מחזור 25 בלה ליגה: שיפוט שערוריתי ונצחון לסביליה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Mar 2, 2007.

1. xavi6 Member

בוא'נה אני רואה פה תגובות ומתחיל לרחם עליכם. אתם מושפעים מנדב יעקובי! גם היה נבדל של זאמברוטה נכון? גם הגיע אדום לג'ולי נכון? לא לא בעצם הגיע צהוב ראשון לזמברוטה. והקהל של סיביליה? פשוט מדהים! אחרי הגול הם סתמו את הפה שלהם למשך כמה דקות עד שפאלופ עצר את הפנדל על מה אתם מדברים?! אתם אשכרה עיוורים! אם רונלדיניו היה מכניס את הפנדל הארור הזה לא קהל ולא בטיח, הם היו ניכנסים לקונחיות ועושים "אולה" לכל פס של שחקני ברסה כמו ב4-0 לפני שנתיים. עשיתם מדניאל אלבס המגן הכי טוב בליגה אחרי משחק התקפי טוב ומשחק הגנתי כסחן עם המון פרובוקציות והצגות. לא לא הוא לא מלוכלך, הוא סתם מזייף "פציעה" בברך בישביל לעצור התקפה. הוא סתם הולך לרגליים של מסי וג'ולי ברגע שהכדור מגיע אליהם, לא לא זה המגן הטוב בעולם לא שחקן מלוכלך.

2. Dimitar Berbatov Member

כמה שטיות בתגובה אחת. מה אתה רוצה שדניאל אלאבס יהיה, פלסטלינה? מגן חייב להיות אגרסיבי. ורק שתדע לדניאל אלאבס יש 10 בישולים ויש לו עונה מצוינת, גם שנה שעברה הוא היה מצוין. אני אדבר בשם עצמי אבל כל העונה אני אומר שדניאל אלאבס הוא אחד המגנים הטובים בעולם, אם לא הטוב שבהם. נכון שעברה עליו תקופה לא טובה בזמן האחרון, אבל עכשיו הוא חוזר לעצמו וגם בתחילת העונה הוא היה מצוין.
    בקשר לקהל של סביליה, אז הוא שתק בחלק מהמשחק אבל במחצית השנייה הוא עודד ללא הספקה, בכלל הקהל של סביליה הוא קהל אדיר שדוחף את הקבוצה שלו. כמעט כל משחק הראמון סנצ'ז פיחואן מלא עד אפס מקום.

Last edited by a moderator: Mar 5, 2007
  3. Pipe Member

ברוכיאן תשמור על השפה. יש דרכים להתכוח, תן כבוד לאחרים ותקבל כבוד בחזרה.

אני מסכים עם ירדן ברוב הדברים שלו, פרט לשתי נקודות. הקהל של סביליה הוא מבין התומכים והמשפיעים בליגה. גם הצורה הקומפקטית של הפיחואן תורמת לאקוסטיקה הנהדרת ולאווירה המצוינת, וזה קהל שדוחף את הקבוצה בצורה פנטסטית,יוצר מומנטומים, ומביא נקודות(כמה שזה נשמע מוזר). כל קהל, טוב שיהיה, לא יכול לעודד כל המשחק. יש רגעים בהם יותר שקט, יש רגעים בהם האווירה אדירה. אחרי שספגו לרעתם פנדל ואיבדו שחקן, זה טבעי שהמוראל יהיה נמוך ושהקהל יהיה שקט. לאחר כמה דקות הם התאוששו, חזרו לעודד, ואין שום תלונה לגביהם.
    קהל הכי טוב בליגה? אני לא בטוח. אבל מבין הטובים לבטח.

