מחזור 25 בליגת העל: הפועל מתרסקת בחיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏16/3/07.

1. The-Gunner Member

מרדיקוביץ', איזה מלך. :aaa8:

משחק לא רע של מכבי (גם לא הכי טוב), הגיעו ויצאו משם עם 3 נקודות. משחק טיפוסי של מכבי ת"א מודל 2007. 20 משחקים ללא הפסד..

וקאלה. יש משחק בלי יציאות מטורפות? פעם הוא נגח, פעם הוא יצא עד לקו של החוץ, ואיבד את הכדור, אבל הצליח לצאת מזה איכשהו.

השוער הטוב ביותר בליגה. :aaa021:

2. burning soil Member

פעם היו אומרים שהאליפות עוברת בבאר שבע, מהעונה זה כנראה תקף לגבי אשדוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    מכבי היא היחידה שמנצחת באשדוד מכל הגדולות, עושה ניצחון חשוב, ניצחון שני ברציפות וכל
    זה לפניי הפגרה. בעוד שבועיים מארחים את מכבי חיפה לעוד משחק קריטי.

אללה מכבי, תודה לקאלה ולמילאן שעשו לי את השבוע.

3. Number 8 Member

משחק טוב מאוד של מכבי ת"א, כבר לא רואים את הבונקרים שהיינו רגילים אליהם. מכבי ת"א משתפרת משבוע לשבוע, אלי כהן תומך הרבה יותר בהתקפה וכולם נותנים הכל על המגרש.
    מי שחשב שאחרי התיקו נגד פ"ת בזכות העשירים דקות האחרונות שלנו אלי כהן לא ישנה מגמה, אכל אותה בגדול. מאז אותו משחק, מכבי משחקת יותר התקפי, מגיעה להמון מצבים ליד השער ושולטת ברוב הזמן במגרש.
    קאלה עם משחק מצוין כמו תמיד, מרדיקוביץ ממשיך להבקיע שבוע שני ברציפות ועושה רושם שהשיחות עם אלי כהן וויקי פרץ עזרו, שירן ייני הצעיר עשה עבודה נהדרת בקישור הדפנסיבי, ויש לזכור שהניצחון בלי אבי נמני.
    כרגע אנחנו מקום שני עד מחר ועכשיו צריך שמכבי פ"ת תעשה את העבודה.

ממש לא, מכבי ת"א משחקת הרבה יותר טוב ממה ששיחקה בשאר העונה.
    שני ברציפות.

4. Spanish Weapon Member

אני חייב להתוודות שלפני המשחק של מכבי , הייתי בטוח כמעט ב-100 אחוז שהיום אשדוד קוטעת את הרצף המצויין של מכבי ללא הפסדים ומנצחת אותה היום.

אם מכבי מגיעה למשחק חוץ קשה באשדוד ומנצחת שם , לא משנה באיזה כדורגל היא שיחקה, היא היום הפייבוריטית שלי לזכייה באליפות.

בית"ר כבר לחוצה וגמורה בגלל גאיידמק וההצהרות שלו לגבי העונה הבאה כבר מעכשיו ,
    הפועל ת"א לא נראית לי קבוצה שמסוגלת עם הקאדר שלה ומאמן כמו ניר לוין לזכות באליפות.

5. Igi Member

אל תשכח שמכבי ת"א היא היחידה ששיחקה נגד אשדוד ללא חזן... לא שזה באמת משנה משהו. מגיע כל הכבוד לשחקנים של מכבי שממשיכים לנצח בעיקר בזכות האופי וההקרבה שהם מראים על המגרש.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

וואו.. איך הרצליה מסבכת את בני יהודה עכשיו.
    נו, לפחות התחתית בוערת.

8. Number 8 Member

מכבי הרצליה מתפוצצת על בני יהודה ומנצחת 1:4.
    דייהו דיויס ובוקנסנבאום העלו את הרצליה ליתרון של שני שערים, בדקה ה-73 אסולין צימק אבל עוד אחד של בוקסנבאום שסגר צמד ושער של כפיר אדרי סגרו עניין.

