מחזור 25 בליגת העל: בית"ר מנצחת את מכבי; גם ק"ש וב"ש מועדות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/3/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גדיר סקורר מוכשר אבל קיבל מספיק הזדמנויות במכבי חיפה כדי להוכיח שהוא לא מספיק טוב למכבי חיפה.

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כתבת שבית"ר הייתה קרובה יותר להגדלת היתרון וציינת את המצב הזה בהקשר הזה.

אני באמת לא מבין מה הבעיה במה שאני כותב. מה לא בסדר מבחינתך חוץ מזה שאני חושב דברים אחרים לגמרי ממה שאתה חושב?

3. alexshw Member

גאדיר רק העונה מבקיע כמות שערים משמעותית בשביל שיקראו לו סקורר, בכל מקרה זה משהו שצריך לעמוד במבחן של זמן יותר ארוך.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא צריך להפריז בחוסר הערכה לטב"ח. הוא שחקן ברמה של עזרא בערך, גם פוטנציאל דומה. כליבאת וגאדיר לא שם לטעמי, פחות טובים.

5. Turgi Guest

ברגליים יש. אני לא בטוח שהשכל מחובר כמו שצריך.
    עזרא, עם כמה שהוא אידיוט, מעמיד מספרים שבן חיים לא חולם עליהם.

6. Civil Anti Madridista

עזרא צריך מאמן כדי לממש את הפוטנציאל שלו, מה שאין למכבי חיפה כבר כמה שנים.
    הגזמת. לא פשוט לבטל את טב"ח, וראינו את זה גם בנבחרת. הבעיה אצלו זה החוסר יציבות, והאישיות חרא שלו
    אבל מקצועית יש לו את כל הנתונים להצליח, והוא חייב לצאת לאירופה בקיץ.

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהם הנתונים שיש לו כדי להצליח?

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זהו, שאנחנו לא חושבים דברים. הסטטיסטיקות הלא רלוונטיות שלך לא מעניינות אותנו. בוא נגיד שלא סתם כל מי שהיה סביבי ביציע של בית״ר שמח שאייגיבור נכנס, אם נתייחס רק לחלק הזה. בכללי אבל, אתה נוטה לעוות את המציאות בצורה חריפה, כמו להגיד למשל ש״אין על מה להתלונן במכבי״. אתה אמיתי? אין לכם ניצחון ליגה אחד מול השלישייה שמתחתיכם, אתם מציגים יכולת ירודה ממשחק למשחק, הרכש הוא רכש כושל ביותר ובגדול אין שום דבר חיובי במכבי העונה. אתה כמובן טענה על טענות כאלה ב״אנחנו מקום ראשון, בלה בלה בלה״ אבל אתה מבין שאנשים לא עיוורים? אתה מבין שגם אם תסיימו אלופים אף אחד לא יתרשם? זה לא מנג׳ר, אנשים רואים כדורגל, אנשים רואים כמה אתם זוועה. הפועל באר שבע מקום שלישי, 4 נקודות ממכבי, עם מאזן הרבה יותר טוב משלכם מול החלק העליון של הטבלה. אתה רואה אוהדים שלהם כאן עפים על הקבוצה? אתה רואה אותם מציגים סטטיסטיקות שקריות רק כדי להאדיר את קבוצתם? ו-וואלה, די, נמאס. אנחנו לא מטומטמים, ויש גבול לזלזול באינטליגנציה של אנשים כאן. אתה לא יכול להגיד על מצב מקצה רחבת ה-16 שהוא מצב גדול לגול כי אנשים פאקינג רואים את זה! והבעיה שזה כל העונה ככה!

אין לאף אחד פה שום דבר אישי איתך, אבל אתה היחידי פה שכותב בסובייקטיביות הכי מובהקת שראיתי.

Civil, oranfu ו-Igi אוהבים את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

orimor2212, מה עם חואן פבלו: "והאיש שמבחינתי הכי מגיעות לו מחמאות, תתפלאו - חואן פבלו. כל כך הרבה יותר טוב מברק לוי, כל כך מרגיע אותנו."?

עדין אתה רגוע כשהוא בשער? או שאולי בגלל שהוא הציל כדור או שניים מסוכנים גם הפעם הוא סיפק תצוגה נהדרת?