בקשר לדני אלבס, אתמול הוא נתן תצוגה של מגן ברמה עולמית. אבל להגיד שהוא המגן הטוב בעולם, אחרי ששלושה חודשים היה חלש מאוד, בגלל תצוגה אחת טובה אתמול, זה לא לענין. בחצי הראשון של העונה הוא ללא ספק היה אחד מהטובים. מאז תחילת השנה הוא לא פוגע, כמו כל הקבוצה, ואתמול הוא חזר לעצמו. שימשיך לשמור על היציבות ועל כושר כזה לאורך זמן, אז יהיה אפשר לקרוא לו המגן הטוב בעולם.
    נכון שספורטיביות זה לא הצד החזק שלו, אבל זה לא גורע מהיכולות המקצועיות שלו. עושה התקפה בצורה נהדרת, מגן בצורה נהדרת. אולי זה לא מביא לו פופולריות, אבל ההצגות והפרובקציות לא גורעות מהיכולות שלו.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא מבין את ההתפעלות מהקוף. נכון שיש לא בעיטות טובות ועוד כמה תכונות התקפיות, אבל התכונה העיקרית שלו היא נבזיות. יש לו מזל שהוא משחק בליגה שהשופטים בה חובבנים, אחרת אדומים וצהובים על עבירות מלוכלכות ,צלילות ופרובוקציות היו גומרים לו את הקריירה.

5. Barcik Member

מה יהיה? מישהו רוצה לזכות באליפות העונה?
    ריאל מדריד מתחרה עם ברצלונה באימפוטנטיות התקפית, רק נטולת תקוות (שווא?) שהכל ישתנה לטובה בקרוב. סביליה תצטרך לצבור יותר נקודות במידה ואחת הגדולות תתעורר, ומולנסיה אני מתקשה לצפות ליציבות של אלופה. איזו עונה חלשה בצמרת, אבל זה בוודאי מספק עניין.

6. XabiAlonso Member

איפה הווינריות של ריאל מדריד?
    שולטים, תוקפים- ולא מנצחים!!!! שוב לא מנצלים איבוד נק' של בערסה ושוב מאבדים נק' בברנבאו!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    רוביניו במשחק מצוין חייב לפתוח מול באיירן (למרות שאם הלוזריות של ריאל השנה, אני מתקשה להאמין שהיא תעבור...)
    הפסד בשבת בקאמפ נואו והלכה עוד עונה......

7. Engel Del Madrid Member

סינמה פונגול מעלה את רקרא ל1-0 בפנדל בדקה ה10 , החלוץ האפריקאי הוכשל שוב ברחבה בדקה ה15 אך החמיץ את הפנדל, מה שנותן למכיני המזרונים תקווה להמשך..

8. xavi6 Member

שתידע מה ההבדל בין אגריסביות לכסחנות נטו דבר איתי.

מין הסתם הם בצמרת והם מועמדים לאליפות למה שלא יהיה עד אפס מקום!? זה משחק עונה מה ציפית שלא יצעקו כמו מטורפים? הם לא רגילים להיות במעמד כזה אז כשהם הגיעו סוף סוף בטח שישתוללו! אבל להפוך את זה לקהל הכי טוב בספרד, את דני אלבס למגן הכי טוב בעולם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אני מישתדל לא להיות בוטה ולרדת עליך יותר מידי כי אני מעדיף שתראה את התגובה.

דניאל אלבס מגן טוב, אבל מאוד מאוד מאוד התקפי, מאוד! כל התקפה הוא עולה ופאולסן נשאר לחפות עליו. בקבוצות אחרות המגן לא עולה כ"כ הרבה, ואפילו לא חצי ממה שדניאל אלבס עולה. אז אם מיסתכלים על הצד ההתקפי-נכון, מדהים. חצי מהגולים שלו בבעיטות חופשית, אבל אל תישכח איזה מגן התקפי הוא, והדגש אצלו זה התקפה לא הגנה. אז כל מה שאמרת, 11 בישולים וכו' לא מפתיע אותי. תן לגרי נוויל או לסניול לעלות ככה-אני מאמין שהם יהיו הרבה יותר אפקטיבים מיבחינה התקפית. ומי שראה מישחקים שלו, וממש עקב אחריו-מיבחינה הגנתית הוא קטסטרופה. חוץ מהמשחק מול ברסה שהוא רק בעט ברגליים של מסי וג'ולי וככה בעצם "שיתק" אותם, עוברים אותו בקלילות רבה כאשר הוא לא מספיק להיצמד כמו עלוקה וליבעוט ברגליים.
    לסיכום. דניאל אלכס מיבחינה התקפית מעולה בסיביליה(אין לדעת איך הוא יהיה בקבוצה אחרת שתידרוש יותר הגנה ופחות התקפה) ומיבחינה הגנתית כסחן גדול שלולא הכיסוחים שלו היו חוגגים על הצד שלו.

