ההחמצות האלה עוד יעלו לסביליה ביוקר. כפי שהליגה המטורפת הזאת נראת, יש סיכוי לא רע שהאליפות תוכרע ע"י המשחקים הפנימיים במקרה של שוויון נקודות בין הקבוצות (להזכירכם ברסה ניצחה 3-1 בקמפ נואו). ואת זה אומר אחד שיש לו את רונאלדיניו ודקו בקבוצה...
הראל לך תשתה מים קרים אני מבין את הכעס שלך... באמת. אבל מי היה מאמין... לעשות מהפך נג דברצלונה בעשרה שחקנים... כולל ההחמצת פנדל.. זה באמת היה נראה כאילו בארסה הולכת לפרק את סביליה אבל סביליה יצאה מזה כמו גדולה עם הקהל המדהים הזה שלה.
ברוכיאן אני רואה את התקציר ואין שום מגע בין אוסיו לכדור , פנדל ואדום מוצדק . שנדב יעקובי לא ישפיע עליכם יותר מדי. ולירן אין מה לשתות מים פה , אחרי שזה היה כבר 9 שחקנים יכל להגמר 7 ו 8-1 לסביליה , אבל זה כבר לא היה משמעותי , מקווה שיערערו על האדום של זמברוטה , פשוט בושה איך מכלום שלף לו אדום למרות שאני בטוח שהוא קילל אותו בצהוב השני
וואו, פשוט וואו. אני לא נוהג להגיב פה, אז כשכן, כנראה שיש לזה סיבה מוצדקת. פשוט אחד המשחקים הטובים שראיתי השנה בליגה הספרדית, להוריד את הכובע לסביליה. פשוט קבוצה נהדרת, בדקות הסיום במקום להעביר את הזמן עד השריקה, המשיכה לתקוף, וברצלונה צריכה להגיד תודה שהיא לא יצאה משם עם חמישייה. שיפוט מזעזע היה שם, נכון, אבל בסה"כ זה התאזן. שלושה אדומים, איזה קצב, פשוט ענק. VAMOS SEVILLIA! :aaa021: (מקווה שרשמתי נכון)
עזבו לא מגיב יותר על המשחק , אבל אם אני יראה פה תגובות של דבילים אני ימחוק אותם . נכון שאני עצבני אבל ראבאק תבינו קצת כדורגל , מאיפה ההמצאות האלה ש ל האדומים , מאיפה ההמצאות האלה של הפאולים הקטנים שלא היו ולא נבראו. אני שומע ת'קול של יעקובי מדבר שטויות בא לי לרצוח מישהווווווווווו נלך לראות יציע העיתונות אולי יהיה שם מצחיק
יכול באמת להיות שהשער הוא חוקי ומוצדק, רק אמרתי גבולי. אבל גם השער של רונאלדיניו לדעתי היה מנבדל, כאשר אולגר מסר לזאמברוטה האיטלקי היה בנבדל קטן. מה שכן מסכים איתך ב-100% ששני הכרטיסים האדומים של בארסה, גם של ג'ולי וגם של זאמברוטה היו המצאות. טוב לפחות דבר אחד טוב יוצא לך מזה, ג'ולי לא ישחק בסופר קלאסיקו, מה שאומר שכנראה נראה את REM בהרכב. בכלל השיפוט העונה בליגה הספרדית פשוט שערוריתי, כמעט כל משחק הורס איזה שופט.
פארדיטו אמיתי, משחק ענק- אחד הטובים שראיתי העונה. 3 אדומים, קצב נפלא, קהל מדהים- תענוג של משחק עונה. ברצלונה צריכה להגיד טובה שלא ספגה שלישיה בסוף המשחק. קרז'אקוב הרשים אותי מאוד. אנחנו כבר במחזור ה25, וההימור שלי שסביליה תיקח אליפות עדין בתוקף, שלא לדבר על מועמדת לאליפות.
