מחזור 25 בליגת העל: בית"ר מנצחת 0:1 את הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Mar 3, 2011.

1. Raulito Madridista

נכון, עדיף "סליחה שחזרנו למקום הראשון" אחרי 3:2 צולע במיוחד מול הקבוצה הרעה בליגה, הלא-היא הפועל רמת-גן, ועוד במשחק בית. מילא חיפה הייתה 'מסריחה' במשחקים נגד קבוצות שהן מוקש, נניח מכבי פ"ת, עירוני ק"ש - העניין הוא שחיפה בקושי מנצחת את קבוצות הפלייאוף התחתון.
    מה אכפת לי מה היה לפני 50 שנה - בשנתיים האחרונות הפועל משחקת כדורגל נהדר ומבקיעה הכי הרבה שערים. העונה כבשנו 57 שערים לעומת 44 מצד מכבי חיפה וגם בעונה שעברה היה להפועל יתרון דומה.
    במשחק בקרייה בו הפסדתם לנו 2:0 על-אף ששיחקנו ללא שלושה שחקני הרכב משמעותיים - להלן: איתי שכטר, דגלאס דה-סילבה ואביחי ידין - היינו בנחיתות מספרית אחרי חצי שעה - מה ציפית שנעשה אדון גאון. ולמרות זאת לא הגעתם לשום מקום.
    ביום ראשון שעבר זו בכלל הייתה תצוגת כדורגל, כל גול יותר יפה מהשני. אחרי תצוגה נרפית שכזאת לא הייתי מעז להעביר ביקורת על הצד השני. אפילו הקפטן שלך אמר "הם נתנו לנו בראש".
    אני מעניק לך בזאת את תואר הדני-נוימן של הפורום. מסתבר שמכבי חיפה כבר השיגה תואר העונה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נהיה כנים, אלי גוטמן הישן היה מאמן הגנתי, לפני עונה הוא עשה בתוכו שינוי אמיתי. הדבר שתסכל אותי לפני שנה היה עניין הקיזוז, אבל האדומים גם נתנו משחקים נהדרים. היא רדפה לאורך כל הליגה אחרי הקבוצה שלי, אבל היא עשתה את זה באמת ברב הזמן בסטייל.

חוץ ממכבי ת"א שאר הליגה תבוא לסגור מול שתי הקבוצות שמובילות כרגע את הכדורגל הישראלי. לי אין בעיה שקבוצות לא רוצות לעבור את חצי מול מכבי חיפה. אני כועס הרבה יותר על שחקני הקבוצה שלי שמתקשים לרב לנצח בקלות מאשר שחקני היריבה. דווקא בגלל הקטע הזה אני חושב שהפועל ת"א יותר קרובים לאליפות מאשר מכבי חיפה, אבל כרגע אני אולי מעדיף לשתוק כי מי היה מאמין שהאדומים יפסידו היום בטדי? לא אני...

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יששששששששששששששששששששש

ניצחון על הפועל, רשת נקייה, ברוכיאן יורד לגליצ'ים, עידן טל נראה כמו שחקן כדורגל, יבואה מבקיע!

הלך לי הגרון וזה היה שווה את זה, מחר נחזור למציאות של מקום 11 לא היום.

הנשמה והמלחמה ניצחו לנו את המשחק.

אללה בית"ר!

4. Charlton Member

"אם למכבי לא היה ליצן על הקווים"

לא כי עם נימני הם היו עכשיו מנצחים כל משחק, לא כי איווניר הביא את כל השחקנים שמשחקים עכשיו.
    אתה הליצן פה, אתה וההודעות המאוסות שלך.
    כל הכבוד לבית"ר על משחק ההקרבה היום, בליגה הזאתי הכול פתוח.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבא שישלח הודעה שלא קשורה למשחק, הודעתו תימחק והוא יושעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