9. Raulito Madridista

תוצאה מאכזבת מאוד התיקו שלנו נגד חטאפה בבית, הייתה לנו הזדמנות להקטין את הפער מברצלונה, ששוב, לטעמי היא זו שאנחנו נלחמים איתה על האליפות, על הנייר, ולא עשינו את זה. הכדור היום פשוט לא רצה להיכנס, מה שכן, לפחות הקבוצה באה במטרה לשחק כדורגל והעלתה הרכב מאוד מאוד התקפי. במשחק הקודם שלנו, בדרבי, הוצאנו נקודה בדרך מגעילה, בבונקר עלוב, וככה חטאפה עשו היום כאשר חוץ מהמהלך שהוביל לשער, איקר לא היה צריך להתאמץ פעם אחת. פעם אחת מחלצים נקודות במזל ופעם אחת מחלצים נקודות נגדינו במזל. הפעם המזל היה לרעתינו, מקווה שבליגת האלופות נגד באיירן המזל יהיה אחרת. תודה לשחקנים שסוף סוף הראו לנו כדורגל.

http://www.marca.com/marcador/rfsh/liga0607/1a/jornada25/fotos/fotos_partido_09/06.Xxx

תגובה רצינית יותר, מחר.

Last edited: Mar 5, 2007
  10. Raulito Madridista

הקבוצה בהחלט באה לשחק כדורגל טוב אתמול במטרה אחת, לנצח את המשחק ולהקטין את הפער מהפיסגה וכמובן באותה נשימה לבוא ברגל ימין לגומלין נגד באיירן מינכן במוקדמות ליגת האלופות, אני חושב שקאפלו העלה הרכב מאוד מאוד התקפי, בקהאם וגם גאגו הם יותר מקשרים אחוריים, ושיחקנו הפעם בלי קשרים אחוריים אפורים כמו דיארה ואמרסון, אלא ממש מערך של 4-4-2.

כל השחקנים התחילו טוב את המשחק חוץ מרוברטו קרלוס שלדעתי היה מהוסס ולא תרם בהתקפה כלום, פרט לעובדה החשובה, שהוא נתן לרוביניו עוד אופצייה, של מסירה, והילד שיחק מעולה כי תמיד היה מישהו שבא לעשות את העקיפה ולקבל ממנו את הכדור וזה נתן לרוביניו את האפשרות לעבור את השחקן שלו. רוביניו בהחלט היה נפלא היום, איים על השער, נראה, חד חלק גדול בפנדל יש לו, הוא גם החטיא בצורה רשלנית לדעתי מקרוב שהוא בעט לשמיים, וגם בשער ריק! אבל בהחלט אין טענות אליו, הוא היה מספר 1 אצלינו.

חוסה אנטוניו רייס הפתיע מאוד שהגיע לשחק כדורגל וזה לא קורה יותר מדיי פעמים השנה, הוא היה מאוד פעיל וניסה כל הזמן להכניס כדורים חכמים. הוא גם איים על השער ועזר לקבוצה להניע את הכדור ועשה לחץ בחלק ההגנתי, משחק טוב מאוד היה לו. הוא גם כמעט כבש בעצמו אחרי שהגיע למצב של אחד על אחד מול הזאמורה של הליגה בינתיים, הכדור ממש כמעט נכנס רק הרחיקו מהקו. חבל מאוד על הפציעה שלו ושל בקהאם, שגם היה טוב מאוד וחד ובעט כדור למשקוף.

אני לא יודע מה איתכם, דה לה רד לטעמי לא הורגש בכלל, גאגו עשה עבודה של שניים, אני חיפשתי מספר נקודות של הילד בכדור, דה לה רד, וכמעט לא מצאתי. היה לו מצב נפלא לקרוע את הרשת, ממש בתוך הרחבה והוא ניסה להתחכם ולהקשיט וחבל. אהבתי מאוד את המשחק של גאגו במחצית השנייה, בה היינו יותר דומיננטים ויצרנו יותר מצבים לשער, הוא מנהל משחק מצויין ובהחלט הרווחנו איתו.

