ב יש פה שופט בפורום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ו...נוימן בדיוק אומר מה שאני אומר...מרעי בנבדל, הוא מפריע למהלך כי הוא ניסה לנגוח ולכן השער פסול. עזבו, הנה רגע למחלוקת לזכות האדומים...
אני לא חושב שמרעי הפריע למהלך, אבל בכל מקרה הצדק הולך עם הפועל פ"ת שהגיעה לה נקודה היום באחד השערים היותר חזקים העונה. וואי וואי בהילוכים החוזרים השער עוד יותר יפה...אניימה מסתכל על הכדור ולא מאמין
הצד נעשה. לא להאמין על ההחמצה בשנית הסיום. הפועל פתח תקווה בסוף יוצאים פראיירים מהמשחק הזה. מה שכן, אחרי השער האדיר של צרפתי, אניימה תפס את הכדור ופשוט הסתכל על החיבורים, כאילו לא מאמין שזה נחת ישר שם. אחלה תמונה
הגול של צרפתי ללא ספק יתמודד על שער העונה. מגיע להפועל ת"א, מול קבוצה שלא יודעת לבצע מהלכים בסיסיים בכדורגל הם הלכו אחורה אחרי הגול. כבר רואים עד כמה נאתכו חסר. מנטש הוא סתם גרזן, לחלוטין לא תחליף לנאתכו וגם לא אבוטבול, אותו גרזן בדיוק. העיקר להפועל ת"א משחקים יותר קלים על הנייר.
נבדל לא היה-בטוח. איזה משחק מעולה של הפועל פתח תקווה. התקפה מהירה מאוד, קישור טוב בראשות עובד (לא ייאמן) והגנה מאוד אגרסיבית עם אדו (משוגע קצת, לא?) ומטיאס. לא הגיע להם להפסיד והתוצאה מאודדד משקפת. בדקה 80 בערך, מצב הבעיטות למסגרת היה 6-4 להפועל פ"ת. מתי קבוצה בועטת יותר למסגרת במשחק מול הפועל תל אביב? אבל מהצד השני, בצל השמחה שלי מהפתעה במחזור, אני מאוד עצוב מהתווצאה הזאת כי זה דיי סגר את סיפור האליפות של מכבי חיפה. לא רוצה שהם יקחו אליפות ... ומהצד השלישי והאחרון-איזה גול של צרפתי, ת'אמת? אם כבר מכבי חיפה לוקחת אליפות-עדיף שזה יהיה בגלל פגז כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מאיפה צרפתי הגיע עם הבעיטה הזאת רק הוא יודע, בסוף האדומים עוד צריכים להגיד תודה שלא הפסידו עם הצלה טובה של אניימה. וואו, איזה משחק. הפועל ת"א לא שכנעה ולמעשה נראתה בכל המשחק מאד לחוצה, עצבנית ולא משכנעת. הפועל פ"ת שיחקה טקטי מאד נכון וניצלה לבסוף אחת מההזדמנויות שלה. לצערם של אוהדי האדומים השער שספגו באמת נדיר, אבל בסופו של דבר במחצית השנייה הפועל פ"ת הגיעה ללא פחות הזדמנויות.
החלום נגוז.. לפני שבע שנים הפועל פ"ת השוותה בדקות האחרונות מול הפועל וגרמה לכך שהמאבק על אליפות עונת 03\2002 יישאר רק בין חיפה למכבי. היום פ"ת עושה זאת שוב עם שער מדהים של גיא צרפתי, שער שצריך להיות גול של אליפות - ואכן הוא העניק את האליפות לחיפה על מגש של כסף. התוצאה הסופית כואבת מאוד(ומשקפת כמובן), בטח כשהשיוויון הושג ברגע האחרון, אולם מה שיותר מפריע לי זו הצורה שבה השחקנים שיחקו, פחדנו ולא ברור ממי, לא ניסינו לנצח. ככה לא נוכל לסחוב עד הסוף וגם אם היינו מנצחים אז הבלוף היה מתגלה מאוחר יותר. השחקנים הגיעו היום למגרש כדי להתבטל, אני לא מבין למה להתחיל לשחק רק בפתיחת המחצית השנייה. גם אחרי שער היתרון לא עשינו כלום. שכטר חירב היום כל-כך הרבה התקפות והוא מאוד איכזב אותי. דיברתי על האנוכיות שלו לא מזמן ולקראת סוף המחצית הראשונה הוא היה חייב למסור כדור רוחב ובמקום זאת הוא בעט לשער. המטרות עד לסיום העונה הם גביע בראש ובראשונה והסגנות בעדיפות שנייה. אני לא רוצה להשתמש בכינויים לא יפים כדי לתאר את השחקנים, אז אני אשתמש במילה שאני נוהג לתאר בעזרתה את הפועל - לוזרים. כל פעם שהמשחק קצת מסתבך - לא מצליחים לנצח. אני מאשים רק את השחקנים. גוטמן עשה הכל נכון - זוראב רק הפריע והוא הוציא אותו, הוא שלח את כולם למעלה וסימן לשחקנים מה לעשות - והם לא עשו. ייקח זמן לעכל ולהתאושש, זה מאוד מאוד כואב, אבל נגיע למשחק נגד בני-יהודה בשבת ונתמוך בקבוצה עד לסיום העונה הזאת, שתיזכר לטובה בכל-זאת. כנראה שבשביל לקחת אליפות צריך לשנות סידרי עולם.
אני ממשיך להתווכח אתכם כי ברגע ששחקן שנמצא בנבדל מפריע לשוער הדין מאד פשוט, אין שער. אני זוכר היטב את השער של בית"ר בטדי העונה נגד הפועל חיפה, שחקן בצהוב שחור חוזר מעמדת נבדל אחורה, הוא מסתיר את השוער והכדור נכנס פנימה. אז לא היה נבדל? בדיוק כמו היום גם אז היה נבדל. במשך שנים חשבו שהשער של גילי לנדאו ב-1986 היה נבדל כי שחקן באדום חזר אחורה. היום יודעים שהשחקן אפילו לא היה בנבדל...במשך שנים טענו בחיפה שאותו שחקן היה צריך לגרום לפסילת השער, רק מה, הוא לא השתתף במשחק והיום מרעי כן. הוא בפרוש היה אמור לקבל את הכדור ולא דה סילבה!
לגיא צרפתי היו בעיטות טובות מאז ומתמיד. במכבי נתניה היה לו שער אחד מול הפועל באר שבע (נראה לי) בעונה שירדנו בה ליגה, שם הפציץ מיותר מ-30 מטרים כדור חץ שהלך גבוה וצמוד לקורה. אני שמח מהתיקו, מאחר ולא באמת חשבתי שהפועל תל אביב מסוגלת לקחת אליפות. יש דברים שהם מעבר לרמה המקצועית, כמו רוח (במובן של Spirit). העונה הפועל תל אביב אולי רוצה, אבל התחושה היא שאין אמונה אמיתית מצידם שאפשר. אז למה אני שמח מהתיקו? כי הפועל פתח תקווה חשובה מאוד לכדורגל הישראלי וזה יהיה בזבוז ענקי אם הם ירדו ליגה דווקא כשהם עתידים לעבור למגרש החדש.