היה שם ברדק שלם ברחבה במשך כמה שניות. אני אישית לא שמעתי את השריקה אבל אוהדים שעמדו לידי כן, וחזן כן, ושניהם הסכימו שהשריקה באה הרבה לפני הגול. לא חושב שהם היו מדברים בנחרצות כזאת אם השריקה הייתה נשרקת שנייה לפני הפס לשריקי (נסה להגיד את זה שלוש פעמים מהר).
ניצחנו 2-0 ... לא משנה לי שזה היה מגעיל ולא מוצדק כי היינו חייבים את הנקודות האלה . אשדוד קבוצה עם שחקנים מצוינים אבל השנה לא הולך להם,לפי דעתי השחקנים לא מחוברים אחד לשני ולא מתאימים אחד לשני אם אשדוד נשארת בליגה צריך לשנות את ההרכב, לאשדוד יש את :גוסו גוסו,אוחיון,רביבו,טובול,מקדרייב ועוד...-שחקנים מצוינים אבל שלא מצליחים להראות את היכולת האמיתית שלהם באשדוד . בקשר שריקה של קינן,לא היה פעול ולא היה בטיח למזלנו אסף קינן הוא שופט טמבל שפשוט טעה ולא הודה בזה . אבל למי אכפת? :} משהו חשוב נוסף שאני רוצה להתייחס אליו זה הבנוקר המסריח שעשינו בדקות האחרונות ...מה זה ? זה לא מכבי! מכבי שאני מכיר הייתה נלחמת ולא מסתגרת בהגנה ומחכה שדוד רביבו יבעט ורק בזכות השוער הנפלא שלנו נניצל . בקיצור,בטדי אני מאמין שלא נשיג 3 נק' ואשדוד יכולים לנצח את הפועל וזה יכול להביא למצב של עוד פעם 2-3 נק' מהקו האדום,שום דבר לא סגור .
אני לא מבין על איזו טעות אתם מדברים. קינן שרק על עבירה הרבה לפני שמקרייב מסר לשריקי שהבקיע. אם תשימו לב, ברגע שמקרייב מקבל את הכדור ברחבה, יחיאל עוזב את העמדה שלו ליד שריקי, מתקדם קדימה ומצביע על השופט, אותו דבר שפונגין, כך שמן הסתם שריקי יהיה מול שער חשוף ויבקיע. השער נפסל לא בגלל טעות של שריקי, אלא מכיוון שקינן שרק לעבירה עוד לפני שמקרייב קיבל את הכדור. כנראה העבירה הייתה בהרמה ששחקני אשדוד הרימו, ושחקן אשדוד קפץ עם שחקן מכבי. יותר מזה, גם אם לא הייתה עבירה, השריקה הגיעה הרבה לפני הגול, כך שהטענות של כולם מגוחכות. זה מה שאף אחד לא מבין. כולם באים בטענות מגוחכות אל קינן. אני אומר לכם את זה בתור אחד שראה את האירוע מהמגרש ובעוד אלפי שידורים חוזרים בטלויזיה. המלצה שלי - תראו את ההילוך החוזר(בזמן המשחק, לא את התקציר כי לא מראים את כל המהלך) ואז תדברו בהיגיון. בקשר למשחק עצמו, נהנתי מאוד, בעיקר מהקהל שנתן תצוגה גדולה, למרות שאת רוב המחצית השנייה ביליתי עם לב דופק. אבל אין בסוף על הקונטרה... המשחק שהיינו חייבים לנצח, גם בלי יכולת גדולה ובונקר, הרי אנחנו העונה קבוצת תחתית ולא צריך לצפות ליותר. אנחנו צריכים להיות רעים כמו היום, שהיה משחק של יותר לחימה ונחישות מאשר יכולת. דבר נוסף, דרגוסלאב יבריץ. איזה שוער ענק. אני לא רוצה לחשוב איפה היינו בלעדיו. חייבים להחתים אותו לעוד עונה.
אל תשחקו אותה תמימים , בהתאחדות רוצים להמנע מהקפאת יורדות אז שולחים את השופטים לעזור לתלאביביות לשרוד בדיוק כמו שהיה עם בית"ר ירושלים אז .