שתי הקבוצות היו בינוניות, אבל השחקנים של ביתר ירושלים היו מוכנים ליפול על התחת כדי להיות ראשונים לכל כדור וזה מה שניצח להם את המשחק. הפועל תל אביב הגיעה רדומה ולא הצליחה לייצר מצבי הבקעה כפי שהיא עושה בכל משחק.
    יופי של משחק ויופי של תצוגות עידוד. כן ירבו.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גאה בבית"ר על המשחק היום,לא נפלנו מהפועל ואפילו היינו יותר טובים,הגיע לנו הניצחון.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מאמן בישראל היה מביא את אותם שחקנים שאבי נמני הביא. כל שחקן ושחקן! מהסיבה הפשוטה: זה מה שיש בשוק, הפועל עם קמפיין הצ'מפיונס לא היתה משחררת אף אחד למכבי בשום הון שבעולם, וכנ"ל מכבי חיפה, כי כל השחקנים הטובים שלה גם ככה נמכרו לאירופה.

את עטר איווניר לא היה מביא? יצחקי? סטרול? ניבאלדו? מאדוניאנין? פאביצ'ביץ'? אלברמן? קולאוטי? ועוד כהנה וכהנה אז די לברבר. כל השחקנים האלה לרבות עוד כמה שנמצאים בסגל והיו אמורים לתת מעצמם כמו בוזגלו לדוגמא היו אמורים להיות ברמה הרבה יותר ממה שהם מציגים והם לא, ולסיבה הזאת קוראים מאמן, או חוסר במאמן. לא מנטליות, לא לוזריות לא כלום, מאמן.

מכבי ת"א הביאה את מי שהיה פנוי בישראל ובאירופה. אם היה למכבי ת"א מאמן על הקווים, לא נמני ולא איווניר, מכבי ת"א היום היתה במקום הראשון עם פער על חיפה והפועל, לא גדול, אבל היא היתה במקום הראשון בוודאות. הבעיה של מכבי ת"א היא הרבה יותר במי שעומד על הקווים, מהבחינה הטקטית, מנטאלית מאשר אצל השחקנים, גם אם יש למכבי 2-3 עמדות שהן בעייתיות, כמו המגנים וקשר יצירתי באמצע.

ואגב, לפני שאתה מהלל את איווניר, אדון איווניר, הנכבד, שהתבזה מול הפועל חיפה ועכו (אם לא יותר! כי זה היה בבלומפילד!) רק על ה-5 נקודות האלה מכבי היום היתה במקום שלישי מרחק נקודה מהפועל, ולא אמרתי מילה על הדרבי שבו הפועל היתה בינונית למכבי היתה הזדמנות פז לנצח. אז אל תבלבל לנו את המוח, על זה שנמני אשם, כי זה לא שיש פה חבורה של נגרים שבחיים שלהם לא שיחקו בקבוצה גדולה, בחיים שלהם לא עשו משהו בכדורגל ובחיים שלהם לא עמדו תחת לחץ. די יש גבול לליצנות.

Last edited: Mar 8, 2011
  8. Don Joan Roman Member

לי יש רק דבר אחד לכתוב במצב שבו אני נמצא

תודה לך בית"ר ירושלים!

ושיוסי אבוקסיס ייתן כבוד ויסתום את הפה, זה שבעונה וחצי האחרונות הם כובשים שערים זה טוב ויפה אבל אי אפשר למחוק 80 שנה שהמועדון הזה מתבנקר ומנצח 1:0 עם עזרה של שופט(שהגיעה גם היום אבל מול הקהל הבית"רי בהמוניו זה לא כל כך מספיק).