מכבי נתניה חוזרת לנצח 1:2 את הפועל פ"ת לאחר שני משחקים רצופים ללא ניצחון.
    עידן סרור העלה את פ"ת ליתרון בדקה ה-58, דדי בן דיין השווה שש דקות אחר כך והוסיף את שער הניצחון שלוש דקות לסיום.
    מוטי קקון החמיץ פנדל בדקה ה-82 ופ"ת "עושה הכל" כדי לא לנצח ולרדת בכוח ליגה.

במשחק מוקדם, הפועל כפר סבא והכח רמת גן נפרדו בתיקו 0:0.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/3/07
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז בית"ר עומדת בלחץ וכנראה שההפסד באמצע השבוע בגביע הטוטו עשה את שלו. בית"ר מנצחת 1:0 משער של שוונקי(65), לאחר בישול של מיכאל זנדברג. שוונקי עם שער שני ברציפות לאחר שכבש גם בשבוע שעבר מול חיפה. הניצחון הזה מעלה את הקבוצה של מזרחי בחזרה אל המקום הראשון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/3/07
  10. השולס Member

איי איי כמה חבל שביתר שוב ניצחו בחוואה
    קשה לי לראות אותם לא לקוחים אליפות

11. -=Messi=- Member

כן בחוואה, צודק.

בית"ר מחצית שנייה הייתה צריכה גם להכניס עוד 2\3 עם קצת יותר מזל אבל לא הלך, לפ"ת היו הזדמנויות טובות אבל הן לא נוצלו טוב. העיקר 3 נק'.

תרשמו שניים לשוונק, אני עוד טענתי שהוא יהיה גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/07
  12. הרצליה Member

אוי אלוהים, המשחק האחרון שלא הגעתי אליו היה ה4-0 בקריית אליעזר, מאז ראיתי נקודה אחת בשישה משחקים, והיום שוב אני לא מגיע למשחק ושוב אנחנו מבקיעים רביעייה.
    אם נגיע למחזור האחרון במצב שאנחנו חייבים ניצחון בשביל להישאר אני למגרש לא מגיע( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )

לעניינו, זה מה שקורה שפרדי דוד מפסיק עם השטויות ההזויות שלו ועולה סוף סוף עם ההרכב החזק ביותר שלו, דיוויס שחוזר לעשות סדר באמצע ושוב כובש כמו גדול,בוקסנבוים כרגיל במשחק ענק והשחקן הזה הוא פשוט נכס אדיר, טולדו וטרטצקי בחוץ וההגנה יציבה בהרבה.

יותר מזה אין מה לפרט כי ראיתי רק את התקציר אבל עכשיו חיביים להוציא 6 מתוך 6 מהמשחקים הבאים(הפועל פתח תקווה והכח) ואז נוכל לדבר עם הרבה יותר אופטימיות.

13. Number 8 Member

שני גולים מול שער ריק. בשבילך, רשמתי שניים אבל יש לו לעבור עוד הרבה כדי להפוך לשחקן גדול.

14. a.m Member

למרות שני השערים האלה, יש לו עוד הרבה מה להוכיח, בכל זאת קיבל שתי מתנות, אחת מדקל קינן ואחת מזנדברג שבמבצע גדול השאיר אותו מול שער ריק, אבל למרות זאת הוא נראה היום הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים ונראה כי יש מגמת שיפור, אבל עדיין, יש לו הרבה מאוד מה להוכיח.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אחרי כמה שערים של פינטו היו כאן כמה גאונים שאמרו "הנה הגיע אלינו חלוץ גדול".
    נו באמת, תנו לבחור תקופה של קצת יותר מחודשיים, ורק אז נוכל לקבוע אם מדובר בשחקן גדול או עוד ברזילאי שהגיע לכאן רק בגלל היותו ברזילאי. את השערים שהוא הבקיע עד כה גם אני מבקיע אותם. קודם שיראה המשכיות לאורך תקופה, אחר כך תהללו אותו.