הפועל הוכיחה היום בפעם המי יודע כמה שהיא ברמה אחת או שתיים לפחות מעל הליגה. אין מילים למה שגוטמן עשה מהפועל, הקבוצה משחקת על אוטומט וכשהיא רוצה היא גם מפרקת. אם חיפה תקח העונה אליפות בסופו של דבר זו תהיה גניבה לא פחות מבעונה שעברה. יש גם משהו חיובי מהשחק הזה, לפחות עכשיו חזרנו להיות ההגנה הטובה בליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אבוקסיס לא מלמד אף אחד, אל תגנוב דעת. גם קונוס יכול להיות על הספסל עם חולצת פולו והמשחק יהיה אותו הדבר...זה רק גוטמן, הדברים שהוא הנחיל ב-3 השנים, השחקנים שהוא הביא שמחפים גם על זה ששכטר נפצע ודה סילבה נמכר. אלכס, אתם לא מכבי חיפה, אתם בית זונות. מאז האליפות עם רוני לוי אתם בית זונות, בשום עונה לא באמת הצגתם כדורגל ראוי לאלופה, גם כשלקחתם אליפות נוראית עם אלישע...(ולפני שאתה קופץ עליי אנחנו בית זונות כבר 15 שנה...)
אוהדי חיפה פה כל כך כפוי טובה בחלקם שזה פשוט מדהים, בא שחר ובנה מקבוצת נגרים אימפריה ששולטת בכדורגל פה, הפסד אחד וכבר הוא צריך ללכת? בושה של אוהדים, מסכנה מכבי חיפה שאלה האוהדים שלה.
אלכס, היום אני לגמרי חולק את הכעס שלך. העניין הוא ששום דבר לא סגור במאבק האליפות. אפילו מכבי ת"א שמזייפת כל העונה עוד עלולה בפלייאוף לנצח את כולם... אני כן מסכים איתך שאם לא נקח אליפות או גביע אלישע לוי צריך לעוף. היום ברור מעבר לכל ספק שביותר מדי פעמים המזל האיר לנו פנים. אופי, שמופי, היום במצב של שיוויון אחד כשהפועל ת"א אולי על הקרשים, קולמה כמו מתאבד פותח לאדומים את הדרך לניצחון. זה לא אופי אלא פאניקה של שחקן שיודע במקרה הטוב רק לתת קצת הגנה. אפילו אם נזכה באליפות, קולמה, משומר, בנאדו, בוקולי, ואולי גם קטן צריכים לא להיות בעונה הבאה בהרכב. נראה אם שחר ואלישע לוי מבינים את זה...
התווכחצתי היום עם חברש לי והוא אומר לי "אבוקסדס מאמן מדהים"... כלכך צחקתי עליו שהוא אשכרה חושב ומאמין שזה הכל אבוקסיס... זה הכל גוטמן, הוא בה את הקבוצה הזו במשך 3 שנים ואפילו אם הוא לא על הקווים הקבוצה ממשיכה לשחק כפי שהוא רוצה ואימן אותה 3 שנים, אפילו אם באדיר יעמוד על הקווים הקבוצה תמשיך לשחק כך... משחק יפה, ב1:1 חשבתי שיגמר תיקו אבל הגול של זהבי (שחקן מדהים) פשוט שבר את חיפה.
להגיד שזה רק גוטמן זה שקר גס, ליוסי אבוקסיס יש הרבה מניות באיך שהפועל נראת, גוטמן תמיד אומר את זה. יוסי הוא תלמיד חרוץ, והוא למד מגוטמן המון, הוא המאמן הבא של הפועל ת''א ברגע שגוטמן ילך לנבחרת, אין ראוי מימנו. התוצאה קצת משקרת, אני חייב להודות, הפועל קבוצה טובה יותר, אבל היה לנו הרבה מזל שזהבי כבש את השער השני ששבר את חיפה. הרבה מאוד קרדיט לאבוטבול וידין הנהדרים באמצע, זהבי במשחק לא משהו, אבל קילר מספר אחד בליגה, תמוז גם לא במשחק גדול אבל את הכדור הגדול של אבוטבול הוא לא יכל לההחמיץ. ההגנה של הפועל באמת לא משהו, ואני לא מאמין שבלי דה-סילבה אנחנו עדיין במצב הזה, ובלי שכטר שעם כל הכבוד לסהר ותמוז הוא עדין ברמה אחת מעליהם. האליפות רחוקה מלהיות גמורה.