וואו, פשוט וואו. דרך נפלאה לסיים את היום הזה. דני אלבס עם משחק ענק, אם הייתי מחלק ציונים לשחקני סביליה, הוא היה מקבל את הציון 10, ואני רציני לגמרי, 10 עגול ומעוגל. פנדל בהחלט היה על רונאלדיניו, אך השער של רונאלדיניו לדעתי היה מעמדת נבדל. אני לא סגור על זה, אני צריך לראות את זה עוד כמה פעמים. לגבי סביליה, קבוצה מדהימה. הרבה קבוצות במצב הזה היו מחפשות להעיף את הכדור קיבינמט, והם ממשיכים בשלם לתקוף, לתקוף ותלקוף, כמו שהזכירו פה, בנס זה לא נגמר בתוצאה גדולה יותר. קאנוטה מחטיא מול שער ריק, אלבס מחמיץ הזדמנות לצמד עם בישול במשקוף שלו. אחח איזה משחק. לגבי הכרטיסים האדומים, של ג'יולי לא היה ולא נברא. על תפיסת חולצה מוציאים אדום? אם כך אז כבר היו למעלה מ-30 אדומים. צהוב היה מספיק בהחלט, וזה גם לא היה משהו קריטי, כך שגם לגבי הצהוב אני לא בטוח. לגבי האדום של זאמברוטה, אנחנו לא יודעים מה הוא אמר לשופט, ככה שאי אפשר להגיד אם זה היה מוצדק או לא מוצדק. אני צריך לראות את הליגה הזאת לעיתים קרובות יותר.
תגידו מה שתגידו על המשחק המלוכלך של אלבס, הוא היה היום הכי טוב על המגרש. סביליה בפעם השנייה עושה קאמבק נגד קבוצה גדולה והפעם באמת יוצאת ממשחק אבוד לאחר שברגע שרונאלדיניו עמד על הנקודה הלבנה אני כבר חשבתי אם בארסה ישימו ברשת של פאלופ 4 או 5 חתיכות, קאמבק ענק שסביליה עשתה במשחק חלש של השחקן הכי בולט אצלה במהלך השנה, פרדי קאנוטה.
ישנן שני דרכים לשמור כוחות. הראשונה היא לתת לחלק מהשחקנים המובילים מנוחה, ולהוציא אחרים במהלך המשחק. השנייה היא לעלות עם ההרכב החזק ביותר, לגמור את הסיפור תוך חצי שעה ולעבור ל- cruise control. במהלך הקדנציה שלו, רייקארד בחר כמעט תמיד באפשרות הראשונה ויותר מדי פעמים זה סתם עלה במאמץ מיותר. כך גם היום. עוד הרבה לפני שואסקז נכנס לעסקי ההימורים, פרנק רייקארד מכר את המשחק. אפילו אחרי הפנדל המוחמץ, אפילו אחרי השוויון של סביליה, זה היה אמור להיות נצחון קליל וחד-משמעי. במשך רבע השעה הראשונה של המחצית השנייה שכבה סביליה על החבלים. ברצלונה הניעה כדור מצויין על קו 20 המטר, וכפי שקרה במשך כל העונה - התקשתה למצוא את הדרך לשער. במצב הזה, המקורזל צריך להכניס את אטו במקום ג'יולי ולתת הוראה טקטית פשוטה: "זיינו אותם". במקום זאת, שוב, ברצלונה זרקה לפח משחק שהיה בידיה. יתכן כי תאוריית הלוזריות נכונה, אך אני מסרב לקבל אותה כל זמן שהבעייה המרכזית, הברורה והמיידית של ברצלונה נותרת בעינה: אין מחץ בלי חלוץ. סביולה וגודיונסן הם פתרון רע, ולמרות זאת אפילו עצם נוכחותם כיעד של ההתקפות משפר משמעותית את המשחק של ברצלונה. אני לא יכול לראות את זה עוד. די, די עם המשחקים. הדרך היחידה להציל את העונה היא 100% של טרידנטה R.E.M. בטח ובטח לא ג'יולי, שחקן שהיה צריך לפרוש בקיץ. רייקארד הרגיז אותי די בתבוסתנות והויתורים של צמד המשחקים האחרונים, אני לא רוצה לראות פחות מהמקסימום האפשרי בשני המשחקים הקרובים. ה- 3-4-3 כפי שבוצע היום