רק חוסר מזל משווע מנע מאיתנו להיצמד לברצלונה. אבל, יש לזכור מה קרה שבוע לפני, בדרבי, כאשר אתלטיקו בהחלט היו ראויים לניצחון ואולי להשפיל אותנו, המזל עמד לצידינו, הפעם לא. אני גם חשבתי שהייתה עבירה בדקה ה-80 על אנטוניו קאסנו, אבל למה שמישהו יסכים איתי, הרי זה קאסנו, שחקן שחוץ ממני ומאלכס, אף אחד לא מחבב כאן. קאסנו שנכנס בהחלט היה עם החלטות תמוהות מדיי פעם וחבל שלא כבש את המצב המעולה שסידרו לו, אחד על אחד וניסה להתחכם בקטנה מעל השוער ולא הצליח, אבל אני עדיין מאמין בו.

עם הלחימה הזו אנחנו יכולים לעבור את באיירן אבל תיהיו בטוחים שהרכב כזה התקפי לא יהיה ונשחק הרבה יותר הגנתי ונסוג. אני מקווה שלפחות במשחקי הבית בליגה נעלה כל משחק עם הרכב התקפי במטרה אחת לתת שואו לקהל וכמובן גם לנצח. אם היכולת הזו תחזור במשחק הבית הבא שלנו, נאסטיק נניח, ניתן להם בראש, או לפחות המצבים ייכנסו וננצח. לא ייאמן איך רגע אחד של חוסר ריכוז בהגנה שלנו וחטאפה כבשו.

אני רק רוצה להגיד תודה לקבוצה שלי שבאה לשחק כדורגל, ולמרות שיצאנו לוזרים, זה קורה, ולא רק לנו. תראו את הסטט', 22 בעיטות לשער(כמעט ולא היו בעיטות סתמיות שלנו מרחוק או משהו כזה, הפואנטה, הרוב היו איומים רציניים!), זה דבר שלא היה לנו מהרביעייה על לה קורוניה בבית בעונת קארו, אשתקד.

11. villa Member

בשנים האחרונות ה"ווינריות" היתחלפה בלוזריות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

12. Engel Del Madrid Member

ראוליטו, דה לה רד עשה עבודה נפלאה יחד עם גאגו.
    תשמע, בכל זאת, זה מספר הדקות הרב ביותר שהוא קיבל ולפי דעתי לא עשה טעויות והיה יעיל מאוד, שקט, מעביר מסירות קדימה, מתקל.. מה עוד צריך?

מי שלא ציינתם לטובה הוא סרחיו ראמוס, היה פשוט פנטסטי בהגנה, פשוט לא נתפס שהוא סה"כ בן 19. חיפה על הטעויות (אם היו) של הלגרה, יצא קדימה, ואף כמעט נגח פנימה באחת הקרנות.
    הוא רק צריך לשפר את הנגיחות שלו לשער והוא ללא ספק ישפר את הפן ההתקפי שבו.

רייס נתן הופעה טובה, כבר שכחנו איך הוא נראה כשהוא משחק כדורגל טוב..
    ובקשר למה שאמרת, לפי דעתי היכולת הרעה של רוביניו הייתה רק כאשר הוא שיחק עם מיגל טורס. כלומר עם מגן שלא עולה להתקפה. כאשר רוברטו עלה להתקפה והייתה לו אופציית מסירה הוא היה הרבה יותר טוב.

אני מאוד מאוכזב מקאפלו בקשר למרסלו, הבנאדם לא קשר שמאלי אלא מגן שמאלי! קאפלו פשוט מבלבל את כל השחקנים בתפקידים שאלוהים יודע מאיפה הוא הביא אותם..
    היחיד שהצליח להסתדר הוא מיגל טורס, שאני לא יודע מה איתכם אבל אם נאבד אותו אני יקלל את הקבוצה הזאת עד יום מותי. תראו איזה מגן נהדר! חוץ מהפריצה של נאצ'ו בשמאל והנגיחה של קסטלו למשקוף, לא ראינו אף טעות ממנו.
    ושתבינו מיגל טורס היה עד לא מזמן מגן מחליף בקסטיליה. איזה כישרון!
    2 הבלמים לשעבר של מדריד היו מצויינים בשורות חטאפה, והם שניהם הבלמים השניים והשלישים בסגל!
    ואן ניסטלרוי היה טוב, מי שאמר שאין לו יכולת אישית פשוט אידיוט, מדהים איך שהוא הסתגל כל כך מהר לליגה הספרדית. מאוד חששתי כאשר הוא בעט את הפנדל אבל כל הכבוד לקאפלו שהמשיך לתת לו את הרקדיט ולא הוריד לו את הביטחון.

