מחזור 25 בליגת העל: מכבי לוקחת 3 נק קריטיות מאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏21/3/08.

1. C.F.C Member

השער הובקע אחרי שהשופט שרק לנבדל, מה שאומר שהשער הזה שווה לשער שהובקע בבעיטות החימום לפני המשחק.

2. slagoo Member

אין חוק שנותן לשופט להתחרט?

3. תומר22 Member

השופט לא יכול להתחרט. ליאני (בהופעה עלובה, והמצב בקאנטים אם זה אמור להיות שופט העתיד של הכדורגל הישראלי) שרק כי הקוון הניף את הדגל לנבדל. רק אחרי המהלך, החליט אדון לנקרי שבעצם לא היה נבדל וקרא לליאני ששינה את ההחלטה למרות שאין לו אפשרות לעשות את זה, כמו שהודיעו מאיגוד השופטים.

תהפוך את השם אילן קרישאי מבחינת צליל ותקבל שי לנקרי (בסגנון ינתי פרזי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ). ובקיצור, מוטי חביב אידיוט.

4. שגיא Guest

חחח זה גדול!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

בכל אופן, אני רוצה קצת להיכנס שוב לעומק העניין הזה של הנבדל או לא. אני בדיוק רציתי לתת את הדוגמא שנתנו פה מעלי לגבי למשל שחקן שנמצא בעמדת נבדל, אבל כל מה שהוא עושה זה לתת לכדור לעבור בין הרגליים ואז הכדור נכנס. במצב כזה אי אפשר להגיד שהשחקן לא השפיע על המהלך, כיוון שהמיקום שלו כן הטעה את השוער, ותרצו או לא - הוא היה מעורב במהלך. מקרה דומה קרה אתמול כאשר הכדור כבר היה בשליטה טריטורית (ובכוונה אני משתמש בביטוי הזה) כביכול של אבידור, שאולי לא נגע בו, אבל בהחלט היה מעורב במהלך המשחק הזה, לכן, ושוב רק על פי דעתי, כן מדובר פה בנבדל, גם מבחינה חוקית. השאלה האם החוק מתייחס אך ורק למקרה שבו השחקן חייב לגעת בכדור ואז הוא רק יכול להחשב בנבדל. זה בעייתי.

5. הרצליה Member

לא יכולתי לראות את כל המשחק אתמול ככה שאני לא יכול לבוא ביותר מדי מסקנות אבל דבר אחד ברור מישהו חייב לשים סוף לשערים האלה שאנחנו סופגים כל פעם מהרמה מ-50 מטר נגיעה קטנה והופ לך תרדוף אחרי היריב, ספגנו שער דומה מביזרה נגד מכבי, השער העצמי של כפיר אדרי בפ"ת,השער של יבואה בדקה ה-90 בכפר סבא ואתמול, וזה רק בחמשת המשחקים האחרונים, מישהו צריך לשים לזה סוף.

על הפועל באמת שאין לי מה לומר יותר, קודם כל כי ראיתי רק חלקים מהמחצית השנייה וזהו אבל באמת שכל מה שאני יכתוב יותר על הקבוצה הזאת לא משנה, בעייני קבוצה כזאת אנחנו חייבים לנצח אתם יודעים מה? להוציא נקודה.
    אבל להפסיד להם? פעמיים!,לקבל מהם חמישה שערים בשני משחקים?
    לא מאשים את הפועל כנראה שזה מה שהם יודעים, מאשים אך ורק את ההגנה האיומה שלנו שנתנה את כל כולה בשבוע שעבר ופתאום שוב אותם שטויות.
    מאז נובמבר לא הפסדנו בחוץ עכשיו הם נזכרו? 1-0 קטן לאשדוד היום ואנחנו מתחת לקו האדום כאשר אשדוד מגיעה לבונבוניירה בעוד שבועיים, יהיה חם זה בטוח, אם יהיה טוב אני כבר לא כל כך בטוח.