ועכשיו אני רואה את הגול ואומר

Last edited by a moderator: Mar 8, 2011
  9. Charlton Member

עומר מה אתה עף על עצמך לא הבנתי?
    אתה הרי מתהפך כמו סטייק וישר אוהב לשפוט ולהעמיד אנשים על הגריל- כמו שעשית עם גולדהאר עד לפני שהוא פתח את הכיס, אני לא מנסה להצדיק את מוטי ואין לי שום דבר נגדו או לטובתו.
    אני מייחס לנימני סה"כ 3 בעיות,
    א') שהוא לא הביא שוער במקום שטראובר
    ב') שהוא הביא שתי מגנים פח, ובליגה שלנו יש חשיבות גדולה למגנים בקבוצות גדולות, שקבוצות שבאות לבלומפילד מתבנקרות ודרך הצדדים אפשר לפרוץ אותם.
    ג') הסיבה העיקרית- לא ידע ללכד את אוסף השחקנים המוכשר שלו לקבוצה אחת. זה לא פיפא ולא מנג'ר, יש הרבה אגו במכבי ת"א ואולי הזמן יעשה את שלו ואני טועה, אני בעיקר רואה מחנות במכבי ת"א, לא רואה הרגשה של אחדות ומשפחה. ואין לך מושג עד כמה זה פוגע, אתה מוזמן להסתכל על הפועל שאם לא הייתה מלוכדת וחזקה חברתית לא הייתה מגיעה לאן שהיא מגיעה, ואלי גוטמן בתור מאמן גדול יכול לקחת על זה קרדיט לא קטן.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. שטראובר הוא לא הבעיה של מכבי, ממש לא, עם כל השטויות שהוא עושה. למה הוא היה צריך להיות מוחלף? כי הוא ביזבז זמן כרוני? זה עניין של התנהלות. ברגע שהמאמן שלך לא אומר לך לא לעשות דברים, אז זה מראה את ההשפע השלו עליך, שיאן לו השפעה. הרי ברור לכל שאם איוווניר לא אומר לשטראובר לבזבז זמן ולשחק בצורה מגעילה, או נותן לו הוראה לשחק מהר, הוא עושה את זה.

ב. אין שום חשיבות למגנים בקבוצות בארץ, לא בגדולות ולא בקטנות, אם דני בונדר, עומרי קנדה ודדי בן דיים הם המגנים של הפועל, האלופה, אז גם המגנים של מכבי, קלמי סבן ויואב זיו ודור מלול הם בסדר גמור, המגנים של הפועל הם ברמה של המגנים של מכבי, הם פשוט משחקים יותר זמן עם אותם שחקנים

ג. אין במכבי מחנות, תאין לי שאני יודע מה זה מחנות בקבוצת כדורגל כמו שהיה ב-2003, זה מחנות, לא הדברים שאתה מנסה לייצר. מי קבע שמכבי לא מלוכדת וחזקה חברתית? אתה? אתה נמצא באימונים? אתה יודע מה הם עושים? אין שום קשר לחברות.

ד. הכל קשור לטקטיקה, עמידה על המגרש וביצוע תפקידים, כל הבלה בלה שאתה מנסה להגיד פה לא קשור לכלום. כשקבוצה מצליחה יש חברות וכולם אחלה וכשקבוצה לא מצליחה מדברים על מחנאות, זה שטויות מה שאתה אומר.

ה. אני מעמיד אנשים על הגריל כשצריך. על גולדהר הביקורת היתה במקום כי בתחילה הוא לא רצה להשקיע ועם כל הכבוד, עם הסגל מקום 7 של שנה שעברה, אפילו הפועל חיפה של השנה היתה עוברת את מכבי כיום בטבלה, עם הסגל של שנה שעברה מכבי היום מסיימת במקום 6 בוודאות.