אבל כוכב המשחק הוא כמובן רוביניו, המסירה שלו לואן ניסטלרוי היא אומנות! איך שהוא השאיר גם את הקשר האחורי, גם את הבלם וגם את המגן השמאלי של חטאפה על הדשא.. מדהים. מי שהספיד אותו אוכל את הכובע. כבר שוכחים שהוא בן 23 ויש לו עוד הרבה ללמוד.. הוא השתפר מאוד גם בחוזק הגופני שלו, כבר לא מנערים אותו לדשא כמו בעונה הראשונה כל כך בקלות.

ציונים..

קסיאס : לא התבלט, יכל לקחת את הכדור של גויזה, אבל, השרה ביטחון בהגנה. 7.
    סרחיו ראמוס : היה נהדר. בלי טעויות, יצא קדימה, תיקל, בלם אדיר לעתיד. 8.
    הלגרה : תצוגה בינונית. טעויות פה ושם אך שום דבר לא קריטי, מאוד מעורב במשחק. 6.5
    מיגל טורס : מאניפיק. פשוט שיתק את נאצ'ו, רמת הריכוז שלו כאשר הוא אחד על אחד היא מדהימה! מגן ימני לשנים הבאות. אסור אסור אסור למכור אותו . 8.
    RC : בינוני מינוס. אומנם בפן ההגנתי לא ראינו יותר מדי הברקות, איבד כדורים, עשה שטויות, ספג צהוב, כל גלישה שלו הסתיימה בשחקן בוכה על הדשא. תלת ראשי של פיל! 5.
    גאגו : נקודת אור מעולה לעתיד, הוא מתחיל לתפוס מנהיגות, תמיד מחפש את הכדור בשביל להניע אותו קדימה. תענוג לראות אותו. המנהיג הבא של מדריד, וזו הבטחה. 8.5
    בקהאם : אין. לקום ולמחוא לו כפיים בכל פעם שהוא נלחם ומתקל, עולות לי דמעות כשאני יודע שהוא עוזב, אני רוצה אותו בחזרה. את כל המילים הרעות שאמרתי לו אני לוקח בחזרה. הבנאדם לא חייב כלום לקבוצה ובכל משחק הוא הוא הרוח של מדריד. בפן ההתקפי לא עשה יותר מדי, הבעיטות שלו לא היו משו, אבל הרוח.. זה מה שחשוב לי. 8.
    רייס : היה מעולה יחסית למשחקים קודמים, חבל שהכדור שלו לא נכנס! אני מאוד מאוד מקווה שהפציעה שלו לא חמורה. כי מגיע לו להמשיך! 7.
    רוביניו : מישהו אמר פלופ? היכולת שלו מדברת בפני עצמו. אין עליו! 9.
    היגואין : לא היה משו, ניסה לעשות משהו אבל לא כל כך הצליח, חייב לשפר את הכוח שלו בבעיטות, לא לשכוח, הוא רק בן 19 והוא חלוץ אדיר לעתיד. תנו לו זמן. כל שחקן שמבקיע את שער הבכורה שלו מול מכיני המזרונים בקלדרון ראוי להערכה. 6.5.
    ואן ניסטלרוי : כל הכבוד לו שהוא עדיין בועט את הפנדלים אחרי שהוא החמיץ כבר 3, לא עשה הרבה אבל זה ואן ניסלטרוי, לא רואים אותו אבל פתאום הוא מבקיע גול. שיפר את השליטה שלו בכדור באופן מעולה. 7.

מחליפים :
    דה לה רד : השילוב שלו עם גאגו הוא טוב, גם הוא כישרון מעולה. אסור לאבד אותו. 7.
    קסאנו : לפי דעתי כן הוכשל ברחבה, לא סתם עשה הצגה. השיפוט פשוט גרוע. יכל לעשות יותר כאשר רוביניו שלח אותו באחד על אחד, אבל הוא ישתפר. 6.5.
    מרסלו : טוב, הוא לא יכל לעשות יותר מדי ב5 דקות, אבל עדיין.. הוא פשוט סילון. 5.5.

13. Raulito Madridista

אני לא אמרתי שדה-לה-רד היה על הפנים כי טעויות בהחלט לא היו לו, פרט לניסיון הכושל בבעיטה לשער, ניסיון מיותר להקפיץ מעל שוער שעומד על קו השער, במקום לבעוט לו מקרוב חזק מכל הלב ולהוריד את הרשת, אבל זה לא אומר שהוא היה נפלא, הוא שיחק לא רע, וזהו. לא מאשים אותו, אבל את העבודה גאגו עשה כמעט לבד.