מילה טובה לעומר בוקסנבוים עם שער רביעי בחמשת משחקי הליגה האחרונים שלו.

6. slagoo Member

אם היית רואה את כל המשחק, ספק אם היית מחלק מילה טובה לעומר בוקסנבוים שתקע את ההתקפה של הרצליה אתמול. מסירות צפויות, חוסר ברק ובעיטה אחת נוראית מ-20 מטר כשאף שחקן של הפועל לא רץ עליו בדקה ה-85 שהלכה מעל לגדר של בלומפילד.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מסכנים אשדוד, מכלום, זה מה שקורה שמחטיאים כמו טירונים...

8. הגבר באדום Member

אמנם 1-0, אבל לא לפי תסריט המשחק. אשדוד שווים נקודה.

9. Igi Member

השופטים בליגה הזו הם בושה וחרפה. ביזיון, אין מילה אחרת שתתאר את מה שקרה היום בבלומפילד. מכבי ת"א יוצאת עם ניצחון לא מוצדק בלי קשר לשער השוויון של אשדוד שנפסל. שתבינו, יכול להיות שההבדל בין הישארות או ירידה עבור אשדוד(ומכבי ת"א) נקבע היום על ידי אסף קינן. לא יאומן.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אמיל זוכר שאמרת שמה זה שנות ה-70 אף אחד לא ישאיר את התל אביביות ליגה.. אז הנה הדוגמא. השופטים ישאירו את התל אביביות ליגה. גם הפועל קיבלה מתנות העונה, והנה אסף קינן לובש צהוב ומציל את מכבי תל אביב במו ידיו. השופט הכריע פה את התוצאה ואשדוד בגדול הפסידה למרות שהגיעה ליותר מצבים קורצים. אשדוד מעבר לקינן, צריכה לבוא בטענות לעצמם, החמצות שכאלה מול יבריץ' זה בלתי נסבל, יש גבול. שניר לוין ישלח פרחים לאסף קינן.

11. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

ניצחנו, עושה לי טוב, אבל עדיין חבל לי שזה בעזרת השופט. מהדקות שאני ראיתי (שזה בערך מהדקה ה-75'), אין לי ספק בכלל שלאשדוד הגיע שער (מכבי בקושי עשו משהו), והיא גם השיגה אותו. לא מובן לי על מה ולמה קינן פסל את השער הזה.

12. FelaKaT Member

מכבי היא הקבוצה הכי מגעילה בכדורגל שלנו אחרי מכבי נתניה. לא יאומן, היא לא מחזיקה בכדור, לא מניעה אותו, לא מאיימת על השער, עושה בונקר מהסרטים ועדיין יוצאת עם ניצחון. וזה לא הפעם הראשונה שלה. טוב יהיה לכדורגל הישראלי אם הקבוצה הזאת תרד ליגה, מלבד הקהל שלה אין לה מה לתרום.

13. AVISEY Member

איזה באסה חבל אשדוד , איזה טעות חמורה של אסף קינן עוד פעם השופטים האלה קובעים תתוצאה הסופית של המשחק , נמאס כבר :aaaprot:

14. הפועל_23 Member

יש מצב שאסף קינן הוריד את אשדוד ליגה

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני רק מצדיע לחזן שלאחר המשחק לחץ את ידו לקינן, אם כולם היו ספורטאים כמוהו מצבנו היה טוב יותר.
    אשדוד היא קבוצת התחתית שמשחקת את הכדורגל היפה ביותר, אולי יפה מידי. יש משחקים שצריך לקחת מהם את הנקודות גם כשלא הולך, כשצריך לשחק כדורגל אפור יותר, חבל שחלק לא קטן של השחקנים עדיין לא הפנים שהקבוצה שלו נאבקת על ההשארות בליגה, וצריך לפעמים לשחק פחות יפה ויותר יעיל.
    חבל לי מאוד על הקבוצה הזאת.