איגור, אלישע לוי הביא לך אליפות, אולי אפילו שתיים אם להתעלם משיטת הקיזוז ההזוייה הזאת. הפועל ת"א קבוצה גדולה, כל הכבוד לה ואני מקווה שהאליפות תיגזל ממנה אחרי הקיזוז, ככה איזשהו צדק פואטי. בקשר למכבי חיפה - זה לא קשור למאמן וזה לא קשור לשחקנים - הפועל ת"א פשוט קבוצה יותר טובה. אבל אל לאוהדי חיפה לאבד תקווה, כי אם שחר ישכיל לשמור על הנכסים שלו (גולסה, ורד, גדיר וכו'), מכבי חיפה תחזור בקרוב מאוד לשלוט בליגה הישראלית. במיוחד לאור העובדה שאניימה (אלא אם כן יחליט שהוא מסיים פה את הקריירה) ולפחות שחקן נוסף מהפועל (שכטר/ורמוט/זהבי/שהר) יעזבו אותה בעונה הבאה. 3 טעויות של אלישע לוי לדעתי: א. משומר פשוט גועל נפש, אין מילים אחרות. הביאו את עותמאן בהרבה כסף והגיע הזמן שהוא יחליף את מאבד הכדורים מספר 1 בכדורגל הישראלי. ב. הטאבו של יניב קטן בהרכב מוגזם. הוא מקבל יחס שברקוביץ' ונימני קיבלו בזמנם, למרות שהוא רחוק מלהיות שחקן משנה משחק כמו שעשו ממנו. לא יכול להיות ששחקן כמו ורד מוחלף או שאלישע בוחר להישאר בלי חלוצים (הוציא את חמד) רק כדי שהוא יישאר על המגרש. ג. יעקב שחר ואלישע לוי עשו טעות ענקית כשלא מכרו את קולמה לקבוצה הרוסיה באחלה כסף. אף פעם לא החזיק במכבי חיפה קשר אחורי בינוני כ"כ הרבה זמן.
לכל אוהד, אפילו אם הוא כפוי טובה, יש זכות לכעוס ואפילו לדבר שטויות. אם אתה לא מסכים אם חלק מהאוהדים אתה מוזמן להכנס איתם לדיון, לא סתם להתחיל לעורר פרובוקציות. לא שחר, לא אלישע לוי, ולא שום בן אדם אחר נקי מטעויות. אני לא חושב ששחר צריך ללכת הביתה, אבל גם הוא יכול להודות שבמשך השנים האחרונות עשה כמה טעויות די גדולות. האמן לי שעם כנות הוא רק יחזק את עצמו ואז אפילו אלכס לא רוצה לראותו בבית.
בסדר אבוקסיס בנה את הפועל....עם האין ניסיון, בלי תעודת מאמן ובעיקר עם יכולת הסקאוטינג, הבנת המשחק והטקטיקה שלו. די להאכיל לוקשים...מה רצית שגוטמן יגיד? זה כמו שפיני אמר בכדורסל שהוא ודיוויד זה 50-50 כשהם אימנו את מכבי הגדולה...לאבוקסיס אין שום השפעה על הפועל, המבחן האמיתי והיחידי שלו יהיה כשהוא יצטרך לבנות קבוצה, כשורמוט והחברים יעזבו והוא יאמן לבד, עד אז, הוא לא זכאי לקרדיט, עם כל הכבוד, גם אם גוטמן עבר צינתור. עוד שניה תגיד גם שהעוזר מאמן של ברצלונה יש לו הרבה מניות באיך שהקבוצה נראית...על אותה הקבלה מבחינת הקבוצות. האליפות לא גמורה אבל היא פרוסה בפני הפועל, כי כמו שחיפה ומכבי נראות, הן לא יקחו 18 מ-18 עד סיום הסיבוב...ולמכבי חיפה ומכבי ת"א יש משחקים לא קלים בכלל, ועל היכולת עדיף שלא נדבר.