ו. מוטי איווניר לא שה תמים, הבן אדם קיבל את מכבי במינוס 8, כשיש לפניו משחקים קלילים על הנייר, אותם משחקים שגם נמני ניצח. בדרבי הוא סחט נקודה ואז במקומות שנמני נכשל, הוא אפילו נכשל עוד יותר, בבלומפילד. מול הפועל חיפה, קבוצה שלא עברה את החצי כל המשחק, לא ניסתה לעבור, לא כי עמדה באיזשהו בונקר מחפיר, פשוט סתם לא ניסתה, הוא לא הגיע לחצי מצב, ומול עכו ששיחררה חצי קבוצה, הוא החליט לשחק בונקר במצב של 2:0 במקום להביס אותם, ה-5 נקודות האלה (אני לרגע מנתק מהדרבי) זה ה-5 נקודות שמפרידות בין מכבי למאבק על האליפות, וזה מה שעלה לו בעונה, אז שלא יבוא להאשים את אבי נמני, את השחקנים הותיקים, הצעירים, גולדהר, האוהדים, האפסנאי והנהג של האוטובוס, ההחלטות שלו היו אלו שגמרו את העונה, אם זה צעירים ששבוע אחד משחקים 90 דקות, אחרי זה 60 ובמשחק האחרון 0 דקות (דור מיכה, כבר עשה ממנו מראדונה, והופ הבן אדם פתאום לא משחק משחק שלם אחרי שבקודם שיחק חצי משחק ולפניו 90 דקות) זה סתם דוגמא להראות לך שכל ה"מהפיכת" צעירים שלו שווה לתחת, סתם בשביל להגיד "אני עשיתי". מה הוא עשה? כלום ושום דבר. הוא ניצח את אותן עגלות שאבי נמני ניצח...ובחלקן זה היה אפילו יותר מביך מבתקופת אבי נמני כמו לדוגמא מול הפועל רמת גן ב-50 הדקות הראשונות שהתוצא היתה 0:0 כשהם היו יותר מסוכנים מאיתנו או מול אשקלון שאם היתה להם הגנה, גם היתה מדיחה אותנו. הוא כל שבוע משנה הרכבים, ממציא תירוצים, העיקר לעשות מסיבת עיתונאים ולדבר שטויות.

אין למכבי מאמן וזו הסיבה היחידה שמכבי ת"א לא במאבק האליפות ולא במקום הראשון, להאשים את זה במגנים זה פשוט ליצנות. הבעיה של מכבי ת"א ממש לא בהגנה העונה, היא בקישור ובהתקפה שזה הגורם הישיר כביכול לחצי מהשערים שהקבוצה ספגה. אבל אתה יודע איך זה, כשלא מצליחים באים אנשים כמוך שאין להם מושג וממציאים בעיות כמו פחמים..שטראובר הוא הבעיה של מכבי ברור...

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, לא סתם השנה הפועל נראית פחות טוב למרות שהסגל על פניו נראה יותר טוב. דדי בן דיין נהיה חלש פי כמה, עומרי קנדה פותח פעם ב4 חודשים ואף אחד כבר לא מצפה ממנו להבריק אז, ומשחק ההתקפה שלנו ירד ברמה שלו בהמון.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי המגנים אשמים...ברור

לא כי ורמוט נראה כמו הצל של עצמו
    שכטר לא משחק כל העונה
    בן סהר נכנס לעניינים רק בינואר
    לא כי גם להפועל היה את הצ'מפיונס על הראש

רק בגלל המגנים...כן ההגנה פח, 25 שערי ספיגה, מה אני יגיד לך, הגנה זבל לא?

מה התקפה נראית פחות טוב? הפועל כשה 57 שערים כשעכשיו יש לה את כל הנמושות של הליגה להתמודד איתם, היא תגיע לפחות ל-70 שערים ב-5 משחקים.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכטר לא משחק כל העונה? הגיעו טוטו תמוז ובן שהר, בסה"כ צמד החלוצים שלנו יותר טוב.
    גילי ורמוט פחות טוב העונה? אז יש ערן זהבי שנראה אפילו יותר טוב מגילי ורמוט של שנה שעברה, כי האחרון גם בשיא שלו היה מגיע לחצי שעה במשחק, חצי שעה מדהימה אמנם אבל חצי שעה.
    מה קשור הצ'מפיונס? משחק ההתקפה של הפועל פחות מרשים השנה בלי קשר ל6 משחקים האלה.

דדי בן דיין שנה שעברה שיחק כמו קשר שמאלי, עומרי קנדה כשהוא משחק קבוע הוא המגן הימני הכי טוב בארץ, חבל שעם גוטמן זה קורה.. אף פעם. מי מדבר בכלל על ההגנה? דיברתי על משחק ההתקפה של הפועל, לא ההגנה, אין פלא שעם בונדר ההגנתי ודדי בן דיין שהעונה מפחד לעלות יש לנו אחלה משחק הגנה.