שני משחקים שעלו לי לראש שהשופטים הפסידו להפועל את המשחק הם הפועל נגד ק"ש בשני הסיבובים. באותה מידה שהפועל קיבלו מתנות הפועל גם קופחו, ככה שזה מתאזן.
טוענים הרבה פעמים ובצדק על הזרים הגרועים שמגיעים לארץ, אבל כשמסתכלים על טבלת כובשי השערים בליגת העל מבינים כמה אין לנו חלוצים ישראלים טובים. שלושת המבקיעים המובילים הם זרים(יבואה רומולו וקאמאנן). מקומות 4-5 תפוסים ע"י ישראלים ומקומות 6-7 ע"י שני זרים נוספים, יירו בלו ואיבאנוב שהגיע לפני פחות מסיבוב.
להגיד שהשופטים נותנים משחקים בכוונה להפועל ומכבי גובל בטימטום. בתור אחד שראה את כל משחקי מכבי העונה (פרט להפסד נגד חיפה בבלומפילד) אני יכול להגיד בוודאות שהיו לא מעט משחקים שהרגשנו שהשופט הרג אותנו. אז נכון, לא פסלו לנו שערים בדקה 90, אבל השיפוט בליגת העל הוגן ושיוויוני. כולם נדפקים מדי פעם מהשופטים הגרועים, וכולם מרוויחים מדי פעם. רגע. אולי גם איזי שרצקי שילם לשופטים במשחק נגד מכבי חיפה? אם על כל טעות שיפוט חמורה בליגה נטען שמישהו שילם להם, נגיע למסקנה שהשופטים הישראלים הם בין האנשים העשירים במדינה. לאשדוד לא מגיע לרדת. לא שחשבתי אחרת קודם, אבל המשחק הזה חיזק אצלי את התחושה. מגיעים לבלומפילד למשחק תחתית קריטי ומנסים לתקוף מהדקה הראשונה, וגם עושים את זה טוב. חוסר מזל - ואני אומר חוסר מזל כי אני לא מעז להגיד על מקרייב חוסר יכולת - מנע מהם לכבוש פעמיים-שלוש במחצית הראשונה, למרות שליטה של מכבי. שחקני אשדוד חגגו על שטרית, שפונגין פחד לעלות כל המשחק (ותקע את רודי לבד פעם אחר פעם) ורק משחק הקרבה של מישאלוף מנע הרבה יותר מצבים של 1 על 1 עם יבריץ'. במחזור הבא אשדוד פוגשת את הפועל באיצטדיון הי"א, ומבחינתם - הניצחון הוא חובה. עוד מחזור ועוד מחזור עוברים, והחשיבות של כל נקודה גוברת. אשדוד יכולה וצריכה לקחת את המשחק הזה בבית. אצל מכבי, אני פשוט התחרפנתי מחוסר התנועה שהקבוצה הזו עושה בהתקפה. פעם אחת העונה הייתה תנועה טובה מקדימה, נגד בני יהודה, והיום קמנאן, מסודי ושבחון עמדו כמו קונוסים כשהכדור לא היה להם ברגליים. ובזה אני אאשים את ניר לוין. ההגנה עדיין לא יציבה מספיק, וההתקפה לא חדה מספיק, אבל אנחנו חייבים להשאר בליגה. כדורגל מגעיל או לא, לקבוצה הזו לא מגיע לרדת ליגה. מצד שני, גם לאשדוד לא מגיע. ולהפועל לא מגיע. ולא זכור לי שמישהו אמר פעם שלהרצליה מגיע. מכבי פ"ת? למרות הפציעה המצערת של ביזארה, שמחתי לראות שוב את יחיאל בהופעה שנייה בלבד העונה. נקווה שיחזור מהר.
מה זה קשור? אני מסתכל על אנגליה,ספרד או איטליה? אני מסתכל על הליגה שלנו.הישראלית. ושיפוט בזיוני יש פה.
אם ציטוט ההודעה הזו יגביר אפילו בטיפה את הסיכוי שאשכרה יקראו את מה שכתבת ולא ימשיכו להתבכיין, אז עשיתי את שלי. מה פתאום, זה בכלל זינו, זה הכל זינו.