מחזור 25 בליגת העל: בית"ר מנצחת את מכבי; גם ק"ש וב"ש מועדות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/3/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Turgi Guest

בדש דווקא כן משחק ולאחרונה פאקו פותח עם חלוץ אחד בהרכב.
    תסכים איתי שבן בסט לא ראוי להיות בהרכב?

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עובדתית הם משחקים בכל משחק.
    בדש עוד נותן תפוקה, בן בסט מסריח על הדשא.

3. Civil Anti Madridista

אני מסכים שלאחרונה הם מקבלים יותר הזדמנויות, אבל זה לא העניין פה. זה פשוט נוגד את הטענה המגוחכת מצד אורימור שיש פציעות בעמדות מפתח. פריצה ויצחקי פצועים זה נכון, אבל זה לא אומר שאין לך אלטרנטיבה על הספסל.

לגביי בן בסט אין ספק שהוא נראה רע. אבל כל שחקן שייזרק למערכה אחת לכמה זמן לא בדיוק יביא תוצרת.

4. Turgi Guest

יש משהו במה שאתה אומר. אבל בדש זה לא יצחקי ולא פריצה. כמו שעמאשה זה לא עטר.

אכל עזוב, זה לא העניין בכלל. אני לא העלתי את ענייני הפציעות כי זה לא תירוץ.
    מכבי, כקבוצה, לא נראית כמו שאני מצפה ממנה להיראות באמצע מרץ. ולא אכפת לי מי פצוע או חולה.

5. Civil Anti Madridista

אין ספק. נמתין לתירוץ הבא של אורימור. כנראה משהו באפסנאות לא דופק כמו שצריך.

6. Turgi Guest

אני לא מבין את הצורך להתעסק בו כל הזמן. חדש לך שהוא מגן על הקבוצה לא משנה מה?
    אני גם קצת מבין אותו. הצורך בלהזכיר כמה שמכבי לא טובה כח הזמן ועוד להציג את זה שהליגה חלשה כטיעון פשוט לא ברור לי.
    הכדורגל פה פחות טוב, מהרבה סיבות. לבוא רק למכבי תל אביב בטענות זה לא נכון.
    באר שבע, ביתר, מכבי, הפועל, חיפה. כולן אשמות בזה.

7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

העלו כאן טענה שהיא לדעתי מאוד נכונה, הרכש השנה הוא לוקה בחסר.
    אין מה לעשות, בן בסט הוא פלופ, אייגבור מתנדנד בצורה קיצונית בין סביר לנעלם ומישו זוכר מתי בפעם האחרונה יובל שפונגין היה כשיר לסגל?.
    יכול להיות שהקיץ קצת הלחיץ את מכבי ובמקום לחכות טיפה לרכש יותר טוב מיהרו לסתום את החורים בשחקנים שלא בדיוק מתאימים.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שפונגין במכבי?!(אני רציני).

אין שום דבר שהוא מכוון נגד מכבי בטענות. אני חושב שזה טבעי שאחרי עוד תצוגת נפל של הקבוצה הזו, אחת מיני רבות יחסית לקבוצה שצולעת לאליפות, ידברו עוד על כמה היא כושלת מבחינת רמת כדורגל ורכש.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זו בדיוק הבעיה - תצוגת נפל? באמת?
    מכבי אתמול לא הייתה משהו, אבל יכלה כמה פעמים להשוות את התוצאה. אני לא מבין איך משתמשים בתיאורים כל כך קשים כל כך בקלות.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בוא נשמע מתי יכלתם להשוות את התוצאה. בית״ר הייתה יותר קרובה ל-0-2 מאשר אתם להשוות אם נסתכל על מצבים.

itzik.miro ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  11. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער אורימור, הייתה הזדמנות טובה בדקות הפתיחה שארסו בלם בעיטה של זהבי וחוץמזה אני לא זוכר שום מצב מסוכן.
    אה,,, גם הנגיחה של זהבי שקליימן הדף בקושי, יאללה 2 מצבים וחוץ מזה כלום :)

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ממש לא. לא עשיתם הרבה במחצית השנייה חוץ מהבעיטה של אנטל שחואן פאבלו הדף.
    מיכה הגיע לאחד על אחד מול קליימן במצב אדיר לכיבוש ובעט רע, ב-20 הדקות האחרונות היו למכבי לא מעט מצבים לא רעים בכלל.
    תיקו מאוד היה משקף את מה שקרה במשחק.