שי, זה בכלל לא סיפור של כן אליפות או לא. אני יודע מה מצב הטבלה. גם אליפות שלנו, אם תקרה, לא תשנה את התמונה. אני לא אוהב שעובדים עליי בעיניים. אני תמיד בעד הגיון ואני לא מבקש 12 שחקני רכש. אני פשוט לא רוצה ששחקנים שלא יודעים לשחק כדורגל או כאלה שאוהבים הרבה קעקועים ולאפות במקום להתאמן ברצינות ילבשו ירוק. אני לא רוצה להתלהב מצעיר רק כי יש לו שני גולים ו - 0 בישולים. אני רוצה שיהיו כאן זרים איכותיים ושהקבוצה גם תחזור לעשות משהו באירופה. אני לא רוצה להיות אנדרדוג בארץ. דווקא בגלל הבסיס הטוב, יש מצב שחלומותיי יתגשמו. אם שחר לא יכול להגשים אותם, אז גם אין לו סיבה עוד להשאר וגם אין הצדקה לאיצטדיון חדש. הוא לא יתמלא בלי אירופה ובלי קבוצה איכותית. נמאס לי מהבית זונות הזה. מילא ב - 2006,2007,2008. אבל רבאק הגבעלת כבר לאלופות ואתה מתקמצן על שני גרושים לשחקנים שיכולים לעזור לנו? בושה וחרפה. ואם תשים לב, אני די סובל בשקט גם בניצחונות שלנו. JOHNNIE WALKER, מי שאחראי הבלעדי על זה שמכבי חיפה עוד בעניינים זה אלישע, שהוא באמת מתאים למדיניות, למרות שיש לו בעיה קשה של מנטליות של עיירת פיתוח. והוא גם לצערי שפוט של הקפטן שלו ושל הבוס. אבל אלישע ישפט על פי התוצאה הסופית בסוף העונה.
אגב, הפעם האחרונה שמכבי חיפה ספגה רביעיה הייתה לפני 4 שנים בדיוק. גם אז היה מדובר במחזור ה24 והיריבה הייתה דווקא בית"ר ירושלים, שגם זכתה באליפות בסיום אותה עונה.
אלישע לוי הביא לנו אליפות (אליפות למרות כדורגל גרוע), אבל כמו שאתה אומר גם היה המפקד מתי שהקבוצה התרסקה לפני עונה. ההתעקשות שלו על הרכבת משומר, בוקולי, קולמה וקטן פשוט לא מובן לי. נגד הקבוצות הקטנות זה עוד הספיק (לפעמים ממש עם השיניים), אבל נגד הקבוצה הטובה בארץ זה הופך לדרמה אחת גדולה. שוב, כעיקרון אנחנו בשיוויון נקודות עם האדומים, אבל מכבי חיפה קיבלה היום סטירה. גם אם זה היה ההיפך כולם היו אומרים שהאליפות הולכת לירוקים. עכשיו נראה אם המשחק הזה היתה תקרית או פשוט משהו יותר גרוע מזו. לי כרגע אין מושג, אבל הרגשת הבטן שלי היא שמכבי חיפה אולי תדרדר למקום השלישי בגלל שברב העונה אנחנו מנצחים, אבל לא מנצחים בקלות. אנחנו נראה מה יקרה.