14. Charlton Member

וואלה איזה חפירות עומר
    תלמד לקבל דעות אחרות, איפה אתה רואה שהאשמתי רק את שטראובר במצב של הקבוצה? הוא שוער פוזאיסט שלצד משחקים מצויינים הוא מציג משחקים מבישים, לא פלא שכל הקהל לא סובל אותו ורק אתה מגונן עליו.. חרא של שוער חרא אישיות חרא קפטן.

לגבי המחנות- אולי טעיתי שהשתמשתי במילה מחנאות, אבל אין ספק שאין שום איחוד בקבוצה ואני אומר לך את זה, אתה נמצא באימונים?
    הלו, רואים את זה על המגרש.. מכבי ת"א כבר מתחילת השנה לא משחקת כדורגל, הכול מקרי והכול זה הברקות של יכולת אישית.. כל אחד משחק בשביל עצמו והמשחק הקבוצתי ברצפה.. מה ציפית ממוטי איווניר לשנות את זה תוך כמה ימים?
    זה אשמה אך ורק של נימני, שאומנם בנה את הקבוצה מצויין ואני מסכים איתך אבל כל הפן החברתי מקצועי טקטקי לוקה בחסר, אחושרמוטה לוקה בחסר.

לגבי המגנים תעשה לי טובה, כמו ששכם כתב.. הסיבה שהפועל לא טובה כמו שנה שעברה זה בגלל שהמגנים לא מציגים את היכולת של שנה שעברה, קלמי סבן זה מגן ליגה ז' ויואב זיו מלבד המשחק מול אולימפיאקוס(ששם הוא בכלל שיחק קשר) משחק כמו ילדה..

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://media.beitarfc.co.il/he-il/uploads/items/3352.Xxx

הפועל הקבוצה הכי בכיינית וגונבת דעת שהייתה כאן, איך אבוקסיס(זה לא קרחת זה סרטן) ושאר אנשי הפועל אומרים שבית"ר התגוננה עם 10 שחקנים מאחורי הכדור(זהבי אומר 11, למה לא אולי גם אמסלם ורוני לוי היו בתוך הרחבה) כאשר אנחנו הגענו ליותר מצבים מהם, והכדור היה יותר בחצי של הפועל מאשר בחצי של בית"ר, שימשיכו לבכות כי להפסיד בכבוד הם אף פעם לא ידעi.

-----
    ניצחון ענק שלנו אתמול, אף אחד לא לקח אופציה של ניצחון שלנו אתמול וגם ניצחנו וגם היינו עדיפים על הקבוצה שמחשיבה את עצמה להכי גדולה בתולדות המדינה, עצרנו את הפועל על 2-3 מצבים כל המשחק וזה לא בא ברגל בטח עם ההגנה שלנו, השחקנים הביאו אקסטרות של נשמה ומלחמה על המגרש שלא נתנו כל העונה, ואם נעזוב רגע את זה שניצחון יוקרתי על הפועל אז השגנו אתמול 3 נקודות חשובות מאוד במאבק נגד הירידה.

9 משחקים שלנו עם רוני לוי בליגה ובגביע וספגנו 4 שערים(אחד בכדור חופשי, אחד אחרי השמטה אומללה של הרוש ועוד 2 שערי שדה) רוני ייצב לחלוטין את ההגנה שלנו, וזה לא שהוא הפך את גונזאלס ובן-יוסף לבלמים טובים יותר אבל רק העמידה על המגרש שהפכה למסודרת מאוד והעזרה של שחקני הקישור להגנה הפכה אותנו לקבוצה שקשה להבקיע נגדה, הבעיה נשארה בחלק הקדמי שלנו שם אנחנו כמעט לא מבקיעים.

לגבי השחקנים:

הרוש - לא היה לו הרבה עבודה אבל את מה שהיה צריך לקחת הוא לקח, עצר לאלרואי כהן מצב לכיבוש וגם יציאה גדולה ואמיצה מול בן שהר לקראת הסיום.

