לא סתם אמרתי פה לפני חודשיים שכפ"ס עשו בשכל שנפטרו מנעים הכושל. כשיש לך בהתקפה את קהינדה וצ'יבוטה אתה לא יכול להיות מועמד בטוח לירידה
האמת שגם גוטליב עם שמירה לקויה, נכון שקהינדה פיזי יותר אבל לא יכול להיות שהוא יסובב אותו בכזאת קלות. הפועל חשופה מאוד בחלק האחורי והחלק הקדמי על אף שליטה בכדור לא מאיים יותר מדי על השער, שוינפלד זה פלט לעניים ואלטמן לא נגע אפילו בכדור. אני מאוד מקווה שהפועל איכשהו תנצח כי עוד עונה עם עכו בליגה תהיה סיוט, הם אשכרה עלו איתנו ולא הצלחנו להפטר מהקבוצה המיותרת הזאת מאז. דרך אגב חמזה בארי פשוט מזעזע עם ההחמצות שלו, לא מצאתי אספקט במשחק שלו שמצדיק את ההייפ סביבו אבל בהחמצות אין ספק שהוא בין הטובים בליגה.
אני חייב לציין שלמרות שהפועל בפיגור היא נראית תחת גוטמן הרבה יותר טוב. סוף סוף אתה רואה שם כדורגל מסודר
מדהים לראות מה קורה עם מישאלוף. מחכים שהבחור יאבד את הכרתו או משהו כזה? הפסקה 1-0 לעכו, אבל קשה לי להאמין שהפועל ת"א לא תכבוש בחצי השני. בסופו של דבר כדור אחד ימצא את הרשת של דני עמוס.
פשוט בושה מה שקורה עם מישאלוף. איך נותנים לדבר כזה לקרות? הוא שאל את דני עמוס "מי אתה?". היה אסור לשופט להמשיך לתת לו לשחק. היה חייב להזעיק במיידי צוות רפואי, שלפי ההרכבים לא קיים כזה של עכו, אז של הפועל תל אביב. כל המשחק אני מסתכל עליו כשהוא נקלט בעין המצלמה ומפחד שהוא יתמוטט פתאום.
אני לא יודע מה התקנון אומר, אבל לדעתי כל קבוצה שרוצה להיות רצינית צריכה שתהיה לה רופא. אני מעריך שרופא אחד במגרש מספיק, אבל דחילכ לעכו אין כסף בשביל רופא?
לדעתי התקנון מחייב רופא אחד, והוא נמצא על הספסל של המארחת. בנתיים מישאלוף עושה מה שהוא רוצה והוא משחק כנגד המלצות הרופא. נו טוב, מישאלוף חושב שמדובר ברופא של היריבה...
הפועל עכו בלי רופא? מבחינתי שלא היו נותנים להם לעלות למשחק והפסד טכני. חלמאות במלוא מובן המילה. עוז פרץ, כמו כל צעירי מכבי פתח תקווה, הוא פשוט ילד מעצבן.