הוא סביר, במידה ובארסה תלמד לשחק טוב יותר על קשרים בכנפיים. אני אשמח לראות נסיונות של מערך זה כאשר את השלישייה הקדמית מאיישת טרידנטת הקסם, אבל בלי חלוץ כל הנסיון יורד לפח. מבחינה הגנתית זה אכן רעוע, ואכן ראינו את כל הנסיונות של סביליה מתרכזים בדני אלבס ולבסוף זה הביא את שער השוויון. עדיין, אפשר לחפות על פגיעות זו עם שליטה מלאה במרכז המגרש. אבל כל זמן שהשערים נולדים לידת עכוז, אין לכך די חשיבות. ברצלונה יכולה להרשות לעצמה פגיעות הגנתית, אבל רק אם תוכל תמיד להבקיע יותר (כפי שקרה בעונה שעברה). אני מקווה שהמשחק הזה גם הבהיר למה אי-אפשר לוותר על דקו. שאבי ואינייסטה היו סבירים ומעלה בסך הכל, אבל בהעדרו של הפורטוגזי יש חור עצום במרכז המגרש. נחוץ השחקן שימצא בכל מקום וינסה לדחוף גם על חשבון איבודי כדור רבים. אין לי רצון עז לדבר בקשר לשחקנים, אז אתמצת - פויול הוא שחקן ההגנה היחיד (אולי יחד עם תוראם) שמתפקד באופן מלא. מסי אגואיסט מדי. נראה שהוא לא מסוגל לשחק אחורה או הצידה, רק קדימה. בהעדר שחקן מלפניו, זה עובד רק לעיתים רחוקות. קיוויתי לזכות לראות את זאמברוטה במו עיניי בשבוע הבא, אך הרחקתו לא תבוטל. בחיים לא הייתה שם עבירה, ולפי התגובה של פויול זאמבו אמר בערך את זה לשופט. ואני אומר - אם כבר מרחיקים אותו, יכל פשוט להביא מכות לשמוק. את הכבוד של פגישה מחודשת עם ג'יולי דווקא יהיה לי, שכן האדום שלו יבוטל בודאות (ובין השאר, יתרץ את אי-ביטול ההשעייה של זאמברוטה). אני לא מוטרד ממש מההפסד מבחינת טבלה, יותר מעצם כך ששוב ברצלונה מאבדת נקודות במשחק שהיה אמור להיות קל. צבירת הנקודות של סביליה - 2 למשחק - לא מספיקה לאליפות ואני לא צופה שהם יגבירו את הקצב. בסופו של דבר, האלופה תיקח 80 נקודות ומעלה וברצלונה (במיוחד אם תודח מאירופה) עודנה המועמדת המובילה להגיע לציון דרך זה.
רונאלדיניו הוכיח לנו שגם הטובים ביותר טועים. במידה והפנדל היה נכנס, אני מאמין שהקטלונים היו מסיימים עם היד על העליונה. המאסטרו בעט פנדל יהיר וגרוע, ושילם על כך יחד עם כל חבריו לקבוצה. ובלי קשר, איזה שחקן דניאל אלבס, איזה שחקן! ללא ספק אחד המגנים הימניים הטובים ביותר בעולם כולו.
עם כל הכבוד, אין את מי להאשים אתמול חוץ מאת בארסה עצמה. היה משחק שקול , היו הזדמנויות לנצח את המשחק אבל בכדורגל אם אתה לא מנצל מצבים אתה סופג וזה מה שקרה. סה"כ אני מעודד מאיך שנראינו אתמול , לא הפסדנו לקבוצת תחתית אלא לקבוצה חזקה מאוד בייחוד בבית שלה.
משחק פשוט מעולה. היה מעניין לצפות. השיפוט היה גרוע,ונשלפו שם אדומים סתם ככה.. בכל מקרה,אני חשבתי שהניצחון ביד של בארסה כבר כשרונאלדיניו בעט פנדל,אבל הוא החטיא. והקהל נתן לסבילה מוטיבציה להשוות,ואז שיש שיוויון,הרבה יותר קל לחפש את הגול ה-2. וכך זה קרה. חשבתי שכבר יהיה יותר כי בדקות האחרונות סבילה היתה התקפית ביותר,וראו שהיא חיפשה את השלישי כבר.. והיו הזדמנויות טובות,אבל לא נורא. פרדי לא היה כל כך במשחק,ודניאל אלבס שיחק מעולה.