באופן כללי, ואני כותב את זה כבר הרבה זמן, למכבי יש בעיית ניצול מצבים גדולה מאוד.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא היה אחד על אחד, זה היה מקצה הרחבה. באמת שיש גבול כמה אתה יכול לבלבל לאנשים עם עיניים ומוח את השכל. מכבי לא הגיעה להזדמנות ממשית אחת, בית״ר עם הבעיטה של אזולאי ובטח זו של אנטל יכלה לסיים עם הפרש יותר גבוה.

קודם כל תגיע למצבים, אחר כך תנצל אותם.

itzik.miro, oranfu, gilad16 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. South Boy Member

זה מצחיק לשמוע את אוהדי מכבי (מסתבר שאורימור לא היחיד) אומרים שהיו יותר טובים והיו צריכים להשוות וראיתי אפילו בקהילות האוהדים שלהם טענות למשיח (מסתבר שאת הפיאסקו של משיח מולנו בעונה שעברה הם שכחו אבל במשחק הטוב שלו מזה שנים הם עוד באים אליו בטענות), אבל מה שעוד יותר מצחיק זה שגורמים במועדון עצמו בראשות שחקן המיליונים זהבי אומרים אותו הדבר, אז או שכולם חוץ ממכבי על כל גורמיה טועים או שביתר הייתה באמת הרבה יותר טובה ממכבי.
    זהבי גם אמר אותו הדבר אחרי ההפסד לנו לקריית שמונה ולהפועל חיפה, בנאדם מביך ומועדון שלם שלא יודע להודות באמת ולהוריד את הכובע כי אתמול הם לא היו קיימים בכלל.

15. Raulito Madridista

מכבי לא הייתה קרובה להשוות, אבל במשקפת שלהם הכל נראה אחרת. דור מיכה עשה פעולה גדולה ברחבה וזהו. שום מהלך קבוצתי. זה היה מצב טוב, אבל לא 100% שער. וזו האלופה הגאה, קבוצה שמגיעה לשתי בעיטות רציניות ב-90 דקות?

מצחיק לראות אוהד מכבי מתלונן על פציעות. אפשר לייחס את זה למשחק אתמול ספציפית כאשר גם טב"ח וגם ורמוט לא שיחקו. אבל במכבי יש תמיד שני שחקנים על כל עמדה. המחליפים לא רעים בכלל. באר-שבע יכולה להתלונן על עומק, ק"ש בוודאי - לא היה לה עם מי לצאת לקרב במשחק נגד מכבי חיפה כשמנגה היה פצוע ואבוחצירא לא יכל לשחק. יש התנהלות כושלת עם כל בחירת ההרכב והמערך. ולא הבנתי למה מכבי עושה רוטציות כל הזמן ומשנה, יש לה את שמינית גמר הצ'מפיונס בשבוע הבא?

אהה, ואל תטנפו בלי סיבה על הדאבל של הפועל. על איכות הכדורגל אין בכלל ויכוח.
    - קבוצה עם תקציב של קצת יותר מ-1/3 של מכבי ת"א היום.
    - בזמן שמכבי החתימה בינואר שחקן-שחקן כמו ורמוט - הפועל מכרה את יבואה ובמרץ נאלצה להיפרד מביבראס.
    - הליגה הייתה טובה יותר גם אם זו הייתה ליגה של 16 - כי לרוץ עם מכבי חיפה זה יותר קשה.
    - מקום ראשון בליגה האירופית, עונה עמוסה בטירוף עם 55 משחקים.
    - הפועל ניצחה בכל מקום אפשרי: שברה את הנאחס 'בקללה', בטדי, בנתניה, בוסרמיל, המנחוס בי"א.
    הפועל הפסידה פעם אחת בלבד בכל העונה(למרות 4 מש' נגד חיפה) ורשמה רצף של 31 משחקים ללא הפסד.
    - הפועל כבשה 87 שערים שהם 2.5 בממוצע למשחק.
    היו לה 8 נצחונות של 4 שערים ומעלה.

לא רואים אתכם בכלל, אולי עם משקפת. הייתה לנו קבוצה פי 100.

אגב, במכבי בעצמם אומרים שיש בעיה - שחקנים לא מחויבים, פה ושם יש ציטוטים נגד פאקו(כן, זה קורה גם בקבוצה 'הסטרילית' בישראל). אבל אורימור לא מוכן להודות. "אנחנו מכבי, מי אתם בכלל"

מצב נושא:
הנושא נעול.