ראובן - מן הסתם רוב המצבים של הפועל הגיעו דרכו כי ראובן הוא מגן חלש מאוד אבל אתמול עם המון השקעה הסתיר חלק מהמוגבלות שלו, לדעתי המשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע לכאן.

גונזאלס - לג'נד, כל כדור בראש שלו ולקראת הסיום לא נתן לאף כדור לעבור אותו :aaa8:

בן יוסף - המשתפר הכי גדול מאז שרוני לוי הגיע, נראה כאילו רוני עשה לו השתלת שכל כי פעם מצב כמו שבן שהר עקף אותו במחצית הראשונה היה נגמר בפנדל+אדום בטוח, נמצא בכושר מצוין.

ריקן - בקושי עלה להתקפה אבל השקיע המון בהגנה, בפעם היחידה כמעט שעלה קדימה אולי הגיע לנו פנדל(גבולי מאוד לדעתי) ריקן אוהד בית"ר שרוף ואחד כמוהו יודע מה זה בית"ר-הפועל וראו את זה על הדשא בלחימה שלו.

מויאל - מצוין, סגר טוב את האמצע וסוף-סוף נגמל מההרגל הזה לעלות להתקפה כאילו שיש לו מה להציע שם, באמצע המגרש איפה שצריך את הגליצ'ים שלו ואת הסגירות שלו הוא מצוין, אה ובסוף חגג מול האוהדים של הפועל עם החולצה של בית"ר והתגרה בהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

קייג' - בינוני מאוד אתמול, לא הבנתי את התפקוד שלו כקשר התקפי אבל בכל מקרה אין לו מקום בהרכב כששי חדד על הספסל, יש לו כדורגל לדעתי ועדיין מוקדם לחרוץ גורלות בהקשר שלו.

עידן טל - נתן אתמול 200% כי בד"כ אחרי השקעה כזאת הוא גומר את האוויר בדקה 65-70 ואתמול לאורך כל המשחק שרף שטחים וירד לגליצ'ים וגם התגרה שחקני הפועל.

ברוכיאן - בישל את הגול, הכין 2 מצבים על מגש ליבואה את הנגיחה במחצית הראשונה שאניימה עצר ולשי חדד בתוך הרחבה לקראת הסוף, חבל ששיחק בצד ימין ולא באמצע שם הוא בא לידי ביטוי יותר טוב, הכי טוב שלנו אתמול, לא איכזב.

סטיבן כהן - כרגיל רץ כמו משוגע בלי הרבה תכליתיות, החמצה ענקית במחצית הראשונה אבל התרומה ההגנתית שלו ועצם זה שהוא כל הזמן בתנועה הופכות אותו לבאנקר שלי בהרכב.

יבואה - הבקיע את הגול וזה מה שחשוב, זה למה הבאנו אותו ואני מקווה שהפקק נפתח ועכשיו יגיעו הגולים.

שי חדד - הוסיף המון במחצית השניה, שווה הרכב כי הוא מוסיף הרבה תחכום, טכניקה ועוד שחקן שכל הזמן בתנועה ורץ על המגרש.

----
    יום שבת משחק קשה מאוד נגד הפועל ר"ג ומבחן גדול מאוד כי ר"ג במגמת השתפרות בזמן האחרון וכמעט גנבה נקודה נגד חיפה בחוץ, השחקנים יצטרכו להתעלות כדי להשיג שם 3 נקודות כי קשה מאוד לבוא אחרי ניצחון על הפועל בטדי כמעט מלא למשחק בוינטר לעיני 1,500 צופים ואם אנחנו לא מנצחים אותם בחוץ אז הניצחון היום לא שווה הרבה, מצידי לנצח שם 0-1 מגעיל בשלב כזה של העונה ובמצב שלנו בטבלה אנחנו צריכים נקודות והדרך לא מעניינת(ושאבוקסיס יזדיין) ירושלים לא תרד