הפועל עושה בית ספר. הם פראיירים שהם לא ירדו ביתרון גדול יותר. יוסי אבוקסיס ניצח את אלישע לוי בכל אספקט במשחק. מלבד גולסה אף אחד לא הגיע למשחק בחיפה. אני חושב שנראה כניסה של גאדיר ורפאלוב במקום בוקולי וכנראה ורד. בכל מקרה, קשה לי להאמין שנכבוש משער מתוכנן מראש. אולי ממשהו מקרי או פנדל.
בשיאו יניב קטן היה שחקן ליגה ישראלי מעולה, היום? איטי בצורה מחרידה. אגב גם בוקולי הייתי מוציא כי הוא בדרך לספוג צהוב שני. גם הוא צריך אולי כבר לחשוב על פרישה. לדעתי העונה יש בפרוש לשתי הקבוצות סגלים פחות טובים מאשר לפני עונה. אפשר לנתח פה עוד הרבה זמן, אבל לא מצאתי מחליפים ראויים לשחקני מכבי חיפה שעזבו או לדאגלס בהגנת האדומים. המשחק הזה חלש, האדומים ניצלו הזדמנות אחת לשער ואחרי עשר דקות נראה שהמשחק מתאזן לחלוטין. מכבי חיפה מצליחה גם להביך את ההגנה האדומה, אבל כרגע איכשהו מה שהלך בדקה הראשונה להפועל ת"א לא הולך למכבי חיפה. מלה על יפת. שופט מצויין. בוקולי ופיליאבסקי צריכים במחצית השנייה להזהר מצהוב ישיר. המשחק הזה עדיין לא סגור ולפי דעתי יש סיכוי טוב שנראה עוד שערים. לאיזה צד אני רק לא יודע...שתי ההגנות מסננות.
אז אם לפני המשחק פחדתי שת"א יהיו שאננים, אז בטח שבדקה 1 הם מובילים 0-1 הפחד עולה עוד יותר. בתכל'ס ההגנה של הפועל (וגם של מכבי) לא טובה ולכן ברגע שגאדיר ורפאלוב מכבי יהיו עוד יותר מסוכנים ואני בספק אם אניימה יצליח לשמור על שער ריק במחצית השנייה.
שגיא, בית ספר למה? אני באמת לא מסכים איתך. ללא ספק שהאדומים היו צריכים להמשיך במכבש כי בדקות הראשונות הגנת מכבי חיפה נראתה בפאניקה, אבל במה עשו האדומים בית ספר לאדומים?
בית ספר כי מרכז המגרש שלהם לוקח כל כדור. כי הנעת הכדור שלהם היא הנעת כדור. שלנו מסתיימת אחרי שתי מסירות במקרה הטוב. הם מאיימים על השער, אנחנו בקושי מגיעים לרחבה. הפועל הרבה יותר טובים. היום ובכלל.
משחק חלש, הפועל כבשה גול מהיר ועכשיו מכבי חיפה צריכה לשבור ת'ראש איך לתת לה גול שיוויון, זה משחק תואם למה שקרה בקרית אליעזר, חיפה החזיקה יותר בכדור אבל נעקצה פעמיים, נראהש זה הולך קלרות שוב אלא אם כן רפאלוב ייכנס על חשבון קטן ועידן ורד יתחיל לקחת את הכדור כי גולאסה לבד לא יכול.
כמו שאמרתי, עם גדיר על המגרש חיפה כבשה. הפועל לא במשחק בכלל, יוסי חייב להגיב, הגול של חיפה ריחף באוויר.
יניב קטן לא סוחב ומאבד הרבה כדורים, בוקולי כהרגלו על הפנים ועידן "שק החבטות של אלישע" ורד יוצא, יחד עם גולסה היה השחקן הכי טוב בחלק הקדמי של חיפה במחצית הראשונה, מילא להכניס את גאדיר שעם המהירות שלו והמיקום המצוין שלו תמיד יוצר בלאגן אבל למה על חשבון ורד. ד"א טוטו נשאר אותו השמן, כל הדיבורים על השתפרות בהפועל הם בולשיט של עיתונאי החצר של גוטמן, אותם ליקויים במשחק ההבדל שהוא משחק בקבוצה יותר טובה. ומר "ביצים מברזל" ערן זהבי עם עוד גול חשוב, שחקן ענק.
היה עדיף כבר שקולמה יצא בכרטיס אדום. עבירה כזו מטופשת בהתקפה שלא היה אמור לצאת ממנה כלום. דווקא בדקות כלכך טובות של חיפה. אם האופטימיות חזרה לי בפתיחת המחצית השניה, עכשיו כבר קשה לי להאמין. לדעתי עניין של דקות עד שרפאלוב יכנס במקומו או במקום בוקולי.
קולמה חתיכת אידיוט. הוא נתן את השער הזה על מגש של כסף. פשוט מטומטם ושיגיד תודה שיפת רחמן בן רחמן כי זה היה צהוב שני. הפועל ת"א נעלמה בחצי השני, אבל גונבת עכשיו שער (שכן היה יפה).
שגיא, תפסיק להיות לוזר, הקבוצה שלך משחקת לא פחות טוב מהפועל, המשחק הזה פתוח לחלוטין. שיכניס את אלרואי, ואת מארי במקום טוטו החלש.
ערן זהבי, אי אפשר שלא להעריך ולהעריץ את הווינריות שיש לשחקן הזה, גול ב"טדי" במשחק האליפות, שערי ניצחון בדרבים, שער נגד ליון, שער נגד זלצבורג, לא שחקן גדול אבל שחקן קלאץ' איכותי ביותר, משחקנים כמוהו שיודעים לשבת בצד וברגע המתאים, במשחק המתאים לתת את השער או הבישול עושים אליפות וכמה חבל שקולמה עושה עבירה כזאת מטומטמת.
לא קשור ליותר טוב או פחות טוב. אם למשל בהפועל אתה יודע שיש לך בועט מצויין כמו זהבי, בחיפה אי אפשר להצביע על אחד כזה שיכול לאיים בבעיטות חופשיות, או אפילו סתם בעיטות מרחוק. מה גם ששער כזה יכול להוציא את האוויר מהמפרשים. התחלנו טוב אבל ספגנו שער טפשי. אני לא זוכר, אני פשוט פחות אופטימי, זה הכל. כמובן מקווה שאתבדה.