* סרחיו ראמוס יהיה בן 21 בתאריך ה-30.3.07, מה שאומר שהוא בן 20 כרגע, אבל בקרוב מאוד יהיה בן 21, לא 19, אבל בקטנה.

אני לא חושב. מרסלו בעל יכולת התקפית טובה מאוד, כמו של קשר, כדוגמת סיסיניו למשל, אבל בחלק ההגנתי הוא פשוט לא טוב, אין לו יכולת הגנתית בכלל, וזה כמו חור להשאיר אותו בעמדת המגן, אז קאפלו ניסה אותו כקשר, שעושה פחות הגנה. סיסיניו גם לא מדהים בחלק ההגנתי, אבל עדיף בהרבה על מרסלו. מה שלא שמו לב אליו זה התפקיד של בקהאם בכמעט ה-70 דקות ששיחק, בעמדה שהיה אמור לשחק בשנה של קיירוש. אם היה ליידו שחקן כמו גאגו באותה עונה, היא הייתה נגמרת אחרת, כי החלק ההתקפי של ריאל היה מדהים.

בקשר לניתוח של על המשחקים מבחינת ציונים, דיי מסכים עם רוברטו קרלוס, שחוץ מזה שעלה להתקפה מספר פעמים והיווה אופציית מסירה לרוביניו, מה שלא היה לו ממיגל טורס, הוא לא היה טוב. בהחלט מדאיג לקראת באיירן מינכן. היה לא רגוע כמו בדר"כ, איבד כדורים, מסירות לא מדוייקות, אבל אני סומך על קרלוס שברגע האמת נראה אותו משחק כמו שצריך.

בקשר לואן ניסטלרוי, מה שאני אוהב אצלו מאוד זה שהוא משחרר את הכדור מהר בדר"כ.

הנה משהו שהרתיח אותי, שכתבו בעיתון ידיעות אחרונות על המשחק שלנו אתמול:" ריאל מדריד לא ידעה לנצל את ההפסד של ברצלונה. בעוד משחק לא משכנע היא סיימה בתיקו 1-1 ביתי עם הקבוצה הקטנה של מדריד, חטאפה. הקבוצה של קאפלו לא עמדה בלחץ של הקהל בברנבאו, ומציגה יכולת לא משכנעת. גיסה העלה את האורחים להיתרון בדקה ה-38, וריאל הייתה זקוקה לפנדל של ואן ניסטלרוי(45), כדי לחלץ נקודה. יכולת כזו לא תספיק לה ביום רביעי, שתצא למשחק מול באיירן בליגת האלופות".

אני בהלם. הם ראו את המשחק בכלל החוצפנים האלה?!?!!?!?!?!?

14. Dimitar Berbatov Member

מאוד נהנתי מהמשחק של ריאל אתמול, ריאל ראה כדי לנצח את המשחק ולהראות להקהל הביתי בברנבאו סוף סוף גם כדורגל. קאפלו עלה בהרכב התקפי מאוד ובסופו של דבר גם ויתר על קאסנו ועלה עם רוד ואן ניסטלרוי בחוד במקום קסאנו. העובדה שקאפלו עלה עם בקהאם וגאגו במרכז הקישור מראה כמה התקפי שיחקה ריאל, גם גאגו וגם בקהאם הם לא קשרים אחורים עמו דייאקה ואמרסון שלא מצטרפים יותר מדי להתקפה וסוף סוף ראינו את ריאל ב4-4-2 בליגה ולא ב 4-5-1 או כל מיני שטויות.
    ריאל היתה הרבה יותר טובה מחטאפה שגנבה גול ואחרי זה בעיקר התגוננה, ריאל יכולה לצאת למשחק בארינה מרוצה, סוף סףו ראינו את ריאל נמשחקת טוב, הכדור פשוט לא נכנס, אני מאמין שנגד באיירן המזל יהיה עם ריאל.

