ככה? יש פה 2 שחקני התקפה על הדשא נגד הפועל חיפה קיבינימאט! עבד טוב ה4 שחקני הגנה במשחק האחרון אז כמובן שלא נמשיך עם זה. נחזור למערך של "קודם כל הגנה ואחר כך עוד קצת הגנה". אתה במכבי חיפה לא סכנין!!
גיל אופק בשער של מכבי חיפה היום. מישהו מכיר? מאמין שהפועל חיפה לא מפסידה היום, היא חייבת לפחות נקודה בשביל לשמור על הסיכוי לפלייאוף העליון ונשאר לה גם משחק נגד באר שבע שעדיין הוא מהקשים בליגה. הם ישרטו וינשכו. מקווה שזה יוביל למשחק טוב.
איך מגיע לבלבול לקבל פה 5. לא יכול לראות את הפרצוף שלו. חבל על גלזר אבל לא כזה משנה. גם אם היה נותן פה הופעה של דבידוביץ' בשיאו הוא היה חוזר לספסל משחק הבא.
לא יודע מה יותר מצחיק. זה שגלזר כל השנה מחכה להזדמנות ואז בסוף כשהוא מקבל אותה הוא נפצע בחימום, או זה שמי שיחליף אותו הוא גיל אופק שהוגדר בשידור כ "צעיר" למרות שהוא בן 33..
דקה לפני העבירה של פלקושצ'נקו, הם פירקו אותו. השופט לא נתן כרטיס. בלבול לא בא בשביל כדורגל. הוא מגעיל אותי.
@oranfu את זה פספסתי...אני לא יכול לעקוב בנתיים אחרי כל המשחק. אני רק יכול להוסיף שתאמאש היה צריך לקבל צהוב על ריצת אמוק שכזה לכיוון השופט. היתה צהוב, אבל ברור למה הוא רצה לגרום.