10. alexshw Member

גם מה בסיס ההשוואה? שוער שני נצחי.
    כן סביר להניח שחואן פבלו טוב יותר.
    אבל הוא בהחלט נקודת תורפה(עדיין אמור להספיק לתואר)

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם עם החסרונות שלו, הסגל של מכבי הוא הטוב בליגה.
    יש להם מלחמה על כל עמדה, יש להם עומק, ובעיקר יש להם מעטפת מקצועית שאין בשום מקום אחר.
    עם תנאי הפתיחה שלהם והתקציב שהם מחזיקים, אי זכיה באליפות (בטח כשהיחידה שמתקרבת אליהם מבחינת תקציב התרסקה בשלב מוקדם של העונה) זה מחדל, לא פחות.

נ.ב
    כולם מדברים על טראבל היסטורי שיכול לקרות אבל ממה הוא מורכב? מזכיה בגביע הטוטו חסר חשיבות ומגביע המדינה שהפגיש את מכבי לאורך כל הדרך עם נמושות. הסיבוב היחידי שהפגיש אותה מול קבוצה באמת איכותית היה במפגש כפול, ושם מכבי לא נענשה על תיקו ב90 דקות במשחק הראשון מול קריית שמונה וניצלה את הביתיות כדי לעבור שלב ולהימנע מהדחה.

באתגר האמיתי של מכבי העונה, באירופה, שם היא פגשה קבוצות ברמה שלה ובאיזור שלה מבחינת תקציב, חומר שחקנים ומעטפת, היא נכשלה למרות הגרלה מאוד נוחה.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

חבר, אני הייתי פה גם כשמכבי של סוזה לא הרשימה אתכם.
    אני לא בא ואומר שאין שום דבר רע במכבי, אני רק אומר שזה לא נורא כמו שטוענים ושבסך הכל, הכל בסדר.

לגבי איגיבור אין לי כוח להתווכח. עניין של עליהום שמקורו בצורך למצוא שעיר לעזאזל.

לגבי המצב של מיכה - אתה מעוות את המציאות וזה היה הרבה יותר קרוב לשער. שזה לא קריטי, אבל אתה אמרת - אנשים רואים את זה!

ודחיל רבאק, אתה לא יכול לומר על קבוצה שיכולה לזכות בטרבל שאין בה שום דבר חיובי, זה מביך.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוזה נתן לאלישע נוקאאוט אחרי נוקאאוט מבחינת טקטית במשחקי העונה בבלומפילד.
    פאקו במשחק מול אלישע בבלומפילד הראה בעיקר קבעון מחשבתי.

אתה אוהב נתונים סטטיסטיים נכון?
    מכבי של סוזה צברה יותר נקודות בשלב הזה של העונה ממכבי של פאקו.
    יותר מכך, מכבי של סוזה סגרה למעשה את סיפור האליפות כבר בסוף הסיבוב השני, וזה עוד כשבעונה שעברה אנחנו צברנו 13 נקודות יותר מהעונה הנוכחית במחזור המקביל.
    במילים אחרות, למרות שהקבוצה במקום השני צברה השנה פחות נקודות מאשר שנה שעברה, לא רק שהפער לא גדל אלא הוא קטן.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי של סוזה טובה מזו של פאקו. אפילו הרבה יותר טובה.
    היה לו גם סגל עדיף במרבית חלקי העונה.

זה לא משנה את זה ששיחקנו בערך כמו היום מפברואר, ופשוט היינו תכליתיים יותר, כשזהבי היה בשיאו.

15. hbs7 Member

לא קראתי את הכל, אבל מאז המכירה של דאבור והפציעה של יצחקי מכבי מזכירה יותר את ק"ש של רב"ש.
    קבוצה אפורה ומשעממת שבעיקר נהנית מההפקר האדיר סביבה מאשר קבוצה שנזכור לעוד שנים (הפועל של גוטמן, חיפה בתחילת שנות האלפיים וכו').

עונה שעברה כולם ידעו, חזרו והתריעו. אלישע לא מספיק טוב.
    לצערי הכתובת הייתה על הקיר. עם מאמן אחר יכולנו לעשות עונה היסטורית.
    בזכות תחת ויריבות אפרוריות הוא עדיין יכול לחזור על המנטרה שלו כל שבוע "אנחנו בעמדה טובה בליגה ובגביע".
    אני מקווה שלפחות השחקנים יתעוררו על עצמם ויעשו לנו קצת מתח.
    אם לומר את האמת גם על זה אני לא ממש בונה. כל העונה הם לוזרים, חסרי אופי מפונקים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.