ההגנה של ריאל היתה טובה מאוד בהעדר קנאברו וכמו שאמר פה מירן הרבה בזכות סרחיו ראמוס שנתן משחק מצוין וביחד עם הלגרה יצר מרכז הגנה מצוין. גם מיגל טורס היה מצוין באגף ימין, איזה מגן נהדר צומח לריאל, יש לו את כל הנתונים שמגן צריך, יש לו הרמה טובה מאוד, הוא מצטרף לא מעט להתקפה אבל יחד עם זאת לא מזניח את ההגנה, כל הכבוד. קרלוס דווקא פתח את המשחק רע מאוד ולאט לאט נכנס אליו, אני במקום קאפלו עולה במקומו עם מרסלו שלדעתי לא קיבל מספיק צ'אנסים.

בקישור רוביניו בלט מעל כולם, משחק גדול לברזילאי המצוין של ריאל שמהרגע הראשון היה המצטיין במשחק, רוביניו עשה כאב ראש ענק להגנה המסכנה של חטאפה ולא היה רחוק היום גם עם שער, קצת יותר דיוק ליד השער והוא גם היה כובש. כמו שחשבתי לפני המשחק, רוביניו לקח את הצ'אנס שקיבל מקאפלו בשתי הידיים ונתן משחק מצוין. לצידו בקישור רייס שאנחנו לא זכוים לראות אותו נותן משחקים טובים היה טוב מאוד אתמול, רייס בנגיגוד למשחקים קודמים היה נייד מאוד, הגיע ללא מעט מצבים וכמה חבל מבחינת ריאל שהוא נפצע ולא יהיה כשיר למשחק נגד באיירן. עוד פצוע שיעדר נגד באיירן זהו דייויד בקהאם, בקהאם נתן משחק מצוין במרכז המגרש לצד גאגו, שניהם ניהלו את המשחק מצוין במרכז במגרש ודחפו את ריאל קדימה. גם דה לה רד שנכנס היה טוב מאוד, אם קצת יותר ריכוז ופחות תיחכום היה גם כובש, אבל עדיין הוא נתן משחק לא רע בכלל.

בהתקפה היגוואין איכזב אותי, ראינו אותו משחק קודם נג אאלטי והוא היה הרבה יותר טוב, ציפיתי ממנו להרבה יותר אחרי השער שכבש בדרבי, חבל. גם קסאונ שנכנס היה חלש ואיבד הרבה כדורים וכל זה אחרי שהוא התחיל להכנס לכושר... היחיד שהיה טוב בהתקפה הוא ואן ניסטלרוי עזבו את הגול שלן בפנדל, שחקן כל-כך חכם, רואים כמה הוא חשוב לריאל, מעניין מה היה קורה אם הוא באמת לא היה עולה בהרכב.

אז נכון שאלאבס אגרסיבי מאוד ולעפמים גם כסחן, במשחק נגד בארסה הוא היה אגרסיבי מאוד, אולי אפילו יותר מדיי. אבל זה לא אומר שהוא כסחן, לפי משחק אחד אי אפשר לומר שהוא כסחן, הוא פשוט מאוד אגרסיבי.

אין ספק שאלאבס הוא מגן מאוד התקפי, ואתה בעצמך אמרת שסביליה מחפה על זה עם עזרה של הקשר האחורי, לרוב פאולסן. חוץ מזה נגד בארסה , בארסה בכלל לא הגיע למצבים דרך האגף שלו, והוא עשה עבודה הגנתית טובה מאוד.
    בקיצור דניאל אלאבס הוא מגן ימני טוב מאוד, ואני בכלל לא אמרתי שהוא המגן הימני הטוב בעולם, רק אמרתי שכרגע הוא בין הטובים בעולם בתפקידו.

בקשר לקהל, רק ציינתי את העובדה שהפיחואן מלא כל משחק, ומה הקשר שהם בצמרת? היה להם תקופה רע מאוד בחודש האחרון ועדיין ראיתי את הפיחואן מלא, יש הרבה קבוצות שלא היו ממלאות את האצטדיון הזה.

Last edited by a moderator: Mar 5, 2007
  15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני ראיתי יותר ממשחק אחד.

משחק לא טוב של אטלטיקו אתמול, אבל אם השופט לא היה קונה את הצלילות של אוצ'ה ורואה שאחרי אחד הסללומים של קון הבעיטה שלו נהדפה ביד, היינו מנצחים. גם עם קושטיניה במקום לוקסאן המושעה אטלטיקו שיחקה התקפי ומהר.